Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина нашият приятел и модератор Hanibal_Lektar

Featured Replies

един добър човек,напусна този свят!надявам се да имам честа,да го срещна и след смъртта.

почивай в мир

Hanibal_Lektar :help:

• Отговори 172
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всички думи са безсмислени. Не го познавах лично...

Почивай в мир.

Всички сме смъртни :

Goodbye, Hanibal_Lektar!

Публикувано изображение

Колко е кратЪк живота! R.I.P.

Жалко,много жалко.....R.I.P.

Мойте съболезнования на семейството му и приятелите му, от това което съм видял във форума, ми е направил впечатление на изключителен човек. Лека му пръст.

Не зная какво да кажа.Много ми се насъбра тази година. Бог да те прости Митко.

За съжаление днес разбрах.............

Публикувано изображение

Вечна му памет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще копирам казаното от мен във фейсбук:

В памет на колегата от Kaldata: Митко Щерев

Съжалявам, че не се пребори с болестта, нито с нашата здравна система... Вечна ти памет! Рядко се срещат такива весели и лъчезарни хора! Дори в болка и трудност намираше време да ни разсмиваш... Винаги си се държал добре с мен, не си забравил нито 1 повод да ме поздравиш... Нашите мисли ще са с теб! Разбрах със закъснение и до последно не го вярвах. Дано всички болки са отминали и да си на едно по-добро място!

Една огромна загуба за всички нас!

Мите, почивай в мир! Дано си на по-хубаво място, без мъка, без болка, без страдание.

Ще ни липсваш много, ужасно много, скъпи приятелю.

И всичките ти поздрави, картички, съобщения, винаги се сещаше, никога не пропускаше, ти никога не забравяше. Рядко се срещат хора, толкова щастливи, че са помогнали, че са дарили радост, че са разрешили нечий проблем.

Изключително чист душевно човек.

Много съм разстроена.

Съболезнования на семейството му.

На 20-ти Април той бе първият човек, писал ми тук и във ФБ, за да ми честити рождения ден. Оттогава не съм влизала да чета...Днес, съвсем случайно, попаднах на тази тема и се зачудих за кой Митак става дума :speak:

А четейки това тук не мога да повярвам, че ден след като ми е писал, вече го няма...някак се надявах, четейки темата, че някой си е направил шега за негова сметка (нямам предвид редовните и доброжелателни посетители на форума, разбира се), заблуждавайки всички ни, ама, уви, не стана така...

Не мога да повярвам още. Почивай в мир, Митак. Много добър човек беше и дано наистина да ти е добре там, където и да си...

• 2 седмици по-късно...

Почивай в мир! Ще ни липсваш!!!

• 2 месеца по-късно...

Ужасно съжалявам :(

Чак сега виждам тази неприятна вест...

Изключително добронамерен, отзивчив и приятелски настроен човек.

Много ми е помагал за откриването на филми, за Замунда от чужбина и на ЛС... Тъжно ми е, липсва тук...

Много съжалявам, че не съм го познавала реално.

Светът става едно по-хубаво място, само защото такива хора са били част от него!

Почивай в мир Hanibal_Lektar!

Може би някога ще се запознаем лично в друго измерение, светла ти памет !

• 3 седмици по-късно...

Научих отдавна, но честно казано, незнаех какво да напиша, не бях влизъл във форума от тогава.. Приятелю, такъв човек като теб наистина не бях срещал, незнам дали има човек който да не те е познавал или да е останал със лошо впечатление от теб във този форум, незнам как е възможно такъв човек да си отиде, как е възможно въобще Господ ( ако въобще съществува такова нещо) да остави един такъв прекрасен човек да ни напусне.. Винаги готов да помогне на всеки, винаги борещ се докрай, просто един незаменим човек, надявам се само да срещна повече хора като теб и един ден пак да се видим, където и да е :( Вечно ще съм ти благодарен и никога няма да те забравя! Надявам се да се усмихваш , където и да си! Почивай във мир!!!

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

С него се запознах в един друг форум , беше гост на Майки ! Редно е днес да върнем спомена за него!

Редно е днес да върнем спомена за него!

Да, днес щяхме да честитим на Митко имен ден... :(

Светла ти памет, приятелю!

Светла ти памет, Hanibal.

• 2 месеца по-късно...

:no-no:  няма думи .. едва сега научавам.. нещо ме подтикна да вляза в калдата .. (отдавна не бях) и първото нещо, на което попаднах беше профилът на Митaка (...) ! RIP Почивай в мир! 

Ох, Боже, а на мен ми направи впечатление онзи ден, че го няма на последните страници в темата за филмите, отдавна не бях влизала във форума. Дано е на по-добро място...

• 2 месеца по-късно...

Много съжалявам, че съм пропуснал тази тема. :crying10:

Знаех че е починал Митко, лека му пръст, но не знаех защо.

Отиде си един човек помагащ на всички, жалко за нас оставащите на този свят, той се отърва, ние да му мислим .....

• 4 седмици по-късно...

Митко, вече стана година, откакто си отиде, а имам чувството, че си сред нас.

Светла ти памет!

Публикувано изображение

Светла ти памет, Митак. Не си забравен...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.