Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Явно си му станал духовен водач, иначе не мога да си обясня защо те следва по петите, възпява те в статуси и постове, а и няма да се учудя, ако ти отдава почит и в ритуални танци и други магически приношения всякакви...  :speak:

Сложни и противоречиви емоции изпитва... love & hate.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

ти пък,ако си мислиш,че той си пише постовете..

на някои колеги звездите им ги говорят...

друг е случая :

:hush: не разваляй конспирацията, сега де... Дръж приятелите близо, а неприятелите - още по-близо. ;)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

:hush: не разваляй конспирацията, сега де... Дръж приятелите близо, а неприятелите - още по-близо. ;)

Религиозният фанатизъм ти идва много.Спри,че много почна се излагаш.Аз съм учил актьорско майсторство и имам златен медал.Това за флуидите съм го чувал от Татяна Лолова.Имам памет да,защото съм зубрил пиеси.От религии не разбирам бе човек.Аз съм християнин и такъв ще си остана,какво и да се говори за папата.

Ти почна да говориш,че християните сме мазохисти.Айде моля ти се,да си имаме уважението!

Демек, не ме гледай какво правя, а какво говоря... Убедително звучи.

Това,че когато се кръстя имам чувството,че споменавам четирима,знаеш ли от къде съм го попил?

От филма "Октопод" с Микеле Плачидо.

Това,че когато се кръстя имам чувството,че споменавам четирима,знаеш ли от къде съм го попил?

От филма "Октопод" с Микеле Плачидо.

Mда... За пропусналите, ще цитирам изказването ти, за да не се чудят какви са тия четиримата:

Аз преди години тук писах,че вярвам на един бог Йехова.Не знаех,че е ревнив бог.Посъветваха ме да го свързвам с ипостаса - Отца и сина и светия дух.Само,че като се кръстя имам чувството,че споменавам четирима. Последния,който е на сърцето го пропускам.

Ти, най-добре си пиши в тази тема само, за да не губя време да ти търся постовете и да ги цитирам тук.

Все пак, какво общо има Микеле Плачидо и "Октопод" с това, че вярваш в Светата Четворица наместо в "Светата Троица"? И кой е четвъртия?

Mда... За пропусналите, ще цитирам изказването ти, за да не се чудят какви са тия четиримата:

Ти, най-добре си пиши в тази тема само, за да не губя време да ти търся постовете и да ги цитирам тук.

Все пак, какво общо има Микеле Плачидо и "Октопод" с това, че вярваш в Светата Четворица наместо в "Светата Троица"? И кой е четвъртия?

Аз не правя разлика между Коледа и Рождество Христово!Не правя и разлика между икона и идол!След като казах,че вярвам само в Йехова,ме помислиха,че съм от сектата "Свидетели на Йехова".Аз съм мазохист,тъп християнин и чета вестници и гледам телевизия,кино,чета книги,но не религиозни.Нито библия съм чел,нито Стария завет нито Новия.Но като гледам,не ми е интересен и будизма.И не ми се живее в джунгла.Сега ти показвам пътя - Малкия,Средния,Дългия както искаш!

Аз не правя разлика между Коледа и Рождество Христово!Не правя и разлика между икона и идол!След като казах,че вярвам само в Йехова,ме помислиха,че съм от сектата "Свидетели на Йехова".Аз съм мазохист,тъп християнин и чета вестници и гледам телевизия,кино,чета книги,но не религиозни.Нито библия съм чел,нито Стария завет нито Новия.

Знам... Няма страшно. Не си единствен.

Знам... Няма страшно. Не си единствен.

За да ти угодя напълно!Като тинейджър един друг тинейджър ме подлъга и толкова беше настоятелен,че накрая стана работата.Аз приемам хомосексуализма.Ти приемаш ли го?В добавка там където живея с възрастните евреи не мога две думи да си кажа,но младата еврейка ме харесваше.Нямах нищо против!

Защото този тинейджър буквално заключи вратата и не ме пускаше.А у тях имаше чудеса от Кореком всякакви.А аз бях много беден.И за да се докосна до тях трябваше да играя ролята на Адам.Манипулации,убеждения,пропаганда!

До колкото съм разбрал Йехова е бог от 3-то измерение,построил е слънчевата система защото му е било наредено,от кой?Исус не е син на Йехова.

Сефте чувам... :ohmy:

Моята информация е, че е от 4-то измерение, а ролята му в Сътворението е била на нещо като технически ръководител. Исус пък е бил нещо като ревизор на проекта или поне такава роля му е отредена в бъдеще, когато ще настъпи Апокалипсиса. Проектантът, обаче, не е известен и даже не е ясно дали е бил един, трима или цял колектив. По разбираеми причини (структурни дефекти и несъобразности) в творческата фаза, той/тя/те предпочита анонимността, за да не се излага/излагат и да не му/им се търси отговорност.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

,,интегралата за вертикалната развивка е с 7 или 9 кра4ета покраи неиа има кондензатори захранваштиат е 35 волтов,

http://www.kaldata.com/forums/topic/215013-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80-panasonic-tx-21s4tp/page-2

---това от един,,спец,,дето от време на време (слава Богу рядко) се явява в раздела за Тв,видео и Фото техника и напълва целия раздел (поне първите страници,доколкото му стигнат силите :D )

Ако знанията му са еквивалентни на правописа....не знам :wub:       

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

да се смея ли, да плача ли ?

Публикувано изображение

Аз бих го превела така: "Здр. Моля, помогнете ми да намеря такъв часовник за андроид, който да се вижда на екрана на таблет Самсунг."

Навярно човекът не е българин.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Веселинов си е чист Българин , но нищо не е възприел от уроците по БЛ :no-no: ако изобщо ги е посещавал .

Поне не му ли прави впечатление , защо аджеба думите му са подчертани с тая вълнообразна линия :)

Аз бих го превела така: "Здр. Моля, помогнете ми да намеря такъв часовник за андроид, който да се вижда на екрана на таблет Самсунг."

Навярно човекът не е българин.

Човека каза, че не живее в България и не е учил български език, обаче ти му лепна веднага "етикета".. хаха големо нещо сте това жените :Д

Условие на задача по програмиране:

Задача 3. Не знам дали хората от вашето поколение са виждали грамофонна плоча. Тя представлява голям компакт диск черен (в повечето случаи) на цвят който в центъра си има етикет, на който пише песните записани на плочата. Това нещо се набучва на грамофона и се върти с една от двете честоти 33 или 45 оборота в минута.

Тоя дето е писал условието е малко като вица за чукчата в Африка - "Северен елен нали знаете как изглежда? Зебрата е същото ама на черни и бели ивици и без рога."

Значи,сложил си нова карта на слота и не тръгва?А нов драйвър,за нея инсталира ли ?За целта,ще минеш на вградената,докато се инсталира.

... 

Ne mi raboti faila !

И съответно на следващите редове виждаме и "файла", който не работи ... 

#include <cstdlib>

#include <iostream>

#include <string>

#include <vector>

#include <fstream>

#define N 30

FILE *fp;

using namespace std;

struct abonati

{

char name[30];

char familiq[80];

char adres[30];

int number;

int suma;

}

p[N];

int top=0;

vector<abonati> v;

fstream out("Data.txt", ios::out);

int read_phone()

{

int n;

cout << "Broj abonati: ";

cin>>n;

for(int i=0; i<n; ++i)

{

cout<<"Vyvedete ime: "; cin>>p[n].name;

cout<<"Vavedete familiq:"; cin>>p[n].familiq;

cout<<"Vyvedete adres: "; cin>>p[n].adres;

cout<<"Vyvedete nomer: "; cin>>p[n].number;

cout<<"Vyvedete suma: "; cin>>p[n].suma;

out.write((char*)&p, sizeof(struct abonati));

v.push_back(p[n]);

}

}

void load()

{

if((fp=fopen("my.dat","rb"))==NULL)return;

if(fread(&top,sizeof top,1,fp)!=1)

{

cout<<"greshka"<<endl;

exit(1);

}

if(fread(p, sizeof p, 1,fp)!=1)

{cout<<"greshka"<<endl;

exit(1);

}

fclose(fp);

}

void save()

{if((fp=fopen("my.dat","wb"))==NULL)

{

cout<<"greshka"<<endl;

exit(1);}

if(fwrite(&top,sizeof top,1,fp)!=1)

{cout<<"Greshka"<<endl;

exit(1);}

if (fwrite(p,sizeof p

,1,fp)!=1)

{cout<<"greshka"<<endl;

exit(1);

}

fclose(fp);

}

void Sort()

{

int n = v.size();

abonati temp;

for(int i=0; i<n; ++i)

{

temp.suma = v.suma;

for(int j=i; j<n; ++j)

{

if(temp.suma > v[j].suma) temp=v[j];

}

cout << "Ime: " << temp.name << endl;

cout << "Adres: " << temp.adres << endl;

cout << "Nomer: " << temp.number << endl;

cout << "Suma: " << temp.suma << endl;

cout << "======================n";

}

}

void spravka()

{

int len = v.size();

cout << "Spravka:n";

for(int i=0; i<len; i++)

{

if(v.suma > 100)

{

cout << "Ime: " << v.name << endl;

cout << "Adres: " << v.adres << endl;

cout << "Nomer: " << v.number << endl;

cout << "Suma: " << v.suma << endl;

cout << "======================n";

}

}

}

int main()

{ int key=0;

do{

cout<<"===================================== n";

cout<<" 1.Vyvejdane na abonatn";

cout<<" 2.Izvejdane na spravka za abonatin";

cout<<" 3.Sortirane na abonati n";

cout<<" 4.Izhodn";

cout<<"nMolq izberete obciq: ";

cin >> key;

}while(key>4 || key<1);

switch(key)

{ case 1: read_phone(); main();

break;

case 2: spravka(); main();

break;

case 3: Sort(); main();

break;

}

system("PAUSE");

return 0;

}

Източник: цък

И съответно на следващите редове виждаме и "файла", който не работи ... 

Източник: цък

Ей, едно време, по комунизма, какви работливи файлове имаше! А сега - мързел и т'ва е.

Кратко и ясно :D

Обяснение как да инсталираме драйвер ;)

Слагаш диска със драйверите си за компютъра даваш второ копче на драйвера и даваш update driver и то ще си го намери Поздрави !

Друг майтапчия :)

търся програма за поправка на флашка, която не се разпознава от двата ми лаптопа( вобще не се показва когато я сложа ).

Редактирано от jonov (преглед на промените)

да се смея ли, да плача ли ?

Публикувано изображение

Тоя пич ми е фаворитa :D Трябва да го сложат в учебниците като пример за това как не се пише !!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.