Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Mда - сигурно хамериканците изпитват страхотни технически и бойни затруднения, за да унищожат тази велика военна сила България.

Толкова ли си обратното на умен, та не ти става ясно, че целта не е пълното физическо унищожаване, а имат интерес тук да има определен, неголям ресурс от роби за черната работа и за поддържане на имиджова демокрация чрез "свободни" избори, марионетни народно събрание, президент и правителство. И това не е политика само за България- пробва се навсякъде където може и има интерес от това- щото все пак има места от света, където янките не проявяват интерес и въпреки, че са страни в които цари хаос, те предпочитат да не се намесват.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

И за това им трябват химически оръжия и танкове - ма честно?

Редактирано от sound (преглед на промените)

И за това им трябват химически оръжия и танкове - ма честно?

Танковете не са за да ни изпозастрелят и взривят нас (имат си други идеи за тях, макар, че раята, ако се надигне и те ще влязат в употреба)- виж за химическите може да поспорим.

България vs. USA е като мишленце vs. big cat - много ви идват фантазиите на тема конспирации и недовиждате очеизвадни неща. Това, че ние не знаем да си пазим интересите, няма нищо общо ни с САЩ, ни с Русия, ни с никой, та да имат зор да ни поробват и унищожават, при положение, че сами съвсем успешно се справяме с тази задача. Щяла раята да се надигне - ахам ......

Забавното е, че винаги вината за всички недъзи се прехвърля някъде извън нас. Интересно, как всички останали Европейски страни се справят значително по-добре, до степен след още 10-20 години да се откъснем толкова много, че безвъзвратно да станем грозната рана на Европа - бананова държава (ама не щото американците, ами щото не можем да се оправим сами).

Жалко.

България vs. USA е като мишленце vs. big cat - много ви идват фантазиите на тема конспирации и недовиждате очеизвадни неща. Това, че ние не знаем да си пазим интересите, няма нищо общо ни с САЩ, ни с Русия, ни с никой, та да имат зор да ни поробват и унищожават, при положение, че сами съвсем успешно се справяме с тази задача. Щяла раята да се надигне - ахам ......

Не е България vs. USA - май бъркаш посоките- обратното е: USA vs. България - тогава мишленце vs. big cat придобива смисъл щото е big cat vs. мишленце, което си е нещо като напълно естествено. И няма никакви конспирации- продажните ни политици наистина са в основата на всичко, както сам си благоволил да забележиш. И да, раята вероятно няма да има смелост да се надигне, но далновидния колониален политик никога не подминава всяка една вероятност, която може да му навреди.

Забавното е, че винаги вината за всички недъзи се прехвърля някъде извън нас. Интересно, как всички останали Европейски страни се справят значително по-добре, до степен след още 10-20 години да се откъснем толкова много, че безвъзвратно да станем грозната рана на Европа - бананова държава (ама не щото американците, ами щото не можем да се оправим сами).

Жалко.

Когато има надупен г*з винаги ще се намери навирен к*р...

Странно е да си въобразявате, че можем да направим каквото и да е било срещу американците - без даже да се изпотят, могат да ни отвеят за по- малко от ден. Какви танкове, какви химии - не са казали, не са ни прегазили.

Странно е да си въобразявате, че можем да направим каквото и да е било срещу американците - без даже да се изпотят, могат да ни отвеят за по- малко от ден. Какви танкове, какви химии - не са казали, не са ни прегазили.

Приятелю, все пропускаш, че всъщност не иде реч за физическо "прегазване"- на тях им е достатъчно да имат настоящите си, или подобни на тях, послушници, които да прокарват интересите им. Ако все пак им потрябва и физическо унищожение, в действие пак ще са въпросните послушници, които с радост ще направят и това- със същите танкове и химии- но само ако се наложи- иначе, писах и по- горе: имиджовата "демокрация" засега е достатъчна.

...

Когато има надупен г*з винаги ще се намери навирен к*р...

И те ни държат насила надупени ли, с танкове и военно присъствие? Каква е тази фиксация у Американците към малката и бедна България, не мога да разбера.

А, иначе, всеки си гледа интереса, много ясно. Ама насочване на вниманието и омразата на плебса в България към някакви фиктивни врагове, като САЩ и НАТО, устройва чудесно едни местни юнаци, нали? Май, май те ни държат в партер?

Каква е тази фиксация у Американците към малката и бедна България, не мога да разбера.

Бе явно сме им взели страха или най- малкото сме супер значими от американска гледна точка ..... или и аз не знам какво. Това все едно да се чудя как да си прекарам агенти в циганските махали, за да вършим престъпления.

Проблемът е, че ги насочват и подкарват като стадо хорицата. Същото в темата с президента - той бил основен виновник...Чак в истерии се изпада, покрай трагедията му. Мъка.

А за кукловодите, както се полага - нито дума.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

И те ни държат насила надупени ли, с танкове и военно присъствие? Каква е тази фиксация у Американците към малката и бедна България, не мога да разбера.

А, иначе, всеки си гледа интереса, много ясно. Ама насочване на вниманието и омразата на плебса в България към някакви фиктивни врагове, като САЩ и НАТО, устройва чудесно едни местни юнаци, нали? Май, май те ни държат в партер?

Именно.

Просто както винаги , пропагандата винаги е една - хамериканците и злата Европа са виновни за всички несгоди и лични несполуки на българина :)

Не само това, но и за всички природни закони - порои, приливи и отливи - всичко . Те са виновни .

Второ - Точно така - споменатите "местни юнаци" перфектно ги устройва тази пропаганда.

ПРеди съм споменавал този  шамански подход в племето - принципа на злия бог, който е виновен за висчкото зло, и добрия бог, който трябва да омилостивяваме.

За съжаление, това е манталитета на българина в момента, особенно по консервативните, про-комунистически настроените.

- туземнското мислене.

Но съм съгласен в известна степен , и ги разбирам - така е по лесно.

• Автор

""ВВС предупреждава за учебни стрелби около нос Калиакра Те са част от тактическото учение „Шабла-2015“ - http://www.vesti.bg/bulgaria/vvs-preduprezhdava-za-uchebni-strelbi-okolo-nos-kaliakra-6041457 Няма да мирясат, докато не подпалят Третата световна война, която впрочем отдавна са планирали с цел: Пълното унищожение на славяните, преките потомци на Древните българи, първите хора на Земята. (Славяни всъщност означава Славещи (Слав) Светлината (ЯН на древнобългарски език е Светлината, а ИН е Тъмнината).

Защо славяните ли? - защото те са били винаги основната пречка за окончателното поробване на човечеството от Ционистките глобализатори! 

Славяните са човечни, сърдечни, естествени хора, запазили оригиналната човечност на първите човеци на земята, Божиите чеда, Бал Хората, хората на Бога Слънце Бал. А колкото е по-естествен и близо до човешката си изначална природа един човек толкова е по-труден за манипулиране и експлоатиране. 

Сега Русия им е трън в очите - поне през последните 200 години. И опитват ли, опитват - ето и войната в Черно море отдавна са планирали.

И са предупредили когото трябва - ето например огромните круизи, които през ден и всяко лято са по нашите Черноморски пристанища, тази година изчезнаха яко дим - явно те знаят нещо, което на нас не ни се казва! Нас ни залъгват с учения!

За да не нарушим спокойствието на Скърбящия Главнокомандващ, докато нас ни отстрелват като зайци!

За да не нарушим спокойствието на Скърбящия Главнокомандващ, докато нас ни отстрелват като зайци!

Полигонът в Шабла съществува от десетки години. Учения и зенитни стрелби там има всяка година в края на лятото, включително и международни. Защо не те видяхме да плюеш предишните соц лидери и президенти на България?

Кой па те отстрелва теб, дето си се самозастреляла, в полу- полу- зомбирано съществуване?

""ВВС предупреждава за учебни стрелби около нос Калиакра Те са част от тактическото учение „Шабла-2015“ - http://www.vesti.bg/bulgaria/vvs-preduprezhdava-za-uchebni-strelbi-okolo-nos-kaliakra-6041457 Няма да мирясат, докато не подпалят Третата световна война, която впрочем отдавна са планирали с цел: Пълното унищожение на славяните, преките потомци на Древните българи, първите хора на Земята. (Славяни всъщност означава Славещи (Слав) Светлината (ЯН на древнобългарски език е Светлината, а ИН е Тъмнината).

Защо славяните ли? - защото те са били винаги основната пречка за окончателното поробване на човечеството от Ционистките глобализатори!

Славяните са човечни, сърдечни, естествени хора, запазили оригиналната човечност на първите човеци на земята, Божиите чеда, Бал Хората, хората на Бога Слънце Бал. А колкото е по-естествен и близо до човешката си изначална природа един човек толкова е по-труден за манипулиране и експлоатиране.

Сега Русия им е трън в очите - поне през последните 200 години. И опитват ли, опитват - ето и войната в Черно море отдавна са планирали.

И са предупредили когото трябва - ето например огромните круизи, които през ден и всяко лято са по нашите Черноморски пристанища, тази година изчезнаха яко дим - явно те знаят нещо, което на нас не ни се казва! Нас ни залъгват с учения!

Госпожо, в по-добрите за Българската Армия времена, подобни учения са се провеждали десетки ПЪТИ по-често.

Против кого са били насочени тогава? Или може би са били част от програмата за повишаване на бойната готовност на БА и способ за интегритета й в по-голяма военна структура, точно каквото са и сегашните учения.

Разбира се, последващите Ви писания поставят под въпрос доколко сте способна да анализирате информация и да оценявате събитията и светът около Вас, ама все пак.

Басните Ви за Русия показват (очаквано) непознаване на историята - огледайте колко успешни завоевателни войни води Русия през последните 300 години и как се променят границите й до идването на болшевиките, които успяват да я разкатаят за малко повече от половин век.

Ако търсите виновни, ориентирайте се поне към един вагон и кой кого изпратил в него, с какви пари и цели.

Отново е неиздържана версия, но все пак звучи много по-интелигентно.

Няма да мирясат, докато не подпалят Третата световна война, която впрочем отдавна са планирали с цел: Пълното унищожение на славяните, преките потомци на Древните българи, първите хора на Земята. (Славяни всъщност означава Славещи (Слав) Светлината (ЯН на древнобългарски език е Светлината, а ИН е Тъмнината). Защо славяните ли? - защото те са били винаги основната пречка за окончателното поробване на човечеството от Ционистките глобализатори! 

:) :)

Тези несериозни неща съм ги чувал в някои пропагандни и жълти медии :)

А по сериозно и добронамерено казано, ще ти препоръчам извън темата да почетеш неща като ..

http://bgistoria.jimdo.com/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/

http://ziezi.net/1/pan.html

Най-удобният начин да завладееш една страна е, като представиш като нейни политици своите собствени агенти! И те да пищят до небето, че руснаците ги нападат!?? 

За да можеш ти безнаказано да си вкараш танковете и химическото оръжие зад гърба на българите - толкова танкове и толкова химическо оръжие, колкото са ти нужни, за да унищожиш самите българи!!... с руснаците ще се разправяш после... те са по-сериозна хапка! 

Съгласен съм. Унищожението ми се вижда малко прекалено, но да те държат в зависимост чрез продажници, като Роската - това е запазена марка на големите държави. 

Тия наще родоотстъпници изпълняват чужди заповеди и това е повече от ясно. Действията им са показателни. 

Колегите, които го обръщат на подигравка, че едва ли не САЩ се страхуват от нас, нямат представа колко са прави. Страх ги е разбира се. Страхуват се да не вземе случайно да се появи някой, който не е като Борисов и Плевнелиев и няма да ходи във Вашингтон да дава отчети и да приема заповеди.

Понеже темата е за президента искам да кажа, че ме е срам от него. Писклив, мекушав, безсмислен човек. Да закриват поста и без това никаква работа не се върши и само хаби пари. Честно казано предпочитам Гоце, пред този ... даже не знам как да се изразя. Сещам се за охлюви и разни безгръбначни.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Най-удобният начин да завладееш една страна е, като представиш като нейни политици своите собствени агенти! 

Всъщност, след като сме руска колония, със многогодишни традиции в агентурната работа и тотален контрол на нашите служби за сигурност от КГБ/ФСБ , то ... познай под чии агенти сме управлявани.

Неслучайно имат наглостта в интерес на руската мафия да променят и закони тук, което никъде по света не е било.

Всъщност старите партийни номенклатурчици и в момента са на власт. Където се сетите Президентство Министерски съвет Народно събрание... всички са свързани с бившите служби. Като погледнем и кръгът капитал и разните му там Инджовци,които преди бяха първи доносници в момента са първи борци за деМокрация. И тука ги защитавате. Не мога да ви разбера ама хич. Говорите тук за путрелисти ама те путлеристите не ни управляват а ни управляват ония бившите само дето бивши ченгета и партийни номенклатурчици няма.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Понеже темата е за президента искам да кажа, че ме е срам от него. Писклив, мекушав, безсмислен човек. Да закриват поста и без това никаква работа не се върши и само хаби пари. Честно казано предпочитам Гоце, пред този ... даже не знам как да се изразя. Сещам се за охлюви и разни безгръбначни.

Президентът на РБългария е представителна личност, която не разполага нито с конституционни права, нито с инструменти, за да е нещо повече от представителна личност, така че... ще продължава да харчи пари и то съвсем законно, колкото и да не ти харесва.

В момента президента е в Габрово на официалното честване на 138-ата годишнина от Шипченската епопея. А ти, Тони, сети ли се за този ден?

И... някой някога да ти е казал, че възприятията ни на околната действителност са огледален образ на това, което е вътре в нас. .

... И тука ги защитавате ...

Грешиш, Никси, никого не защитаваме(поне аз съм сигурна, че никой от тях няма нужда от моята защита :D )

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Иво Инджев какво и кога е бил в някаква власт и  управлявал че не разбрах ? :) :) 

Бил е агент и то навън. А тези навън за мен са друга графа от тези, доносничели зад бюрата по другарчетата си .... 

Иво Инджев какво и кога е бил в някаква власт и  управлявал че не разбрах ? :) :)

Бил е агент и то навън. А тези навън за мен са друга графа от тези, доносничели зад бюрата по другарчетата си .... 

Не разбрал...агент Ивайло ако режима на комунистите не беше паднал още щеше да си пише доноси от Бейрут или където е в момента.

За другите нещо не коментираш гепи се за шлифера на кумира си Ивайло  :D  офф що изобщо чета тука идея си нямам. 

Грешиш, Никси, никого не защитаваме(поне аз съм сигурна, че никой от тях няма нужда от моята защита :D )

Абе специално ти като майка орлица кръжиш на стража. Що не каза нищо за градската ти Цецка а? Защото е истина всичко ама сте си заровили главите в пясъка.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Абе специално ти като майка орлица кръжиш на стража. Що не каза нищо за градската ти Цецка а? Защото е истина всичко ама сте си заровили главите в пясъка.

Въй! Майка орлица! :D

Какво да ти кажа за Цецка Цачева? Знам това, което знаеш и ти, знам и коментарите.

Никси, мен политиците изобщо не ме интересуват, но грамотността(в най-широк смисъл на думата) на хората(и моята включително), това ме интересува, защото точно този народ(в това число и аз) правим изборите си, ние сме тези, които избират политиците ни. Разбра ли ме или да обяснявам още?

Поредните шменти глупости, написани от подвизаващият се в безброй форуми. Нашите служби, се били контролирали от КГБ и лично от Путин. :ph34r:  Тоя изобщо, има ли нещо между ушите? :clown:  Как службите и хората работещи в тях, минават проверките на НАТО и западните служби, за достъп до класифицирана информация? И още такива въпроси, на които разпрстранителя на манипулации по всички форуми, няма да отговори. Ама нали е важно, да пуска мнения и да манипулира.  То бива наглост и лъжи, ама тоя няма морал бре. :ph34r:

А Нел, преди да пишеш нещо за Президента, първо се поинтересувай. Че пак леки разминавания имаш, между знанието си и другото. :clown:  Президента има достатъчно правомощия, и ако е президент с топки /а не ирландска пастирка/, може да направи много. :wink12:  Сещаш ли се?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.