Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

пола (женски атрибут за прикриване на срамни части или прически на триъглник).

Колкото повече пишеш, толкова повече затъваш в бисерите.

Пола е женска дреха. Хайде сега прочети какво си написал като определение за пола. Атрибут?! Верно?!

Не само, че си неграмотен, ами ти липсва и чувство за хумор... за досадността да не говорим... Напълнихте две страници за един пост!

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колкото повече пишеш, толкова повече затъваш в бисерите.

Пола е женска дреха. Хайде сега прочети какво си написал като определение за пола. Атрибут?! Верно?!

Не само, че си неграмотен, ами ти липсва и чувство за хумор... за досадността да не говорим... Напълнихте две страници за един пост!

Аз минах на уличен жаргон ама ...

п.п Поне да знам за какво съм в тая тема, да не е без хич !

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Аз минах на уличен жаргон ама ...п.п Поне да знам за какво съм в тая тема, да не е без хич !

Абе на всички ни е ясно какво си искал да кажеш. Никой от нас не е тъп... Имал си в предвид Пол Позишън (челно място).Пол, като мъж/жена или Пола, като женска дреха... Това е без значение.Въпроса е, че изказа е породил смях в някого и е решил да го постне тук.Какъв е проблема????Аз също се засмях, като четях това, после усмивката ми умря от тези разправии. Какъв беше смисъла?Сериозно, приеми го с насмешка, не е заяждане, не е закачане, не е каквото и да е, просто шега, хайде така го приеми, шега!

Значи ще дам пълно описание теи като се сетох за още нещо  има един филм разправя се за самолет вътре има пътници но вътре има мафия така да го кажа и те започват да водят парада теи като има в този самолет машина която може да се телепортира и един човек се прави че нищо незнае но мафията знае че има такова нещо и те попадат на голяма бурля и самолета пада но тои успява да го телепортира в друго измерение чрез лаптоп така да го кажа преди това тои беше повреден но тои го оправи моля ви помогнете за филма

Преди известно време имахме един хубостник Симеончо,който беше абониран да се появява в бисерите,а сега си имаме Благовестчо.Направо се изумявам на такива екземпляри.Никаква,дори и елементарна граматика нямат.

Значи ще дам пълно описание теи като се сетох за още нещо  има един филм разправя се за самолет вътре има пътници но вътре има мафия така да го кажа и те започват да водят парада теи като има в този самолет машина която може да се телепортира и един човек се прави че нищо незнае но мафията знае че има такова нещо и те попадат на голяма бурля и самолета пада но тои успява да го телепортира в друго измерение чрез лаптоп така да го кажа преди това тои беше повреден но тои го оправи моля ви помогнете за филма

Еи смешен аз може да пиша неграмотно ни вия целия форум като сте умни ми намерете филма аре тариката само трупате мнения и после се хвалите смешки тъпи аре даите филма бе простациииииииии

Напиши отново описанието с минимум правописни грешки и ако се справиш ще ти дам линк към филма.

Абе тая тема с филмите като магнит бе  :D Като чета постовете, чак се чудя как са минали регистрацията във форума  :D

Напиши отново описанието с минимум правописни грешки и ако се справиш ще ти дам линк към филма.

чии ти нямаш филма ахах как да бъда сигорен?

незнам какво е мантле !Би ли обопщил

Не знам какво е български език! Би ли обоПщил ?

Най-накрая сте намерили темата, в която да видите творенията си.

Поне започна да си ги пише направо където им е мястото. :D

Пет пъти вдига темата с филмите заради тоя филм. Някой напише нещо и той - хоп - пак плясне своя... Да не би да го забравим. И 5 пъти му се обясни, че не му се разбира описанието, но той си продължава...

При някои хора невъзможността да се погледнат от страни си е щастие.

Е как да помогнеш така??? То нищо не се разбира... Но човека си е упорит, иска си своето. Е... Без думи съм!

неа Гугъла виновен, а телефоня, ората обясняват и се извиняват....ма много сте некулттурни ей  :mad: 

Съжелявам за неграмотството от телефон съм

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Само да не си помислиш , че правилата на форума са измислени от екипа ! Това е друга бира ! Бира от по-висок клас !

Това е от раздела "История"...

Публикувано изображение

И аз искам да ми порастне по-бързо, ама тцъ... :ph34r:

ПОРАСНЕ.

Знам как се пише, споко. Цитирам заглавието на темата...

Може оная работа да си е имал на предвид човека.

Как да стигна до ip настройките на хард който е изваден от лаптоп

А по принцип може с Live-диск за преглед на Registry,като PCRegedit и преглед на стойностите в HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesTcpipParametersInterfaces

Е, не са IP-настройки на диска, разбира се.

А по принцип може с Live-диск за преглед на Registry,като PCRegedit и преглед на стойностите в HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesTcpipParametersInterfaces

Е, не са IP-настройки на диска, разбира се.

Е то ако е изваден диска, как ще прегледа регистрите...нали registry hives се пазят на диска и те? :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.