Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изкарвам по 10 лв. на ден?

Featured Replies

Здравейте, живея в малко населен район без много възможности за работа (да не казвам никакви), та въпроса ми е как мога да изкарвам по 10 лв. на ден ? Приемам всякакви предложения.

• Отговори 67
  • Прегледи 29,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нива нямате ли ? Крави, овчици, козички, може да произвеждате еко продукция, от която да изкарвате +10 лева на ден.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

В малко населен район живеят пенсионери с готова пенсия.По младите отиват към града и там работят за 10 лв на ден като разходът им за квартира и храна е 12 лв на ден и ако не крадът от там където работят няма как да излязат сметките: да вадиш 300 а да ти трябват поне 400 за да оцелееш. За това работодатели ако някой се навие да ви работи за 300 лв не се чудете,че ревизията на края на месеца "малко" не излизала.Пък ако им го удържите от заплатата тогава още повече ще ги ядосате и ще избягат с някой голям оборот.Не се плашете Нормално е!

Щом има само възрастни хора- вършете им някаква работа. Кой каквото има нужда. Идва зима, ще трябва да им се нацепят дървата на тези хора (ако се отопляват с дърва ест.), или пък може да имат нужда от ремонт/поддръжка по къщите си, предложете си услугите, но и гледайте да работите качествено, а не колкото да им вземете парите. Защото в малките градчета, слеца се разчува бързо и като омажете работа 1-2-3 пъти и повече няма да ви викнат. Общо взето- общ работник когато и за каквото трябва. А какво друго вече вие си знаете какви фирми има там, какви възможности.

Нива нямате ли ? Крави, овчици, козички, може да произвеждате еко продукция, от която да изкарвате +10 лева на ден.

За да се изкарват пари от производство, каквото предлагаш се изискват пари за инвестиция, труд което си е по подразбиране, време да се произведе продукцията, време за да се реализира, за реализацията отиват и още финансови разходи...След което похарчените до тук пари трябва да се възстановят от продажбите, а в район като този в който живее автора на темата това е изключително трудно, на пазара за ден ако се изкара и една хилядна част от дохода на сергия в София за същия период, пак ще е добре...

Впрочем я сади и бери нивата през зимата да те видим, как маминото дете ще се справи със задачата...

Автора на темата иска съвет за това как веднага да може да започне да заработва десет лева дневно...

• Автор

Благодаря за бързите отговори. И да селото в което живея е наистина малко, вече почти не останаха живи хора на които да се помага. Иначе репутацията ми е безупречна. От нивата се прехранвам не си плащам сметките. Някакви идеи за онлайн доходи?

Здравейте, живея в малко населен район без много възможности за работа (да не казвам никакви),

та въпроса ми е как мога да изкарвам по 10 лв. на ден ?

Приемам всякакви предложения.

мамо,в какви спомени ме върна само. :cool: честно,не ти завиждам.

Благодаря за бързите отговори. И да селото в което живея е наистина малко, вече почти не останаха живи хора на които да се помага.

Иначе репутацията ми е безупречна. От нивата се прехранвам не си плащам сметките. Някакви идеи за онлайн доходи?

Цък! Чети внимателно условията на всеки от сайтовете, както и отзивите на хора които ги ползуват, включително критиките...Други начини са ако си програмист...Или счетоводител...

На колко си? За какво място си говорим, щом има интернет или е близо до голям град или не е чак толкова малко населено място? А истина е, че в малките населени места, селца и такивато не можеш да извадиш никакви стабилни и значими доходи, като цяло, които да направят оцеляването ти с една степен по-леко. Да, от време на време може би ще има по нещичко. Ако искаш нещо повече и имаш образование-Отиваш в града.

• Автор

Ernesto Che Guevara, защо си мислиш, че интернет има са в големите населени места, в днешно време човек може поне да се възползва от някоя и друга привилегия. Иначе си много прав, но си е доста трудно внедряването в нова среда. Относно предложенията на Siderum, благодаря и в момента все още се мъча да изкарам някой и друг лев с подобни. Имам пред вид отиването и внедряването в големия град. KoiAzLiWe го каза много точно. Да знам, че в града има много по-вече възможности, но е и много трудно човек, ако няма добър финансов гръб да се измъкне от село. Визирам, квартира, време през което си безработен, доходи до първа заплата и т.н.

dimitardimitko, за да можем да ти дадем правилен съвет, трябва да знаем какво можеш и с какво се занимаваш, както и с каква техника разполагаш под ръка.

Иначе, ето и една идея от мен за нещо, което можеш да правиш от компютъра - преводи или писане на материали. Ако си добър в тази област и намериш кой да ти ползва услугите, може да изкарваш и по 10 лева на стандартна страница от 1800 символа. :clown:

Според мен най-добрия начин да изкарваш пари от нета е online poker-a. Ако схванеш играта и имаш време да се развиваш в тази насока, можеш да правиш доста пари. Но имаш в предвид, че трябва доста стабилна психика и нерви. Има сайтове, които ти дават възможност да се учиш съвсем безплатно. Няма да правя реклама защото най много да ми баннат акунта.

Според мен най-добрия начин да изкарваш пари от нета е online poker-a.

Това е и много ефективен начин да загубиш доста пари. :)

Това е и много ефективен начин да загубиш доста пари. :)

За това казвам, че трябва психика. Пробваш се и ако се получи играеш, ако не се получи- не играеш. При мен не се получи :)

Покера е 3-тото най-страшно нещо след наркотиците и алкохола...

Защото повечето хора, го сравняват със сварката. Няма да коментирам повече. Не искам да споря с хора, които не са запознати.

Покера е 3-тото най-страшно нещо след наркотиците и алкохола...

Навремето играех покер със събличане.....не беше толкова лошо :)

А по темата, на тия онлайн печалби, не се надявай.За да се играе покер се иска да имаш бая парички, за които няма да ти е жал да ги загубиш.Това са игри за богати хора, изключвам професионалните мошеници, но....и това не те съветвам да станеш.В малко населено място, в което живеят предимно пенсионери, се изкарват трудно парички, а и да изкараш нещо, ще е временно.Добре е да си намериш някоя сериозна работа и да разчиташ на допълнителни доходи.Сега гледам се събират орехи, след това ще дойде пролетта -гъби, охлюви, билки.......Но всичко това е за допълване на бюджета....Няма как, трябва да се иде в големия град.......

• Автор

Ок знаете ли като бях по-млад, бях доста привързан към хазарта и не искам да си спомням този момент, не казвам че беше лош.Много приятели, хубави купони и всичко за което може да си помисли един младеж, но от хазарт никога ама никога не се печели, каквото и да ти казват, каквото и да си мислиш винаги ще си на загуба.

Сетих се нещо.Ако имаш личен автомобил, може да караш бабите до града на цената на автобусния билет.Мисля, че при 2-3 курса на ден ще могат да се изкарват тия пари.

Според мен най-добрия начин да изкарваш пари от нета е online poker-a. Ако схванеш играта и имаш време да се развиваш в тази насока, можеш да правиш доста пари. Но имаш в предвид, че трябва доста стабилна психика и нерви. Има сайтове, които ти дават възможност да се учиш съвсем безплатно. Няма да правя реклама защото най много да ми баннат акунта.

По-принцип само това че споменаваш това като вариант, би трябвало да донесе предупреждение! Хазарта и зарибяването на деца...не е препоръчително дори идея да се дава в тази насока...

Аз ли съм единствения "луд" тук, който иска да се премести от града на село, а не обратно? На село могат да се правят пари и се правят, стига да не те мързи, да не търсиш бърза печалба и да липсват определени пречки, от които в днешно време страдат повечето села в България - имам предвид кражбите. Колко и какви земи имаш? Кой е най-близкия потенциален пазар? Занимавал ли си се с животни? Всъщност къде се намира това село?

Ристьовата работа: 100 коча-200 мъди.......Направо се кефя сексуално, когато някой почне да дава акъл на селяните.....Ай да не минавам границата на добрия тон, че.........

Човека няма да каже за кое село става дума,защото пита като пример и като идея.Такива с първо мнение в форум и то преди избори са много съмнителни. Най малкото черпят идеи за предизборни програми.

Аз ли съм единствения "луд" тук, който иска да се премести от града на село, а не обратно?

На село могат да се правят пари и се правят, стига да не те мързи, да не търсиш бърза печалба и да липсват определени пречки, от които в днешно време страдат повечето села в България - имам предвид кражбите.

Колко и какви земи имаш? Кой е най-близкия потенциален пазар? Занимавал ли си се с животни? Всъщност къде се намира това село?

Стига празнослови. :)

Авторе, малките села, които не са близо до големи градове нямат и привилегията да имат интернет с повече от 54kbps. Това постепенно се променя, но все още на някои места е факт.

АВТОРЕ, ти не каза на колко си. На колко години си? Може би ще е възможно да пътуваш до града, да работиш и да се връщаш обратно. Но предвид темата, съдя че може би си под 18.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.