Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Кратко и ясно: Тодор Живков!

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Кратко и ясно: Тодор Живков!

Това, че Живков е бил държавен глава не го прави президент.

Благодаря за отговора!

Редактирано от algor (преглед на промените)

Това, че Живков е бил държавен глава не го прави президент.

Благодаря за отговора!

Въпрос на терминология. Да вярно е...Всъщнст той беше нещо повече от събраните накуп положителни качества на всичките си наследници до момента. Разбирай го, както искаш.

Въпрос на терминология. Да вярно е...Всъщнст той беше нещо повече от събраните накуп положителни качества на всичките си наследници до момента. Разбирай го, както искаш.

Не е въпрос на терминология и не е въпрос аз как разбирам нещата.

И за последно ще кажа: Живков не е имал наследници, тъй като беше последния, който беше яхнал член първи на `Конституцията на РБ.

Да се върнем на темата от заглавието.

Не е въпрос на терминология и не е въпрос аз как разбирам нещата.

И за последно ще кажа: Живков не е имал наследници, тъй като беше последния, който беше яхнал член първи на `Конституцията на РБ.

Да се върнем на темата от заглавието.

Ок, за последно ще доуточня. За да ме разбереш, може би. Мисля че си достатъчно умен човек, недей ползваш тролските способи на отклоняване на вниманието. Наследниците, на поста му ,"на върха" на държавата.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Феновете на типаж от вида на Тодор Живков, са същите фенове на тоталитарния строй с вождове.

Било то .. Сталин дори.

Сталин е може би най големия "заличител на хора" , но пък фенове има бол.

А той дори не е бил официално глава... т.е. бил е .,. но не и официално..  официално става чак след началото на ВСВ,  като дори не е приел парада по случай победата... 

Но това е друга тема...  въпроса е че виждам една тенденция - плюещите президента са същите хейтъри, бленуващи за соца, бленуващи  по тоталитарни силови античовешки режими, и желаещи връщането на тях, и еднозначно са червени симпатизанти , било то на БСП или подобни.... плюс другата пряка зависимост - щом си социалист , значи задължително си путинист.Странна  , абсолютно нелогична зависимост, но е факт.

т.е. вЕрваме на приказки от 1001 нощ , просто защото са утопични приказки, ние сме "отстрани" нас не ни засяга, спокойно си хейтърстваме с даровете на свободния интернет  даровете на злата "демокрация" и привилегията да не носим отговорност.

Класика :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не като вожд, а като човек, който милееше за родината и за народа си и се справяше отлично със задълженията си към нас...а не беше предател като "демократичните" президенти.

Не като вожд, а като човек, който милееше за родината и за народа си и се справяше отлично със задълженията си към нас...а не беше предател като "демократичните" президенти.

това да фалираш цели три пъти държавата си и да  искаш да я закриеш като я присъединиш към чужд съюз в лицето на СССР е буквално милеене за родината. 

Редактирано от Puppet Master (преглед на промените)

https://www.kaldata.com/forums/topic/108132-кой-е-най-добрия-министър-председател-на-българ/?hl=%2Bтодор+%2Bживков#entry1252014

Имаме от години тема за това кой е най-добрия министър-председател след прехода, където може да се продължи дискусията от последните няколко поста.

Ако искате си направете тема и за президентите в последните години, но пак да кажа, че там другаря Живков няма място и ще останат без мнения тези, които го искат възкръснал и отново на власт.

това да фалираш цели три пъти държавата си и да  искаш да я закриеш като я присъединиш към чужд съюз в лицето на СССР е буквално милеене за родината. 

Това си е твое твърдение. Аз не го споделям.

П.П.  Сашо, ми това отклонение от теб почна, не от мен :D

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_4/%D0%9D%D0%B0%D0%B4-2000-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1%8F%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81_560955.html

Днес можеше да се ръкуваш лично с домакина

Това си е твое твърдение. Аз не го споделям.

Това не е негово твърдение, а общозивестен исторически факт.

Но разбира се, никой не ти е забранил да си мислиш че "Земята е плоска" :)

Всъщност аз не смятам че точно бай Тошо е виновен за фалитите... той поради простотата си ли, поради системата ли , не знам, никога не е имал имиджа  на аторитарен владетел-вожд.

По скоро той не е знаел , а и не се е интересувал от всичките икономически аспекти, а само когато разтревожените съпартийци са го информирали, е ходил да бие коляно на "големия брат" за повече рубли/пари.

Системата бе такава.

Управляваха реално службите, подконтролни пряко на руските аналогични служби.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз се извинявам предварително, но ако ми позволите бих задал един въпрос и на двама ви (и на други бих го задал, но за сега и вие стигате):

Може ли кратко, точно и ясно и с по едно име да кажете български президент, на който сте симпатизирали (или все още симпатизирате)?

Просто името, без разсъждения и вадене на вода от 99 кладенеца.

Благодаря предварително!

пп. Ако не ми позволите да ви задам въпроса, приемаме, че поста ми го няма.

Нито един. Като се замисля, Първанов поне имаше някаква осанка, но той беше твърде близък до Москва.

Е да де, Путлер  е против САЩ и ЕС, съответно и пуделите му  са против тях, съответно и троловете са против тях, няма нищо учудващо. Както се вижда, помияри и национани предатели ще има винаги.

Щом ти си казал, значи е така. Но аз за разлика от теб и помиярите имам собствено мнение, което се базира на лични наблюдения и  усет за нещата.

Плевнелиев - национален предател и агент на ЦРУ

Борисов - на Меркел и Обама момчето

Ти - някакъв заблуден

Редактирано от algor (преглед на промените)

Ама разбира се, всички, които не са съгласни с политиката на руското джудже Путлер са зли империалисти  и фашисти.  :D

Поне си сменете плочата, тези неща си ги повтаряте от десетилетия, дори когато държавата беше под тоталитарен комунистически строй и се управляваше по телефона от Кремъл.Тогава фашисти, сега агенти на ЦРУ ахахахах

Може ли кратко, точно и ясно и с по едно име да кажете български президент, на който сте симпатизирали (или все още симпатизирате)?

Аз съм от тези, които първо виждат добрите качества в хората, може би затова във всеки един от предишните ни президенти съм откривала качества, достойни за уважение.

В настоящия обаче не открих.

п.п. Като всеки човек, сегашния президент не може да не притежава и качества, достойни за уважение, но за жалост, те не касаят настоящата му дейност.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Нито един. Като се замисля, Първанов поне имаше някаква осанка, но той беше твърде близък до Москва.

Значи накратко казано "Всички са маскари"?

Над 80% от българите са с такова мнение (принципно, а не за конкретен политик).

Благодаря за отговора!

Желю не - отмени софийското жителство и смъртното наказание

да почива в мир

Не препоръчвам на Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат президент. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 лидерът на АБВ и държавен глава на България в периода 2002-2012 година Георги Първанов. Той допълни, че винаги се е стремял да запази добрия тон с настоящия президент. Според него, конкуренцията на президентските избори ще бъде интересна и може да започне прегрупирането в българската политика от президентските избори. Георги Първанов каза, че следващият президент на България трябва да има висока политическа, държавническа култура, да бъде почтен, диалогичен. Държавният глава не би трябвало да бъде „на всяка манджа мерудия“ и да се бърка във всичко. Президентът трябва да стои солидно, в известна степен недосегаемо.

http://www.blitz.bg/news/article/362346

Значи накратко казано "Всички са маскари"?

Над 80% от българите са с такова мнение (принципно, а не за конкретен политик).

Благодаря за отговора!

E, не, дай да ги обичаме, защото ... просто ей така. Без причина. 

Като си толкова стриктен модератор, моля обръщай внимание на момчето с охлювите, когато мята квалификации. Или си стриктен модератор само понякога?

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Като си толкова стриктен модератор, моля обръщай внимание на момчето с охлювите, когато мята квалификации. Или си стриктен модератор само понякога?

Може ли да помолим да обръща внимание на всички, които мятат квалификации или предпочиташ да е избирателно вниманието?

Не мисля, че съм заслужил такова отношение!

Това първо.

Второ за нарушения си има бутон и се докладва - обяснил съм преди 7-8 месеца, че не само не редактирам, а и не ви чета мненията.

10 колеги виждат докладите, а отделно и администрацията на форума, а да не говорим, че комуникацията с администрация чрез съобщения в теми из форума е не само изгубена кауза, а и е наказуемо.

Трето дали съм стриктен или не има кой да преценява и да оценява свършеното.

И накрая нито знам кой е момчето с охлювите, нито знам кой е момчето с конете и т.н.

Вие си се храчите тук един друг непрекъснато, но си мислите, че дъжд ви вали и ви е супер - ако обичате мен не ме вкарвайте в лишените от смисъл пререкания и мерения на мъжка любов към Русия, САЩ, Германия и т.н.

Точка!

По повод репликата:

Нито към казал, че някой трябва да се обича повече от друг, нито съм приканвал да се мрази който и да е заради определени действия, думи и намерения.

Лошото е, че в сляпата си омраза не можете (6-7 човека сте или около) да видите нещо положително, когато то се случи и е без значение дали говорим за президента, премиера, Станишев, Доган или който и да е друг политик.

Няма градивна критика, от която се нуждае всеки нормален човек.

Защо мислите, че като мразите всички, помагате на някой?

Не видях за толкова време някой градивно да се изкаже и да отбележи положителните и отрицателни действия на Плевнелиев (в случая темата е за него).

Лесно е да се плюе ей така, по принцип, но не мисля, че е по-трудно да се намира и за какво да бъде похвален човека.

Заставате зад чадъра, че бил предавал националните интереси, но никой от вас до сега не формулира какво означава и какво включва термина "национални интереси".

Вие, пишещите тук не предавате ли националните интереси с едно голо писане, вместо да си защитите правата навън и да му кажете на същия президент в очите, че не му е мястото в президенството?!?!

Къде бяхте, когато се избираше президент и защо не избрахте Ламбо (примерно)?

Гледам по-горе се ужасявате от факта, че можело да се кандидатира за следващ мандат...

Като е така гласувайте за Кадиев или за Тодор Славков и ще ви се оправи настроението.

А?

Или не искате?

Да ви припомням ли навремето избора на Желев как стана и до какво беше сведен избора на българина?

Помните ли?

И такива като мен/нас, които на първия тур не гласувахме, за да не предаваме идеята и възгледите си направо препускахме на втория тур да гласуваме за Желев, защото се ужасявахме от факта, че Румен Воденичаров може да ни седи на главите 4 години...

Тогава не гласувахме За, а гласувахме Против.

Разликата е съществена.

Но все пак гласувахме.

Лошото е, че в сляпата си омраза не можете (6-7 човека сте или около) да видите нещо положително, когато то се случи и е без значение дали говорим за президента, премиера, Станишев, Доган или който и да е друг политик.

Няма градивна критика, от която се нуждае всеки нормален човек.

Защо мислите, че като мразите всички, помагате на някой?

Не видях за толкова време някой градивно да се изкаже и да отбележи положителните и отрицателни действия на........

То и това поведение отдавна е влязло в букварите и си има определение - хейтърство.

Само че ..  ако го кажа , някой ще го сметне за супер мупер обида.. а то си е определение на поведение/писане и нищоповече.

И аз не съм заслужил да ми редактираш мнението на фона на предходните простотии, но какво да правя? Имаш власт - използваш си я, както ти е кеф. Не знам какво имаш против "охлюв" , че го премахваш, при все, че те са миловидни и симпатични животинки. Както и да е, няма смисъл да се задълбочавам. Несъвършенствата са навсякъде. Лека вечер!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.