Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

В днешно време образованието е навсякъде... дори и под кожата :Д

• Отговори 2k
  • Прегледи 151k
  • Създадено
  • Последен отговор

отворих процесора беше намазан целия със термо паста само махнах малко и се оправи

:wink12: http://www.kaldata.com/forums/topic/228881-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0/

В днешно време образованието е навсякъде... дори и под кожата :Д

Това обяснява защо сме изпростели толкова ... би трябвало да е в главата :)

Магия и енергия е едно и също мили мой хора :) , тия "заклинания" както искате ги наричайте с кръв от човек и неща които може много точно и ясно са написани в интернет как се правят и какви последствия има после са там и такива смешки дето чете са по-скоро за графа вицове, но както и да магията т.е. енергията определено може да лекува :)

Като изключим Арч и Centos, които яко дънат повижавайки позиции, чудно ми е, къде е Manjaro ?

Какво става с тези позиции напоследък ?

Скорошен сам в сферата ако може малко помощ.Каде трябва да платя и как.

Ха! Я вижте какво намерих: Изчислителната мощност на човешкия мозък може лесно да се увеличи с 689%, като се пробият много малки дупчици в мозъка и се пропуснат през тях капиляри. Това ще намали температурата на "биопроцесора" с 1,7 градуса по Целзий в резултат на топлообмена между кръвоносните съдове и въздуха наоколо, твърдят британски учен.

Редактирано от ST305 (преглед на промените)

Здравейте,  преди години един приятел имаше нещо като няква програмка или незнам , но на декстопа му имаше една жена с малки размери ( не да заема целия работен плод )

Работен плоД :D :D :D :D :D :D :D :D :D 

Да е само той дето му вика плод ама не ;)

Перфектен гайд ... и зук ,и каратина ...перфектен !!

Трябва да има  някакъв изпит ,за да ти се позволи да ползваш нета :) Издържаш изпита има нет ,не издържаш ... духаш супата :)

Перфектен гайд ... и зук ,и каратина ...перфектен !!

Да те попитам, караНтина или картина имаше предвид, че се обърках :D :D 

За това си пиша в темата с бисерите ....а и наче знаеш какво съм имал в предвид.

Човечецът се е объркал и в бързината вместо да напише "картина" е писал "каратина",а според теб, допускаш,че възможно да е имал в предвид "караНтина",интересно ми е как,след като коментира видео клип?!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Човечецът се е объркал и в бързината вместо да напише "картина" е писал "каратина",а според теб, допускаш,че възможно да е имал в предвид "караНтина",интересно ми е как,след като коментира видео клип?!

Темата е за забавление, естествено, че се шегувам :);) 

От толкова бързо писане ,и понякога от рефлекс или не знам от какво ,но вкарвам по някоя буква както в случаят. За това и си поправям постовете по 100 пъти ,тоя обаче не бях :)

Нема лошо като съм сбъркал ,даскалицата да минава с червеното :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

От толкова бързо писане ,и понякога от рефлекс или не знам от какво ,но вкарвам по някоя буква както в случаят. За това и си поправям постовете по 100 пъти ,тоя обаче не бях :)

Нема лошо като съм сбъркал ,даскалицата да минава с червеното :)

Хаха, така и така сме почнали :Д

да, и това е астрална каталепсия

и всичко свързано с някакви усилия неуспешни

Неуспешно се опитвам да не се засмея след подобни бисери.

Здравеъте.

Имам проблем с микрофон на камера за компютар (камера с микрофон модел Ц820 китаиски безмарков).
Висчко е сварзано правилно микрофона уй  работи камерата сащото но микрофона работи само когато пусна звук от песен иначе не работи.
Ползвам юиндоюс хп някакви решеня?

хахах толко ли е скапан ,че ги е било срам да напишат марката ?

Ама на определени песни ли работи, или на всякакви?

Микрофон с характер :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

на всичко което пусна като музика през юинамп или настроиките на аудио картата кадето има тестови звуци тогава се чува микрофона и песента в момента в които го спирам спира и микрофона да чува 
пробвах през скаип
извинъавам се за грешките компютара не е мои и нъамам кирлица ползвам кирилизатор

Ако не се беше извинил щях да му се разсърдя :D :D :D Я някой да преброи колко грешки е направил :D 

Здравейте,

Ползвам кутия Cooler Master Elite 372. Кутията има 6 вентилационни отвора от които аз ползвам само 3. Мислите ли че празните отвори афектират вентилацията ми? Също така влиза повече прах.

Моля дайте съвет с какво да ги запуша?

П.С.

Не мисля да слагам повече вентилатори заради нивото на шум и консумацията на енергия!

Благодаря

Ще благодари, щото да му се отворят очите, не е малко.

Здравеите от няколко дена изобщо не мога да заспя и ми се привиждат неща в слепоочието

......

Направо го пращайте при Anne - тя е специалист в нещата свързани с очи,слепоочия и спане....

хмм... ама мишка ли е... куче ли е... извънземните ли са... кой знае...

Как ме изпревари, тъкмо да натисна публикувай и ми излезе "Нов отговор в темата" :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.