Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Пич аз ако съм в тебе отивам на място и си тествам.

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно исках да го сложа аз :D :D

Бавен си Jo,остаряваш :)

има един филм разправя се за деца с една реката те я пускат и след това тя пада при едно голямо куче зауградено с техника фисока стена има и те копаят зада стигнат до нея да я върнат след това утиват на безбол игрище и запалват нещо като стаичка те се опитват да я загасат  дано ми помогнете

Родна реч, омайна, сладка,що звучи навред край мен;реч на мама и на татка,реч, що мълвим всеки ден.

Родна реч, омайна, сладка,

що звучи навред край мен;

реч на мама и на татка,

реч, що мълвим всеки ден.

100% съм сигурен,че тоя ако си прочете поста ,ще се обърка за какво точно пита,и ще разбере аджеба че отговорът се намира зад Фисоката стена ...буквара :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

100% съм сигурен,че тоя ако си прочете поста ,ще се обърка за какво точно пита,и ще разбере аджеба че отговорът се намира зад Фисоката стена ...буквара :)

Ще играем на "намери правописните грешки" ли? Има още :P.

има един филм разправя се за деца с една реката те я пускат и след това тя пада при едно голямо куче зауградено с техника фисока стена има и те копаят зада стигнат до нея да я върнат след това утиват на безбол (?) игрище и запалват нещо като стаичка те се опитват да я загасат  дано ми помогнете

има един филм разправя се за деца с една реката те я пускат и след това тя пада при едно голямо куче зауградено с техника фисока стена има и те копаят зада стигнат до нея да я върнат след това утиват на безбол (?) игрище и запалват нещо като стаичка те се опитват да я загасат  дано ми помогнете

Само не мога да разбера как точно са пуснали "реката" и тя е паднала зад фисоката стена.

От цялото питане разбрах че някои е запалил нещо и му е трябвала реката за да го изгаси.

Но пък не разбрах с какво да помогнем?

Да изгасим пожара или пък да дадем съвет как да поддържат огъня докато пристигнат пожарникарите!? И какво точно прави кучето в цялата история за реки и пожари не схванах.

Идея към посетителите на раздела "Празни приказки" вместо да пишете поеми за някакви си катерици вземете напишете един колективен сценарии за филм с работно заглавие "куче зауградено с техника фисока стена"

Бая матриал има в горното питане и като гледам може да излезе един екшън с елементи на драма в поне 4 части.

Ако го ползваш само на idle до 150 градуса не е проблем. Ама ако яко е натоварен да смята нещо, тогава температурите имат много лошо влияние и трябва да са по-ниски. 

:no-no:

:no-no:

ужас, дано някои го е докладвал и модераторите да са го забърсали навреме.

Че от такива съвети после боли глава и мама и тате се ръсят за нови компютри.

Да не се разсърдиш, но като коментираме правопис и пунктуация... :D :D

"100% съм сигурен,че" - сложи разстояние м/у "сигурен," и "че".

"поста ,ще" - техническа грешка при запетаята пак, трябва да е след "поста", не пред "ще".

"пита,и" - Удари един интервал след "пита,".

"разбере аджеба че" - Тук, според идеята на изречението може да има два варианта: "разбере, аджеба, че" или "разбера аджеба, че". Но пред "че" се пише запетая.

А аз също пиша с много технически грешки, понякога се намират и правописни, да не си помислите, че съм света вода ненапита!

quickJO,  Де да беше само в писането проблема! Все по-често ми говорят - а аз питам, какво означава тази дума?

Нека кажем и възстановим темата с новата двойка на форума, ако може така да се каже. Вече е писано от единия в темата а тя е Vehel и мислихте че омъжена и бремена и тъй като си призна че не е бременна и си е намерила нов приятел момчето е Masterplay. Може и да сме се объркали затова някои от двамата да пише в темата и да каже има ли бебе или само искат такова. няма да кажа коя съм за да не обидя някои ще се радваме и другите да си признаят :D

Да не се разсърдиш, но като коментираме правопис и пунктуация... :D :D"100% съм сигурен,че" - сложи разстояние м/у "сигурен," и "че"."поста ,ще" - техническа грешка при запетаята пак, трябва да е след "поста", не пред "ще"."пита,и" - Удари един интервал след "пита,"."разбере аджеба че" - Тук, според идеята на изречението може да има два варианта: "разбере, аджеба, че" или "разбера аджеба, че". Но пред "че" се пише запетая.А аз също пиша с много технически грешки, понякога се намират и правописни, да не си помислите, че съм света вода ненапита!

Не ,не се сърдя естествено,дори сефте чувам , че липсата на интервал преди ,и след запетаята се води грешка.

"поста ,ще" - техническа грешка при запетаята пак, трябва да е след "поста", не пред "ще".

А това тотално ме обърка... :)

Идеята е да се разбираме какво пишем,и никога не съм отдавал чак такова внимание да дреболийте..

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Само дето интервала се слага след запетайката, не преди нея.

ЦЪК. оффтопик "да харесаш собствен статус е все едно да погледнеш в тоалетната чиния след голяма нужда"....

Блях...

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Програма за създаване на моя програмаЗдравейте, търся програма за създаване на друга. Искам да създам hack на помагало.бг. Ако някой знае такава програмка моля да ми помогне.  :)

Програма за създаване на моя програмаЗдравейте, търся програма за създаване на друга. Искам да създам hack на помагало.бг. Ако някой знае такава програмка моля да ми помогне.  :)

Тоя ако знае колко е далече от начина ,по който се случват нещата ,ще скочи от етажа , на който живеее ,и ще опита приземяване на челна стойка ..

Тоя ако знае колко е далече от начина ,по който се случват нещата ,ще скочи от етажа , на който живеее ,и ще опита приземяване на челна стойка ..

Дадох му ве нулево  :D

http://speccy.piriform.com/results/yom4DBNCJ25myZfjrJzx2pd Speecy

http://oi57.tinypic.com/2hi3u6v.jpg SpeedFan

http://tinypic.com/player.php?v=2rztppt%3E&s=8#.Uy6soc6uZ9M Това е клипчето какво се случва след като пусна компютъра с включен вентилатор. В момента съм на същата машина с изключен вентилатор. Благодаря за вниманието

http://tinypic.com/player.php?v=2rztppt%3E&s=8#.Uy6soc6uZ9M ?????? За какво ли са ги измислили тия охлаждания на процесорите...

Редактирано от Атанас Пачoff (преглед на промените)

искам да попитам за един филм но му забравих името значи тои се разказва с природни бедствия значи небето става като огнено но те немогат да го спрът а им трябва ядрено уръжие но те го нямат след това взимат подводница от руснаците те го спускат с хеликоптер но тая подводница неможе да издържа на много дълбоко те рискувът но няма как да се измъкнатно в водата има нещо като лава с въздух  и те минават като рескуват и ги истрелва и те оспяват да спасат планетатаОПИСАНИЕТО Е МНОГО ТЪПА  И НЕРАЗБРАНО НО ТОВА ЗНАМ ОТ ФИЛМА СТАР Е

Нямам думи...

Нямам думи...

А тоя няма запетайки :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.