Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Да се каже за Плевнелиев, че е жена е обидно. За жените. Най-вероятно това нещо е от някакъв друг пол. Трети. А ако се кандидатира Попова, вероятно и аз ще гласувам за нея. При всички случаи ще е по-добър избор от всеки кандидат на ГЕРБ.

• Отговори 4k
  • Прегледи 242k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 1 час, ncl написа:

Да се каже за Плевнелиев, че е жена е обидно. За жените. Най-вероятно това нещо е от някакъв друг пол. Трети. А ако се кандидатира Попова, вероятно и аз ще гласувам за нея. При всички случаи ще е по-добър избор от всеки кандидат на ГЕРБ.

Добре де, моите извинения към жените. Но то и шимпанзе да го наречеш, ще е обидно пък за шимпанзетата. :)

Не знам защо, но всеки път като видя президентът ни да говори ме избива на агресия. А не искам да е така.

преди 2 минути, A.com написа:

Не знам защо, но всеки път като видя президентът ни да говори ме избива на агресия. А не искам да е така.

Дано следващият ни президент предизвиква с думите и делата си чувство на национална гордост!

Този за мен е г-н Никой.

на 26.01.2016 г. at 18:51, A.com написа:

Защо точно агресия - вижте колко е ""убедителен""   

“Голяма, стратегическа грешка на ниво президент през тези четири години аз не съм допуснал. Надявам се да не допусна и до края”, коментира държавният глава http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/plevneliev-silno-motiviran-sym-v-tova-koeto-pravia--210455/ 

Плевнелиев пак изби рибата: За четвърт век у нас не бе извършена смяна на елитите.   Вярно е -  комунисти и комсомолоиди като Плевню и Боко още ни управляват  http://www.blitz.bg/news/article/390298

преди 7 часа, attj написа:

Защо точно агресия - вижте колко е ""убедителен""   

“Голяма, стратегическа грешка на ниво президент през тези четири години аз не съм допуснал. Надявам се да не допусна и до края”, коментира държавният глава http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/plevneliev-silno-motiviran-sym-v-tova-koeto-pravia--210455/ 

Преди време бях написал, че според мен този човек е започнал да развива някакво психично заболяване. Колкото повече го гледам и чета какво говори, толкова повече си затвърждавам мнението.

Плевню постави България в групата на петте най-добри икономики в света - вижте защо много се срамувам.   Не желая подобен политически идиот за президент - нека си изберем по-добър, стига за всичко този ни е излагал  навсякъде...  Та той дори и от Герб се отрече    http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=192133

Няма спиране нашият човек- чете от листчета комсомолски клишета в съчетание с необяснимо високо лично самочувствие!   Смешно и срамно се получава, но лично той е без  усещане за реалностите    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/02/02/2696954_plevneliev_bulgariia_predlaga_resheniia_na_krizite_v/   

Плевнелиев: Докарах 750 000 гласа на ГЕРБ

"Аз съм този, който говори директно с европейските партньори, мога да вдигна телефона на всеки. Аз ще го кажа нескромно, но за мен европейската политика не е външна политика. За мен, като човек, който е живял дълги години в Европа, говори езиците, разбира ги от половин дума, познава ги като никой друг, за мен европейската политика е, това е моето семейство. Аз ги познавам много добре и те ме знаят много добре. Мога да се обадя на Меркел, на Жан-Клод Юнкер, на когото трябва, когато трябва. Ще получа разговор с тях в рамките на 30 минути моментално. Но аз трябва да знам, че ние сме в една посока с правителството". Този коментар направи президентът Росен Плевнелиев в интервю за "Блумбърг тв".

Държавният глава коментира и темата за изборите през 2011 г. "Говори се, че съм назначен президент. Това не мога да приема по никакъв начин. Най-елементарната сметка показва, че когато аз получих подкрепата на политическа партия ГЕРБ, за което благодаря, тогава на тези избори ние имахме избори две в едно и имаше в един и същи ден, в едни и същи избирателни секции и двата избора: за президент и за местни избори, политическа партия ГЕРБ получи един милион гласа на местните избори, в същия този ден президентът Плевнелиев получи 1 750 000 гласа. Това означава, че аз добавих голяма стойност. Това означава, че аз съм назначен, но не от политическа партия ГЕРБ, а от народа и аз служа на народа. И това е добре да се знае", коментира още Плевнелиев.

Мания за величие?

Пълно куку. И как после Американците да не държат да е президент още един мандат поне...

Днес, от един вестник, в статия на Кеворкян, разбрах, че нашия президент вече може да се величае и като холивудска звезда. Споменали са го няколко пъти в сериала "Полицаите на Чикаго". На 21 януари е бил излъчен епизода.

Свикнах често напоследък нашият мистър Бийн все да ме разсмива и нямам идея какъв заместител ще му търся - никога досега не сме имали подобен смешник-клоун за президент!   Дори и американците също му се веселят и го харесват!    И искат пак да си го изберем...

Тази вечер при Митко Цонев кака ви Марга доста ме озадачи.

Плевнелиев за мен е мишока Рататуй, но Марга ми напомни едни стари детски филмчета за ...  Чип и Дейл...

Как си представяте тази женица глава на държавата ни ????

на 19.01.2016 г. at 19:14, Тøни написа:

На този му плащат, за да говори глупости. 

Е, не е само той. Сума ти политици са така, а и нашите тролове покрай тях.

преди 1 минута, 卡拉贾 написа:

Е, не е само той. Сума ти политици са така, а и нашите тролове покрай тях.

Извинявай, а ти какво си ?

Аз от теб едно смислено нещо не съм чул, освен пригласяне или нападки и спам :)

И псувни разбира се.. накъде без тях...  :)

преди 37 минути, miro20 написа:

Тази вечер при Митко Цонев кака ви Марга доста ме озадачи.

Плевнелиев за мен е мишока Рататуй, но Марга ми напомни едни стари детски филмчета за ...  Чип и Дейл...

Как си представяте тази женица глава на държавата ни ????

Прекрасно!  плевньо наппомне всички мишоци и катерици. Аз предлагам да имеме поне президент, който да си трае. Бездруго е безгласна буква...

преди 21 минути, miro20 написа:

Извинявай, а ти какво си ?

Аз от теб едно смислено нещо не съм чул, освен пригласяне или нападки и спам :)

И псувни разбира се.. накъде без тях...  :)

Гузен негонен бяга. О, писачо на истини, посочи ми една моя псувня по твой адрес или по твоеподобена персона:)

П.П. Когато поосмамихме една от темите ти спами редом с мен, не написа 2 твои истини. Ето втора твоя лъжа, тази е по въпроса, че псувам:) Жалък си.

Редактирано от 卡拉贾 (преглед на промените)

Последно някой ме кълнеще на "насрани гъзове"... сигурно не си ти ... :)

А поговорката "гузен негонен бяга" определено не я знаеш за кого и в какви случаи се отнася :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Последно някой ме кълнеще на "насрани гъзове"... сигурно не си ти ... :)

А поговорката "гузен негонен бяга" определено не я знаеш за кого и в какви случаи се отнася :)

Че насран гъз каква псувня е, бе аланкоолу? Пък поговорката си е на място, ша прощаваш:)

Да не забравяме и че Роско се изяви като голям футболист не къде да е, а в Аржентина:) И той като бате си Бойко "голям" ритнитопковец:)

Редактирано от 卡拉贾 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.