Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Цитат

Инж. Емил Георгиев е лидер на ПК”Екогласност” и ексдепутат. Неведнъж е давал повод за скандали, но винаги до днес е отстоявал личната си позиция, както и тази на „Екогласност”. Припомняме, че пред съда го изправи самият Иво Прокопиев с иск за над 800 хиляди лева заради интервю, в което Георгиев го бе нарекъл „олигарх” и това се отразило зле на здравето му./?/В тази връзка да припомним, че преди две години за първи път Емил Георгиев, в свое интервю за вестник „ШОУ” предупреди за „опасността, наречена президент” в лицето на Росен Плевнелиев. Сегашното искане за оставката на президента прави актуален този стар разговор. Ето защо репортер на „ШОУ” отново потърси инж. Георгиев.

Едно интервю на Тодорка НИКОЛОВА

Емил Георгиев от "Екогласност": Плевнелиев ни скара с Русия, което и Хитлер не успя да направи

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Плевньо не може да ни скара с никой, Путин и руснаците не са идиоти...

на 01 декември 2015 г. 13:38:27, attj написа:

Мистър Бийн e поне забавен, а тоя палячо като го слушаш се чудиш дали да се смееш, дали да плачеш.

Все съм си мислил дали някога и ние ще имаме президент като Путин -  не е неслучаен рейтинга му от 88% в Руската Федерация . Нашият е все трагикомичен и аз се срамувам заради него!  Докато руският президент излъчва  сигурност и убеждаваща решителност   http://www.blitz.bg/news/article/378689

преди 1 час, attj написа:

Все съм си мислил дали някога и ние ще имаме президент като Путин -  не е неслучаен рейтинга му от 88% в Руската Федерация . Нашият е все трагикомичен и аз се срамувам заради него!  Докато руският президент излъчва  сигурност и убеждаваща решителност   http://www.blitz.bg/news/article/378689

И аз се срамувам че има такива като теб, които отдавна си имат друг президент...

преди 33 минути, miro20 написа:

И аз се срамувам че има такива като теб, които отдавна си имат друг президент...

Твоят е Обама.

преди 32 минути, miro20 написа:

Няма лошо и нашият президент да има подобен рейтинг и почти всички ние да му се доверяваме. За мен мненията на Миро са единствено с хумористична стойност и с нулево значение.  

преди 18 минути, karadzha написа:

Твоят е Обама.

Аз може да не харесвам "рататуй" , но той е мой президент. Догодина ще си изберем друг, добър или лош, и мен ще ме е донякъде грижа за това, докато вашата е лесна - вие си имате чужди вождове и диктатори пред които да се прехласвате и възхвалявате.

Начина ви на опониране също ме разочарова , и е срамно .. но какво да се прави.. длъжен съм да приема че имам и такива "сънародници"...

преди 18 минути, attj написа:

Няма лошо и нашият президент да има подобен рейтинг

За всеки политик, такъв рейтинг около и над 90 % би трябвало да е повод за притеснение.. не за хвалба

преди 24 минути, miro20 написа:

Аз може да не харесвам "рататуй" , но той е мой президент. Догодина ще си изберем друг, добър или лош, и мен ще ме е донякъде грижа за това, докато вашата е лесна - вие си имате чужди вождове и диктатори пред които да се прехласвате и възхвалявате.

Начина ви на опониране също ме разочарова , и е срамно .. но какво да се прави.. длъжен съм да приема че имам и такива "сънародници"...

За всеки политик, такъв рейтинг около и над 90 % би трябвало да е повод за притеснение.. не за хвалба

Все пак е Путин, а не путк*.

преди 4 часа, attj написа:

Нямахме ли? Помня една тълпа, а Петър Стоянов(от втория етаж) ръкомаха и се усмихва. Колко му беше рейтинга тогава? После си повярва и изгуби изборите. А заради това, че реши да върне История славянобългарска на гърците(като че е тяхна) и, че искаше да започнем да ползваме латиницата, нито искам да го чувам, нито да го виждам. Поредния продажник, заемал поста президент на Република България.

преди 3 часа, miro20 написа:

Голям процент американци, също искат Путин за президент. При все, че обонго е Айнщайн, в сравнение с чехльо.

преди 12 часа, A.com написа:

Нямахме ли? Помня една тълпа, а Петър Стоянов(от втория етаж) ръкомаха и се усмихва. Колко му беше рейтинга тогава? После си повярва и изгуби изборите. А заради това, че реши да върне История славянобългарска на гърците(като че е тяхна) и, че искаше да започнем да ползваме латиницата, нито искам да го чувам, нито да го виждам. Поредния продажник, заемал поста президент на Република България.

Изгуби изборите - защото той  глупаво се сконтри с Богомил Бонев и така уж тогава третият според прогнозите   Георги Първанов изненадващо  стана пръв...Защото Стоянов и Бонев си показаха взаимно един на друг кирливите ризи... Ние българите все още не сме имали нито един нормален и добър президент... А сегашният Роско съвсем не е наясно къде точно  лично той  се намира...  Прилича на обикновен  чиновник от Пентагона.   Срам за България е това.

преди 16 часа, karadzha написа:

Все пак е Путин, а не путк*.

преди 15 часа, язе написа:

Голям процент американци, също искат Путин за президент. При все, че обонго е Айнщайн, в сравнение с чехльо.

преди 13 часа, attj написа:

Срам за България е това.

Я как лъснахте кои сте антибългари  За пореден път.

преди 16 часа, A.com написа:

Колко му беше рейтинга тогава? После си повярва и изгуби изборите.

Ами ще падне я... защото сме демокрация, а не диктатура.

Диктатурата на Пу започна със смешните жонглирания и "игра на демокрация" когато се сменяха президент-премиер -   Путин - Медведев, после пак Путин, пак Медведев ...  :)

юОттогава мис тана ясно че руските служби и олигархия под паравана на псевдо-демокрация просто са овладели държавата по един типично мафиотски принцип.

Така и сега - като видни мафиоти , първо обмислят как да "облекат в юридическо право"  агресивните си незаконни методи, и го реализират във вид който видяхме в Крим -  първо превземаме през нощта, блокираме всички украински сили, превзема се всичко , после на другия ден събират насилствено кримските депутати в местния парламент и на затворени врати под  дулата на АК , гласуват декларация за  "присъединяване към РФ " , и разбира се подпечатваме за парлама със бутафорен, непризнат от никого , референдум.

Същото е и в Сирия - под предлог на "официална покана" на местния диктатор Асад, заради чийто режим започна цялата дандания в Сирия, сега руснаците вилнеят абсолютно безнаказано и безконтролно .

И то не срещу ИД, както уж казват, а само за да укрепят един диктатор, който е причина за проблема, а не решение.

преди 1 час, miro20 написа:

Диктатурата на Пу започна със смешните жонглирания и "игра на демокрация" когато се сменяха президент-премиер -   Путин - Медведев, после пак Путин, пак Медведев ...  :)

юОттогава мис тана ясно че руските служби и олигархия под паравана на псевдо-демокрация просто са овладели държавата по един типично мафиотски принцип.

Така и сега - като видни мафиоти , първо обмислят как да "облекат в юридическо право"  агресивните си незаконни методи, и го реализират във вид който видяхме в Крим -  първо превземаме през нощта, блокираме всички украински сили, превзема се всичко , после на другия ден събират насилствено кримските депутати в местния парламент и на затворени врати под  дулата на АК , гласуват декларация за  "присъединяване към РФ " , и разбира се подпечатваме за парлама със бутафорен, непризнат от никого , референдум.

Същото е и в Сирия - под предлог на "официална покана" на местния диктатор Асад, заради чийто режим започна цялата дандания в Сирия, сега руснаците вилнеят абсолютно безнаказано и безконтролно .

И то не срещу ИД, както уж казват, а само за да укрепят един диктатор, който е причина за проблема, а не решение.

То при нас една дИмокрация – Боже опази.

Строят ни пътища вместо икономика и ни вдигат данъците катадневно. А политиците си вдигат заплатите, но нашите са замразени по директива от ЕС и МВФ.

П.П. Добре, че има и "българи" като тебе, че иначе ще закъсаме много.

анкета в pik.bg

Смятате ли, че президентът Росен Плевнелиев трябва да подаде оставка?
Да, коментарите му срещу Русия са опасност за националната ни сигурност. Като цяло е неадекватен. 70%
Не, гордея се с българския президент 19%
Кой беше този Росен Плевнелиев? 12%

и ся си мисля тия 19 % майтапчии ли са що ли

Това не е президент, а преЦЕдент. По-неадекватен от него е само военния "министър"-тракторист...

Тук с уговорката, че съм гласувал навремето за РП. Тотално и крайно разочарован съм от него.

Дано обаче с оглед на последните световни събития, ние българите осъзнаем, че "Президент" не е куха длъжност (както си мислех и аз, гледайки Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов - все хвани единия - удари другия), а е длъжност с отговорности, най-малкото като Главнокомандващ!

Иначе този колкото по-бързо си тръгне, толкова по-добре...

Редактирано от el Zitron (преглед на промените)

на 4.12.2015 г.,, miro20 написа:

Tова, че се срамувам от позата партер на България спрямо всички (освен Русия), ако ме прави антибългарин- така да е!

А ти пробългарино, доволен ли си от състоянието на България в момента? И не ми разтягай локуми, искам прост отговор- да или не!

Според Антон Сираков Плевнелиев е нарушил Конституцията с назначаването на Филип Димитров за конституционен съдия.

Обяснението е тук:

http://www.novasila.org/archives_31.html

Цитат

Антон Сираков е познат сред българската общественост като адвокат, политик и телевизионен водещ. Родом е от Кюстендил, където завършва тамошната Политехническа гимназия. По-късно учи право в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Офицер е от запаса на Българската армия. От 1977 до 1990 година е работил като стажант-съдия, юрисконсулт и съдия-изпълнител. Като адвокат работи от 1990-а година. Председател на политическа партия „Нова сила”, на която е и един от учредителите.

преди 48 минути, Wankata написа:

Според Антон Сираков Плевнелиев е нарушил Конституцията с назначаването на Филип Димитров за конституционен съдия.

Обяснението е тук:

http://www.novasila.org/archives_31.html

толкоз ли нема от кохортата си некой де мож да чете да му прочете Конституцията

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

толкоз ли нема от кохортата си некой де мож да чете да му прочете Конституцията

Наща конституцжия е нещо като Мара Общата- вси

• Автор

Днес от Плевен стартира подписка за отстраняването на президента Росен Плевнелиев, съобщи Канал 3. Тя е подкрепена от политици, общественици, блогъри и хора, които не приемат поведението на президента.
"За четири години, откакто Плевнелиев е президент, стигнахме дотам да каним Италия да охранява въздушното ни пространство", заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Той подчерта, че в досегашния си мандат президентът е показал, че няма никакво отношение към разузнавателната и контраразузнавателната дейност, които са ключови за сигурността на държавата.
преди 1 час, Aliya написа:

Днес от Плевен стартира подписка за отстраняването на президента Росен Плевнелиев, съобщи Канал 3. Тя е подкрепена от политици, общественици, блогъри и хора, които не приемат поведението на президента.
"За четири години, откакто Плевнелиев е президент, стигнахме дотам да каним Италия да охранява въздушното ни пространство", заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Той подчерта, че в досегашния си мандат президентът е показал, че няма никакво отношение към разузнавателната и контраразузнавателната дейност, които са ключови за сигурността на държавата.

то добре ама аз до сега не съм чула някоя подписка да има ефект

преди 37 минути, haidukpikaso написа:

то добре ама аз до сега не съм чула някоя подписка да има ефект

Този път се надявам да има!

преди 12 минути, Мойра написа:

Този път се надявам да има!

е а дано ама те не ни питаха дали го искаме тоз смешник та...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.