Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

на 30.03.2016 г. at 11:36, miro20 написа:

Тц. Не е само нашия президент. Целия цивилизован свят е на това мнение.

Значи има безброй много други идиоти.  Нашият комсомолоид вече не ми се коментира.    Надявам се Евросъюзът да оцени обективно случилото се в Украйна... 

• Отговори 4k
  • Прегледи 241,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 11 минути, ncl написа:

Според мен грешиш. Ако от ГЕРБ решат да го номинират има голяма вероятност за това. Но при всички случаи един партиен кандидат не може да бъде обединител на нацията. Вече на втория тур бих гласувал за такъв, ако няма други варианти.

Според мен, болшинството българи не харесваме Цветанов, но...винаги става това, което иска ГЕРБ.

Дори на втория тур да няма други варианти, не бих гласувала за него.

ГЕРБ иска да е новата БКП. И преди е ставало каквото иска тя, а не българите, но всичко си има край. ГЕРБ - също. А на втория тур избора ще е ГЕРБ или не. Моят избор е ясен.

преди 12 минути, ncl написа:

ГЕРБ иска да е новата БКП. И преди е ставало каквото иска тя, а не българите, но всичко си има край. ГЕРБ - също. А на втория тур избора ще е ГЕРБ или не. Моят избор е ясен.

Моят също! Тия изроди ме надъхаха да гласувам.

преди 59 минути, attj написа:

Такава шматка е извън всякакви коментари  http://www.svobodata.com/page.php?pid=14443&rid=6

Две години след тази "новина" , фактологията и събитията  показаха че президента е абсолютно прав за РФ и политиката на Пу..

преди 1 час, miro20 написа:

Две години след тази "новина" , фактологията и събитията  показаха че президента е абсолютно прав за РФ и политиката на Пу..

Как прецени,че са две години.Според датата на публикацията това е някъде в бъдещето,да кажем 1000 години.Дали ще доживеем да видим дали е бил прав президента.

преди 5 минути, hristo58 написа:

Как прецени,че са две години.Според датата на публикацията това е някъде в бъдещето,да кажем 1000 години.Дали ще доживеем да видим дали е бил прав президента.

Ми цитираната новина е от 2014 г. бре драги :) сега , ако не се лъжа, е .. 2016 ? 

преди 6 минути, miro20 написа:

Ми цитираната новина е от 2014 г. бре драги :) сега , ако не се лъжа, е .. 2016 ? 

Според страницата,показана на моя компютър е 3014 г.

Русия е агресивна....png

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

Понякога  е хубаво да четеш и текста на статиите. Повярвай ми , полезно е , не боли, не губиш много време.

Та.. текста  говори за нещо случило се точно октомври 2014 г. :)

Ама аз съм го прочел,но поне датата да си бяха оправили.Този сайт е от така наречените мозъчни тръстове,които бълват антируска пропаганда,или по-точно от експертите на прехода.

Мозъчните тръстове имат свой език и код с който манипулират общественото мнение. На преден план се изтъкват елементарни противопоставяния, които поставят народа пред несъществуващ избор, който в медийното пространство е популярен като „цивилизационен избор”. В езиковия код на манипулаторите от едната страна стоят минало, комунизъм, Изток, Балкани, Русия, православие, тоталитаризъм, предмодерно общество, принуда, неподвижност и т.н, а от друга бъдеще, капитализъм, Запад, САЩ, Европа, просвещение, пазарна демокрация, модерност, свобода, динамичност. Всяко събитие или личност се облепят със съответните етикети и това следва да изчерпи дискусията.

Ако ти е интересно да прочетеш ще ти дам и линк към статията.

Ти това  всичко го генерира от една сгрешена дата ли :)

Не е ли по лесно да се концентрира човек върху фактическата новина и какво е казал .. еди кой си . ... след което да помисли със собствената си глава ?

Звучи лесно ,нали ?  но съм свидетел че именно това мнооооого куца на тукашната аудитория.

- разпространяват се тотални лъжи - Примерно .. не само че няма новина, то няма въобще казано нещо такова от някого , но се твори новина с измислица че е казано

- вместо собствено осмисляне, докато не се е опомнила жертвата, се налива с фунията и то от няколко посоки - телевизия, вестници , радио, официални интернет издания ИЗВОДИ върху тази сътворена лъжа.

Ще кажеш - айде бе, къде има такава простотия ?

че и кой вЕрва на такава простотия ?

- има има.. и то ежедневно : http://www.stopfake.org/

Творят ли творят , измислят ли измислят новини .. нямащи нищо общо с новини или с журналистика.. и това на държавно ниво .

Което не може да се измисли , се хваща една реална новина и я извърташ така, че да изглежда тотално на 180' за пропагандните цели .

Крещящ пример се сещам новината у нас ,  как злите хамерикански войници нахлули с танковете си в български детски градини .

А се оказва  че  по план и договор с тези градини , от контингента  са се договорили безвъзмездно да извършат ремонт на тези детски заведения.

Тотална пропаганда , обръщаща фактите  на 180' .

преди 4 часа, ncl написа:

И кой ти е избора? Връткат се едни и същи у лево или десно. Ако за друг по-нов гласуваш после може се коалира!

Аз си казах мнението. Или всички са приятели и са у кюпа или таз нашата страна се управлява от хора в сянка. Да ти падне на гюме опонент който мразиш и да не го вкараш някъде!

преди 1 час, hristo58 написа:

де да го видим у Гърция на вилите му ли от нашите пари де ги построи

боклук

• Автор

За нашия прецедент важи хубавата българска поговорка: каквото сам си направиш, и най-големият ти враг не може да ти го стори!

Този човек толкова много и толкова публично са самоунизи и самоунищожи, че оттук нататък съдбата му ще е повече от жалка.

на ‎30‎.‎3‎.‎2016‎ г. at 21:36, miro20 написа:

Тц. Не е само нашия президент. Целия цивилизован свят е на това мнение.

Явно политическите идиоти са много.  А нашият констататор е с нови констатации   https://news.bg/politics/riskuvame-da-sazdadem-izgubeno-pokolenie-pritesnen-plevneliev.html

преди 43 минути, karadzha написа:

Вече не се казва Роско, а Рогльо - Жената на Плевнелиев забременяла от любовник?

хаха още рога ли  ама той няма да може да ги носи тая пачавра не се спря

абе търкулнало се гърнето намерило си плевню

преди 10 часа, haidukpikaso написа:

хаха още рога ли  ама той няма да може да ги носи тая пачавра не се спря

абе търкулнало се гърнето намерило си плевню

За това той е за съжаление и нещата са извън темата.

преди 4 минути, attj написа:

ние сме за най-много за съжаление - че тоя ни е президент

ай сиктир ще го съжаляваме предателя крадеца клоуна циркаджийски

преди 9 минути, attj написа:

Не знам защо лайкна поста ми, но имаш време да се коригираш! :D

Думите на Йовков са за вас, които най-брутално и елементарно се излагате с чалгаджийските си клюкички.

Топлят ли ви?

По-значими ли се чувствате?

Не ви ли е гнус от боклука, който изсипват пръстите ви?

Не ми отговаряйте!

преди 27 минути, attj написа:

Както вече се писа, ние сме за съжаление, а не той.

Малко разведряване на темата с извънтемие, а и тоя не заслужава никак да пишем за него. Ама пуста скука (оттам идват и клюките, май):) Виждам на някого не се нравят, дано не се изчервяват само (щото един съфорумец има мантра за женското изчервяване):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.