Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Хехехе, след тежък ден винаги докато си пия кафето понаглеждам нета, това ми е вид почивка , така де, следя как се развиват човечетата у нас и в чужбина по навик ;)

И нем, ама хич не ми е кофти за нищо .... дори ме кефи напъните за Ентелектуално превъзходство на такива точно профани, с надути носове хахаха, и е много приятно да им покажеш на такива че мястото им не е чак толкова високо по акъл.. а с материалното може да се фукат колкото искат ;) материалното не прави човека ако още не си го разбрал Блажичко, такива се чустват на високо само сред подобни капацитети , които изпитват такива чуства като завист или са стигнали само до етап мазнене на по по най материалните ..

Та още нещо друго да опиташ с жлъч и фукня материална а хахахахах... но нека не е с правни аспекти че не те бива и там  :clown:  :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Какво трябва да направи точно по тази тема? Да стане, като теб, изменник, и да наруши конституцията ли? Не, няма нужда.

Да напомня, договорът за военните бази е ратифициран през 2006г., а статута на чужда територия (аналогична на американското посолство) е елементарна лъжа, както би могло лесно да се установи при бегъл преглед на клаузите на договора.

Това е познатата им тактика - 1 % истина облечена в 99% спекулации и лъжи.

В случая истината в поста му са две думи - Президент и НАТО. 

:)

Вече не виждам смисъл да се обсъжда президент, който de jure е такъв, но de facto - не е.

Хехехе, след тежък ден винаги докато си пия кафето понаглеждам нета, това ми е вид почивка , така де, следя как се развиват човечетата у нас и в чужбина по навик ;)

И нем, ама хич не ми е кофти за нищо .... дори ме кефи напъните за Ентелектуално превъзходство на такива точно профани, с надути носове хахаха, и е много приятно да им покажеш на такива че мястото им не е чак толкова високо по акъл.. а с материалното може да се фукат колкото искат ;) материалното не прави човека ако още не си го разбрал Блажичко, такива се чустват на високо само сред подобни капацитети , които изпитват такива чуства като завист или са стигнали само до етап мазнене на по по най материалните ..

Та още нещо друго да опиташ с жлъч и фукня материална а хахахахах... но нека не е с правни аспекти че не те бива и там :clown::D

Виж сега, това е играно много пъти - хора, които по една или друга причина, временно или за по-дълго, нямат големи финансови възможности акцентират на тяхната незначителност и маловажност спрямо някакви духовни и интелектуални критерии.

Само че, двете неща (финансовите възможности и духовно-интелектуалните критерии) не само се изключват, но обикновено се допълват, разбирай - не случайно някои хора са материално по-добре от други.

Оценката на обществото, изразяваща се в гласувано доверие и отговорности, поставени задачи и възнаграждение (за Force1 - капиталистическо :) ) за всичко това, обикновено е мъдра. Дори и в България!

Не знам какви претенции виждаш в мен, при положение, че ти си се вживял като някаква крайна инстанция, която дава оценки на всеки и на всичко, при това - често очевидно необективно. Нескромно.

Рисковано е за точността на оценките ти да ги правиш за хора, които изобщо не познаваш, по-умните членове на форума го знаят и го избягват.

Както съм писал, желая ти успех, трудно ти е, може би непрекъснатото влизане с бутоните ти помага, бих го оценил като нормално.

Та още нещо друго да опиташ с жлъч и фукня материална а хахахахах... но нека не е с правни аспекти че не те бива и там :clown::D

Виж сега, това е играно много пъти - хора, които по една или друга причина, временно или за по-дълго, нямат големи финансови възможности акцентират на тяхната незначителност и маловажност спрямо някакви духовни и интелектуални критерии.

Само че, двете неща (финансовите възможности и духовно-интелектуалните критерии) не само се изключват, но обикновено се допълват, разбирай - не случайно някои хора са материално по-добре от други.

Оценката на обществото, изразяваща се в гласувано доверие и отговорности, поставени задачи и възнаграждение (за Force1 - капиталистическо :) ) за всичко това, обикновено е мъдра. Дори и в България!

Не знам какви претенции виждаш в мен, при положение, че ти си се вживял като някаква крайна инстанция, която дава оценки на всеки и на всичко, при това - често очевидно необективно. Нескромно.

Рисковано е за точността на оценките ти да ги правиш за хора, които изобщо не познаваш, по-умните членове на форума го знаят и го избягват.

Както съм писал, желая ти успех, трудно ти е, може би непрекъснатото влизане с бутоните ти помага, бих го оценил като нормално.

Глей сега. Щом имам много пари, значи вече диаметърът на черепа ми не е по-малък от този на шията, а челото станало по-високо от два пръста :D?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Вече не виждам смисъл да се обсъжда президент, който de jure е такъв, но de facto - не е.

За съжаление, вероятно единственото намерение на този пост е да декларира какъв е Президентът, а не да сложи край на безразборното плюене.

Глей сега. Щом имам много пари, значи вече диаметърът на черепа ми не е по-малък от този на шията, а челото станало по-високо от два пръста :D?

Не, не значи. Само е много по-вероятно, отколкото ако хич нямаш пари ;)

И обратното :)

За съжаление, вероятно единственото намерение на този пост е да декларира какъв е Президентът, а не да сложи край на безразборното плюене.

Едно от правилата в живота ми е: "Не бий падналия."

Приятно празнословене! :tongue2:

Едно от правилата в живота ми е: "Не бий падналия."

Приятно празнословене! :tongue2:

Спазвай го - няколко плюещи в темата декларират разнообразни принципи и правила, които често нарушават в рамките на същия пост, в който декларират.

няколко плюещи в темата декларират разнообразни принципи и правила, които често нарушават в рамките на същия пост, в който декларират.

Не обичам да обсъждам хората от форума.

Всеки сам решава какво да пише и носи отговорност за написаното.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Аха, значи викаш всички умни са богати така ли :D ... Абе Блажицки, поспри малко, знам че те е яд че те натиках пак в десета глуха за профани , но с продълженията само си вкарваш още повече автоголове...

Казах ти, халал да са ти мангизите, живота, но недей дава акъли според своята черга на други, че и опити да го изкарваш правило ..... ставаш още по жалкък ... :)

П.С  А ако визираш под по умните членове рупченското говедо и бай ганя навлизаш не в десета глуха ами направо в киреча .... нито хората  над твоето ниво познаваш  , нито нищо..... гола вода и кал в ушите си на интелектуално равнище.... и връзката интелектуално материално е само според твоите представи за света ....

Президента е точно такъв типаж и жалък интригант изпозлвач като едни особи тука.. просто казано дребен селски тарикат с мислене на бай ганя ... дребна душица и още по дребна личност .... не напразно хората са казали, дай му на глупака власт и му гледай сеира... мдам

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Мани, мани, остави "елита", който още си пази бухалките от ВИС и СИК в някой ъгъл на мазето, да се превзема на интелектуалност.

Аха, значи викаш всички умни са богати така ли :D ... Абе Блажицки, поспри малко, знам че те е яд че те натиках пак в десета глуха за профани , но с продълженията само си вкарваш още повече автоголове...

Казах ти, халал да са ти мангизите, живота, но недей дава акъли според своята черга на други, че и опити да го изкарваш правило ..... ставаш още по жалкък ... :)

П.С А ако визираш под по умните членове рупченското говедо и бай ганя навлизаш не в десета глуха ами направо в киреча .... нито хората над твоето ниво познаваш , нито нищо..... гола вода и кал в ушите си на интелектуално равнище.... и връзката интелектуално материално е само според твоите представи за света ....

Президента е точно такъв типаж и жалък интригант изпозлвач като едни особи тука.. просто казано дребен селски тарикат с мислене на бай ганя ... дребна душица и още по дребна личност .... не напразно хората са казали, дай му на глупака власт и му гледай сеира... мдам

Не, Синбад, обратното - повечето богати хора са умни. Далеч съм от това да давам акъли някому, поне не безплатно - отдавна съм се убедил, че е напразно.

Не мога да разбера само защо си толкова загрижен и амбициран да ме вкараш в някакви глухи линии, потребност от самодоказване на мой гръб ли имаш, харесва ли ти?!

Няма лошо де, ако се чувстваш по-добре, продължавай си така - не мога да отрека, че да чета постовете ти ми е забавно. Имаш, как да го кажа, специфичен дух и изказ, който радва и по особен начин резонира като споменеш бай Ганьо.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Не, Синбад, обратното - повечето богати хора са умни. Далеч съм от това да давам акъли някому, поне не безплатно - отдавна съм се убедил, че е напразно.

Не мога да разбера само защо си толкова загрижен и амбициран да ме вкараш в някакви глухи линии, потребност от самодоказване на мой гръб ли имаш, харесва ли ти?!

Няма лошо де, ако се чувстваш по-добре, продължавай си така - не мога да отрека, че да чета постовете ти ми е забавно. Имаш, как да го кажа, специфичен дух и изказ, който радва и по особен начин резонира като споменеш бай Ганьо.

Всъщност ти си един от малкото, които парадират с финансовото си състояние във форума!Сигурен съм, че има и други с не по-малки финансови възможности от теб, но те като умни хора не парадират с това!Да, повечето богати хора са умни, но не всички умни са богати и това е истина!За богатите пък в България въобще не искам да говоря, всички знаят как се става богат в България!И последно това, че си богат не гарантира автоматично, че си по-умен от друг с по-малки финансови възможности!Може просто да си имал късмет да се родиш в богато семейство! ;)

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Всеки с номера си, М. Николов - парадираме кой с каквото има. Кой с финансово състояние, кой - с интелект, кой - с простотия.

така е.. А аз изпитвам искренно отвращение четейки гаменския език, селски обиди  и простащина на някои , които иначе /може би само във форума/  демонстрират високо самоччуствие :)

жалка работа...

така е.. А аз изпитвам искренно отвращение четейки гаменския език, селски обиди  и простащина на някои , които иначе /може би само във форума/  демонстрират високо самоччуствие :)

жалка работа...

Бе то и аз изпитвам отвращение към опитите на определени хора да се опитват да манипулират други, но.... демокрация! :hush:

Бе то и аз изпитвам отвращение към опитите на определени хора да се опитват да манипулират други, но.... демокрация! :hush:

Аз пък не изпитвам отвращение от такива.

Напротив. - радвам се когато аргументирано ги оборя.

Всеки може да си казва мнението, на всеки мнението е субективно също в някаква степен.

Затова са аргументите, чрез които се постига някаква обективност и дискусия.

Само че за някои аргументи са простащината,спама,тролене и обиди. А това вече е от което се отвращавам.

Има разлика , нали ?

Свършихте ли с плюенето а ?

Аз пък не изпитвам отвращение от такива.

Напротив. - радвам се когато аргументирано ги оборя.

Всеки може да си казва мнението, на всеки мнението е субективно също в някаква степен.

Затова са аргументите, чрез които се постига някаква обективност и дискусия.

Само че за някои аргументи са простащината,спама,тролене и обиди. А това вече е от което се отвращавам.

Има разлика , нали ?

Как ги борите? Съз заплахи ли? Ама вие двамката напоследък много сериозно се взехте. Почнахте да ставате много агресивни напоследък. Пишете като обезумели. Каква е от вас тая мания да политиканствате съвсем не разбирам. Политика и политика. Пък после рипате,че ви наричали тролове.

Богати , по богати и от умни и най умни щото били успели. Бре,бре....  ще падете от високо да знаете.

Всеки с номера си, М. Николов - парадираме кой с каквото има. Кой с финансово състояние, кой - с интелект, кой - с простотия.

Всъщност, парадирането с първото показва голямо количество от последното, компенсирано с липса на второто...

Всъщност, парадирането с първото показва голямо количество от последното, компенсирано с липса на второто...

Или показва, че си...ммм, фолкзвезда, например :)

Дай още няколко комбинации, страхотно ти се получава. Напр. наличие от второто, в комбинация с много от последното, какво говори за първото.

По темата - днес научих за още едно подло дело на Президента. Убеден съм, че лошото и нелюбезно обслужване в Пирогов (сравнено с това в гръцката болница, в която бях, за яснота на дежурния ми опонент Синбад, английските предполагам, че са пълен кенеф и не стават за нищо, точно както хигиената им) се дължи на онзи заспал де факто не-Президент.

Най-вероятно, в това дело му помагат капиталистите и #ТОЙ. Агент гаден.

Как ги борите? Съз заплахи ли? Ама вие двамката напоследък много сериозно се взехте. Почнахте да ставате много агресивни напоследък. Пишете като обезумели. Каква е от вас тая мания да политиканствате съвсем не разбирам. Политика и политика. Пък после рипате,че ви наричали тролове.

Богати , по богати и от умни и най умни щото били успели. Бре,бре.... ще падете от високо да знаете.

Пишем като обезумели или сме агресивни? Или не можеш да четеш? Или имаш проблеми с възприемането на писан текст?

Я загледай малко дежурните включвания, тона им и начина на комуникация.

Или, по-добре, стой си долу, гледай нависоко и чакай да паднем.

Цели поколения незадоволени са си заминали, чакайки тия нависоко да паднат, да. Национален спорт ни е.

Свършихте ли с плюенето а ?

"Крадеца вика: дръжте крадеца"

Имаш да кажеш нещо важно за семейството на оная шушляк, президента ли? Или, от теб да мине, ще се ограничиш само с неговата жалка личност този път?

Дай още няколко комбинации, страхотно ти се получава. Напр. наличие от второто, в комбинация с много от последното, какво говори за първото.

Този път уцели десетката!Наличие от второто в комбинация с много от последното и известно количество от първото-ето ти портрета на българския богаташ! :)

.....Пишем като обезумели или сме агресивни? Или не можеш да четеш? Или имаш проблеми с възприемането на писан текст?

Я загледай малко дежурните включвания, тона им и начина на комуникация............

Какво те учудва - те си го казаха и аз акцентирах на тази разлика между нас - отвращават се от човека, а не от това което казва/пише... а се отвращават само защото не пише на същото ниво /хейтърство, гаменски език, простотия, обиди/  каквото е тяхното.

:)

Всъщност, страно ми е плюенето срещу президента. та той нищо не е казвал напоследък.

Какво ще стане когато наистина има важни неща които да коментира :)

По темата - днес научих за още едно подло дело на Президента. Убеден съм, че лошото и нелюбезно обслужване в Пирогов 

Понеже не даваш линк към новина, предполагам че някой буден член на обществото, е решил да ти помогне да се спънеш и паднеш на главата си, в следствие на което си се озовал в "Пирогов"(а защо не в някоя луксозна частна клиника г-н богаташо?), за да ти защият контузно-разкъснатга рана от славченската епопея и си получил яко нахокване от някоя сестра и/или от охраната на Пирогов, щото си бил нахален да парадираш с превъзходството си и да искаш специално отношение, да предредиш опашката и да бъдеш обслужен моментално и по кралски. Разбира се, според теб лошото отношение и нахокване се дължи на нервирането на персонала поради случката с президента, който се е заел да си отмъщава на Пирогов, които е нарочил за виновни, след като виновният е само и единствено #Той

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.