Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Здравейте.Не пиша много,но имам питане знаете ли за любовни романи в които някой от главните е лекар и се запознават в следствие на инцидент?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.Не пиша много,но имам питане знаете ли за любовни романи в които някой от главните е лекар и се запознават в следствие на инцидент?

Сандра Браун Пламъци

Здравейте искам да попитам дали някой може да ми прати на Керстин Гир третата книга от поредицата Скъпоценни камъни- смарагдово-зелено!Предварително благодаря

Здравейте :) Бих искала да попитам дали някой знае книга, в която главният има обсерватория или телескоп и там съблазнява главната. Тя имаше мисля баба и дядо ... и до там стигат спомените ми :)

• 5 седмици по-късно...

Възможно ли е някой да ми прати пакет с редакции 20-50? Много ще съм ви благодарна. Мейла ми е [email protected]

Получих го. Благодаря!

някой може ли да намери на английски втора книга от ванирската поредица на Лена Валенти?

Намерих я на испански (както е писана в оригинал) но просто не знам този език.

Здравейте :) Бих искала да попитам дали някой знае книга, в която главният има обсерватория или телескоп и там съблазнява главната. Тя имаше мисля баба и дядо ... и до там стигат спомените ми :)

Единствената подобна, за която се сещам е "Господарят на страстта" на Джаклин Беърд

Единствената подобна, за която се сещам е "Господарят на страстта" на Джаклин Беърд

Благодаря ти за отговора :) Надявам се да я намеря и да видя дали е тя :)

• 3 седмици по-късно...

някой може ли да намери на английски втора книга от ванирската поредица на Лена Валенти?

Намерих я на испански (както е писана в оригинал) но просто не знам този език.

Английска версия можеш да намериш само, ако някой се е заел да я преведе на английски. Което малко ме съмнява, поне до сега.

Редактирано от Голата Маха (преглед на промените)

Здравейте! Искам да попитам дали някои има на Сюзън Елизабет Филипс ,, Капризите на сърцето " ако може да ми я прати ще съм много благодарна!

Здравейте, и аз се присъединявам към тази молба!

Редактирано от medychy (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Ето един роман с мой любителски превод:

Аманда Браунинг-Отмъщението на съпруга-милионер.doc:

Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b50403ccb7

Публикувано изображение

Здравейте, имам нужда от малко помощ. От книгата, която редактирам ми липсват страници от 94 до края на книгата. Книгата е Мари Кордоние - Катрин. Ако някой може да ми сканира страниците ще бъде много благодарна :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Здравейте, имам нужда от малко помощ. От книгата, която редактирам ми липсват страници от 94 до края на книгата. Книгата е Мари Кордоние - Катрин. Ако някой може да ми сканира страниците ще бъде много благодарна :)

Намерих това което ми трябваше :)

• 1 месец по-късно...

Някой да знае книгите от поредицата на Ибис Златни исторически любовни романи. Ще съм благодарна

Ето един роман с мой любителски превод:

Аманда Браунинг-Отмъщението на съпруга-милионер.doc:

Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b50403ccb7

Публикувано изображение

А защо ми казва, че няма такъв файл. Ако не е нахално моля да ми я изпратиш на ЛС. [email protected]. Благодаря!

Здравейте дами,

вече е минало достатъчно време за това искам да попитам дали някой няма да иска да качи "Опасност в червена рокля".

А защо ми казва, че няма такъв файл. Ако не е нахално моля да ми я изпратиш на ЛС. [email protected]. Благодаря!

Здравейте дами,

вече е минало достатъчно време за това искам да попитам дали някой няма да иска да качи "Опасност в червена рокля".

Линкът изтича след определен срок и затова не може да го отвориш

Ето нов Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=5a251cdf85

Редактирано от an8 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.Някой може ли да препоръча нещо подобно на "Джесика","Сенки от миналото". 

Здравейте търся една книга и ще съм много благодарна ако някой ми помогне.В книгата се разказваше за главната,която живее в манастир и родителите й я омъжиха за да може главният да изплати дълговете им.Само това си спомням ако някой си я спомни да я е чел.Благодаря много

Здравейте търся една книга и ще съм много благодарна ако някой ми помогне.В книгата се разказваше за главната,която живее в манастир и родителите й я омъжиха за да може главният да изплати дълговете им.Само това си спомням ако някой си я спомни да я е чел.Благодаря много

Напомня ми на "Насила оженена" на Кони Мейсън

Нора Робъртс. Черна роза (От поредицата "В градината")

Искам редактор и коректор.

Мерси предварително ;)

отговорен редактор  Петя Димитрова   коректор  Недялка Георгиева

Здравейте, скоро видях нова публикувана книга на Кони Мейсън - "Нещо повече от скандал", ще споделите ли мнение дали е интересна, заслужава ли си и т.н.... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.