Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

В раздел "Дънни платки" забелязах странен въпрос / тема: 

"Въпрос към процесора."

:shock11:  :lol6:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Въпрос към процесора."

Хм, силно се интересувам какво ли е отговорил ...

Новоназначен сътрудник стои около машината за унищожаване на документи. Край него преминава секретарка:— Да ви помогна?— Да. Как работи това нещо?— Много просто — секретарката взима от ръцете на сътрудника дебел доклад и го пуска в машината. - Готово!— Благодаря! Простете, а от къде излиза копието?

Процесора си е перфектен, товари си се нормално в таск мениджъра, в момента cpu usage варира от 0 до 15%. Няколко пъти вече пиша, че след като зареди резолюцията 1440p компа забива тотално и моментално и единствено мога да натисна копчето на кутията и да рестартирам компа, друго не мога да направя нищо!

Аз не съм ти прочел PS. Видеокартата ти си е заминала. Направо я сменияй с друга.

Редактирано от Атанас Пачoff (преглед на промените)

P.S. Между другото сега се сещам, че и с тази видеокарта като гледам клипове на цял екран отново в YouTube(но само в ютюб го има този проблем), най-долните няколко реда на дисплея(може би около 5-6) са изцяло размазани, като на моменти много рядко се оправя и не са размазани. Като мина на вградената ми видео карта този проблем изчезва напълно. Видеокартата ми е с изгорели HDMI и DVI порт вследствие на токов удар. Сега само VGA порта ми работи. Да не би да й има нещо на видеокартата ми? - затова съм дал и такъв отговор. Със сигурност какъвто и да е проблема тази видеокарта трябва да я махне. А че може да се изцепя това е нормално. Не съм робот.

Казах ли ти тримцата да не ме цитират.Мисля,че увеличаваш деструкцията и спомагаш за напрежението.Как ще ги убеждаваш си е лично твой проблем.Да не обърна лошата страна с черия потник.

Имаме си вече и нинджи с черни потници... :ph34r:

"Въпрос към процесора."

Редовно има теми с подобни заглавия.

Гаминг Компютър .. ?Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" бсъвет за лек упгреидНастойка на физически адрес /Мрежови карти/Те задължително трябва да се овековечават.Точно това щях да кажа и аз, вероятно си програмис като мене

Здравеите,живеяа в Германиа и имам 45 см. сателитна антена TechniSat Multytenne и приемник Technisat TechniStar S2 digitaler HDTV Satellitenreceiver с тях хваштам астра 19.2 и хотбирд 13 искам да питам ако ги занеса в Българиа ас съм от Хасково и ги инсталирам на мояа апартамент в Хасково дали ште хваштам пак астра 19.2 и хотбирд 13 или ште ми е необходима по голяма сат. антена например 80 см. или какво сте ми е необходимо

[Коя фирма за хостинг услуги] предлага в пощата към сайта ти да можеш да пишеш цветно?

Ползвам  суперхостинг , Horde  в момента и беснея,че писмата ми изглеждат постни на фона на всички колеги от чужбина, които си ми пишат  в какъвто цвят поискат, удебеляват, подчертават. Аз такава услуга нямам. И се замислям да сменя фирмата ...

Ммм.. Предлагат 3 вида пощи.. Коя от коя по-зле.. 

[...]

Искам  като  на gmail примерно..Но пък не те вземат на сериозно, ако пратиш оферта от free поща . :(

Т'ва пощите много неприятни изненади крият. :D

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Т'ва пощите много неприятни изненади крият. :D

И?   Много смешно?! Можеш да помогнеш , никой не се е родил научен. Вярвам,че не разбираш от  естеството на  работата ми, за да оцениш колко ми е важно.

Сериозен вирус няма имеЗа съжеление вируса няма име, името е от рода на "аоао23о4а" ..Пускам си компютара без проблем но точно като включи забелязах това: http://prikachi.com/...95/7072595q.jpg но реша ли да го изключа или рестартирамсе едно сам натиснал бутона на котията за рестарт.Следователно намерих точния файл ръчно изтрих го нестана, пак с вастанови... пробвах с програмата "хижак хънтар" пак се вазтанови, с аваст го изтрихи в клетка го местих пак се вазтановява http://prikachi.com/...07/7072607P.jpg

БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИКЕзик свещен на моите деди ... :sobbing:

"AGD сори че ще ти разбия илюзиите но не си от особенна полза. Според мен нищо не разбираш от съвременна техника и си живееш в миналото. Можеби наиста си разбирал преди 30 години когато си си взел усилвателя, но просто си си останал там и не си могъл да се развиеш. Ти си един ретро чичка които го е яд че не успя да получи респекта за които се бореше в форума. Слушай си мп3 ки на уредбата си от преди 30 години и спри да сипеш шит защото в момента приличаш на запушен кенеф. Да не мислиш че съм такъв ретард като теб да дам толкоз пари за да слушам мп3 ки. Не съм такъв нууб като теб дето не знае как да игаре на игри примерно и че системата за домашно кино може да пасне перфектно едновременно на пц, хбкоса, плеистейшъна, телевизора, лаптопа и квото още се сетиш. Разбирасе тези неща никога няма да успеш да ги включиш в твоята бочина от преди 30 години понеже нямаш хдми входове. Лично аз с 2 оптики и 5 хдми си включвам всичко без проблем, но ти явно не си чувал за такива ексти. Питай като не разбираш ще ти се обясни. Също така системата тежи над 25 кил. Твоя усилвател от преди 30 години 30 кила ли тежи? И  ако настина ти тежи 30 кила усилвателя ти гордееш ли се с това? Според мен звучиш като чичка дето не знае кво е хдми. Образовай се и разбери че с една система за домашно кино не се слушат само мп3 ки. Просто мирогледа ти е доста ограничен и точно за това не си успял да научиш новите неща. Според мен способноста ти да възприемаш е престанала да функционира преди 20 години и от тогави си циклиш като развален грамофон."

Извинявайте, че му цитирам глупоста, но като изключим обидите - доста ми е забавен :D

Проблемът е следния,не мога да вляза в менюто един познат ми каза че софтуера е изгорял и ремонта струвал 30 лева но той не е много за вярване ако знаете нещо помогнете за да знам дали да го купувам ^^

Здравейте миналата година си изтеглих Battlefield 4 от www.zamunda.net и започна компа да ми бави супер много оправих си го това за забиването ,но започна да ми дърпа от ц-то не знам дали имам вирус ,но когато вляза в интернет започва да ми сваля местото от компа и без да влизам в нета пак ми става какво да правя

Свободната памет на С е 232 ГБ, ама сега е пълен с игри и филми които скоро ще изтрия.

Върви разбери пълен ли е празен ли е.

Рутера "изнемощява" пред мощтната интернет връзка?

Къде е въпросът ?

Това е изповед! Няма въпрос.

Удоволствието да видиш евреин да пълзи на  колене   е , като хвърлиш  на земята повече брилянти,отколкото той  има.

И какъв се оказваш в крайна сметка ти ?

В тема: "Препоръчайте ми добра безплатна антивирусна програма":

За мен не е важно защитата ми да лови - важно е качествено да блокира.

Здравейте искам да ви попитам защо така процесорът ми от нищото се вдига на 100% и засича ?Да не би да е от програмите ,все пак компютърът е нов купен е от 5-6 месеца ето ви характеристиките му
натистни ctrl+alt+del заедно да провериш кой процес във диспечера на задачите ти товари машината другия варият да е вирус ето във тази тема http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/
значи проблемът ми е ,че от нищото процесорът ми се покачва на 100% както си е на работният плот и много засича Не разполагам с диск от ОС

Като кутия с бисерни мъниста ...

Защо се толерира неграмотността ?

Виж си .цфг файловете и им дай реад онли

Няма спиране !

Ами искам да кажа,че си търся уредба,която произвежда много бас.Не разбирам какво неясно има.Може и буфер,но съм чувал,че нямат достатъчно бас.

Еми не искам да бутам чак стените.Но искам да имам нещо с повече бас.Да и да има правилно възпроизвеждане и т.н. Като цяло не разбирам много от уредби и темподобни,но искам да конкретизирам какво точно търся. :)

Дори и съседите се разболявали от болести живеещи около къщата. Днес тя е насред нищото и няколко околни къщи също.

Става дума за къща обитавана от "зли сили".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.