Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

От мен не бива да очаквате правешко снишаване

...и разликата е огромна...в единия случай се прецакваш за народа си...в другия..са прецакани всички..без значение от позата...

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 54 минути, NIKISHARK написа:

От мен не бива да очаквате правешко снишаване

...и разликата е огромна...в единия случай се прецакваш за народа си...в другия..са прецакани всички..без значение от позата...

хаха голям разбирач го дава Чехльото акъл дава

:lol6:

Цитат

Има един важен модел, който УМНИТЕ политици знаят: „Там, където не те харесват, просто трябва да отминеш!” Отмъстителността е пагубна за политиците. Тя създава врагове. А на политиците им трябват приятели. Затова „отминаването” е важно умение. В противен случай се превръщаш в малък симпатичен „демократичен” Сталин, може би не толкова кръвожаден на пръв поглед, но само ако имахте възможност, щяхте набързо и по тъмно да попривършите всички другоговорещи.

Нищожества родни! Спрете се!

Силна статия на Калина Андролова!

И другарката Калина, и ти може би не осъзнаваш как точно този цитат , важи за самия Волгин.

Защото и той може би трябва да се научи "да подминава" , а  не комплексарски да реагира на това което сам си е признавал многократно - за субективната му едностранна позиция. Каза го оня ден в сутрешния блок на Нова.

А му трябват приятели.

И това че от една държавна трибуна, той мисля  не осъзнава колко е "увиснал " във въздуха и че от високия връх на националната медия-планина БНР  се е подлъгал колко е "популярен" или "уважаван" . Отделно че много ама много ме съмнява  точно пък Плевнелиев да му е приоритет и фикс идея да смъква някакъв си Волгин.

И не се усеща как от журналист , се превръща в малък симпатичен Сталин , който е зациклил на едностранната си позиция.

И който с удоволствие "привършва и реже" всички другомислещи.

Виждаш ли как перефразирах твоя цитат, и че се оказва това важи за Волгин и другарката му Калина.

В същото участие в Нова ТВ бе поканен и Гого Лозанов след като Волгин си изпя позицията.

И Гого  много добре го каза на Виктор - Добре, я кажете сега мен защо сте ме поканили ? - недоумение и въпросителен поглед от Виктор ... отговор - точно така. Учудвате се, защото това е нормална практика - когато има засегната страна и персинални нападки към него и към институцията която представлява, всеки журналист търси и предоставя право на отговор.

Така че.. какъв бе проблема на Волгин , и защо не действа както практикуват Нова тВ и др медии ?  Да предоставят балансирана позиция , чрез показване на възможно всички гледни точки , което може и да не става винаги идеално и както трябва , но е все пак път към някаква обективност спрямо зрителя.

Освен това , което каза Гого , медиите са длъжни  по закон да спазват това правило.

Правилото стана закон след казусите с Дачков, който също бе субективен в предаванията си , и се наложи да се внесат допълнения в закона.

Ами спазвайте ги . В противен случай сте едни пропагандатори партийци , а не журналисти.

преди 5 минути, miro20 написа:

...

В България никога не е имало свобода на словото.

Преди прикриваха този грозен факт, но сега управляващите най-демонстративно затварят устите на тези, които не ги подкрепят.

Нима одобряваш това?!

преди 5 минути, Мойра написа:

В България никога не е имало свобода на словото.

Преди прикриваха този грозен факт, но сега управляващите най-демонстративно затварят устите на тези, които не ги подкрепят.

Нима одобряваш това?!

Първо- медиите и всякаквите глупости които се говорят е всичко друго , но не и "затваряне на устите".Всеки критикува и по форуми , и в медии и предавания и ББ , и Плевнелиев, и сини и червени и зелени и жълти .

Да , много се мазнят, много пъти и самите управляващи УМИШЛЕНО си правят пи-ар с "рязане на лентички" , "галене на папи по главички"  т.н..

Да, така е. Но и това не е забранено, нито е проблем - ми нека си го правят..

Проблема е в спазването на закона в нациоалните медии  - че когато хвалиш една позиция, имай доблестта да приемеш че има и други които са наобратно мнение.

Икакто дадох пример с Нова ТВ - покани двете страни. - Гого и Волгин.

Какво не ти харесва в това ? Ако Нова ТВ бе като Деконструкция, щеше да покани само Гого Лозанов, и щеше да игнорира Волгин. Ето това би било цензура.

Никога не съм абсолютизирал или твърдял че има голяма свобода , но .. ще се самоцитирам, защото очевидно не ме четеш :

Да предоставят балансирана позиция , чрез показване на възможно всички гледни точки , което може и да не става винаги идеално и както трябва , но е все пак път към някаква обективност спрямо зрителя.

Какво лошо видя в това ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Калдата е едно от малкото места в нета, в които човек може да каже това, което мисли, без да бъде наказан.

Вече си го знаеш, предполагам.

И все пак, не злоупотребявай, моля!

Редактирано от Мойра
допълване (преглед на промените)

преди 29 минути, Мойра написа:

Калдата е едно от малкото места в нета, в които човек може да каже това, което мисли, без да бъде наказан.

Вече си го знаеш, предполагам.

И все пак, не злоупотребявай, моля!

На много места е така, и това си е нормално.

Накзават се хора за съвсем други неща , и тук много добре го знаят някои псуващи , обиждащи, спамещи, заяждащи се , никове, само защото нямат аргументи да отговорят по нормален начин.

Или просто защото са свикнали както в партийните им пристрастни медии и форуми , които също са факт, да си плямпат на спокойствие едностранна пропаганда.

Тук тези хора игнорират  всеки опит за дискусия със стандартното - тролене, заяжданици и обиди.

Радвам се че се озаптиха поне откъм обиди и псувни, въпреки че гамснекия език на някои си личи отдалеч. Дори само затова съм доволен :)

преди 15 минути, miro20 написа:

На много места е така, и това си е нормално.

Накзават се хора за съвсем други неща , и тук много добре го знаят някои псуващи , обиждащи, спамещи, заяждащи се , никове, само защото нямат аргументи да отговорят по нормален начин.

Или просто защото са свикнали както в партийните им пристрастни медии и форуми , които също са факт, да си плямпат на спокойствие едностранна пропаганда.

Тук тези хора игнорират  всеки опит за дискусия със стандартното - тролене, заяжданици и обиди.

Радвам се че се озаптиха поне откъм обиди и псувни, въпреки че гамснекия език на някои си личи отдалеч. Дори само затова съм доволен :)

Айде бе! В датата банват русофилите, просто щото са "тролове". Не че е голяма загуба де.:) форум с 6 потребителя и 7 модератора. Последно получих 3 месечен бан за думите: "Не го знам кой е, но е прав."

• Автор

"Доган направи така, че нас всички да ни е гняв към българската политическа класа.

Господин пЛезидент - въобще не си правете труда да излизате на Нова година по телевизията.

Избършете мокрото от чатала си и се приберете в къщи.

Доган каза всичко. Вие сега си трайте." - http://www.lentata.com/page_8279.html

На Нова Година ще трябва да слушаме пак любимия ни Президент. Любопитно ми е, ще трябва ли пак да слушаме Happy New Year на ABBA или този път ще чуем нещо на български език.

Какви неща се случват, а гледайте го тоя ! :D

Баси антирекламата! :)

Малиии, баси тъпото президент. Да му бере грижата Бойко, че му даде глас и това нещо започна да се мисли наистина за НЕЩО. Трябваше действително магаре да беше предложил за президент.

Магарето има кор, тоя има ваджайна... Дано не ме сметнете за сексист.

• 3 седмици по-късно...

Президентът ни забравя, че външният дълг на България надмина 35 000 000 000 Евро - според него България е сред петте най-добри икономики през 2015 г. Страната остава стабилна, каза президентът на България Росен Плевнелиев на среща с бизнеса http://dnes.dir.bg/news/finansi-rosen-plevneliev-izbori2013-21497162?nt=4

тва е някакво заболяване. Този човек, трябва де се лекува! Уникален  тъпак си избра Винету за президент.

Но защо да му пука, България е негова и няма никакъв шанс за промяна. Както и да гласувате, гласовете отиват в ГЕРБ.

Едно обаче им признавам, заваля сняг, а улиците не само са чисти, ми дори са сухи...

преди 3 часа, attj написа:

Попова направо развали  шоуто на Плевнелиев    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5249023

Хайде та изберем тази жена за президент. Явно от мъжете президенти нищо не става. Да опитаме с жена.

преди 2 минути, A.com написа:

Хайде та изберем тази жена за президент. Явно от мъжете президенти нищо не става. Да опитаме с жена.

Аз откога и издигам кандидатурата! :)

Що бе, то и сега си имаме жена за президент.:ph34r:

преди 1 час, язе написа:

Що бе, то и сега си имаме жена за президент.:ph34r:

Шегаджия. :)

Ама сегашния нито за мъж, нито за жена става, та по-добре да използваме истинска жена.

преди 2 часа, Мойра написа:

Аз откога и издигам кандидатурата! :)

Ако се кандидатира има моята подкрепа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.