Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Ти не искаш да ги мислиш , но утре тия ще те управлявят Публикувано изображение зомбирали от игри и тъпи филми Публикувано изображение

ахах самата истина човече. Обаче и да ги мисля все тая ,от тоталния упадък на обществото отърване нема .

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи здравейте принципно като помоля някой да пипне кутията и жаковете казва че няма нищо. Аз като си задържа крака до кутията или ръката ме удря лек ток. Смятам да взема един амперметър и да измеря дали наистина има или съм просто по чувствителен на ток. Контактите са нулирани! Може захранването да има проблем но се съмнявам защото като извадя кабела за монитора спирам да усещам тока :Д Абе не знам вие какво мислите? Ето ви и снимка с волтажите.

Това кога го прочетох в темата че автора е чувствителен към ток се сетих за тоя виц.

Адвокатът произнася пламенна реч в защита на красива млада жена:

- Но, господин съдия, от къде тази нещастна жена е могла да знае, че нейният съпруг е чувствителен към арсеник?

• Автор

Това кога го прочетох в темата че автора е чувствителен към ток се сетих за тоя виц.

Адвокатът произнася пламенна реч в защита на красива млада жена:- Но, господин съдия, от къде тази нещастна жена е могла да знае, че нейният съпруг е чувствителен към арсеник?

АКо трябва да бъдем прецизни не си прав. Има хора, които имат по-ниско съпротивление на кожата и усещат по-ниски напрежения

АКо трябва да бъдем прецизни не си прав. Има хора, които имат по-ниско съпротивление на кожата и усещат по-ниски напрежения

Тия де са с повече потни жлези ли. Аз се сетих просто за израза ...

Иначе това не е тайна мисля за никой. Макар че стигне ли се до там да разчиташ на високото си съпротивление на кожата пиши се бегал.

имам вапрос относно пенсионирването на майка ми.интерисува ме кога може да се пенсионира тя е набор 1961г и има стаж 2категория 20г 9м 9д и 3категория има 9г 7м 14д ще ви бъда благодарна ако ми отговорите 

Ех този толкова труден български език :( 

Ех този толкова труден български език Публикувано изображение

Еми да, и аз се дразня, когато нещо е написано неправилно и с много грешки, но все пак - не всички пишат правилно, и мисля, че това, че темата е написана неправилно, не значи, че не трябва да й се отговори. И неграмотните имат нужда от помощ и съвет :D:)

Еми да, и аз се дразня, когато нещо е написано неправилно и с много грешки, но все пак - не всички пишат правилно, и мисля, че това, че темата е написана неправилно, не значи, че не трябва да й се отговори. И неграмотните имат нужда от помощ и съвет Публикувано изображениеПубликувано изображение

Аз не съм  компетентен в тази част, пенсионирането, но все пак е смешно възрастен човек да пише толкова неграмотно! Я се замисли, защо повечето от връстниците ми са неграмотни? Кой ни дава такъв пример? Ние ли не искаме да учим или повечето родители са неграмотни...

Аз не съм  компетентен в тази част, пенсионирането, но все пак е смешно възрастен човек да пише толкова неграмотно! Я се замисли, защо повечето от връстниците ми са неграмотни? Кой ни дава такъв пример? Ние ли не искаме да учим или повечето родители са неграмотни...

Глупаво оправдание е това. На твоята възраст вече всеки трябва да е започнал сам да осъзнава, кое е добро за него и кое не. Ако се подава на външно влияние, си е негов проблем.

Тази тема не е да бистриме проблемите на образованието.

А между другото ,ако вземеме 100 40 годишни ,и 100 15 годишни ,съм 100 % сигурен ,че сред тинейджърите ще е фрашкано с неграмотни ,спрямо другите.

На времето правеха някакви статистики ,според които Българите са на едно от челните места по обща култура ,и знания . На времето не се бягаше от дакслао като сега , и дори и двойкаджийте пишеха грамотно.

До колкото знам преди седмица излязоха подобни резултати ,и познай ? ... на последно място е българската младеж.

Край на оффтопика.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ех този толкова труден български език :(

Лошото е това че момичето е младо , може би все още няма деца , а ще трябва да ги учи  :( нищо друго не я оправдава , освен ако не е циганка  :D

Аз няма да се мешам, направо ще ти кажа, че първата конфигурация е по- добра, само добави още поне 2ГБ РАМ памет.

Аа Джани ти ми каза и да си истегля....

Аз съм му казал да си иСтегли  :biggrin:

Нали като имаше 1 правописна грешка не било бисер -.-

За пръв път го чувам това нещо... Но според мен си е бисер 

Не приемай нещата така буквално . Много е важно по какъв точно начин тая правописна греша би могла да промени смисъла на всичко :)

Когато дали заради правописна грешка ,или поради друга причина ,поста звучи смешно ,тогава е бисер. Иначе си е просто правописна грешка .

Не приемай нещата така буквално . Много е важно по какъв точно начин тая правописна греша би могла да промени смисъла на всичко Публикувано изображение

Когато дали заради правописна грешка ,или поради друга причина ,поста звучи смешно ,тогава е бисер. Иначе си е просто правописна грешка .

Изобщо не ги приемам навътре. Просто някой модератор беше споменал, че за една правописна грешка няма смисъл...

Здравейте! Сигурно има такава тема, но искам да питам за моЙте параметри..

Та слагам този цитат тук, защото ми е смешно, когато някой напише Й вместо И. 

Нали, когато има една правописна грешка, не е бисер?

- - - - - - - - - 

Та какво казваш за правописа и за бисерите? :tongue2:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Нали, когато има една правописна грешка, не е бисер?

- - - - - - - - - 

Та какво казваш за правописа и за бисерите? Публикувано изображение

Аз нарочно пиша тук :D :D :D 

Карай, веселба да става :P:D 

Искам да ви запаля малко по понятието или по-точно уреда ДЕБЪГЕР .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.