Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Телепатично повръщане - повръщаш върху човек на 100 метра от теб. :)

Това трябва да е телекинетично повръщане :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Хората не сме плоски, но сме еднопластови, в смисъл, че всеки човек заема определен пласт, ниво или рафт, или, както казва пастрокът ми, полица (ударение на "и" ) , а иначе сме  многопластови и броят на пластовете ни зависи от пласта, нивото, рафта и т.н., който заемаме.

Хем сме еднопластови, хем иначе сме многопластови...

И броят на пластовете ни зависи от пласта.

:speak:

Хем сме еднопластови, хем иначе сме многопластови...

И броят на пластовете ни зависи от пласта.

:speak:

да прибавя ,че момчетата от Хардуер тийм имат освен пластове и термопаста!

П.С. Ако има някой, с повече видео карти, без значение колко е паметта, ще чакам за подарък пред елхата. :)

• Автор
Пишете ме и мен за видео карта под елхата ! Ако може с 3GB памет :ph34r:

Аз искам дънна платка с поне 16Г на нея (барабар с процесора). Вижте колко съм скромен

За мен може един процесор интел четириядрен 3,5 GHz със 8 мб кеш...  И още 5 GB RAM DDR2. И един touch screen монитор...  :inlove1:  :inlove1:  :inlove1:  :inlove1:

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Noctua - голямо и грозно, Thermaltake - нямам впечатления.

Няма идея за какво говори, ама съветва хората да си купуват компютри...

и аз допълних че тези мисли ги пуска астрала всъщност, иначе повръщане без присъствието на астрала може да става много рядко, примерно ако някой изяде смляни камъни примерно .............

е забравих наистина да кажа че астрала управлява едни мускули от стомаха ни, за да се изкара храната навън и не е толкова прост процес който те правят от гледна точка на мисленето

изгубени в превода

:lock:

Изтеглих един 3D филм, като го отворих ми се появи прозорец, който ме пита дали искам да запиша файла на диск (иначе не мога да го гледам). 40 гигабайта е филма, а лаптопа няма BD ROM drive. Та въпросът ми е, мога ли в случая да сваля филма на Blu-ray диск, въпреки, че нямам BD ROM?

:ph34r: А пък аз нямам и записвачка - дали мога :(

Без коментар:

Никой не харесва АМД защото:

Използват по стара NM технология

Загряват МНОГО

При голямо натоварване вдигат до 90 градуса (като моя процесор, но той си е атомче и си е нормално за него)

Company Of Heroes, на 29 Дек 2012 - 10:07, каза:Публикувано изображение

Няма идея за какво говори, ама съветва хората да си купуват компютри...

• Автор
Темата е тази.

Какво знаеш ти, те вече интегрират в чипсетове и процесори водно охлаждане, направо поливат кристала :)

Доколкото знам са само предложения... как иначе богатите синчета ще седнат на кола 1.6 кубика?
1.6 кубика... Това тук май е по-силно с неговите цели 46 кубика :D
как да проверя с какво видео сам„„„„извинявам се но несам мн ньясно с нештата
... Родна реч омайна сладка!
"kmeta na neta"

Разкодиране само в частен сервиз , който няма изгода да сте вързан към определен оператор - телефоните по същество са отключени а операторите го заключват за да ви вържат с техните услуги и да монополизират пазара. Ето ви адреса на един независим сервиз в който оправителя е завършил телекомуникации и лично го познавам.

:) Обикновени оправители сте, ако си мислите, че сте специалисти...

За да си вземете нова видео карта, трябва да върви с някоя мацка, иначе да знаете, че са ви прекарали! :D

Знаеш ли как ми дреме по колко е в магазина? Ти като вземеш тая прословута "Нова" карта- какво взимаш?

Да не ти я дават с жена? Моята да не е с надути кондензатори или с извадени елементи?

Като искате си купувайте "нови" карти.

За да си вземете нова видео карта, трябва да върви с някоя мацка, иначе да знаете, че са ви прекарали! :D
Аз не я искам с 1!!!
инсталирах си операционната система (Уиндоус 7 Ултимейт 62-бит)

Не знаех, че има такава...

http://www.kaldata.com/forums/topic/205220-%D0%BB%D0%B5%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0/#entry2433824

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

• Автор
 А винаги, когато има включване на цялото, главата започва да се чувства не добре, защото тогава тя не може да бъде господарят; не може повече да контролира нещата.

е за тва ни боли главата, разбрахте ли сега защо

:biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.