Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Трябва нещо да е писано и прието на лична основа, че да има "отношения"...

И ти твърдиш, че няма нищо писано и прието на лична основа?

Според мен има, има и създадени отношения.

Но така е навсякъде в нета, не само тук.

Казах, каквото исках да кажа и спирам дотук този разговор, който е извън темата, за което се извинявам.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Грозни са отношенията във форума.

Ама защото правим мухата слон или защото някои форумни участници им липсват първите 6, акъл в главата, комбинация от двете или, в добрия вариант, им плащат, за да манипулират дискусията в определени посоки и да атакуват други форумни участници.

Всеки може да каже това, което ти казваш за всеки. Не си мисли, че правейки някакви велики, генерални заключения, си голяма работа. Най са ми интересни такива, които теглят чертата, обявявайки се за това което не са и лепват квалификации на всички останали. И ти си посредствен, спокойно.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Всеки може да каже това, което ти казваш за всеки. Не си мисли, че правейки някакви велики, генерални заключения, си голяма работа. Най са ми интересни такива, които теглят чертата, обявявайки се за това което не са и лепват квалификации на всички останали. И ти си посредствен, спокойно.

Ах, колко сладко - я, ела в казана, при нас.

Не, няма нужда, добре сме си и двете страни - вие, пържейки се вътре и аз, гледайки ви с чистосърдечен интерес към патологичното.

По-скоро патологичният поглед, всички знаем чий е...Капиталистите са тези, които толкова често прибягват до кеширане на психолозите в страните си, но явно резултат няма. Вероятно защото някои неща, примерно алчността, надмеността и прочие, са нелечими.

Е как, алчност и надменност са капиталистически качества! Те се възпитават в капиталистическото училище и се утвърждават в капиталистическото семейство и капиталистическата работа.

Честно, ти не си трол. Вече съм напълно убеден. Няма кой да плати за подобно НЕЩО :)

Освен, ако не си пенсиониран, с твърд анюитет от моите капиталистически вноски.

Е как, алчност и надменност са капиталистически качества! Те се възпитават в капиталистическото училище и се утвърждават в капиталистическото семейство и капиталистическата работа.

Честно, ти не си трол. Вече съм напълно убеден. Няма кой да плати за подобно НЕЩО :)

Освен, ако не си пенсиониран, с твърд анюитет от моите капиталистически вноски.

Не знам дали надменността се възпитава в училище. Но съм убеден, че е признак на тлъсти суми в банкови сметки.

Не знам дали надменността се възпитава в училище. Но съм убеден, че е признак на тлъсти суми в банкови сметки.

Какво по-нормално, ако са изкарани с труд, усилия и талант.

Какво по-нормално, ако са изкарани с труд, усилия и талант.

Ако са изкарани по този начин, не голям процент от съответните хора биха били надменни, поне в началото, но парите развращават и най-добрите от най-добрите, освен в някои комикси.  

Ако са изкарани по този начин, не голям процент от съответните хора биха били надменни, поне в началото, но парите развращават и най-добрите от най-добрите, освен в някои комикси.

Разбираш ги ти нещата, много си чел, вероятно. Или пък видял, знам ли.

Президентът следи ситуацията с бежанския поток, информира прессекретариатът на Р. Плевнелиев. На 20 ноември 2013 година е проведенo заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, който е бил посветен на актуалните рискове и заплахи за националната сигурност на България, напомнят от пресслужбата.

Тогава докладчик по темата е бил Цветлин Йовчев, тогава вицепремиер и министър на вътрешните работи. В становището след заседанието се посочва, че участниците в КСНС са единни в позицията си, че са налице рискове за националната сигурност в това число хуманитарен, здравен и социален аспект, предизвикани от засиления миграционен натиск. КСНС изисква от МС да отчита периодично изпълнението и да актуализира плана за овладяване на кризисната ситуация.

Тогава е заложено и че организационните, функционалните и ресурсните способности на страната за справяне с миграционния натиск се нуждаят от бързо и адекватно доизграждане. Това са препоръки, които би трябвало БСП да си ги припомнят, защото в онзи момент те управляват страната, посоват от президентската институция. Решение по въпросите има, но въпросът е доколко се изпълняват.

Такъв КСНС е правен и има набелязани мерки. Въпросът е да се види институциите какво са направили по отношение на изпълнението им.

https://frognews.bg/news_97213/Prezidentat-sledi-situatsiiata-s-bejanskiia-potok/

Ахам Орешарски е виновен :D

Да

Бих обобщил - задкулисието, чий флагман бе Олригарски

Да

Бих обобщил - задкулисието, чий флагман бе Олригарски

Хубаво обобщаваш ама поне да е на разбираем език. Какво е това "Олригарски" Случайно да нямаш впредвид Олигарски ;)

Умишлено оставям оригиналното заглавие. Не е само търсене на сензация.   БЪЛГАРСКИ МАЙОР РАПОРТУВА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ НА АНГЛИЙСКИ!!! ЩО ЗА БЕЗУМИЕ? ПЪЛНА БУТАФОРИЯ!!!

Откриването на „Щабен елемент за интегриране на силите на НАТО“ в България се превърна в пълна бутафория.

От рано сутринта в двора на сградата на Министерство на отбраната - 2, която се намира срещу „Пирогов“, се бяха строили стотици войници, военна полиция, духов оркестър, НСО и десетки пиари и сътрудници на различни ведомства и институции. Имаше и поне трима шефове на протоколи, както и експерт-церемониал от президентството.

На импровизирана трибуна застанаха президентът Росен Плевнелиев и заместник-помощник генералният секретар на НАТО Джеймс Апатурай (доскоро говорител на алианса). Пред високопоставените гости бе спретнат минипарад - малки групи от всички родове войски набиваха крак пред Плевнелиев и Апатурай.

Официалното откриване започна в тържествената зала на МО-2, където водещият тържеството майор Коста Делев изкомандва на английски език българските военни да станат, тъй като влиза президентът и главнокомандващ на армията ни. След това той продължи да говори на Плевнелиев отново на английски език. Пиарите на различните министерства и на президентството не пожелаха да обяснят защо български военен говори на английски на главнокомандващия си - български президент.

Първата връзка на НАТО между София и Вилнюс претърпя пълно поражение. Командният център в София е един от шестте, които вчера трябваше да бъдат активирани съвместно. Идеята беше в реално време да се види как генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг открива центъра във Вилнюс. Първоначално на екрана в залата се видя и чу как литовски военен се обръща на родния си език към президента Далия Грибаускайте. След това на няколко пъти връзката се разпадаше - и звуково, и визуално.

След това гостите бяха поканени в същинския център, който се намира в едно от крилата на третия етаж на сградата - на нивото на травматологията на “Пирогов”.

Според официалното съобщение НАТО е инвестирало близо 4 млн. лв. за центъра в София. Видя се, че е направен ремонт на един коридор с 22 стаи, в които има по три бюра с компютри. В българския команден център ще работят 41 военни - 20 български и 21 чужди. Засега са назначени само българите. Другите, предимно от Полша, ще дойдат към края на годината.

„Военните не бива повече да възлагат поръчки за военни способности на ненатовски производители на оръжия“, обяви президентът Росен Плевнелиев. Медиите не получиха възможност да го попитат дали ще забрани и използването на съветската военна техника, която е на въоръжение в армията ни, при възникване на криза.

„Откриването на щабните елементи е израз за солидарността на алианса. Тези щабове ще бъдат свързващото звено при провеждането на общи учения. НАТО е отбранителен съюз на демократични държави", добави Плевнелиев. Според него това, че сме отбранителен съюз, не означава, че сме пасивни.

Умишлено оставям оригиналното заглавие. Не е само търсене на сензация.   БЪЛГАРСКИ МАЙОР РАПОРТУВА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ НА АНГЛИЙСКИ!!! ЩО ЗА БЕЗУМИЕ? ПЪЛНА БУТАФОРИЯ!!!

Без значение на кого се мазнят, нашите управници се мазнят най-добре!

Ще му се мазнят още една година а после ако дойде някой червен президент на руски ли ще му рапортуват? :D

То нашите президенти нямат такъв тип цветове, всички се кланят на зелените гущери, червените евра и други конвертируеми валути.

Няма нужда да се кланя. Все пак тази позиция е част от националната сигурност, обвързана с  НАТО , и европейска ориентация която имаме.

Знам че не ви харесва, но това е цивилизования избор, към който вие очевидно нямате отношение.

И още някои съществени моменти които не знам защо не се коментират 

"Щабовете ще бъдат свързващото звено между националните и съюзническите войски при провеждане на общи учения и тренировки, както и за логистично и инфраструктурно обезпечаване на развръщането на Силите на НАТО с много висока степен на готовност при извънредни ситуации, застрашаващи сигурността и териториалната цялост на страните членки по Източния фланг, включително България", 

Руските пропагандни медии, разбира се се бъзикат.... 

Според изданието обаче "всъщност става дума за банална пропаганда, насочена главно към балтийските страни". "До средата на миналата година армиите на балтийските държави, България и Румъния се разглеждаха в НАТО като забавна, дори не твърде скъпа играчка", а "радикалната промяна в отношението към тях (...) е само пристъп на хронична психологическа война", пише "Взгляд", допълвайки, че фактически това "изобщо не са щабове, а, меко казано, телефонни централи плюс група преводачки".

Аз на принципа.. във всеки майтап има доза истина, получих потвърждение на небезизвестния факт че нито НАТО , нито ЕС ни вземат за нещо повече от руски троянски кон в техните структури.

Дори да са само "телефонни централи" , координацията между нашите държави според мен е показателно .

Че чак сега сме ЕДВА на "ниво подсигуряване на комуникации" в структурите на НАТО

Жалко е, но това е реалността... ние сме продънено ведро, руска ГРУ/КГБ база и това е ясно на всички.

По сериозно е според мен положението с Полша и прибалтийските бивши републики.

Докато в Украйна путинската пропаганда измисли тотални лъжи за геноцид и репресиране на руснаци,  горе има реални и съвсем истински проблеми на руснаци , които дори нямат статут на граждани .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тези щабове на НАТО са пълен майтап. Никакви функции няма да изпълняват. Блазе им на нашенците, които ще се намърдат да "работят" там. Уж се демонстрира нещо, но и аз не съм съвсем наясно какво. Може би, че сме васална държава на САЩ и ако поискат може да ни сменят дори името на държавата. 

Не се и съмнявам. То за това сме на такова дередже. Вместо да се изгради една държава, откъсната от комунизъм, всичко се разби разграби и такива, като теб ни превърнаха в американски щат. 

• Автор

Президентът § сие нито НАТО, нито дори самият Обама ще могат да го спасят от народното възмездие. Историята ни е пълна с примери за това.

Аз даже искам техен щат да сме. Няма само руска република да искаме да бъдем я.

Защо просто не отидеш да живееш в Америка а се мъчиш тук?

Президентът § сие нито НАТО, нито дори самият Обама ще могат да го спасят от народното възмездие. Историята ни е пълна с примери за това.

Господ си знае работата.

Господ си знае работата.

Понеже няма господ, съответно нищо не се знае. Обаче, ако и когато най-после, поради някое стечение на обстоятелствата на президента му се стъжни, почват приказки за наказания "от горе", лоши карми и прочие дивотии. Кой каквото си направи сам, никой не може да му го направи. Дори най-върлия враг.

П.П. Всъщност човека, сам е най-върлият си враг.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.