Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

здравеите имам проблем с цс са немога да го подкарам на опенгл и без а си изскам исктрих 1 драйвер кадето сам ми настройките на видео картата. Ако някои може да ми даде линк от каде да си го изтегля ште съм му много благодарен видео картата ми е интел експрес чипсет фамлили 965 ако някои може да ми помогне 6те съм му мн благодарен благодаря предварително,а и забравих да кажа на лаптоп сам ХП компая 6720с.

А. :) Нещо да кажете за подрастващата младеж :) и това му е втория пост , първия му е изтрит ,  а сигурно и тоя ще бъде :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
А. :) Нещо да кажете за подрастващата младеж :) и това му е втория пост , първия му е изтрит ,  а сигурно и тоя ще бъде :D

Човек да не повярва - има цели две точки в поста му...

Иначе младежта е много зле...

E, Realtek-а няма как да се представя добре като видео карта! :D

А когато се стигне до ситуацията да търсиш свободен слот, не проклинай тия, дето са ти препоръчали скапаното дъно, дето на всичко отгоре и за клок не се ползва, да не говорим и за скапаната вградена видеокарта Realtek ALC892.
E, Realtek-а няма как да се представя добре като видео карта! :D

Да, сетих се като написах набързо и щях да го редактирам, но отидох да си сложа едно кафенце, че да успокоя нервите ;) 

Да, сетих се като написах набързо и щях да го редактирам, но отидох да си сложа едно кафенце, че да успокоя нервите ;)

Няма закъде без кафенце при тези дълги постове, които пишеш! :D

Няма закъде без кафенце при тези дълги постове, които пишеш! :D

Поне пиша 2-3 за седмица. Ако си гледал една друга тема, в която пиша вчера и днес ще си забелязал, че точно заради късите постове на колегата се налага да повтарям и потретвам очевАдни неща, щото видиш ли, човека си мисли нещо, ама аз де да знам какво си мисли, като ми изтопосва едно единствено полуизречение без препинателни знаци дори. А нали искаме да помогнем, иначе за какво да пиша? Рейтинг не ми трябва, щото никой не ми дава пари за него. Просто всичко е от добра воля и когато това не се разбира, стават гафове - банове и така нататък. Безпричинни според мен. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/topic/205338-usb-%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0/

Интересуваме няква джаджа като интернет антена да мога да хвана луи-фи-то на настолния комп който е далеко от рутера

:lol6:  :lol6:  :lol6:

луи-фи-то... е далеко.... хахахаха

Редактирано от ScD (преглед на промените)

Чудни неща се случват понякога в хардуерните теми. :)

благодаря за предложенията, токущо се сдобих с някаква кутия - подарък,така че остават малко повече пари

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

в мен напира резонния въпрос: ако почна да Ви питам за примерни конфигурации до към 800-1000 лв, ще ми изпадне ли някоя по-старичка видеокарта подарък,  че мойта 2400hd с пасивно охлаждане чат пат са задъхва?

Чудни неща се случват понякога в хардуерните теми. :)

Това, че мой приятел е решил да ми помогне като ми подари старата си кутия не смятам за някакво "чудо", а по- скоро за нормален жест, за който му благодаря!

Това, че мой приятел е решил да ми помогне като ми подари старата си кутия не смятам за някакво "чудо", а по- скоро за нормален жест, за който му благодаря!

Е па пак е чудо, защото повечето хора биха я продали за някакви пари - редки са хората като твоя приятел. ;)

Е па пак е чудо, защото повечето хора биха я продали за някакви пари - редки са хората като твоя приятел. ;)

.......понеже така и така го давате offtopic, та да се омажа и аз: Винаги съм смятал, че хората в Hardware Team имат някакъв суховат, спечен и техен си хумор........ма що ни го налагате на нас, обикновените простосмъртни  :ohmy:  ?!?!?

.......понеже така и така го давате offtopic, та да се омажа и аз: Винаги съм смятал, че хората в Hardware Team имат някакъв суховат, спечен и техен си хумор........ма що ни го налагате на нас, обикновените простосмъртни  :ohmy:  ?!?!?

Това не е хумор, а ирония - просто някои потребители ни взимат за мезе в хардуера и, щем не щем, трябва да подхождаме по-суховато към проблема.

Това не е хумор, а ирония - просто някои потребители ни взимат за мезе в хардуера и, щем не щем, трябва да подхождаме по-суховато към проблема.

Оправдаваш ли се нещо?

Оправдаваш ли се нещо?

Споделям хардуерни размишления. :P

здравейте значи може ли да ми намерите драйвери за видеокарта :) видео картата ми е intel® Prentium® Dual CPU E2200

Много мразя, когато някой го мързи да търси... За по-малко от 2 минути намерих драйверите... А пък и не е толкова сложно...  Иначе каква е тая двуядрена видео карта ?  :cant believe:  :whist:

Редактирано от -_- (преглед на промените)

Ми то детето не може да намери драйвери за тази странна видеокарта и затова пита... :(

Малко да раздвижа темата:

ватре искам да слагама (CPU -  3570K) i  CPU cooler (be quiet! Dark Rock Pro 2 - CPU-Kühler ) и захранване 850 W  какво мисле6 дали сте стане,дали сте се побере CPU Coolera

Уникална смесица от родния език и някакъв нов вид терминология.

http://www.kaldata.com/forums/topic/205165-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80/#entry2441795

... Когато е напълно изключен от контакт, при пускането му всичко се задвижва (вентилатори, перки), но НЯМА картина на екрана (даже boot не показва), само лампичката на хард диска свети непрекъснато (но не зарежда), няма beep error, няма blue screens...

Ясно, че човека се е объркал, ама ми стана смешно :D А и както се бях засилил, по 1 време забих на това изречение :D

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Само аз си знам, какво съм искал да кажа, щом вече съм почетен тук. :ph34r:

Много мразя, когато някой го мързи да търси... За по-малко от 2 минути намерих драйверите... А пък и не е толкова сложно...  Иначе каква е тая двуядрена видео карта ?  :cant believe:  :whist:

Бисер в бисерите. Как намери за 2 минути драйверите, като не знаеш каква е картата? :wub:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.