Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина нашият приятел и модератор Hanibal_Lektar

Featured Replies

Защо Господ е толкова несправедлив? Защо Го прибра при себе си толкова млад? Защо добрият добро не вижда? Защо,защо,защо....? Последен поклон. Почивай в мир.

• Отговори 172
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Почивай в мир приятелю Публикувано изображениеМъка ми е за теб Митак - Помагач

Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

На 20 април 2012 в 20:56 беше последната ти публикация.

Само след 6 часа каква ирония ти поднесе съдбата :bedtime2:

Само след 6 дни не успя да дочакаш рождения си ден 27 април ! (27.о4. 1973 - 21.о4.2012)

Мир на праха ти Мите и дано пребиваваш в по-добър свят.

Не мога да повярвам... Съвсем наскоро си писахме тук, виждах го да пише из темите и да помага... Ужасно... Отиде си един човек, безкрайно добронамерен към всички, човек, който винаги намираше време за форума, поздравяваше всичките си приятели лично при всеки един повод... При всеки един празник аз знаех,че ще намеря в кутията си съобщение от него, започващо с "Бат Данчо, честит....." Ще липсваш на всички ни, приятелю. Сбогом и дано си на едно по-добро място... Нищо тук няма да е същото без теб... :(

Не мога да повярвам, че чета това! Човек с толкова много доброта в себе си и желание да помага и да бъде полезен! Митко, за теб наистина може да се каже само добро! Почивай в мир, приятелю! Дано си на по-добро място!

Не можахме да се видим за по бира с тебе,а от колко време се канехме ! :(

Почивай в мир Мите !!!!!!

Изключително мил, добър и прекрасен човек. Дано се намира на едно по-добро място. Нека почива в мир. Новината направо ме потресе. Скапана несправедливост.

Почивай в мир! Ще ни липсваш винаги...

Аз също го познавах само виртуално, жалко....Беше човек, когото бих желал да имам за приятел. Така че лек път, приятелю! Поклон пред паметта ти!

Добрите винаги умират млади. Мир на душата му.

Знам, че последният ни разговор не беше особено приятен. Бих искала да променя нещата, но не мога. Почивай в мир, Митак!

Митко беше финна душа - изпълнен със състрадание и неутолима жажда да помага. Изгубихме един истински човек. Нека почива в мир!

Няколко пъти започвах да пиша. Трудно е. Трудно е да отправиш думите си към човек, който си е тръгнал от нас. Както казва един мой приятел - на добрите хора, се случват хубави неща. Иска ми се да приема, че това се е случило и с Митко. Няма да говоря за него в минало време. Той е с нас, докато има кой да го помни. Аз има с какво да го запомня. Няколко пъти прочетох последните му редове към мен и.... Аз ще те запомня, приятелю!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.