Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

От все сърце ти желая да я намериш :) 

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eто слушай припева.

Ха-ха,ама ти си я намерил,как така изведнъж?! :lol6:

Ха-ха,ама ти си я намерил,как така изведнъж?! :lol6:

Еми просто приятелят ми който ми я каза преди време реши някак си да влезне в скайпа. Eternal life заявате се за глупости , аз ако я  бях знаел няма да пиша безмислени постове и да се правя на интересен. :)

Редактирано от Vanquisher (преглед на промените)

Простете,ако с нещо съм ви обидил,не съм го имал за цел,просто наистина ми стана смешно,как бързо се откри песента,помислих,че е под стрес,че ви бъзикат и затова.

Иначе,ще ми обясните ли това,че не успях да го схвана?! :

Eternal life заявате се за глупости

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Еми какво да направя че така са я измислили като я намеря ако изобщо я намеря де ще ти я пратя да видиш че така се пее.

А нали се сещаш, че мелодията е в твоята глава. Ние по едно "тарара тара тайрантаа" няма как да хванем мелодията...Ти сещаш ли се за песента тъ тъ тъъъъ, тъ тъ тъъъ, тъ тъъъъ.Амммм... Четете след 2-рия абзац... Или всичкото...

Компютърът ми много често се разваля, във сервиза трябва вече дами правят отстъпкаПреди малко като свързвах кабела на камерата с компютъра изведнъж екрана ми изгасна, беше черен, но имаше звук.Отварях го ,рестартирах го и както изведнъж беше изчезнал, така се и появи.Тези две събития подхраниха моите налудности свързани със преследване от демони , които влизат в мисълтаа ми и могат да развалят разни електроуреди или да предизвикват някакви събития.Предния ден имах прекъсване на интернета, а преди това ме беше обхванала манията демоните да не прекъснат интернета. Звучи смешно но е доста шокиращо нещо което не можеш да видиш и което другите казват че е само в твоята глава (независимо дали са с бяла престилка или не) да може да влияе на събитията около теб по свръхестествен начин.Та нямам друго обяснение за странното изгадване и възвръщане на екрана. Преди да се оправи екрана си мислех "Сега силите ще го оправят от само себе си, за да ме объркат и да ми покажат че мога да влияя на събитията чрез мисълта" и хоп и се оправи, а мислех да го водя на ремонт. Объркано се изразявам, защото и в главата ми е доста объркано, не знам кое е нормално и кое не, катох че ли си живея в собствен свят. А останалите ми викат "няма демони, нищо няма да стане ако не направиш нещо по определен начин, няма демони късащи чорапи и изгарящи крушките", а аз знам че има нещо, друг е въпроса че нещо е влезло в главата ми и губя усещанията и емоциите. Всичко това идва от двамата неживи, които искат да ме накажат за моето своеволие, знаете за какво говоря, всички са запознати с тайната, чувам мислите им от далеч.

Ами като никой неможе да хване мелодията за какво е темата: Търся една песен но не и знам името? То при всеки може да си пее някакви думички и изречения ама като неможе да хване мелодията какъв е смисъла ? 

Ами като никой неможе да хване мелодията за какво е темата: Търся една песен но не и знам името? То при всеки може да си пее някакви думички и изречения ама като неможе да хване мелодията какъв е смисъла ?

При описание на малко от текста, какъв е клипа, за какво горе/долу се пее - все някой ще се сети. Виж назад други постове в темата и ще придобиеш представа как може да се помогне.А ти сети ли се моето "ъ тъ тъъъъ, тъ тъ тъъъ, тъ тъъъъ" от коя песен е?
coldrage, на 27 Авг 2014 - 10:07 PM, написа:

Аз знам на къде върви човечеството и то към хубаво

просто трябва да заличим всички които няма да помогнат за системата

80% от населението на земята ще изчезне напълно

Към много добро върви човечеството,щом 80% от населението на Земята ще изчезне напълно! :lol6:

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Към много добро върви човечеството,щом 80% от населението на Земята ще изчезне напълно! :lol6:

Давайте да го отпразнуваме с песента "Трата, трата, тири-рири-рири"

жалкото е че се броиш към хората точно ти... :D 

А ти сети ли се моето "ъ тъ тъъъъ, тъ тъ тъъъ, тъ тъъъъ" от коя песен е?

Предостатъчно обяснение е това - много ясно, че е Smoke on the Water!!

Предостатъчно обяснение е това - много ясно, че е Smoke on the Water!!

Имаме участник, познал верният отговор :D

Имаме участник, познал верният отговор :D

Е, видиш ли - значи няма нищо за бисерите в заявката на онзи потребител по-нагоре, щом ти се сетих от две буквички :P

Тогава аз да дам една песничка, да видим ще я познаете ли - Тъ, търъ тъ, тъ търъ ръ тъ, тъ търъ търъ търъ търъ....

жалкото е че се броиш към хората точно ти... :D

Я кажи,защо мислиш така?

Тогава аз да дам една песничка, да видим ще я познаете ли - Тъ, търъ тъ, тъ търъ ръ тъ, тъ търъ търъ търъ търъ....

Това да не е от на Кака Радка  репертоара? 

Познах ли, познах ли  :ohmy:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Това да не е от на Кака Радка  репертоара? 

Познах ли, познах ли  :ohmy:

Неее, шваби са...

Айде стига толкова,много се отплеснахме от идеята на темата! и аз съм виновен за това...

Тц... пича с песента можеше просто да запише как си я "пее" и така поне можеш да зацепиш за мелодията...

А за тоя с демоните, и при мен е така. Правиха ми проблеми с интернета,но след като сложих библията по-близо до компютъра, гледай какво става. Мазало. Всичко в радиус от 1,5 метра около библията ми си е наред,но крушката е на 2 метра и изгаря постоянно. Вече сигурно 10-та крушка купувам :( Дали да не си направя сам на себе си екзорсизъм ?

Дали да не си направя сам на себе си екзорсизъм ?

Тц. Разпредели жилището си на зони с радиус два метра и си купи съответен брой библии.

С молитвеници дали ще стане ?

Сигурно, но тогава ще трябва всеки път като минеш покрай някой да прочиташ по една молитва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.