Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Гаменщина? Това е свобода на словото. Свободията е навсякъде, ти за един мразен президент си се загрижил. Понеже сте от една порода и проявяваш някаква солидарност. 

Между другото , и аз не го харесвам и съм го казвал. Дори го наричам "рататуй" щото ми прилича на героя от анимацията.

Така.. а сега виждаш ли разликата между мен и гаменщината , хейтърството, псувните и простотията в коментарите на сайта ? 

Или ти е нужно по 5 пъти да ти се повтори нещо че да схванеш ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Е, да наречеш президента си "Рататуй'' не е никак гаменско.  :)

Гледах малко от прочувствената реч.

Добре, че подчерта, че пътят ни бил европейски. Е, почти познах какво ще каже този агент. 

"По-добре икономическа криза, отколкото морална катастрофа." В нашия случай си имаме и двете. Морален упадък до немай къде. Кризата си е безкрайна. Беше преход, но еволюира в реформи. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

"рататуй" съм го наричал  отпреди трагедията.споменах във връзка с това дали го харесвам или не. Все пак не знам защо ме причисли към негова страна някаква, незнайно защо .

Но дори това бледнее като детска закачка в сравнение с псувните на хейтърите в споменатите коментари.

Чест му прави че все пак се показа, можеше да изпрати вицето да чете слово... 

1) Вицето никога не чете!

2) По същото време вицето беше на Петрова нива! Информирай се повечко!

Казах го като примерен вариант без ангажимент да знам протокол или подобни неща.

Можеше и друго официално лице да е.Като вариант че ниокй не би винил президента ако в този момент отсъства.

Казах го като примерен вариант без ангажимент да знам протокол или подобни неща.

Можеше и друго официално лице да е.Като вариант че ниокй не би винил президента ако в този момент отсъства.

Е, ти все примери с неща които не знаеш даваш, че и факти и аргументи ги наричаш :D  Как беше..."Аз само с аргументи говоря"(или нещо подобно). Я се самоцитирай, от предишно такова твое самохвалство!

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Между другото , и аз не го харесвам и съм го казвал. Дори го наричам "рататуй" щото ми прилича на героя от анимацията.

Така.. а сега виждаш ли разликата между мен и гаменщината , хейтърството, псувните и простотията в коментарите на сайта ? 

Или ти е нужно по 5 пъти да ти се повтори нещо че да схванеш ?

Като кажа на Путин Путлер, веднага схващат. Не знам що.

Като кажа на Путин Путлер, веднага схващат. Не знам що.

Я се изправи, че толкава време да си вземаш падналото сапунче  в присъствието на Обама, ме навежда на странни мисли относно различни полови принадлежности. 

Е, ти все примери с неща които не знаеш даваш, че и факти и аргументи ги наричаш :D  Как беше..."Аз само с аргументи говоря"(или нещо подобно). Я се самоцитирай, от предишно такова твое самохвалство!

Да. Когато говоря с неопровергани от никого факти, с линкове и цитати - това са аргументи.

Когато кажа "Вместо президента можеше друго официално лице да води реч, и никой не би се обидил че президента не присъства в такъв тежък за него момент," -  то това е мое лично мнение , допускащо МНОГО ДРУГИ варианти.

Още веднъж да ти обясня ли или ще завъртиш някаква друга тролска спекулация-заяждане ? 

Я се изправи, че толкава време да си вземаш падналото сапунче  в присъствието на Обама, ме навежда на странни мисли относно различни полови принадлежности. 

Освен да обиждаш хората и да се заяждаш, друго правиш ли тук ? 

Гаменщина? Това е свобода на словото. Свободията е навсякъде, ти за един мразен президент си се загрижил. Понеже сте от една порода и проявяваш някаква солидарност.

Твоето лично мнение за гаменщината и свободията какво е - одобрение или неодобрение? Или си вдигнал ръце и ти е все тая?

Моето мнение е, че тънем в посредственост, културен и морален упадък. 

Безспорен факт, но за друго те питах.

Четейки повечето от участниците тук, много от които мои опоненти, включително и теб, напълно съм съгласен с твоето мнение.

:)

Четейки повечето от участниците тук, много от които мои опоненти, включително и теб, напълно съм съгласен с твоето мнение.

:)

И аз. Ти именно си пример за морален упадък. Рожба на порехода. Продажност, ценности които се диктуват от господаря и никакъв морал. Казал съм ти, че ако Белене го имаше още, ти щеше да си там.  Да подтикваш към сепаратизъм - това те вкарва в затвора на мига. Ако беше в нормална държава никой нямаше да те остави да си тролстваш на воля. 

Рано или късно всеки национален предател ще си плати. Ако не ние, то децата ни ще ви разкрият. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

И аз. Ти именно си пример за морален упадък. Рожба на порехода. Продажност, ценности които се диктуват от господаря и никакъв морал. Казал съм ти, че ако Белене го имаше още, ти щеше да си там.  Да подтикваш към сепаратизъм - това те вкарва в затвора на мига. Ако беше в нормална държава никой нямаше да те остави да си тролстваш на воля. 

Рано или късно всеки национален предател ще си плати. Ако не ние, то децата ни ще ви разкрият. 

"никакъв морал" ? "продажност" ? По какво съдиш ? :) 

По това че не се водя по никой акъл и осмивам детинската наивна пропаганда ? :) 

Никога не съм подтиквал към сепаратизъм, и винаги съм го осъждал, както осъждам и помагането на такива от чужди държави, както и пропагандата на такива действия.

Понеже вие го правите постоянно напълно умишлено и целенасочено дадох примерите с България, за да се видите ВИЕ какво представлявате и какво пропагандирате .

Това обяснение май го давам поне за 5-ти  път, но виждам ти нарочно се правиш на неразбрал.

В стил "гузен негонен бяга" ... защото сам разбираш че не моето място е в Белене, а твоето, и на другите подобни симпатизанти на тероризма и сепаратизма.

Няма такъв латински израз!

Това вече не знам, мъртъв език :)

Това вече не знам, мъртъв език :)

А какво стана с :

...Слава Богу, Рим никак не тъне в забвение, което лесно можеш да провериш, ако се огледаш в поезията, прозата, философията, правото, науката и стотици още области на човешкото знание. Аз не мога да цитирам нито един хун наизуст, но мога да цитирам римски и гръцки...

Давай римските цитати наизуст :) Ако не можеш, аз да давам от наследниците на хуните и вандалите :P

А какво стана с :

Давай римските цитати наизуст :) Ако не можеш, аз да давам от наследниците на хуните и вандалите :P

Това какво общо има с темата ?

Онова там аргументум ад какво беше, дето обвиняваше ти Миро неправилно ?

Не му се връзвай. :D Утре ще задуха вятъра в друга посока, и той ще смени репертоара. Такива са, хората като него.  :ph34r: 

А какво стана с :

Ами, никак не ги знам - ако трябва да сме точни, латинският език е мъртъв за мен :)

Надявам се, все пак да е разбран смисълът на каламбура (не беше в посока колко много знам, скромен последовател съм на парадокса на Зенон за знанието и незнанието).

И аз. Ти именно си пример за морален упадък. Рожба на порехода. Продажност, ценности които се диктуват от господаря и никакъв морал. Казал съм ти, че ако Белене го имаше още, ти щеше да си там. Да подтикваш към сепаратизъм - това те вкарва в затвора на мига. Ако беше в нормална държава никой нямаше да те остави да си тролстваш на воля.

Нали знаеш, оценките зависят от гледната точка. Може и да е различна тази на твоите деца, кой знае.

Не му се връзвай. :D Утре ще задуха вятъра в друга посока, и той ще смени репертоара. Такива са, хората като него.  :ph34r:

И как разбра че ще сменя репертуатра ? от години не съм го правил , и не смятам да го променям, а и нали знаеш колко ми е товята оценка и през какво :)

Виждма че си изцяло обсебен от мен, ласкае ме това, но както казах банално бре :) Всеки пост за мен... любуфтъ ни не е взамимна, знаеш го . :) 

Всъщност, сетих се.. промених си мнението по една от темите - за руско-грузинския конфликт.

Просто тогава в онези години не знаех /а и не вярвах/ за мащабите на руската дезинформационна машина... защото тогава вярвах че самолетите обстрелващи мирни градове са грузински /то се оказа обратното, вярвах че провеждат геноцид, а то се оказа обратното /  

От днешна гледна точка, и многобройните анализи и изнесени вече факти около тази тема, да, наистина промених си мнението... Вече руската пропаганда не ми влияе толква зомбиращо, и всяко нещо свикнах да го проверявам.

Е, не е истина, просто...

Чудя се да се смея или да рева на глас...

Прав е проф.Пламен Цветков, казвайки -"В България живеят две нации – едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи..."

Бих го допълнила, че не е подсъзнателно, а напълно съзнателно...

И не само се подчиняват, а и се изживяват като съдници.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.