Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Да се самоиронизирам, преди други да са го направили на мой гръб:

...Та от тая гледна точка, една GTX460 на 3 години все още е по-добра от една много често препоръчвана тук HD7700, а един i3 все още е по-добър от почти всичко произведено от АМД. Не ме карай да карам аосмица, след като мога да мина и с атройка. Смисълът е точно нулев. Щото ти след 4 години ще загубиш 100 000 лева от цената, аз 20 000. Ти ще стигнеш за един час до Варна, аз също. Ти ще пренесеш половин кубик дърва, аз дори един...

Какво ли не пиша като ме провокират.

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Забравена  скайп  парола .Не  се знае  и  имейл  адрес . Необходимост от  разбиване на парола  . На въпросния  скайп адрес има 21  много важни скайп  адреси  .   Как да се препишат !

http://www.kaldata.com/forums/topic/131753-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%B

Забравена  скайп  парола .Не  се знае  и  имейл  адрес . Необходимодт от  разбиване на парола  . На въпросния  скайп адрес има 21  много важни скайп  адреси  .   Как да се препишат

A/page-37#entry2493135     

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Значи искам да свържа 20 светодиода за баса от DVD-то добре ,ще ги свържа последователно 

знам как да го направя но ме е страх да не изгори нещо...

Имам утечка на лаптопа,понеже е с алуминиева кутия така да го нарека. Утечката има само когато е пуснат в тока,...

WTF??? Тоя яко е Уйдел с тая Утечка У тока...

Дадох го на сервиз,проблема беше в зарядното,сега вече няма проблем! Не мога да разбера какво се подигравате с хората,които не разбират,че вие като сте инженери да не означава,че сте господ? Да не е кутия,а корпус има МНОГО ГОЛЯМА ''разлика''!

Редактирано от eset2 (преглед на промените)

Дадох го на сервиз,проблема беше в зарядното,сега вече няма проблем! Не мога да разбера какво се подигравате с хората,които не разбират,че вие като сте инженери да не означава,че сте господ? Да не е кутия,а корпус има МНОГО ГОЛЯМА ''разлика''!

А зарядното сигурно беше от тия 20/30 левови боклуци :( добре че си го сменил да не те убие тока :D

А ти ако мислиш, че всичко е заради "кутия"-"корпус"... Цялото изказване е с граматически, пунктуационни и смислови грешки. Няма структурирана мисъл, много грешки, всичко това те кара да се засмееш. А не виждам защо го приемаш лично. Тука идеята е да се отпуснем и да се посмеем малко. Аз също съм влизал в тази тема с мои изцепки... Поздрави!

А зарядното сигурно беше от тия 20/30 левови боклуци :( добре че си го сменил да не те убие тока :D

С оригиналното захранване беше. Извинявам се ако съм засегнал някой!

Редактирано от eset2 (преглед на промените)

Не мога да разбера какво се подигравате с хората,които не разбират,че вие като сте инженери да не означава,че сте господ?

Бъди снизходителен към подигравачите - понякога и те не разбират, че не са разбрали за какво става въпрос. ;)

Отворих сайт за Онлайн филми , има вече 200 филма , но ми трябва помощ хеххе,

Търся 1-2 преводачи имам достап до най новите филми които излизат още на деня и ги качват в българските торенти след 2 седмици трябва ми някой който да помогне с превода за да убия конкоренцията със новите филми , друго търся хора които могад да ми помогнат с качването на филми в сайта , няма да дам име или линк към сайта щото е протиф правилата на форума , който желае може да ми пише за да го светна как стоят нещата. Надявам се да има кой да ми помогни, благодаря предварително!

Незнам дали ще убие конкуренцията със сайта си, но определено изби рибата с този пост.

Незнам дали ще убие конкуренцията със сайта си, но определено изби рибата с този пост.

И съответно темата отиде на заслуженото място...

Izvinqvam se che pisha taka ! Ami izgorqla mi e buksata otzad za zvuka No stranno e che ot vreme na vreme tazi kartinka koqto sum vi q dal na audio ostroistvata Tova speaker spira da bachka smisul zvukat izchezva i trqbva da go zabranq i da go pusna na novo i se opravq pak..

Здравейте! Налага ми се да програмирам на C++, но проблема е, че не работи правилно под Windows 7. Изтеглих си емулатор на XP и го инсталирах. Всичко е точно - виртуалния Windows XP върви перфектно, обаче като пробвам да инсталирам C++ (инсталационния файл е .iso) не става нищо. DAEMON-Tools-а пише mount и това е. Инсталацията не тръгва, просто си седи така. Някакви идеи? Ще съм много благодарен, ако някой помогне. :) Пробвах с алкохол 120... същата работа. Не знам как да го подкарам този .iso файл. Файлове с разширение .exe тръгват без проблем, но уви... инсталационния файл на C++, който имам е .iso

та такаааа и на двамата-страхотен диалог но искам да обясня за самото момиче защото по думите ти разбрах че без описание нема да я бъде. Тя е малко по ниска от мен за голям материалист не е ихе супер печена по фаца и казах че я хар и трябва да видя изражението и утре щом знае че я хар но се надявам някой да ми каже како да права щот мн я хар аз пиша стихотв и написах няколко за нея но ме е срам да и ги дам мс предв.

Чуд се дали ми хар нап или не го раз изцяло.

Нормално човека е влюбен и в главата му всичко в момента е руска салата !

Понякога се чудя такива как успяват да се регистрират във форума !!!

п.п Крайно време е при регистрация във форума да се прави звукова диктовка на текст от няколко изречения и ако са вярно написани да се преминава с next напред.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Нормално човека е влюбен и в главата му всичко в момента е руска салата !

Понякога се чудя такива как успяват да се регистрират във форума !!!

п.п Крайно време е при регистрация във форума да се прави звукова диктовка на текст от няколко изречения и ако са вярно написани да се преминава с next напред.

Опази боже, едно 40% от форума ще изчезне с тоя "правопис"!

мене ми е по интер да вид стихотв  :eek:

знам че се убозначават транзисторите с Q ама тук е написано U2 и сега както дозаглеждам е на захранжащата верига не искам да слагам наслука кои ми попадне искам да е точния помня че беше малак черен

Уауу :) то цялата тема е за бисерите , но това определено ме изкефи :)

Ето на къде отива тая младеж :(

Опази боже, едно 40% от форума ще изчезне с тоя "правопис"!

Мдаааа... Ще си самоцитирам подписа:

„Много закъса българското образование“... си мърмореше дядо Генчо, докато триеше надписа „ХОЙ“ от стената си...

Хора, не е образованието! Аз съм на 16 и според моите си критериi - пиша добре. Та не всичко е в образованието, трябва и самия човек да положи някакви усилия!

Редактирано от DeathSkull (преглед на промените)

Хора, не е образованието! Аз съм на 16 и според моите си критерий - пиша добре. Та не всичко е в образованието, трябва и самия човек да положи някакви усилия!

......убаво е, че си пишеш направо тука.....спестяваш работа на други  ;)

Хора, не е образованието! Аз съм на 16 и според моите си критерий - пиша добре. Та не всичко е в образованието, трябва и самия човек да положи някакви усилия!

И цитираните в тази тема пишат добре, според техните си критерии.

Хора, не е образованието! Аз съм на 16 и според моите си критериi - пиша добре. Та не всичко е в образованието, трябва и самия човек да положи някакви усилия!

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.