Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Айде, честито на Плевнелиев и останалата шайка мародери новия увеличен военен бюджет на първо четене. Ше се харизват кървави пари за американски летящи трошки.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Убеден съм - всичко разбират Роско и Мирко,  обаче им е указано да работят единствено като повтарящи се непрестанно американски радиоточки...  Нека им се радваме ... задето ни веселят тези смешници...     И да вземем да обясним на руснаците смешните истини.    Сега ще се поразходя в някои руски форуми да им снема напрежението с усмивка - стига и те са се ядосвали заради нашите шматки...Нека са наясно със смешната трагикомичност...

преди 35 минути, attj написа:

Нека им се радваме ... задето ни веселят тези смешници...     И да вземем да обясним на руснаците смешните истини.

Ами нали бях споменал по назад дето много ви е смешно - че то на вас освен смехории и беззъби обиди , аргументи не ви останаха... не че е имало де...  :)

"хибридната война"  и тоталните манипулации и дезинформации в интернет и медиите е факт, и е путински патент.Не западен.

Може би вече има реакция на тази агресия, със инициативи като "елфите" ... но пак повтарям - това е следствие на путинската хибридна война, и изказването на президента е напълно резонно.

Той дори не е "открил топлата вода" а констатира отдавна всеизвестен факт.

преди 10 часа, miro20 написа:

Ами нали бях споменал по назад дето много ви е смешно - че то на вас освен смехории и беззъби обиди , аргументи не ви останаха... не че е имало де...  :)

"хибридната война"  и тоталните манипулации и дезинформации в интернет и медиите е факт, и е путински патент.Не западен.

Може би вече има реакция на тази агресия, със инициативи като "елфите" ... но пак повтарям - това е следствие на путинската хибридна война, и изказването на президента е напълно резонно.

Той дори не е "открил топлата вода" а констатира отдавна всеизвестен факт.

Идиот ли си!?    Вашият прехвален Майдан беше финансиран от САЩ и това скара украинци и руснаци!!!   Няма тук никаква  путинска хибридна война.  Има употребени и излъгани украински националисти - те хем си разбиха глупаво държавата, хем няма да видят мечтания EС... Вие с Роско Плевнелиев наистина сте за психическо освидетелстване - лекувайте се навреме...

Ми не са националисти, а най-обикновени, или не чак толкова обикновени, мафиоти и нацисти от хитлеристки тип.

Не знам дали съм "идиот" но тази ваша защита на сепаратисти терористи е само на 2.7 % от цяла Украйна , Дори и толкова не е.

Никой от вас не ми обясни нещо толкова простичко... т.е. не на мен, а за вас си -  думите на вашия любим  военен министър на ДНР - че от 4 млн население, не могат да съберат 1 000 доброволци опълченци.

м ?

Много е лесно всички злини да се приписват на "Злия запад" , но докато си изсмуквате фантасмагории, зелените необозначени човечета , признати официално от Пу за руски спецназ,  и  диверсионни групи съвсем реално си завзеха и окупираха въпросните Донецк и Луганск, почти по същия сценарй както Крим.

преди 47 минути, 1Force1 написа:

Ми не са националисти, а най-обикновени, или не чак толкова обикновени, мафиоти и нацисти от хитлеристки тип.

За руснаците ли говориш ? май си прав :) но по правилния термин е "рашисти" и "православен рашизъм"

пп

Между другото , 2012 на марша крайните рашисти скандират "Русия без Путин" ...

2015 ,обаче вече няма такива :)  по точно от 2014 г Пу обсеби тези настроения и националисти .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 42 минути, miro20 написа:

Не знам дали съм "идиот"  

За руснаците ли говориш ? май си прав :) но по правилния термин е "рашисти" и "православен рашизъм"

Si, si!

Не за твоите приятелки прасенко, яйценюк и останалите!

П.П. Това "православен рашизъм", от твоите пръсти звучи все едно си от орязаните пушки, наследени от сусама бен гладен.

Толкова е добър тоя, че направо срина репутацията на президентството. Извинявайте много, но Георги Първанов беше далеч по-представителен. Никой не го хулеше толкова здраво, колкото този агент. Това е най-жалкият президент в историята на България. Бие даже Желю Желев. 

Невъзможно трудно е да им се разясни на нашите Роско и Миро, че Донецк и Луганск са руски градове и че там въоръжените опълченци са около 45 000 души.  Ако нямаше Майдан - в Украйна нямаше да се случат всички последващи събития. 

преди 26 минути, attj написа:

Невъзможно трудно е да им се разясни на нашите Роско и Миро, че Донецк и Луганск са руски градове и че там въоръжените опълченци са около 45 000 души.  Ако нямаше Майдан - в Украйна нямаше да се случат всички последващи събития. 

Да, може и да има 45 000 въоръжени сепаратисти . Може би са дори повече, ако броим захвърлените  хиляди руснаци  загинали. 

Проблема обаче на ДНР е че съвсем официално си казаха - от 4 млн не могат да съберат 1 000 човека .

Познай откъде идва разликата ?

Нормално е да не им се воюва на хората в тази измислена от Турчинов идиотска АТО...

преди 30 минути, attj написа:

Нормално е да не им се воюва на хората в тази измислена от Турчинов идиотска АТО...

Говоря за ДНР. украинската АТО  е именно СЛЕДСТВИЕ и ЗАЩИТА срещу започнатата от сепаратистите  военна агресия  :)  и точно те , не могат да съберат в окупираната самопровъзгласена ДНР от 4 млн , 1000 "опълченеца" :) А ти сега казваш "не искали да се бият" :) ми що започнаха ?

И ако някой не иска да воюва, то това са украинците, на които тази война бе натрапена от външен агресор, присвоил съвсем незаконно Крим.

Без участието на външен агресор, който си измисли оправдания, които и вие цитирате - Майдан, бандеровци, фашисти и т.н.. то без тази фейкова пропаганда, щяха да си живеят както в останалата 40 млн Украйна - без война, без измислени проблеми , и с надежда за оттърване от руските олигархични интереси и мафия , колкото и трънлив да е този път на реформи .

Та.. проста математика за ученици - от над 45 хил армия руски сепаратисти, и невъзможността и 1000 да са доброволци, откъде идва разликата ? :)

Но .. залиташ в друга тема , не ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Последната карикатура на Комарницки във вестник "Сега" -

779018-l.jpg

Нормално е да не им се воюва на руснаците и украинците. Крим, Донецк и Луганск са населени с руснаци и са си руски без значение къде се намират- а Мирко и Роско не се умориха да се преповтарят... При измислената от Турчинов  АТО терористи и агресори са украинците, а опълченците защитават родна земя.    Няма как американска радиоточка да ми формира мнението. Аз също много се срамувам заради изцепките на нашия президент!

преди 1 час, attj написа:

Нормално е да не им се воюва на руснаците и украинците. Крим, Донецк и Луганск са населени с руснаци и са си руски без значение къде се намират- а Мирко и Роско не се умориха да се преповтарят... При измислената от Турчинов  АТО терористи и агресори са украинците, а опълченците защитават родна земя.    Няма как американска радиоточка да ми формира мнението. Аз също много се срамувам заради изцепките на нашия президент!

Кой казваш е радиоточка ? :)

А мнението ти знам как е "формирано" -  от масираната путинска дезинформационна пропаганда.

Евала казвам Пу като добър кагебист и стратег за провежданите  античовешки военни хибридни операции, Евала и на всички  руски  служби за гьобелската превъзходна пропаганда  - ти си един от красноречивите примери как се промиват мозъци и се игнорира всякакъв здрав разум, и как се вЕрва сляпо на тотални лъжи.

Роско и Мирко са уникални лъжци.   

Миналата година метежът и превратът на Майдана  в Киев бяха демократична революция, какъвто тогава бе коментарът на президентът ни Росен Плевнелиев в Туитър.  Тъжна работа.  Американски радиоточки в действие....

Гласувайте в BIG5.BG за оставката на Росен Плевнелиев!

http://big5.bg/politika/glasuvajte-v-big5.bg-za-ostavkata-na-prezidenta.html

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

Гласувайте в BIG5.BG за оставката на Росен Плевнелиев!

http://big5.bg/politika/glasuvajte-v-big5.bg-za-ostavkata-na-prezidenta.html

аз ще гласувам,но наближава нова година и с нетърпение очаквам най новия хит на чехлю!ако се откаже дано да е след празниците!!:lol6:

преди 12 минути, glen написа:

аз ще гласувам,но наближава нова година и с нетърпение очаквам най новия хит на чехлю!ако се откаже дано да е след празниците!!:lol6:

ама ти наистина ли

аз спирам телевизора като се появи тоя боклук и си продължавам веселбата, ай сиктир и ЧНГ-то ми да разваля циркаджия нещастен

Този смешен комсомолоид не е заслужил чак такова отношение...   Набори сме с него и той  над 30 години  все ме разсмива - толкова си може човечеца...  Старае се да се хареса - обаче много често допуска противоположни грешки ....нашия мистър Бийн ...  Нека не му се сърдим - той без да иска го постига...

преди 2 часа, attj написа:

Този смешен комсомолоид не е заслужил чак такова отношение...   Набори сме с него и той  над 30 години  все ме разсмива - толкова си може човечеца...  Старае се да се хареса - обаче много често допуска противоположни грешки ....нашия мистър Бийн ...  Нека не му се сърдим - той без да иска го постига...

от майтап до майтап нъл са сещаш че има разлика

отдавна не ни е до смях а и тоз за капак само ни дразни

Карбовски хвърли бомбата: На нас президент-идиот не ни трябва! И изглежда е прав...

Цитат

Росен Плевнелиев няма да се кандидатира за президент на изборите догодина. Настоящият държавен глава преценил, че няма никакви шансове да повтори мандата си. Това е причината той да се опитва да си договори нов престижен пост, съобщава столичен седмичник.Упорито се мълви, че Плевнелиев вече е започнал да договаря заминаването си за Германия, където се виждал посланик. Той имал подкрепата на дипломати, както и лично на Ангела Меркел. Уведомил и премиера Бойко Борисов, който обещал да разпише назначението му.

Плевнелиев бил сащисан, когато преди дни му показали социологическо проучване, направено по поръчка на президентството. Цифрите били вледеняващи – оказало се, че ако изборите за държавен глава са днес, той бил взел жалките 9%.

ГЕРБ също са ужасени от рухналата популярност на президента и със сигурност няма да го номинират за втори мандат. Все по-упорито се говори, че кандидатурата на партията ще е или кметът на Бургас Димитър Николов, или Йорданка Фандъкова или министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Някой да му е виновен на това мекотело , че бил паднал рейтинга? Чета и,че мадам Дълбоката е ронила сълзи за Роско. Те са така ... поддържат се.

преди 3 часа, nikssi написа:

Някой да му е виновен на това мекотело , че бил паднал рейтинга? Чета и,че мадам Дълбоката е ронила сълзи за Роско. Те са така ... поддържат се.

посланик у Германия хаха ок да са маща, поне от далеко да ни резили

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.