Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Също така искам да попитам, след като телевизора/монитор ще бъде с рез. 1920х1080, ще може ли да издържи един GTX 770 или 780.

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не подкрепям неграмотността, но сбъркани букви и граматически грешки не се вписват в графа бисери. Последните няколко страници на темата са запълнени именно с такива...

Грешки от бързане се случват на почти всекиго, но за фюлма по-горе явно се иска някакъв вид талант...

Не се стърпях:

Здравейте искам да попитам видеото или снимките влият ли на сеото?

Не се стърпях: 

какво е това СЕО, че не знам?  :D  :hush:

Въх...сега го забелязах заглавието  :D  ,но по данните на потребителя той е на 11 години какво искаш  :D  ;)

какво е това СЕО, че не знам?  Публикувано изображение  Публикувано изображение

Въх...сега го забелязах заглавието  Публикувано изображение  ,но по данните на потребителя той е на 11 години какво искаш  Публикувано изображение  Публикувано изображение

Тихо, тихо, нека човека си пита

Тихо, тихо, нека човека си пита

Според мен да не се занимават със Сео-та, Minecraft-и, а да вземат да прочетат по една книга  :mad:  Това е ... (помоЩТ...искам да четЪ една книга, но нИзнам как)  :cant believe:  :angry:

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

Според мен да не се занимават със Сео-та, Minecraft-и, а да вземат да прочетат по една книга  Публикувано изображение  Това е ... (помоЩТ...искам да четЪ една книга, но нИзнам как)  Публикувано изображение  Публикувано изображение

слагЪш я поТ вАзглавницата и ...

Днес на Ken явно му върви да попада на лафове.

Ken помагана човека ,който търси нек'ви kenчета ... :) :)

Вчера ми изчезнаха  КАЛКУЛАТОРА и ИГРИТЕ"SOLITAIRES,PINBALL и MINWARE"! Търсих ги с кучето, прерових всички папки обаче ги няма.

С магьосника щеше да стане! Много висок левъл му е магията за откриване на игри.

Редактирано от flare (преглед на промените)

С магьосника щеше да стане! Много висок левъл му е магията за откриване на игри.

Абе кламера е пич!

Абе кламера е пич!

Уф не ми говори. Тоя кламер, що бъзик изяде по мрежата...

Уф не ми говори. Тоя кламер, що бъзик изяде по мрежата...

Публикувано изображение
Значи... Искам да си направя поялник от медна тел, трансформатор с два волтажа....
...но нямам никакви познания в сферата на електричеството. Бихте ли ми помогнали?

Добре де, човек, за какво тогава ти е поялник ?!?

Добре де, човек, за какво тогава ти е поялник ?!?

За да се фука!

Критикуваха го за правописа и той отговори с едно изречение....

Така е в българския форум гледат как пишеш вместо да ти помогнат ЖАЛКА КАРТИНА за това с годините им намаляха потребителите на форумите щото ти казват колко си прост и неграмотен вместо да ти помогнат ми кажи ти чедо с колко си завършил 12 клас да те видим колко грамотен си като знаеш много ...видях ме ви на матурите за 12 клас колко сте грамотни тройки по български хахахахха .

Здравейте, има ли начини за развиване на останалите 90% от мозъка. От известно време искам да си развия зрението, а и не само то. Публикувано изображение Може и да ви звучи наивно, но ако има такъв начин - кажете. Или поне ме насочете към някаква книга за йога или нещо подобно.  Публикувано изображение

Питаха го, до каква степен%?  А той отговори

До максимална степен!!! ( без гаври)

.............................................. и. .......................................

Започнах да сглобявам конфигурацията взех процесора  и ми направи впечатление че има леко отлюпване..........Прикачил съм снимката...............понеже нямам с какво да го снимам.................Отлюпването е само по светло зелената ивица.............не смея да го сложа на дъното,преди да кажете,дали  е проблем и има ли вероятност от други дефекти,ако сложи в това състояние............

Само да добавя,че отлюпването е около милиметър просто зеления контур го няма

............................................................................................., и ............................................................., и да не забравим ..............................................................

Публикувано Вчера, 18:00

BooBoo, на 25 Юли 2014 - 5:49 PM, написа:Публикувано изображение

Питаха го, до каква степен%?  А той отговори

BooBoo, на 25 Юли 2014 - 5:55 PM, написа:Публикувано изображение

Lucy 2014  Те знаят как Публикувано изображение

А днешните лапета ,повечето от които приемат филмите за действителност (щото вместо да тичат на вън ,циклят пред телевизроа) не ща да ги мисля  Публикувано изображение

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Lucy 2014  Те знаят как Публикувано изображение

А днешните лапета ,повечето от които приемат филмите за действителност (щото вместо да тичат на вън ,циклят пред телевизроа) не ща да ги мисля  Публикувано изображение

Ти не искаш да ги мислиш , но утре тия ще те управлявят :( зомбирали от игри и тъпи филми :D

Здравейте имам един проблем със мишката където е скрол копчето преди малко играх една игрица и ножа съм си го сложил на скрол бутона нали той се натиска и не работи сега пак не работеше. А модела е

Олеле майко :) изпотих се и пак нищо не разбрах :( трябва ли и нож да имаш под ръка , когато играеш ?

ПП. Ей сега го прочетох още няколко пъти и схванах за кво иде реч :) присвоил е бутона на скрола за някакъв нож в играта :ph34r:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Олеле майко :) изпотих се и пак нищо не разбрах :( трябва ли и нож да имаш под ръка , когато играеш ?

Вземи да го нападне някой от играта :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.