Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Какво сега западните медии лъжат  или тролят в руските медии, както това правят руските в западни ?

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Какво сега западните медии лъжат  или тролят в руските медии, както това правят руските в западни ?

Ти ги знаеш тия работи.

И не ответил где-то.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не бе, как тъй ще лъжат- нали са западни. :8

преди 5 минути, язе написа:

Ааа, най- вероятно ще получа некво разтягане на локум, тип Миро (mav)... нали за това му плащат. :)

Тоя ако е инженер, веднага си късам дипломата. Басирам се обаче, че и една гайка не може да завие.

karadzha май познах. :)

преди 2 минути, язе написа:

Не бе, как тъй ще лъжат- нали са западни. :8

Проблема е че едните са хващани ЕЖЕДНЕВНО в тотални детиснки фабрикации и лъжи, които и дете може да обори . Погледна ли сайтовете дето цитирах ?

Току що, miro20 написа:

Проблема е че едните са хващани ЕЖЕДНЕВНО в тотални детиснки фабрикации и лъжи, които и дете може да обори . Погледна ли сайтовете дето цитирах ?

Aнтируски сайтове... какво да им гледам? Може да са и твои даже... световно неизвестни, като петата колона.

Защо да са антируски ? просто вземаш една новина.. и виждаш че е тотална лъжа..  :)

Примерно - русвесна цитира Меркел казла че спала с Ердоган- и "антируския сайт " казва - в официалния сайт на Меркел няма такова изказване

Е ти на кое ще вЕрваш ? :)

Та.. това е принципа на тези сайтове.. те не пропагандират, а опровергават ежедневните фейкове.

Пък ти вЕрвай и в Алиса ако искаш.. и педя човек лакет брада... :)

преди 5 минути, miro20 написа:

А другите само с една голяма лъжа затриват цели държави...

преди 4 минути, miro20 написа:

Защо да са антируски ? просто вземаш една новина.. и виждаш че е тотална лъжа..  :)

Примерно - русвесна цитира Меркел казла че спала с Ердоган- и "антируския сайт " казва - в официалния сайт на Меркел няма такова изказване

Е ти на кое ще вЕрваш ? :)

Та.. това е принципа на тези сайтове.. те не пропагандират, а опровергават ежедневните фейкове.

Пък ти вЕрвай и в Алиса ако искаш.. и педя човек лакет брада... :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Минахме на жълтини ли вече? Толкова ли си лек?

Редактирано от язе (преглед на промените)

Току що, язе написа:

Минахме на жълтини ли вече? Толкова ли си лек?

Абсолютно си прав. Ето това са путинските сайтове.

Не съм "лек" аз , а който им вЕрва. :)

Ама ти наистина не си погледнал стотиците путински "жълтении" нали ? :):)  Нито опроверженията :)

Абсолютно си прав. Ето това са путинските сайтове.

Не съм "лек" аз , а който им вЕрва. :)

Ама ти наистина не си погледнал стотиците путински "жълтении" нали ? :):)  Нито опроверженията :)

Айде айде, сигурен съм, че и в Германия има сайтове и парцали, които следят половия живот на баба Меркел, ама никой не му пука за тях. Олекваш все повече.

Току що, язе написа:

Айде айде, сигурен съм, че и в Германия има сайтове и парцали, които следят половия живот на баба Меркел, ама никой не му пука за тях. Олекваш все повече.

Сигурно има, но не са както  официалните кремълски  , нали ?

Пак не си погледнал дори за какви лъжи и сайтове говоря :):)

Току що, miro20 написа:

Сигурно има, но не са както  официалните кремълски  , нали ?

Пак не си погледнал дори за какви лъжи и сайтове говоря :):)

Русвесна не е официален кремълски, а частен и може да пише каквото си поиска за баба Меркел. Кремълски официален е ИТАР ТАСС.  :8

Бе кой говори само за "русвесна" .. ??  Пак ти казвам - погледни опроверженията и в кои руски сайтове са публикувани дезинформационните лъжи. - тв звезда, россия24, лайфнюз, РТ , канал1 .. и т.н...

http://www.stopfake.org/

http://www.russialies.com/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Бе кой говори само за "русвесна" .. ??  Пак ти казвам - погледни опроверженията и в кои руски сайтове са публикувани дезинформационните лъжи. - тв звезда, россия24, лайфнюз, РТ , канал1 .. и т.н...

Говориш за официални кремълски бе! Той е само един! Дреме ми кво пише във вестник Шок или тиви звезда. Обикновено не следя медии, вълнуващи се от гащите на президента и нямам намерение да ги коментирам.

преди 3 минути, miro20 написа:

Американски сайтове спонсорирани от американското правителство :D И само на тях трябва да вярваме, нали? От Американските уста се лее божието слово. Смешник...

преди 4 минути, upili написа:

Американски сайтове спонсорирани от американското правителство :D И само на тях трябва да вярваме, нали? От Американските уста се лее божието слово. Смешник...

Не... оттам се лее заплатата на Миро. :)

преди 3 минути, язе написа:

Не... оттам се лее заплатата на Миро. :)

Всички тук го знаем отдавна това нещо :wink12:  Но явно теб като нов потребител се опитва да те вербува за правата страна  :D  

преди 12 минути, язе написа:

Говориш за официални кремълски бе! Той е само един! Дреме ми кво пише във вестник Шок или тиви звезда. Обикновено не следя медии, вълнуващи се от гащите на президента и нямам намерение да ги коментирам.

тц. не са :)

преди 12 минути, upili написа:

Предпочитате да Вервате че Меркел е спала с Ердоган, а "опровержението" - че е от злите лоши хамерикански сайтове :):)

дообрее :)

преди 3 минути, upili написа:

Всички тук го знаем отдавна това нещо :wink12:  Но явно теб като нов потребител се опитва да те вербува за правата страна  :D  

нов, колко да е нов... :)

тц. не са :)

Предпочитате да Вервате че Меркел е спала с Ердоган, а "опровержението" - че е от злите лоши хамерикански сайтове :):)

дообрее :)

нов, колко да е нов... :)

Не, предпочитам да вЕрвам, че Меркел дори да е спала с Ердоган, това няма да го има на официалния и сайт. А факта, че го няма там, не е доказателство, че не го е направила. 

Току що, upili написа:

Не, предпочитам да вЕрвам, че Меркел дори да е спала с Ердоган, това няма да го има на официалния и сайт. А факта, че го няма там, не е доказателство, че не го е направила. 

Именно. Тогава защо вЕрвате на подобни лъжи в путинските сайтове ? Нарочно споменах Меркел , защото вече имаше такъув прецедент с неказвани от нея неща и изкривени нейни думи, няма да споменавам разпънатите на кръст деца , за ядене на трупове от бандеровци и т.н..  прегледай си сам фейкометите, мен вече ме е гнус да цитирам...

Именно. Тогава защо вЕрвате на подобни лъжи в путинските сайтове ? Нарочно споменах Меркел , защото вече имаше такъув прецедент с неказвани от нея неща и изкривени нейни думи, няма да споменавам разпънатите на кръст деца , за ядене на трупове от бандеровци и т.н..  прегледай си сам фейкометите, мен вече ме е гнус да цитирам...

Мирчо бе, забрави ли, че фейкомет ти викаха на теб. Явно си има основание за това нещо.

преди 2 минути, miro20 написа:

Мисля, че назря момента, да обясниш на аудиторията тук, какъв виден русофил си всъщност. :D

преди 4 минути, язе написа:

Мисля, че назря момента, да обясниш на аудиторията тук, какъв виден русофил си всъщност. :D

Разбира се. Мога да ти цитирам няколко стихотворения наизуст, мога данапиша литературен анализ на ещо си .. но не е това темата... :)

Защото тези неща нямат нищо общо с путиницма и гьобелската фейк пропаганда  на Пу и неговата армия тролове от които пропищяха десетки западни медии . :)

преди 5 минути, upili написа:

Мирчо бе, забрави ли, че фейкомет ти викаха на теб. Явно си има основание за това нещо.

Така ли ? и кой ми е викал така и за какво ? че нямам спомен ? "фейкомет" е патент за   путинската дезинформационна пропаганда, която "мята" ежедневно по няколко лъжи минилум.

Никой до момента не ме е цитирал нито една лъжа да казвам. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

Бре-е, за лъжи гнус нямаш, а само за цитати.

преди 2 часа, язе написа:

Ааа, най- вероятно ще получа некво разтягане на локум, тип Миро (mav)... нали за това му плащат. :)

Тоя ако е инженер, веднага си късам дипломата. Басирам се обаче, че и една гайка не може да завие.

off 

Може би е зооинженер.Те са известни с това ,че не могат да сглобят нещо и то да работи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.