Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Бе вие двамата какво знаете за дебъгерите. Те не са това, което бяха Публикувано изображение

Айде па ти - да не знаем! Дебъгера е уред за директна утилизация върху пооператното изпълнение на дадена задача в пространството на централния процесор на системата! То си е ясно! Ако не знаеш погледни на картинката и всичко ще дойде на мястото!
  • Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ме друго повече ме вълнува. Къде и е изхода на тайзи система? В система без аутпут стрийм независимо колко я дебъгваш, след второто-третото принтване в инпута и вече не смееш да флъшнеш, щото със сигурност те чака буфер овърфлоу в засада...

Публикувано изображение

Ме друго повече ме вълнува. Къде и е изхода на тайзи система? В система без аутпут стрийм независимо колко я дебъгваш, след второто-третото принтване в инпута и вече не смееш да флъшнеш, щото със сигурност те чака буфер овърфлоу в засада...

С туй нагледно обяснение ще вземеш да обезкуражиш бъдещите девелопъри. :D

С туй нагледно обяснение ще вземеш да обезкуражиш бъдещите девелопъри. Публикувано изображение

Напротив. Ще им покаже точно, какво да очакват от живота. :D...

Напротив. Ще им покаже точно, какво да очакват от живота. :D...

При PHP не дебне буфер овърфлоу в засада. :tongue2:

Публикувано изображение

При PHP не дебне буфер овърфлоу в засада. Публикувано изображение

Публикувано изображение

а) тва не е опит за buffer overflow, ами за integer overflow - нищо общо.

б) на питон ще е цяло число и пак няма да прелее, но няма да загубиш и точност.

в) като видях единичните и двойните кавички, и почнах да си мисля, че софтуерен буфер овърфлоу е сравнително хубаво нещо, което може да ми се случи...

а) тва не е опит за buffer overflow, ами за integer overflow - нищо общо.б) на питон ще е цяло число и пак няма да прелее, но няма да загубиш и точност.в) като видях единичните и двойните кавички, и почнах да си мисля, че софтуерен буфер овърфлоу е сравнително хубаво нещо, което може да ми се случи...

:D

Туй беше една добронамерена закачка от форумния дявол да пуснеш няколко готини лафчета за PHP. :P

Публикувано изображение

Туй беше една добронамерена закачка от форумния дявол да пуснеш няколко готини лафчета за PHP. Публикувано изображение

Получи се, тогава :)

п.п. Форумния дявол се очаква да знае, какво става като дърпаш дявола за опашката. :P:D

трябва ми телефон коитдо да става за музика цена да кажем до 200 лв издражлива батерия слот за карта памет най-малко до 8 мегабаита

мислех си за nokia x2,samsung gt3010,sony erixson wt13i незнам вие какво ще кажете?

В темата mp3 телефон Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение 8 мегабайта карта памет О.О 

Редактирано от Wildzet (преглед на промените)

Изобщо не ги приемам навътре. Просто някой модератор беше споменал, че за една правописна грешка няма смисъл...

Та слагам този цитат тук, защото ми е смешно, когато някой напише Й вместо И. 

Сори, ама моЙте не смятам, че е грешка :) Това е разговорна форма и няма място при бисерите.

Сори, ама моЙте не смятам, че е грешка Публикувано изображение Това е разговорна форма и няма място при бисерите.

Грешка си е ;) Някой като напише моЙте направо се учудвам, можеш ли да го изговориш това? 

Грешка си е Публикувано изображение Някой като напише моЙте направо се учудвам, можеш ли да го изговориш това?

Не само че може, ами и в доста части на България така си говорят, точно както каза Twingo™. И не е по-грешно от например да напишеш "картапамет" Публикувано изображение Едното има запетайка отгоре, другото няма интервал.

И последно, грешката е бисер, само ако е забавна и необичайна. Това не е.

Сори, ама моЙте не смятам, че е грешка :) Това е разговорна форма и няма място при бисерите.

Разговорните и книжовните форми са две различни неща. Та и твоят аргумент си е чист бисер.  ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Не знам кое смятате за бисер и кое не, но от известно време стана досадно всяка граматическа грешка да се поства тук.

Аз също не харесвам и не толерирам неграмотността, но тази тема все пак има съвсем друго предназначение и не е коректив за граматиката на потребителите. Бисерите изгубиха предишния си вкус! 

Тук градиента на адекватност на отговорите е в растеж. На "техно или deep house" се отговаря с несъществуващата опция "класика" (което все пак е тематично верен отговор). Обаче на "бяло сирене натюр или фондю" да отговориш "щрудел" си е класика достойна за бисерите Публикувано изображение

...

техно или deep house

класика

бяло сирене натюр или фондю

щрудел

андройд или айфон? (операционна система)

...

А "айфон" е типична ОС.

Не знам дали има професионален израз "звука тече" /както при тока/, но лично на мен ми звучи много по-смешно звука да тече, отколкото да пръщи, па макар и с правописна грешка...

1. Тема с неточно и непълно заглавия "въпрос".2. Капитана я затваря.3. Две еднакви теми, пуснати през 5 минути последват всичко това:

искам дс юи дадете дъно до 85 лева със сокет 1150 pentium g3258 искам да клокна,та също да попитам как се разбира дали дъното позволява клок

p.s.Заглавието на двете нови теми е "овърклок на интел и дъно" -> https://www.kaldata.com/forums/topic/230899-%D0%BE%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BE/

Избягвам да пиша тук, но направо не се сдържахПубликувано изображение

Публикувано изображение

Направо си оправих сутрешното настроение Публикувано изображение

Публикувано изображение  и ние тука литнАхме ...ама от смях

Айлякът търси Foreigner - Urgent, не го дръж "заземен"...

Ама "60-те до 90-те" колко конкретен отрязък от време е...

И колко дълга младост...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.