Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Ние си лаем по форуми , на масата, сред близки! Негодуваме! Като дойдат избори нищо не правим или правим глупости! Пак гласуваме за същите с оправданието, че били по - малкото зло, че нямало алтернатива, че щели да се върнат тия или ония! След изборите пак започваме да се възмущаваме по форумите или седнали на маса сред близки и роднини! Та, така....!

• Отговори 4k
  • Прегледи 242k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

от нас ли - ти наистина ли вярваш в тая фантастика - че ние ги избираме

"...дано този път зависи единствено от нас, кого ще изберем."

Ще ми се на следващите избори вече да избираме ние.

преди 48 минути, Black Power написа:

Ние си лаем по форуми , на масата, сред близки! Негодуваме! Като дойдат избори нищо не правим или правим глупости! Пак гласуваме за същите с оправданието, че били по - малкото зло, че нямало алтернатива, че щели да се върнат тия или ония! След изборите пак започваме да се възмущаваме по форумите или седнали на маса сред близки и роднини! Та, така....!

Някои гласуваме редовно и мислейки, но за жалост други гласуват за уж по-малкото зло, а трети не гласуват, което още повече улеснява тези, които манипулират изборните резултати.

преди 4 часа, miro20 написа:

Много е грозно да се осквернява един всеобщ всенароден ден на памет, с политически елементи и подобни скандирания на гамени.

Време за кампании и плюене ще има винаги , но на такива дни е много грозно .

Между другото - Марешки ще се кандидатира за президент.

Ето ви още една алтернатива

Не да скандират, трябваше да го изритат боклука смотан!

Плевнелиев : Гордея се, че съм против Русия и че Турция пази границите ни!

Цитат

България е добър пример, как заедно с Турция пазим ефективно  границите на ЕС, а Турция помага да пазим нашата.

В кулоарите някои сравниха примера с вълк, който пази кошара с агънца.

Колко ефективно се пази границата, хеле пък от турска страна, смятам, се вижда от всички...

Ако все пак не: Ердоган призна, че е заплашил България с мигранти

преди 10 часа, Wankata написа:

Плевнелиев : Гордея се, че съм против Русия и че Турция пази границите ни!

Колко ефективно се пази границата, хеле пък от турска страна, смятам, се вижда от всички...

Ако все пак не: Ердоган призна, че е заплашил България с мигранти

Нали разбираш че нищо вярно освен името "Плевнелиев" ,  в тези отпадъчни жълти медии няма ?

преди 15 часа, язе написа:

Не да скандират, трябваше да го изритат боклука смотан!

Няколко хилещи се гамена, които са отишли на събитието не да почетат Апостола. а да плюят и освиркват , не е само  грозно - те са за затвора за оскверняване паметта на един български национален герой.

Пак ще ти кажа - има предостатъчно време за плюене и освиркване. И  президент и политици ще ги сменим рано или късно , но на това място , в този момент , на този надпартиен ден , в който трябва да застанат на колене, да оскверняват така паметта е престъпление.

Но като ти знам мисленето , едва ли ще ме разбереш

Отишли са, за да почетат паметта на Левски, но са видели един национален предател, който се гаври с нея.  Да са освиркали някой друг? Защо ли? Не те са за затвора. И дано дойде и този ден когато всички боклуци си получат заслуженото.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

А ! още един дето не ме е разбрал ... но .. това си е ваш проблем и ниво на обща култура.

По точно липсата на такава

преди 35 минути, miro20 написа:

А ! още един дето не ме е разбрал ... но .. това си е ваш проблем и ниво на обща култура.

По точно липсата на такава

Мирко, добре че ти си ни културен:) По твоите "истини" се равняваме:) Да се говорят истини, също е белег на култура, но, уви, при тебе такава перманентно липсва:)

преди 17 минути, karadzha написа:

Да се говорят истини, също е белег на култура, но, уви, при тебе такава перманентно липсва:)

За съжаление това най ви дразни . Че нямам нито една лъжа казана :)

Само обиди и хвърляни празни приказки  по мой адрес.

Но виждам ти дори не правиш разлика между обща култура, мнение на човек, и аргументиране с факти.

преди 1 минута, miro20 написа:

За съжаление това най ви дразни . Че нямам нито една лъжа казана :)

Само обиди и хвърляни празни приказки  по мой адрес.

Но виждам ти дори не правиш разлика между обща култура, мнение на човек, и аргументиране с факти.

Това дето ми цитираш и се аргументираш с изказване на ветропоказателя Божидар Димитров, това ли наричаш истина?

Или имаш и свое мнение, което е различно от неговото, но не можеш да го кажеш, щото шефа ти не разрешава:)

Не ставаше въпрос изобщо за обща култура (и ти добре го разбра), а за морал, какъвто на тебе, явно, ти липсва.

Пак празни приказки и обиди. Култура казваш ? морал ? :)

А Божидар Димитров го уважавам, да.Именно заради многото истини и факти които казва.

преди 5 минути, miro20 написа:

Пак празни приказки и обиди. Култура казваш ? морал ? :)

А Божидар Димитров го уважавам, да.Именно заради многото истини и факти които казва.

То пък едни факти. И от кого – от човек, който до вчера бе в БСП, днес е в любимия ти ГЕРБ, а утре ще е в трета партия.

П.П. Как да не уважаваш човека-ветропоказател като си същата плява.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Ако имаш претенции към историческите факти които Б.Димитров казва и описва  - моля заповядай.

Но подозирам че не ти е на нивото , нали :)

Току що, miro20 написа:

Ако имаш претенции към историческите факти които Б.Димитров казва и описва  - моля заповядай.

Но подозирам че не ти е на нивото , нали :)

Е, аз не съм професор, но не съм и продажник. Така че съм доста над нивото му, поне в едно отношение:)

• Автор

Пред величието на един Левски, дори и убит и не вече между живите, предателите на българите лъсват най-отчетливо, начело с прецедента.

преди 8 часа, miro20 написа:

има предостатъчно време за плюене и освиркване. И  президент и политици ще ги сменим рано или късно , но на това място , в този момент , на този надпартиен ден , в който трябва да застанат на колене, да оскверняват така паметта е престъпление.

да, оскверняване е, прости ни Апостоле

ама то къде на друго място да ги видиш тия боклуци да ги оплюеш едно хубаво и да ги освиркаш - никъде нали, да не би някой от тях носа си да показва на протести, крият се кат съсли у дупките, ама сега дай да ни видят че почитаме Левски, почитат грънци почитат те освен себе си и джобовете си почит друга не знаят

преди 1 час, haidukpikaso написа:

никъде нали,

Дондуков  2 никой ли не знае къде е ?

преди 39 минути, miro20 написа:

знам, да не раздават кифтета без пари там а :rolleyes:

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

да, оскверняване е, прости ни Апостоле

ама то къде на друго място да ги видиш тия боклуци да ги оплюеш едно хубаво и да ги освиркаш - никъде нали, да не би някой от тях носа си да показва на протести, крият се кат съсли у дупките, ама сега дай да ни видят че почитаме Левски, почитат грънци почитат те освен себе си и джобовете си почит друга не знаят

Плюят ги отдавна и ежедневно, но нали знаеш пословицата: "Ти го плюеш, той си мисли, че роса го роси".

На Борисов метла му подариха чистачките, за да измете всички боклуци от властта и олигархичните кръгове около нея, но едва ли ще се реши да я ползва.

преди 1 час, miro20 написа:

Всеки знае къде е. Но не е там въпроса. Хайде, за лумпените е ясно - да приемем, че нямат култура. Въпросът е къде са умните и красивите, т.нар. гражданско общество? Не трябва ли те да са първи в протестите си срещу президента?

преди 14 минути, ncl написа:

Всеки знае къде е. Но не е там въпроса. Хайде, за лумпените е ясно - да приемем, че нямат култура. Въпросът е къде са умните и красивите, т.нар. гражданско общество? Не трябва ли те да са първи в протестите си срещу президента?

Умните и красивите са с президента, защото благодарение на него и такива като него се пръкнаха и...позамогнаха. ;)

"Г-н Плевнелиев има огромен грях към българския народ, това е първият политик, който успя да ни раздели като нация."

Вярно е!

източник

преди 10 минути, Мойра написа:

"Г-н Плевнелиев има огромен грях към българския народ, това е първият политик, който успя да ни раздели като нация."

Вярно е!

източник

Вярно е защото го казва Йотова, членката на групата на антибългарската партия  БСП  , наследничка на терористичната комунистическа БКП ?

Извинявай.... ама... :):)

преди 1 час, Мойра написа:

Умните и красивите са с президента, защото благодарение на него и такива като него се пръкнаха и...позамогнаха. ;)

не , не е затова.

А защото повечето "умни , красиви и можещи" са в оплюваната зла Европа, и са около 2.7 млн .

И изхранват дефакто 2.5 млн пенсионери , които пък плюят Европата, и мечтаят за Путин начело на СССР /което никога няма как да стане/  с неговите лъжи как ще им върне едва ли не, младостта и соца  :)

Тук тези мечти са претворени в клипа на БСП с бат Серго , Станишев и трамвая...

Ето това ви е пропагандата... само на "мечти " и "въздушни кули "

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.