Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

В духа на вчерашният 24-ти Май:Тема: проблеми с сони ериксон Сони Ехперия. Някак гръцко ми звучи :D

В духа на вчерашният 24-ти Май:Тема: проблеми с сони ериксон пууу кво толкова е станало  добре айде Sony Eriksson XPERIA довони ли сте благодаря за помоШаСони Ехперия. Някак гръцко ми звучи :D

Редактирано от predstoi (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Интернет ключ който се зарежда с интернет от вкъщи

Това е най-новото устройство от ново поколение,първия и единствен интернет ключ който не му е нужно нищо.Единственното което трябва да направите е да го включите в USB-порта на вашият PC и да изчакате да се зареди.А интернетът се зарежда от домашният интернет с помоща на това устройство и софтоер направен от създателите на устройството.Може да се зарежда до 10GB трафик.След изчерпването на това количество от 10GB ще е нужно пак да го включите да се зареди.Вече не е нужно да се плаща допълнително за мобилен интернет ами само за домашен интернет.Просто зареждаш устройството и го използваш от вкъщи когато и където искаш.В момента създателите са направили кампания за да съберат нужните средства за възпройзводство на продукта.http://igg.me/at/wifiex/x/7079729Да разбирам че явно няма да ми трябва да си плащам интернета на сим картата :)

първо тия с дисплея за mp4 клиповете не са много качествени ! по не аз съм имал поне 3 таквиа,с различн марки и на 3 те проблема беше-

един и същ. то е че след извесно време почват да ти кръшка укото за расчита на на самия диск ! 

Neo, Sang при тях па мно бързо им се разваля моторчетата който вартят диска !

и яз съм (ЗА) Pioneer много добро испалнение и няма да имаж никви ядове с него ;)

От facebook страницата на калдата:

Срещат се двама хакери. Единия разправя:
- Вчера в дискотеката се запознах с една супер блондинка!
- И?! Какво?
- След това я поканих на кафе у нас!
- И???
- Като дойде у нас...се съблече чисто гола!!!
- И?! И?
- Качих я на бюрото, на което ми е компютъра...
- Имаш компютър у вас?! С къв процесор?...

Публикувано изображение

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

От facebook страницата на калдата:

Срещат се двама хакери. Единия разправя:

- Вчера в дискотеката се запознах с една супер блондинка!

- И?! Какво?

- След това я поканих на кафе у нас!

- И???

- Като дойде у нас...се съблече чисто гола!!!

- И?! И?

- Качих я на бюрото, на което ми е компютъра...

- Имаш компютър у вас?! С къв процесор?...

Публикувано изображение

Тука вица е по-скоро к'ъв е тоя пишман хакер ,който се учудва на другия ,че имал комп :)

Бареков тая сутрин по ТВ 7 пак сваляше звезди, царе и млади майки. Колко било хубаво да сме монархия, щото монархиите в Ев-роба тия били успешни и състоятелни страни с щастливо населенеи...Май драпа да връща сиМоника  Сэкскобурготската, бил легитимна tzar, интересно кой и кога го е к*ронясал. Ама толкова плиткоумия и измукани от пръсти обещания, все едно тоя е вечно в предизборен менз..период. Мат`рияла май наистина е вече с перфектно изгладена мозъчна кора, след като има повече от един човек гласувал за него.

Здравейте,

искам да добавя още 4GB RAM памет на лаптопа за да си стане стабилен за работа под товар, защото доста често например от игра се изсмуква RAM-а а на лаптопа това е една от най важните части.

Честото на колегата! Абониран е за тази тема. :)

П.П. Надявам се, да е жив и здрав и още дълго и активно да ни весели!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

И ти с коментара си мина директно  без да искаш  в темата :) Присмял се хърбел на щърбел е твоята работа :P Модераторите на разделите имат пропуски в граматиката но  иначе  са взели на подбив нормалните потребители.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

за да се приеме смешното с чувство за хумор се иска такова, а не брой постове на пишещ !!!!!...и изобщо, ще се спрете ли недоволните да коментирате ?!?!?....щом има повод за в "бисери: значи си заслужава, нема смисъл пореден капацитет с N'мнения във форума да си мисли, че вече е с ранг ВЕЛИК калдатовец и да тъпоумничи !!!!....кога некой админ, че почне да чисти плиткоумните оправдания в тази тема....нали уж по правила бачкаме  ;)

....кога некой админ, че почне да чисти плиткоумните оправдания в тази тема....нали уж по правила бачкаме  ;)

В раздела, където се намира темата - "Празни приказки и забава" много от правилата не важат, защото това е раздел за разтоварване, смях и тем подобни.Не случайно този раздел е и изключен от брояча на мнения и постове :)

AlkatrazBG,виж къде са "и" и "о" на клавиатурата - просто "механична" грешка.

Наистина е печатна грешка в случая, но пък и пиша на тъмно и клавиатурата няма подсветка. Обаче, без съмнение имам примери, с които може да бъда вписван често тук :D

Не случайно този раздел е и изключен от брояча на мнения и постове :)

Не думай, ми аз за какво се хабя да пиша тук хи хи хи .  :wink12:

Всъщност цялата тема Подмяна на харддиск (за прецакване на родителският контрол) и въвеждащият в нея коментар е страхотен:

Детето иска да наруши правило 2.10 в хардуерен вариант :D Дано и отговора на баща му, когато разбере да не е също такъв... :beat:

кое му е бисера на това че не разбрах. Шансовете да разбере са минимални(само ако монитора е още топъл и се сети да го провери)

кое му е бисера на това че не разбрах. Шансовете да разбере са минимални(само ако монитора е още топъл и се сети да го провери)

Ами не е редно , щом е сложено парола  :( тя темата отдавна да е прикрепена към една друга - ама капитана не е на линия  :)

Най-малкото това, че на процесора му нямало едно ядро :)

Браво , пиши само в тази тема ,че да не се налага другите да копират постовете тук :)

Най-малкото това, че на процесора му нямало едно ядро :)

На мен ми хареса и "някое евтино ССД ,да му сложи ОС и игри " ,то това ССД отиде на поне 120 ГБ :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.