Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 4 часа, attj написа:

“Плевнелиев: Борбата с климатичните промени не е само морален дълг“     Подобно изречение само Росен може да измисли...

сигурно той ги писал лозунгите едно време

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!

:lol6:

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Да не оставим нито един пациент да си отиде без лекарска помощлозунг в едновремешните болници.  Натягащи се комсомолци като Роско навремето творяха подобни лозунги.     А нашият президент продължава и още ...в същия стил...  

преди 19 часа, miro20 написа:

Между другото кой е викал "Миро президент" ??

Аз :clown:

преди 10 минути, Мойра написа:

Аз :clown:

никакъв Миро - само Луна !

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

никакъв Миро - само Луна !

Аз съм за Миро...пък!

Бате Бойко каза, че магаре да са сложили за кандидат- магаре са щели да изберат Българите. Аз съм на мнение, че за следващ президент наистина трябва да предложат магаре. Хем издръжката му нищожна, хем няма да сътвори толкова гафове и недоразумения. В сравнение със сегашния- това е супер удачния избор :D Притеснява ме само, че Чехълчето искало да става дипломат като му изтече мандата. Явно бърка вродената глупост и подлизурщина с дипломатическите заложби. Де да знам....

преди 3 минути, upili написа:

Бате Бойко каза, че магаре да са сложили за кандидат- магаре са щели да изберат Българите. Аз съм на мнение, че за следващ президент наистина трябва да предложат магаре. Хем издръжката му нищожна, хем няма да сътвори толкова гафове и недоразумения. В сравнение със сегашния- това е супер удачния избор :D Притеснява ме само, че Чехълчето искало да става дипломат като му изтече мандата. Явно бърка вродената глупост и подлизурщина с дипломатическите заложби. Де да знам....

Това изказване ..., не беше ли за сегашния президент? :wink12: Или аз съм го чул, ама Боко не го е казвал - само си го е мислил? :wink12:

Току що, jhoro написа:

Това изказване ..., не беше ли за сегашния президент? :wink12: Или аз съм го чул, ама Боко не го е казвал - само си го е мислил? :wink12:

Ами за сегашния беше. И ми се струва интересна идеята за следващ точно така да постъпят :D Ще си спестят доста ядове

преди 16 минути, upili написа:

Ами за сегашния беше. И ми се струва интересна идеята за следващ точно така да постъпят :D Ще си спестят доста ядове

Което изобщо не е сигурно. Независимо кое е ... магарето - не забравяйте, че пак ще има хора в Президенството. И няма да сме сигурни - тези разходи за издръжка на маг .. упс, Президента ли са или за антуража.

А ядове - аз и сега нямам (от много време). Поне такива, свързани с политиката и политиците.

мале мале отиде пак да се излага

Президентът Росен Плевнелиев пристига във Велико Търново за дискусия в Националния военен университет “Васил Левски”

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1535798

Плевнелиев: Цената на политическия компромис - независимостта на съда.    Така независимият съд успешно ще присъжда всички спорни дела в полза на платилите повече!   А липсата на контрол  при независим съд е цена на политически компромис!  Нашенецът все забравя - България е парламентарна република   http://www.mediapool.bg/plevneliev-tsenata-na-politicheskiya-kompromis-se-okaza-nezavisimostta-na-sada-news242974.html

Относно "нашия" президент, бих перефразирал едно изказване на Крис Рок, относно Джордж Буш младши- "Това е най- скапаният президент евър. Ама не президент на България, а президент на каквото и да било."

преди 10 минути, язе написа:

Относно "нашия" президент, бих перефразирал едно изказване на Крис Рок, относно Джордж Буш младши- "Това е най- скапаният президент евър. Ама не президент на България, а президент на каквото и да било."

В интернет може да потърсите "бушизми" - именити изказвания на Буш. Четох някой от тях, и.. Буш поне е забавен. Нашият е.....

преди 9 часа, M.Николов написа:

"Прави са поетите – какви идиоти е раждала, ражда и сега българската майка юнашка!"

Няма какво да добавя!

За едно време не знам... раждала е и герои. Напоследък обаче, само идиоти.

преди 4 минути, язе написа:

За едно време не знам... раждала е и герои. Напоследък обаче, само идиоти.

бе то и идиотите са ора ма поне дън съ президенти

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

бе то и идиотите са ора ма поне дън съ президенти

Нямам нищо против ощетените от природата. Нека им помагаме! Как обаче, да помогнем на Чехлю?

преди 7 минути, язе написа:

Нямам нищо против ощетените от природата. Нека им помагаме! Как обаче, да помогнем на Чехлю?

да го пратим у Сибир да напишем на Дядо Мраз писмо

:santa5:

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

да го пратим у Сибир да напишем на Дядо Мраз писмо

:santa5:

Не става, той твърдо вярва само в Дядо Коледа :D  Какви са тия комунистически Дед Морозовци :D

преди 25 минути, upili написа:

Не става, той твърдо вярва само в Дядо Коледа :D  Какви са тия комунистически Дед Морозовци :D

добре де ще го направим Индиана Джоунс и да оди в Храма на обречените форевър

:D

преди 21 часа, M.Николов написа:

"Прави са поетите – какви идиоти е раждала, ражда и сега българската майка юнашка!"

Няма какво да добавя!

Абсолютно си прав.

Идея си нямаш колко хора и тук  се вписват в това определение, но не го осъзнават разбира се :)

на 17.12.2015 г. at 7:38, miro20 написа:

Абсолютно си прав.

Идея си нямаш колко хора и тук  се вписват в това определение, но не го осъзнават разбира се :)

И само ти си пича. :) Виграта на покер, има едно златно правило- ако не виждаш идиота, това си ти. Ако виждаш само идиоти, това пак си ти...

• Автор

Няма как да не видиш идиота на върха... ;)

на 18.12.2015 г. at 20:11, язе написа:

И само ти си пича. :) Виграта на покер, има едно златно правило- ако не виждаш идиота, това си ти. Ако виждаш само идиоти, това пак си ти...

Никога не съм демонстрирал идиотско самочуствие и никога не раздавам квалификации, още по малко крайни квалификации както такива  каквито постоянно слушам от моите опоненти , включително и от теб.

И точно пък с такива смешни клишета като това което цитирах. :)

Изводи  ? или ти е сложно ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.