Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Съмнение за вирус,товари се докато спи

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Компа не се включва след токов приток.

Емииии, след притока идва отлива... Това обяснява цикъла на 12 часа Публикувано изображениеПубликувано изображение

На мен това ми беше по-забавно:

UPS e модерното име на стабилизатор Публикувано изображение Един акумолатор е заврян в пластмасова кутия и отзад има изходи да си нахакаш компа,монитора и тн. Като има пикове в тока тая джаджа ги обира и ти е като претпазен бушон да не ти тресне компа. Ако спре тока ти дава 10-на минути време да може да угасиш от копчето и тн.

Flare ти как би обяснил на човек дето не знае ,че е токов удар ? Те така се обяснява на някой хора и те разбират одма Публикувано изображение Да може да ме чуеш как обяснявам на братята роми  за "драйферите"  е хептен забавноПубликувано изображение Тука у форуму има една групичка от хора които са извадили един страхотен форумен"сленг"  за писане  но тях  не ги публикувате тука и така дискриминирате масите. :) Разходете се из празни приказки и забава и деня ви  ще мине като миг :)

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Flare ти как би обяснил на човек дето не знае ,че е токов удар ? Те така се обяснява на някой хора и те разбират одма

Е, аз само казвах че ми беше забавно за четене. И го харесах даже Публикувано изображение

Да може да ме чуеш как обяснявам на братята роми за "драйферите" е хептен забавно

Публикувано изображение

Публикувано Преди 29 минути

Добър ден вече 9 10 дни се опитвам да стартирам лаптопа но не ще и не ще отворих го махнах му едната плочка рам после и другата не ще и не ще да се пусне пробвах като премахна хард диска пак не стартира дадох заряд ото на късо и то угасна исключих и го включих и си работи значи ако е атанало късо е спряло подаване на напрежение. 

Като го отворих го оставих на слунце да исъхне е няма и няма нито светва нещо нито звук издава само зарядното работи ще се радвам някой да ме насочи на сервис ли да го водя или на части да. Го продавам имам важно инфо на. Хард диска благодаря предваеително и се извинявам за грешиите, но ми ш трудно да пиша с телефон 

Ако някой разбере нещо, шапка му свалям!

Тук гледам, че се майтапите един с друг си подхвърляте хардуер вместо топка, я да споделя и аз една празна приказка.

Познат ли ви е този компютър?

Известния древен компютър намерен някъде на остров в Гърция. Хубавото на тази машина от зъбни колела е да показва разположението на планетите както и по нея древните са отчитали циклите на деня и нощта. Използва ли са го като календар и часовник. Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

• Автор

Тук гледам, че се майтапите един с друг си подхвърляте хардуер вместо топка, я да споделя и аз една празна приказка.

Познат ли ви е този компютър?

Известния древен компютър намерен някъде на остров в Гърция. Хубавото на тази машина от зъбни колела е да показва разположението на планетите както и по нея древните са отчитали циклите на деня и нощта. Използва ли са го като календар и часовник. Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Тази тема е за бисери от този форум. Има други теми за интересни неща, които сте намерил!

Със всеки изминал ден компютъра става се по-бавен и бавен. Отваря и зарежда страници се по-бавно игри които не ми лагваха започват да лагват.Нито една нова програма или игра не съм теглил. Благодаря Предварително

нещо като статус във Фейсбук

Възможно е един приятел ме извика и ми каза че няма интернет заради вирус помоли да му преинсталирам уина като ме убеди че заради вируси няма нет пробвах нямаше наистина след преинсталация дойде интернета оказа се наказание за распространение на вируси по кабела при положение че не сте трили вируси и са ви излъгали първоначално че ви е изгоряла лан картата и рутера малко вероятно да ви е блокиран интернета според мен удобна лъжа за измъкване му другото нямате щи лаятоп ищи тел преди това да бяхте пробвали на друго устройство трябва да имате за такива случаи живо сд или флаш с линукс да речем да проверите интернет връзката и да имате сигурни доказателства срещу доставчика

Няма точка, няма запетая. Аз лично нищо не разбрах Публикувано изображение Публикувано изображение

То пък, ако беше написал offline, щяха да мучат за чуждиците повечето юзъри.

Помня само началото на играта почваше се като търговски кораб с ето такава форма http://prntscr.com/42wc8a.

Здр. знам ,че не съм за тази тема но съм нов и не знам как да публикувам във форума! Публикувано изображение

Важното е човека да си каже Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

този фЮлм си го пише във всеки пост

Фюлм, сАщия, звукА, оДговори :D 

Не подкрепям неграмотността, но сбъркани букви и граматически грешки не се вписват в графа бисери. Последните няколко страници на темата са запълнени именно с такива...

Продавам каНбана. Не е крадена, моя си е, чесно. Става за църква или секта, само трябва да намерите кой да я бие

Това е бисер.

Публикувано изображение

BTW нали знаете как иконката на компа за нета е "компютър с лъжица"  :D  и при моя лаптоп е така и иска кьбел.... не става безичната връзка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.