Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Натвоето мнение съм самоче при мен не понякога а винаги го бавят. Пускам компютъра и някакъм процес свчост или неподобно беше ми заел над 200к мемори и 30~60 цпу поред таск мениджера и то Само 1-я процес има още 4/5 такива като него.

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eто слушай припева.

Да беше казал, че ти трябва песен за най-хубавото дупе на света, форумният дявол щеше веднага да ти помогне с песента. :P

не ми тръга волана на компа :@ вклучвам го кум усб-то и вика тин тин и после тин тин и се изклучава автамотично усб помогнете това ми е модела на волана gembird str-shockforce m

Голяма мода е тва със звуците :Д 

Тин Тин , Тин Тин :Д

И да ви попитам какви са тези номера,по-екзотични (баровски) ли са или нещо такова или вече колите ги регистрират с такива номера?! attachicon.gif 11408289353149597_1.jpg

Баровски номера вика :D 

Тоя пич тази вечер реши да ни зарадва :D 

Здравейте. Преди 2 седмици си си купих лаптоп втора ръка за 500 лева. Вчера докато си отпивах от айрана без да искам го изпуснах върху клавиатурата и се разля на всякъде. ПОМОГНЕТЕ!  Какво да правя веднага го избърсах и го издухах с топла струя сешоар! След това моментално на момента го оставих да на слънце да се пече и да изсъхне. Сега не включва моля кажете какво да правя.

Как бе толкоз ми е лаптопа. Чудя се дали мога да го нагрея малко с реутана може да се оправи.. !

Ако кажа на сервиза да ми го направят водоустойчив колко ще струва

Хахаха. Във сервиза ще му направят лаптопа със IP67 сертификат :D 

От Stoycho184 "Благодаря на отзовалите се!

Темата беше с цел да ви напуши смеха."

Добре се справя човека :) 

Пази боже, това е следващото поколение което ще крепи България :D

Само тролове викаш :D 

въпрос за безжична мишка до 30 лв .

Здравеите за тези пари възможно ли е да се намери безжична мишка която да може да се ползва и като жична.
  • Автор

въпрос за безжична мишка до 30 лв .

Не си прав. Има например bluetooth слушалки, които могат да се свържат и с кабел към компютъра. Така че защо да няма мишка, която освен безжична да може  да работи и с кабел :)

Не си прав. Има например bluetooth слушалки, които могат да се свържат и с кабел към компютъра. Така че защо да няма мишка, която освен безжична да може  да работи и с кабел :)

Може и да има - не съм виждал. А може просто да си я вържеш с един кабел и ако не знаеш къде е - дърпаш кабела.

По-сериозно - моята мишка (безжична) струваше 14,70 лв. (6 паунда х 2,45), но не купувана от тук. И ... много хаби батериите.

.... Така че защо да няма мишка, която освен безжична да може  да работи и с кабел :)...

Само дето не виждам особен смисъл от такава мишка, но...това си е мое мнение.Или врат, или шия дет са вика  :D

Не виждам какъв е смисъла , освен ако не е за зареждане на батериите .

И за какво ще ми е безжична ако мисля да си я връзвам със кабел  :) Това е малко като полицаите които копали канал , копаят и веднага заравят . Попитал ги един защо копаете ? - за телефон - но вие не слагате кабел - за безжичен е  :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Може и да има - не съм виждал. А може просто да си я вържеш с един кабел и ако не знаеш къде е - дърпаш кабела.

По-сериозно - моята мишка (безжична) струваше 14,70 лв. (6 паунда х 2,45), но не купувана от тук. И ... много хаби батериите.

Аз имах майкрософтска, работеше с 2хААА и издържаше поне 2-3 седмици :)

Само дето не виждам особен смисъл от такава мишка, но...това си е мое мнение.Или врат, или шия дет са вика  :D

Знаеш ли на колко идиотщини се чудя защо ги има... Но ги има и се купуват :)

И за какво ще ми е безжична ако мисля да си я връзвам със кабел  :) Това е малко като полицаите които копали канал , копаят и веднага заравят . Попитал ги един защо копаете ? - за телефон - но вие не слагата кабел - за безжичен е  :)

Че ти като имаш кабел - що са ти батерии. Да тежат, да не я духне вятъра ли.

Май бъркаш мишка с батерии (да си ги сменяш) и мишка със зарядно за батериите - да ги зареждаш, без да ги вадиш.

И за какво ще ми е безжична ако мисля да си я връзвам със кабел  :) Това е малко като полицаите които копали канал , копаят и веднага заравят . Попитал ги един защо копаете ? - за телефон - но вие не слагате кабел - за безжичен е  :)

Имаше една на Logitech от типа "висок клас геймърска мишка" - безжична, но може да ползва USB и за интерфейс, докато се зарежда, с идеята латенцията да е по-малка.

От мастиката набъбват и пръстите май (не само езика), клавишите се целят трудно.. шегувам се!

ама продължавате да дъните листите на операторите и на хората да им спирате телевизийте... Що не вземете си направите едни блог и да си бувликувата там листите, а се криете под форума в калдата? 

Моята е с 1хАА и работи няколко месеца, а клавиатурата е с тези, които си писал и кара над година.  https://www.google.bg/search?q=logitech+mk320&biw=1120&bih=538&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LxcOVOfVF-P9ygPcloDYDQ&ved=0CD4QsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=i8p_Y_ZHbGZviM%253A%3BS51wn8HKPrDFeM%3Bhttp%253A%252F%252Fg-ecx.images-amazon.com%252Fimages%252FG%252F01%252Faplus%252Fdetail-page%252FB003VAGXZC_MK320_FOB3_US_lg.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FLogitech-Wireless-Desktop-MK320-Combo%252Fdp%252FB003VAGXZC%3B675%3B504

Имам blaupunkt gta 470 вързал съм към него само 2 елипси.. както си върви музиката и спират да вървят елипсите има ток до усилвателя свети си всичко спират се и се пущат сами във седмицата 1-2 ми го правише тоя номер сега почна по често

Редактирано от Пунта мара (преглед на промените)

Въпрос за актуализаций на приложенията на телефон Sony Xperia E

тия римски императори не свършиха,брей :giggle1:

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

фаилове директорий

освен горното(заглавието) вижте му темата - в цялата изложение има само две двоеточия и една точка :help wanted:

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Нищо де, важното е че е научил php и другите езици и инструменти. Предполагам използува тях, да се обяснява на приятелката си.

Знаеш ли на колко идиотщини се чудя защо ги има... Но ги има и се купуват :)

2-3 седмици са малко, моята Microsoft 1000 държи около 3 месеца като постоянно работи и е с 1 батерия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.