Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

ма и вие сте намарливи....сички се кефите на писания, а не земете да намерите кой е ученият където реши и там телепортира самолета вътре има много хора   <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_mad.gif' alt=':mad:'>

Пак добре че не пита за Перхунде, че и тука ще почнат да се самообесват хората.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте изкам да попитам как да разбера каква видео карта да си взема.. моята изгора вътрешна и външна, и ми оправиха вътрешната обаче на скоро тя пак изгоря и немога да вкл компа.... и незнам как да разбера каква видео карта трябва да си взема нещо до 65 лв ако може и някой да ми каже как да разбера каква ми трябва при ословие че немога да си вкл компа. Неми се дава пари някаде да го праят в DICOM ми изкаха 100 лв за видео карта а по интернет в емаг има и по 50-80 лв с 1 гб, те изкаха и дъното да ми праят щото казаха че е изгоряло пък то не беше само биоса праеше проблем и си го оправих сам но сега видео карта ми трябва защото немога да си пусна компа... като го стартирам и като изписва марката на дъното или там ддз и е размазано и се рестартира сам ама изчаква малко това е само видео картата, проблемът е че сега незнам как даразбера каква видео карта трябва да си купя.

чакам за филма и незнам кво да кажа

Това няма да се превърне в някаква сага, нали? Нали?

Как се отваря неотваряем GSM апарат ?

Едно време като бях 4 или 5 клас, учителката попита, какво ще стане ако изстреляме всепомитащо гюле срещо непоклатима стена?

А пък не видях някъде хакването да е против форума

Хе, Хе! Това от един нов съфорумник - упорит хакер :no-no:

Бъркаш , не са те заболели очите . Болката е функция на мозъка . Очите изпращат информацията само .Мозъка я обработва и когато не може поради липса на капацитет (интелект ) ,претоварва се и праща  сигнал за болка  по неврони към центъра за такава .

Според мен си направил син екран . Пий едно хапче "Linux" и всичко ще е наред .

Това няма да се превърне в някаква сага, нали? Нали?

Уви превърна се в сага.

"Дързост и красота" ряпа да яде, вземете му намерете филма че ще се ядоса и ще прочете някоя книга.

Уви превърна се в сага."Дързост и красота" ряпа да яде, вземете му намерете филма че ще се ядоса и ще прочете някоя книга.

Освен, че е писал в темата, ето поредното ЛС, дето ми е пратил...

Приятел този филм кво стана с него няма ли да го намерите наи сетнее къф в този форум

Освен, че е писал в темата, ето поредното ЛС, дето ми е пратил... 

Нарушаваш правилата  :ph34r: като цитираш публично лично съобщение.

ТЪрся следния филм

ученият където реши и там телепортира самолета вътре има много хора и с тях те се разбиват но тои успя да го телепортира на време и са живи и те са в въздоха нещо като сиение

На теб филм не ти трябва а Буквар, да се научиш да пишеш и четеш, не усещаш ли че, с писанията си ставаш смешен!?

Субтитрите как ги четеш? Можеш ли изобщо да четеш?

Филма го има на бг аудио аии скиваи заглавието тарикат 

Всъщност кибици които не са в час по темите които разглеждат е нормално да копират към бисерите.

Всъщност кибици които не са в час по темите които разглеждат е нормално да копират към бисерите.

Човек трябва да умее да не се взема насериозно.

Човек трябва да умее да не се взема насериозно.

Както аз не пиша в теми за програмисти не виждам ти какво търсиш в теми за F1 !!! Там само трябва да четеш и да си водиш записки. Пусни го тоя цитат в кой  си пожелаеш формум на F1 и после виж дали на някой ще му направи впечатление.

п.п. То трябва и от терминология и съкращения да разбираш като си в чужди води.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

Както аз не пиша в теми за програмисти не виждам ти какво търсиш в теми за F1 !!! Там само трябва да четеш и да си водиш записки. Пусни го тоя цитат в кой  си пожелаеш формум на F1 и после виж дали на някой ще му направи впечатление.

Човек трябва да гледа в кой раздел и в коя тема се пише. И да се научи да пише на български. Тези съкращения, които ползвате както и побългарените чужди термини са смешни

Навярно си прав - в чужди води съм. Но щом успявам да открия разминаването от терминологията на Формула 1 и това, което си написал, сигурно имам някакви съвсем повърхностни познания по темата.

Сигурно има някаква епидемия 

Единственото което се срщам от филма е че излизат няколко момчета от телевизора едното е дебело и се състезаваше по бягане със един спортист и така де после бяха направили купон със другите .. Филмът е комедия .. И такаде те нямаха време да се върнат и със всеки ден блузите им изброяваха и започваха да изчезват по малко. Моля ви да ми помогнете .. Знам че не съм написал много грамотно това но съм от телефон :) благодаря предварително !!!

Човек трябва да гледа в кой раздел и в коя тема се пише. И да се научи да пише на български. Тези съкращения, които ползвате както и побългарените чужди термини са смешни

На мен пък ми изглежда че са смешни за програмисти ! В нито един форум (български) на F1 (освен под форума в калдата) няма да са смешни. Ама на вас като ви е смешно никой не ви спира да се смеете все пак. 

На мен пък ми изглежда че са смешни за програмисти ! В нито един форум (български) на F1 (освен под форума в калдата) няма да са смешни. Ама на вас като ви е смешно никой не ви спира да се смеете все пак. 

Нормално е, човек да не е в състояние веднага да разбере глупостите, които самият той е написал.

Но като порасне ще ги осъзнае.

Нормално е, човек да не е в състояние веднага да разбере глупостите, които самият той е написал.

Но като порасне ще ги осъзнае.

Когато влезеш в непознати води не бързай да се смееш ами се запознай с жаргона на материята. Както ти казах за да проверим най лесно лично ти го постни в някой форум за F1 и си дай разясненията какъв бисер е и да чуем коментарите. В софтуерен форум ми е ясно как е прозвучало но така става като форума е много профилиран и някои си мислят че са в компетентни по всички раздели.

Когато влезеш в непознати води не бързай да се смееш ами се запознай с жаргона на материята. Както ти казах за да проверим най лесно лично ти го постни в някой форум за F1 и си дай разясненията какъв бисер е и да чуем коментарите. В софтуерен форум ми е ясно как е прозвучало но така става като форума е много профилиран и някои си мислят че са в компетентни по всички раздели.

Приятел, ако за теб "пола на Розберг" не звучи смешно - за мен е.

Знам отлично какво е pole position и никога, откакто гледам Формула 1, не съм чувал някой да използва израз, като "пола на еди-кой-си".

Покажи ми какво е значението на думата "квалификатор". Ако изобщо намериш подобна дума.

Това, че те разбирам, какво си искал да кажеш не е твоя заслуга а моя. Нищо, че съм програмист.

Аз нямам намерение да се излагам по форумите с подобни глупости. Пробвай сам.

Приятел, ако за теб "пола на Розберг" не звучи смешно - за мен е.

Знам отлично какво е pole position и никога, откакто гледам Формула 1, не съм чувал някой да използва израз, като "пола на еди-кой-си".

Покажи ми какво е значението на думата "квалификатор". Ако изобщо намериш подобна дума.

Това, че те разбирам, какво си искал да кажеш не е твоя заслуга а моя. Нищо, че съм програмист.

Аз нямам намерение да се излагам по форумите с подобни глупости. Пробвай сам.

Като казах в софтуерен форум сме и ми е напълно ясна реакцията ви. Проблема е в мен че пиша в тема за Ф1 в подобен форум. Такава тема изобщо няма място във форум който претендира че софтуерен. Калдата си е баш форум шир потреба или 1001 стоки и за това се получи това.

Повече да не правиш и невярни твърдения какво се полза като жаргон и какво не

http://vbox7.com/play:92521b3b

Сега да не попиташ къде му е члена (А) ? Непълният.

И да не ми развиеш сега някой бисер че член било съвсем друго и пак на бисер ти прозвучало.

http://clubs1.bg/news/hamiltan-vze-pola-na-fudzhi

Като казах в софтуерен форум сме и ми е напълно ясна реакцията ви. Проблема е в мен че пиша в тема за Ф1 в подобен форум. Такава тема изобщо няма място във форум който претендира че софтуерен. Калдата си е баш форум шир потреба или 1001 стоки и за това се получи това.

Повече да не правиш и невярни твърдения какво се полза като жаргон и какво не

http://vbox7.com/play:92521b3b

Сега да не попиташ къде му е члена (А) ? Непълният.

И да не ми развиеш сега някой бисер че член било съвсем друго и пак на бисер ти прозвучало.

Нищо няма да ти развия. Ти сам си пускаш бисерите.

Нищо няма да ти развия. Ти сам си пускаш бисерите.

Иначе влез във форум за F1 като този им им го обясни

http://f1.ladger.com/viewtopic.php?p=153182&sid=27a0143433d56bea85419c864926cf86

Че пускат бисери.

Виж и коментарите на хора които са в час ама там не пишат софтуерни инженери и никой не казва що за бисер е темата а ми коментират случая без намеса на хора далеч от материята.

Ето ти и още бисери през твоята призма на коментари за Ф1 ама само ти ще ги видиш като такива, хора които са в материята няма да им обърнат внимание и ще ги приемат както трябва

Алонсо ще ги издуха и двамата на старта ...

Много е удобно като вадиш цитати от контекста и да ги пускаш като бисери. Цар си да носиш вода от кладенците.

Иначе влез във форум за F1 като този им им го обясниhttp://f1.ladger.com/viewtopic.php?p=153182&sid=27a0143433d56bea85419c864926cf86Че пускат бисери.Виж и коментарите на хора които са в час ама там не пишат софтуерни инженери и никой не казва що за бисер е темата а ми коментират случая без намеса на хора далеч от материята.

Стига де.Дайте да прекратим спора.И аз съм влизал в бисерите. 1-2 страници по-назад, ако върнеш, ще видиш забележка за моят правопис, което си е факт. И ще го запомня за напред, поне ще се постарая.Ами, че съм влизал тук с откровено малоумно мнение относно завъртане на щепсела в контакта, като решение на проблема? Да се впрягам ли?ТЮи си държиш на терминологията, но самото изречение, така написано, да, поражда смях, усмивка.Никой не се заяжда с теб и не виждам проблем. Подмини го, усмихни се, все пак не те съдим, нито си на процес, нито си на заточение, нито някой ти се кара за това... идеята на темата е самите ние да си се посмеем на нас си!

ТЮи си държиш на терминологията, но самото изречение, така написано, да, поражда смях, усмивка. 

Изречението е извадено от контекста и изобщо от темата за разговор че е за F1 и е представено като пола (женски атрибут за прикриване на срамни части или прически на триъглник).

Ми във всеки език съществува жаргон или в калдата не се толерира ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.