Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

:D :D :D супер гадни тролове сте :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 151k
  • Създадено
  • Последен отговор

:D :D :D супер гадни тролове сте :D

дай редактирай си още 1 път по-горния пост....и моа  да уцелиш критерия за излизане от таа тема  ;)

Редактирано от rulom (преглед на промените)

хаха - професорите по български взеха да се обаждат :D Така като гледам, трудно ще изляза от "таа" тема :D

Лаптопа е Lenovo Thinkpad Edge E530, NZQ7MBM+78Y1513

Не мога да се преборя с драйвера за преките пътища на клавишите.

Инсталирах 2-3 различни и никой не работи. 

Глупости, аз съм идиот. Изтрийте темата моля.

поне си признава човека...

Редактирано от ScD (преглед на промените)

:ph34r:

Според мен е видео картата , но за жалост като гледам дъното нямаш стандартна VGA букса , а е някаква така да го наречем "мъжкото на VGA" и ще ти трябва някой по-специален кабел ,за да пробваш компютъра с вграденото видео.

Става въпрос за COM порта :)http://www.kaldata.com/forums/topic/208961-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%BA/#entry2503167

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Дадох го на сервиз,проблема беше в зарядното,сега вече няма проблем! Не мога да разбера какво се подигравате с хората,които не разбират,че вие като сте инженери да не означава,че сте господ? Да не е кутия,а корпус има МНОГО ГОЛЯМА ''разлика''!

Що им се връзваш, брато! :) Аз колко бисера съм изръсила, къде истински, къде фалшиви, ма ... и през ум не ми е минавало да им отговарям.  Свиркам си и се смея.

А, което си е истина, истина си е. Много е готно това, че си пускаш лапа в тока. :) :)

И сега, сериозно. според мен, тук няма подигравки. Има само шеги.

Отговори на тема-Шум на касетофон!На въпрос...Когато запаля колата,се получава странен шум само когато е пусната касетката,но при радио няма шум.Чува се шума при подаване на газ нещо като не настроена радио станция!

гадна ти е касетката...

от касетите е ;) Пробвай с не що различно от Payner - Всичките им касети са със шум :D

Благодаря ти много а имам и блутоот може ли с него долколкото мога прочетох и че с него може но не разбрах как? Благодаря ти пак.

Взимаш камстера в ръце но не веднага щом си го видял че е мъртво или в летаргия а на другия де взимш го р ръце ако е меко и топло е живо ако е студено и с е вкоченнило е мъртво! Недейте да пробвате последния метод хамстерът се стряска и това води до внезапна смърт!

:speak:

:ph34r:  :D

Е кое е смешно колега? Така съм го гледал по Discovery Channel. Не мога да намеря предаването.

Е кое е смешно колега? Така съм го гледал по Discovery Channel. Не мога да намеря предаването.

използвали са се и преди.  Даже мисля че и по-рано.

колко по-рано от "преди"  :lol6: 

баш като кандидат-студенстки бисер е  :D

Не знам трябва да намеря предаването :)

Не знам трябва да намеря предаването :)

хихихихи

Здравейте, искам да попитам има ли начин с Photoshop или с някоя друга програма да се види текст който е задраскан?

Добър вечер,вярно ли е че ако там дето на телевизора тоз кабел дет влиза в телескопа го извадя и го хвана вярно ли е че ще ми покаже отпреде на екрана нещо кат скенер Аз смея да кажа че много разбирам от ТВ техниката и мисля че е вярно и не се шегувам

питал сам майстори и са ми казвали че в телевизорите няма трансорматори и аз до колкото знам единия кабел от контакта влиза по средата на телескоа другия отгоре и той така светва и работи

Ето направо линк към темата, да си образувате малко смях :D

И разбирал от телевизори :)

Ми разбирам ми мога да меря волтове тва в бг само няколко човека могат и имат такъви уреди

• Автор

Ми разбирам ми мога да меря волтове тва в бг само няколко човека могат и имат такъви уреди

Това сигурно са специални уреди. То аз в къщи имам само мултицет, който може да мери малко напрежение, малко ток, малко съпротивление и разни други дребни функции

добре че си го написа направо в тая тема....

:lol6:  :lol6:

Момчета и момичета,реших да направя една тема,с цел малко да се посмеем и да се отпуснем,защото всекидневно сме напрегнати,стрес и какви ли не други лошотии. Естествено,че се шегувах. НИКОЙ ДА НЕ БАРА КАБЕЛА НА ТХО-то В РАБОТЕЩ РЕЖИМ!

П.П: Извинявам се ако съм обидил някого,всичко беше казано метафорично!

Mitaka 949596 ^

..................... сега аз имам един присънтиман абе да не би свети ти Каприян всъщност да прави обратното, да вземем примерно хепатит Б, та той свети Каприан всъщност той развъжда тези бацили в тялото на човек и той човека затова се разболява, след това властта в лицето на свети Киприан иска да му се правят молитви и щял да пази човека ха ха ха ха ха - щял да спре развъждането на болестите в човек всъщност без намесата за която писах на свети Киприан (и шайка астрални енергийни разуми, то това е свети Каприан) човек бил доста здраво нещо ...... това е истинското положение ....... това подчертаното защо е включено по подразбиране някой профан е писал кода на форума или пишман администратор го е настроивал ......

:D :D :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.