Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Простеното ти е чадо, но другия път внимавай! Търпението ми си има граници!Това от коя тема е? Кук и Хайям - интересен паралел...

Доста неосведомлен си за господ :P Ма кат си рекъл, ей тук цъкни та да се полюбуваш...

• Отговори 2k
  • Прегледи 151k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, преди време пак имах този проблем и го fix-като изтрих някакви файлове от някъде.

Оххх...тоя ,,просветения,, си е цял бисер, па и доста в миналото живее (има няма 15 години)...  ,,Мир вам. Честита 1999 г. и за много години. Казвай сега к'во правим с щайгата?,, http://www.kaldata.com/forums/topic/221266-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0/page-3

То цялата му тема си е бисер де :D

Оххх...тоя ,,просветения,, си е цял бисер, па и доста в миналото живее (има няма 15 години)...  ,,Мир вам. Честита 1999 г. и за много години. Казвай сега к'во правим с щайгата?,, http://www.kaldata.com/forums/topic/221266-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0/page-3

То цялата му тема си е бисер де :D

Гледай днес какво става :)

Може ли да ми кажеш какъв е моят вход

Та по тоя случай , веднага се сетих за един виц :

Отишъл един на лекар и го попитал

Докторе , ей тук от зад ме боли

къде бе пита доктора

ами тук от зад гъза - на  входа

Ами докато го смятате за вход - все ще ви боли :)

зъбите на видео картата ми

Здравейте,преди време забелязах някой влиза в компютъра ми.Първото забелязване като бях гледал един youtuber и бях направил на пауза и намалих звука и гледам към екрана.И някой пусна звука и пусна клипът...Кажете ми какво да правя?

Щоту са гражданей, ку беше изписал гадъ мръснъ у флашкътъ, немаше му са хилити ехидно

Щоту са гражданей, ку беше изписал гадъ мръснъ у флашкътъ, немаше му са хилити ехидно

Ще ми повярваш ли, че на такива не се смея никак?!?!

Жалко и гнусно е вече с цялата бликаща неграмотност отвсякъде...

Ще ми повярваш ли, че на такива не се смея никак?!?!

Жалко и гнусно е вече с цялата бликаща неграмотност отвсякъде...

По правописа, мога с точност +/- 2 години, да определя възрастта....И  става все по-лошо.... :no-no:

И кое му е неграмотното ? Освен, че е сбъркал първата буква от думата "флашка" ? И дори да е имал за цел да напише "влашка", то щеше да постави "във", защото следващата му дума е влашка. Според мен просто е натиснал съседен бутон от клавиатурата в бързината и е излязло "влашка".  Макар, че "ф" и "в" са на много далечно растояние. Според мен просто е натиснал грешен бутон от клавиатурата в бързината. И аз така правя понякога.

И кое му е неграмотното ? Освен, че е сбъркал първата буква от думата "флашка" ? И дори да е имал за цел да напише "влашка", то щеше да постави "във", защото следващата му дума е влашка. Според мен просто е натиснал съседен бутон от клавиатурата в бързината и е излязло "влашка".  Макар, че "ф" и "в" са на много далечно растояние. Според мен просто е натиснал грешен бутон от клавиатурата в бързината. И аз така правя понякога.

Да, да ..... 

ами погледни последните две теми :

Публикувано изображение

"ЦД"  вместо CD ,  "направянеи" и прочее.....

И то не е една тема, не са две.

Да, на всекиго се случва да натисне друг бутон, вместо правилния, но поне след публикуването е добре да се види какво си написал и да си го редактираш, ако има нещо сгрешено.

Да не говорим, че всеки браузер си има спел-чек .....

p.s. а "влашка" си е направо бисер - друга подобна тема няма :D

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Моето момче, дали започва с "В" или с "Ф",  пред думата се пише "ВЪВ"....Защо ли обяснявам.....

ПП Не беше ли ти онзи, който си правеше профили, за да ги поства после в темата?

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Добър вечер , наскоро си взех лаптоп който си имаше явно вграден блутут и си беше наистина удобна работа. Сега решил съм и на компютъра да сложа , но въпроса ми е има ли начин да го изтегля просто от някъде или трябва самият да си го има вграден от компютъра. 

Имали програм в която ако например зададеш размерите 128м. х 324м. да изчислява общата квадратурата(m2)?

Умножението е сложна работа и изисква специални програми.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Jokobus, на 07 Яну 2014 - 8:35 PM, написа:Публикувано изображение

От твойте уста - в божийте уши,един ден да си теглиме периферия,и хадуер от нета,както с програмките :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

От твойте уста - в божийте уши,един ден да си теглиме периферия,и хадуер от нета,както с програмките :)

В Mass Effect има подобна концепция. Там всичко (можеше да) се прави от универсалният материал Omnigel и дизайн който си намерил/купил някак си. Нещо като яко напредничав 3D принтер :)

Прогнозите са че след 50-100 години 3D принтерите ще са толкова усъвършенствани че ще могат да печатат почти всичко.

Теглиш си плановете за нужната джаджа и си я отпечатваш на принтера.

http://www.youtube.com/watch?v=S-E6vRfnijw

сериозно ли говориш..можеш ли да се закълнеш в името на исус,че ще простиш на насилник и убиец на твой близък човек.......

типично по еврейски-що ти не се закълнеш?

:lol6:

БГ :speak::wub:

ТОВА е дъното ми http://www.biostar.c...p?S_ID=308#spec проблема е че имам 4 слота

за рам общо може да побере 8 РАМ

Аз имам 2 оригинални плочки по 1 ГБ работят без проблем едно момче си донесе още една  рам 1 Гб  слагам я на

слота

слогом я и забива и нали като се пускат едни реклами на дъното и там спира и нищо не прави а или почва да бибитка като бибитка почиствам там дето се слага ако може да ми помогнете да не трябва да почистя слотовете

дето се слага раммта нз какво да правя ако може да ми помогнете

Ти веднъж спомена тук на какво си се натъкнал там и за някакъв особен вид "туризъм".

А тук говорим за дуално възприятие:

На прост език - Ти казваш мисля,че нямаш бог.Ние казваме,че бог помага но в кошара не вкарва!Разпръскването на флуиди може да се тълкува по друг начин.И да се запитаме кои идват по нашите земи от Индия?Еми тези,които не водят уседнал начин на живот.Казваш,че в Индия се чувстваш по същия начин като тук,макар да няма нищо общо.Защо?

Maлиии! Ти колега, явно записки си водиш по моите постове... :no-no:

Разпръсквай си флуидите, но по възможност без да се закачаш за мои постове.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Maлиии! Ти колега, явно записки си водиш по моите постове... :no-no:

Разпръсквай си флуидите, но по възможност без да се закачаш за мои постове.

Явно си му станал духовен водач, иначе не мога да си обясня защо те следва по петите, възпява те в статуси и постове, а и няма да се учудя, ако ти отдава почит и в ритуални танци и други магически приношения всякакви...  :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.