Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

ти наистина си ИДИОТ

Темата.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изводи:

a) щом едно съединение няма странични ефекти, то и нитратите му нямат.

б) щом едно съденинение се ползва от сърдечно болни, значи няма проблем да го приемат и здрави.

Извода е, че до този момент няма открити драстични странични ефекти поради една или друга причина.От ДРУГА СТРАНА за пропилена се знаят вече няколко странични реакции една ,от които е бронхоспазм.Това е проблем наистина защото води до трудно издишване,задържане на въздух в алвеолите и.т ето цитат за болестта която 100% от пушачите развиват с една или друга скорост:''Белодробният емфизем е заболяване на белия дроб, при което се наблюдава необратимо разширяване на структурит, участващи в газообмена между въздуха и кръвта (алвеолите), както и разрушаване преградите между тях (алвеоларните прегради). При белодробен емфизем общият размер и обем на белите дробове е увеличен, но функцията му е отслабена.'' тъй като при пропиленът е открит такъв бронхоспазматичен ефект поне моите очаквания са и крайния резултат да е същия(но с по-бавна скорост) и ще липсват всички тия механични дразнители от истинската цигара(което не е малко) ,а и все о6те не е ясно каква е степента на бронхоспазм.Още повече един бронхоспазм се изразява и с по малко колищество приет обем въздух следователно и остатъчния ще е по малко в обеми.това го казвам защото при цигарите задържането на въздуха не е точно в резултат на бронхоспазм.

и накрая,-ако тазаи мода с електроните цигари продължи достатъчно дълго с тези съставки както пълнители в следващите десетилетия медицината ще има по ясен поглед върху страничните ефекти на тези вещества.Аз съм сигурен ,че ще са лекоо повечко от тези на аспирина !

Редактирано от nikitoli (преглед на промените)

:ph34r:

Въпрос

Извинявам се че не шиша в правилния раздел.Искам да питам дали някои продава процесор двуядрен за AM2 сокет.

и отговор

Виж в продавалника, там ще има много! А и трябва да видиш какъв процесор поддържа дъното ти? AMD или Intel, също така трябва да се види и кои модели!

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Вижте по-вече, източник

Да знаете, че в българският език няма никаква разлика между предлога по и сравнителната степен по-.

В два отделни поста на същия потребител, показващи завидни знания по PHP, Python т.н...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Да знаете, че в българският език няма никаква разлика между предлога по и сравнителната степен по-.

В два отделни поста на същия потребител, показващи завидни знания по PHP, Python т.н...

Ако се захвана да му цитирам грубите правописни, граматични и пунктуационни грешки, ще трябва да напиша роман!

Тази глупост е написана в три теми, тоест никаква печатна грешка не е.

Иначе е виден маркетолог и кибичи тук с мижавата цел да популяризира сайтчето. Но все му глава не побира, че хипервръзките тук имат атрибут rel="nofollow external".

rel="nofollow external".

Всъщност, вече сочат към някъде другаде :D.

Всъщност, вече сочат към някъде другаде :D.

Защото бях докладвал, ама май само тук е редактирано. Линковете тук, тук, тук, тук и тук са си непроменени.

Да не говорим, че тоя има теми и отговори, съдържащи линкове, които сочат към сайта на няк'ва хостинг компания.

Нали знаеш какво е руут? Ако не знаеш кво е руут ще ти обясня .Руут е да имаш администраторски права .Така се нарича администраторския профил в Линук Операционната система.

Чакайте, чакайте, Митето, хей сега ще ви обясни какво е руут. :clown:

Публикувано изображение

Чакайте, чакайте, Митето, хей сега ще ви обясни какво е руут. :clown:

Руут е да си "пич"!

Публикувано изображение

Регистрирал се днес и вече води в класацията с цели 41 мнения, повечето от които - спам/off-topic. Сигурно ~3 негови мнения докладвах, в рамките на няколко часа. :D

П.П. Съществителните имена от мъжки род, които са одушевени, които означават лица(хора), нямат бройна форма, а само такава за множествено число. Следователно, мисля, че изречението трябва да е така:

Най-активните 20 потребители днес.

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Констатация:

В тия дни имам доста да уча и може би в уикенда ,ще отделя време за това...Извинявайте ,че се бавя...

Реакция:

Зарежи ученето и го прави .

Българийо, Българийо...

е ти какво очакваш с учене не се става сериозен, става се учен....

Темата: Моля за помощ компютъра спира докато работи

всичко се варти наблегнал сам на охлайдането добре прилепва кам процесора

Родна реч, омайна, сладка...реч на баба, мама и на татка...

пп: Всичкито му постове в темата са за тук...

Не знам , ама ме е яд да чета такива бълвочи :( то бива по някоя грешка ама .... Брей , какво ще бъде с това младо поколение :no-no:

Не знам , ама ме е яд да чета такива бълвочи :( то бива по някоя грешка ама ....

Брей , какво ще бъде с това младо поколение :no-no:

Има някой дори завършват постовете си, извинявам се за провописа!

Все едно е оправдание, че са неграмотни...

Брей , какво ще бъде с това младо поколение :no-no:

Чакай, чакай. И аз спадам към това „младо поколение“, но не мисля, че познанията ми са на нивото на цитирания потребител. :rolleyes:

Има някой дори завършват постовете си, извинявам се за провописа!

Все едно е оправдание, че са неграмотни...

Пак поне осъзнават и се извиняват. Ами тия, дето като им направиш забележка и (18+):

"ти кои ве щи счупа на майка ти ... 6те помага6 ли те нбарм"

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Чакай, чакай. И аз спадам към това „младо поколение“, но не мисля, че познанията ми са на нивото на цитирания потребител. :rolleyes:

Ти си изключение, а преди години онези с бисерите бяха изключение...

Е , не съм казал че цялото :no-no: но 90 % от тия които само знаят да натискат W-A-S-D бутоните на клавиатурата :)

То и аз спадам към тази младост, но се старая да пиша грамотно. :P:)

Лаптопите не са за игри ,а особено уиндоусите са много тежки за лаптопи .

Направо са serious тежки. :lol6:

Значи си купих та зи флашка за формат на лаптопа ми пробвах го и работеше обаче минасе време повече от година и се наложи да си истрия даните от флашката и след като ги истрих бях прекачил други фаилове и един приятел ме помоли за форматен диск казах му че имам на флашка и като я форматирах флашката се га ми показва грешка че не мога да прикача bood стваштия файл....

Слава богу, че има едно многоточие да сложи край на това изречение...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.