Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина нашият приятел и модератор Hanibal_Lektar

Featured Replies

Жалко,много жалко....толкова млад.Бог да го прости!!!

• Отговори 172
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не го познавах, но съм чел постовете му... Как може човек да си отиде толкова млад от този свят? Дано е на много по-добро място... Нека почива в мир ...

Редактирано от zitronade (преглед на промените)

Почивай в мир! Винаги ще помним помощта, която ни оказваше... Поредният добър човек си отиде млад. :crying10:

Нямах честа да го познавам лично но това беше човек със страшно големи познания. От впечатленията които имам от тук за него мога да кажа само едно изречение.... Винаги отворен и готов да помага на хората. Да почива във мир.

Лека ти пръст наборе ! Тук ти ми беше единственният приятел , и не забравяше да ми честитиш всякакви празници. Дано там където си , да си по добре. Мир на Душата ти ! :help:

Редактирано от К и к е (преглед на промените)

Жалко :( един добър човек . Ще ни липсваш .

Почивай в мир !

http://masters-tb.com/forums.php?action=viewtopic&topicid=5340

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Няма начин,Митко да е пак на поста си пред компа----- само,че този път в Небесните форуми ! Господ да прости душата му!!!.

Мога само да се досещам колко тежко е на тези от вас, които са познавали лично човека, но даже и на мен ми става криво за един такъв недоизживян живот. Няма как, едното от двете сигурни неща на тоя свят за някои идва по-рано. Лека му пръст!

Много много тъжно...Мир на праха му....аз сега научих а му писах ЛС.....голям човек изключително добър и позитивен.Без него този сайт за мен няма да е същия.Нямам думи....бяхме приятели макар и задочно знам че ще ми липсва много.Дано където си сега да не те боли!!!Съболезнования към семейството му.

Лека му пръст.Виждал съм го в Бургаската хемодиализа.Поредната жертва на скапаната ни здравна система и некадърни доктори.Лека бате не знаех че си ти.

Ще липсваш! Благодаря, че те познавах, макар и само виртуално! Почивай в мир!

Изключително тъжна новина...Той се бореше дълго с болестта и то с кураж. Постоянно държеше в течение екипа за своето здравословно състояние и не пропускаше да честити на всеки, Рожден и Имен ден - лично. Моите съболезнования към неговите близки в този тежък момент... Почивай в мир, Митко!

Светъл човек, съжалявам, че вече не е сред нас. Почивай в мир!

Три дни бях по пътищата, изминах почти 2000 км, нямах време за мрежата. Прибрах се тази вечер, седнах пред компютъра и прочетох кошмарната новина... Потресен съм, много ми е мъчно за теб, Митак. Ти трябваше и в тоя час да си сред нас и да си на поста си, Помачачо. Отзивчив, любезен, любознателен, добронамерен, безкористен, жизнерадостен, върл фен на изкуството, изключително приятен събеседник - такъв беше ти и като такъв ще те запомня, приятелю! Дано си намерил вечния си покой, мир на душата ти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.