Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Понеже няма господ, съответно нищо не се знае. Обаче, ако и когато най-после, поради някое стечение на обстоятелствата на президента му се стъжни, почват приказки за наказания "от горе", лоши карми и прочие дивотии. Кой каквото си направи сам, никой не може да му го направи. Дори най-върлия враг.

П.П. Всъщност човека, сам е най-върлият си враг.

"Господ си знае работата" открай време се използва в смисъл, че всеки в крайна сметка получава според делата си.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

"Господ си знае работата" открай време се използва в смисъл, че всеки в крайна сметка получава според делата си.

За съжаление не се получава така в реалният свят, примерите не са достатъчни, за да се изведе теория за това, че "всеки си получава". Дори понякога, когато изглежда че си го е получил, то не е възмездие чрез съд, а просто инцидент. Бедните и онеправданите, честните и почтените, какво получават според делата си. Ще ти припомня случая с честния стрелочник(може да си го намериш сама, предполагам, в мрежата) който намери цяла мешка с крадени пари, предаде ги и получи...Джобен часовник, който скоро се развали. Човека, си е все така беден.

Като написах "възмездие чрез съд", се сетих че все пак някои си го получават...Сетих се за "Народният съд", който обаче в днешните "демократични" времена, негодниците определят като тоталитарно престъпление.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Росен Плевнелиев: Всеки проект и инвестиция от Китай са важни за България

Напълно съм съгласна с президента, но мисля, че китайците биха направили много повече инвестиции в България, ако не бяхме разваляли отношенията си с Русия.

Като написах "възмездие чрез съд", се сетих че все пак някои си го получават...Сетих се за "Народният съд", който обаче в днешните "демократични" времена, негодниците определят като тоталитарно престъпление.

Има и обикновен съд...

12011156_10205191174486010_1961790513212

Защо просто не отидеш да живееш в Америка а се мъчиш тук?

Уместен въпрос. Единствената причина е, че доходите ми тук са високи и за момента нямам достатъчно добро предложение за Щатите.

Но, работим по темата, развиваме се.

....

Ама този съд народен ли е бил? Доколкото ми е известно е произнасял присъдите си в името на царя, НВ Симеон.

Уместен въпрос. Единствената причина е, че доходите ми тук са високи и за момента нямам достатъчно добро предложение за Щатите.

Но, работим по темата, развиваме се.

От все сърце ти желая успех!

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Нашите двама палячовци, отново се излагат. Искат да стоят на два стола едновременно, но май ще тупнат на пода

Президентът Плевнелиев иска още санкции срещу Русия, а премиерът Борисов е против?

Нашите двама палячовци, отново се излагат. Искат да стоят на два стола едновременно, но май ще тупнат на пода

Президентът Плевнелиев иска още санкции срещу Русия, а премиерът Борисов е против?

Това е театър за пред хората.

ти да видиш ква загриженост а

да мислят за хората

:D

То всеки знае, че е театър. Тяхното безочие и наглост ги правят смешни.

Днес случайно видях представянето на кандидатите им за кметове, по телевизията на Петър Стоянов /Европа/ - то голяма радост, голяма еуфория, че ще се кандидатират за кметове, че ще крадат и присвояват пари по проекти..

Отврат.

Защо само тук всеки иска да се докопа до властта, и като веднъж попадне там, си мисли че ще е вечен?!

Хора без съвест, без морал, без чувства - това са нашите "политици". Интересчии.

А президента ни..Росица Плевнелиева, тя просто е едно недоразумение.

„Аз не искам такъв президент. Бих дал всичко от себе си нито аз нито поколението след мен да продължават да живеят по егидата на такъв тип президент”, каза Недков и добави, че Плевнелиев е „един лош актьор в един много зле замислен сценарий”. Плевнелиев е инструмент на Америка, смята Недков.

http://www.blitz.bg/news/article/360962

Заслужава си да бъде прочетено!

Така е. За съжаление много хора ще гласуват отново за подобни индивиди. Съжалявам, че не гласувах за Калфин тогава(само защото беше от БСП), а пуснах невалидна бюлетина. Но не смятам да повтарям тази грешка.

„България не признава и няма да признае никога този незаконен акт”

Тоя да не се готви да векува като президент?

Така е. За съжаление много хора ще гласуват отново за подобни индивиди. Съжалявам, че не гласувах за Калфин тогава(само защото беше от БСП), а пуснах невалидна бюлетина. Но не смятам да повтарям тази грешка.

Луна президент

:super: 

аз ще гласувам за Луна

поне песни ще ни пее тоз Плевньо една песен не ни изпя

Плевнелиев искал да държи реч в ООН, оттам го отрязали

От ръководството на ООН са отхвърлили настойчивото искане на президента Росен Плевнелиев да държи реч пред 70-тата редовна сесия на Общото събрание на организацията, научи Епицентър.бг от дипломатически източници. Въпреки оказания сериозен натиск от страна на президентската администрация върху българското посолство във Вашингтон, пробив в решението на ООН не е бил направен, твърди сайтът Епицентър.

spodeli.eu

що го отрязахте уе таквиз мъдрости щяхте да чуете...

Надали е вярно - те, речите в ООН не се държат по заявка на ораторите, това да не е клуб със свободен достъп - там те канят да говориш, а според възможностите ти - можеш с обувка да потропаш по катедрата, ако си роден на село и си останал там :D

Надали е вярно - те, речите в ООН не се държат по заявка на ораторите, това да не е клуб със свободен достъп - там те канят да говориш, а според възможностите ти - можеш с обувка да потропаш по катедрата, ако си роден на село и си останал там :D

явно не си у час тогава

Отдавна не съм "у час". В други занимания съм, за възрастни ;)

Приятно училище на теб.

Вчера прочетох някъде, че президентът ще държи реч пред ООН, дори помислих да споделя новината, но ме домързя.

А днес вчерашната новина е неоткриваема.

Така, че каквото и да кажа, не бих могла да го докажа, затова ще си мълча. :)

Вчера прочетох някъде, че президентът ще държи реч пред ООН, дори помислих да споделя новината, но ме домързя.

ето я новината

http://epicenter.bg/article/Otkazali-na-Plevneliev-da-darzhi-rech-pred-Obshtoto-sabranie-na-OON/81022/2/48

Отказали на Плевнелиев да държи реч пред Общото събрание на ООН

Тук

http://www.novini.bg/news/305977-отказали-на-плевнелиев-да-държи-реч-пред-общото-събрание-на-оон.html

Тук

http://www.cross.bg/-tata-sesiya-subranie-1481202.html#axzz3mCNuvsx5

Опровержение тук

http://bg.b2.mk/news/?newsid=HQIb

и обвинението

С това съобщение прессекретариатът опровергава сайта на Валерия Велева, който по-рано днес обяви, че на Плевнелиев било отказано да говори пред Общото събрание на ООН. Припомняме, че с тръгването си въпросният сайт обяви тарифа за рекламен очерк, анализ, репортаж, интервю и др., с което предизвика иронията на колегията

http://www.epicenter.bg/article/Otkazali-na-Plevneliev-da-darzhi-rech-pred-Obshtoto-sabranie-na-OON/81022/2/48

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/305997-президентът-плевнелиев-опроверга-информацията-че-няма-да-говори-пред-оон.html

Какво ще бъде ще разберем впоследствие.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да, това е новината, която четох вчера.

Ще разберем каква е истината на 28 този месец.

А ето и новината от същия сайт пак с вчерашна дата за отказа

По-прясна е тази

Да, това е новината, която четох вчера.

Ще разберем каква е истината на 28 този месец.

Интересно ще е ако партенката  излезе истина.  Няма как подобна новина да се пропусне от медиите. ;)

Иска да държи реч, за да се плюнчи и заканва на Путин. Същият смешник, като онази на Литва и тем подобни пинчери на каишка, лаещи по питбул. Просто умитам от срам, когато му чета изказванията и се чувствам като ортепка. А когато кажат, че е обединител на народа и защитава интересите на България, направо плача.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.