Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

И как разбра че ще сменя репертуатра ? от години не съм го правил , и не смятам да го променям, а и нали знаеш колко ми е товята оценка и през какво :)

Виждма че си изцяло обсебен от мен, ласкае ме това, но както казах банално бре :) Всеки пост за мен... любуфтъ ни не е взамимна, знаеш го . :)

Всъщност, сетих се.. промених си мнението по една от темите - за руско-грузинския конфликт.

Просто тогава в онези години не знаех /а и не вярвах/ за мащабите на руската дезинформационна машина... защото тогава вярвах че самолетите обстрелващи мирни градове са грузински /то се оказа обратното, вярвах че провеждат геноцид, а то се оказа обратното /  

От днешна гледна точка, и многобройните анализи и изнесени вече факти около тази тема, да, наистина промених си мнението... Вече руската пропаганда не ми влияе толква зомбиращо, и всяко нещо свикнах да го проверявам.

Какво да правиш от години, като тия години, за които става на въпрос акаунта ти беше спяща клетка. От цялата групичка относително активен беше единствено Реджеп.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Живота нито започва тук, нито продължава тук :) :) 

Мнението си го имам и преди всякакви форуми и дори преди всякакъв интернет. :) 

Това какво общо има с темата ?

...

Който трябваше ме разбра, за който не е разбрал, няма смисъл да се обяснява!

...

Онова там аргументум ад какво беше, дето обвиняваше ти Миро неправилно ?

Тц! Не е аргумент! Нарича се ретроспективен ключ. Служи за проверка на консистентността на идейната линия. Приложим е при съставянето на речи, при водене на полемики, при събеседвания... Помага да се установи... Ади, стига толкова, да не ставам досаден...

Ами, никак не ги знам - ако трябва да сме точни, латинският език е мъртъв за мен :)

Надявам се, все пак да е разбран смисълът на каламбура (не беше в посока колко много знам, скромен последовател съм на парадокса на Зенон за знанието и незнанието).

...

С теб се разбираме малко по-добре отколкото допускаш ;)

Живота нито започва тук, нито продължава тук :) :)

Мнението си го имам и преди всякакви форуми и дори преди всякакъв интернет. :)

Да, а аз съм телепат и, дори мога да чета мислите ти от миналото, дистанционно през времето...

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Прав е проф.Пламен Цветков, казвайки -"В България живеят две нации – едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи..."

Бих го допълнила, че не е подсъзнателно, а напълно съзнателно...

И не само се подчиняват, а и се изживяват като съдници.

Въобще не е прав, още в тезата му има противоречие!Не може да слагаш под общ знаменател руско и съветско!И къде е третата нация която се прекланя пред всичко западно?

Какво да правиш от години, като тия години, за които става на въпрос акаунта ти беше спяща клетка. От цялата групичка относително активен беше единствено Реджеп.

Да, а аз съм телепат и, дори мога да чета мислите ти от миналото, дистанционно през времето...

ОСвен да изместваш темата, да се заяждаш ,  да ръсиш безсмислици и офтопик , да ме вкарваш в обяснения на всичките тези твои безсмислици, т.е. всичките симптоми на т.нар. "тролене"  , друго правиш ли ?

ОСвен да изместваш темата, да се заяждаш ,  да ръсиш безсмислици и офтопик , да ме вкарваш в обяснения на всичките тези твои безсмислици, т.е. всичките симптоми на т.нар. "тролене"  , друго правиш ли ?

Естествено. Но преди всичко търся истината. Ако не ти харесва да го правя, не си на правилното място. Все пак има бутон "Игнорирай", или нещо от този род в настройките на акаунта, или де да знам къде. Така няма да ти се показват моите коментари в тази, или във всички теми, освен ако не са в нечий цитат.

Но преди всичко търся истината.

Във ръсене и провокиране чрез заяжданици, обиди, офтопик и безкончаеми безсмислени мнения , нямащи нищо общо с темата ? 

Странен подход имаш за търсене на истината :) направо ме изумяваш с нестандартността си :) :)

Ако не ти харесва да го правя, не си на правилното място.

Първо - тези неща са в разрез не с моето харесване или мнение ,  а с елементарната култура и правилата на форума

Второ - Не си ти този който ще дава акъл на какво място съм, правилно или не .

Знаеш го много добре , нали ? 

Трето - Въобще даже не ми пречиш, че да употребявам игнорирания или някакви такива ... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

"Втората му цел е да уточни колко пари трябва да плати всеки български данъкоплатец за покупката от американски концерни на модерно въоръжение, което чрез съюзническата българска армия ще постига целите на американската външна политика.

Третата му цел е да гарантира безпроблемното функциониране на българска територия на неправителствени организации от типа на фондация “Америка за България” и всички многобройни институции на петата колона “Сорос”, под прикритието на “Отворено общество”, като основен доставчик на демократични ценности и практики възпроизвеждащи съвремените еничари, отрекли се от род и Родина. В случая “неправителствени” означава – освободени от държавна отговорност организации, спекулиращи с общочовешки ценности в името на постигането на конкретен държавен интерес цели.

Четвъртата му цел е да съгласува поредния, послушен и удобен за САЩ български посланик във Вашингтон.

Петата му цел е да гарантира колосалните печалби на американските инвеститори в българските топлоцентрали “Марица-Изток”. Без да му пука дори, че с тези пари могат да бъдат спасени тук човешки съдби.

И не на последно място – да договори личното си бъдеще като овластено от народното доверие лице, което се е съгласило на престъпно съдружие с другонационални сили в името на постигането на цели и облаги, несъгласувани със собствения му народ."

http://www.svobodnoslovo.eu/2015/08/26/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B0/

Само не мога да разбера защо и двете ни предоставяте една и съща статия?  :ohmy: 

Да споменавам ли, че самото и начало не говори никак добре за автора, най-малкото защото не познава канона на православния траур?

Но пък сам заявява, че появата на президента на годишнината от Шипченската епопея му "отвързва ръцете". И не само на него. На цялата паплач виещи хиени.

Нататък не ми се четеше.

Само не мога да разбера защо и двете ни предоставяте една и съща статия?  :ohmy:

не съм отваряла горния линк какъв ти е проблема а

виж че е само някакъв цитат

ми да го изтрият поста като ти боде очите

не съм отваряла горния линк какъв ти е проблема а

виж че е само някакъв цитат

ми да го изтрият поста като ти боде очите

:D Явно не аз, а ти имаш някакъв проблем.

Лайкваш поста на Алия(в който от самото начало има линк към цялата статия), после повтаряш статията, копи-пействана от друг "жълтур".

И защо да ГИ трият, нека си седят като пример колко не знаете какво правите. :D

:D Явно не аз, а ти имаш някакъв проблем.

Лайкваш поста на Алия(в който от самото начало има линк към цялата статия), после повтаряш статията, копи-пействана от друг "жълтур".

И защо да ГИ трият, нека си седят като пример колко не знаете какво правите. :D

обяснявам бавно щот бавно зацепваш

лайкнала съм цитата но не съм отваряла линка

не съм толкоз малоумна да пусна същата статия

май ти не знайш кво да правиш а - има бутон Докладвай

лайкнала съм цитата но не съм отваряла линка

А чела ли си твоята статия? Тази която ти си постнала

Защото цитатът който си "лайкнала" се повтаря 1:1 в твоя линк.

И обиждаш, при все че е очевидно, че или не си прочела това, което си харесала или това, което си постнала, иначе щеше да знаеш, че се повтарят.

Не че ти е за пръв път де...

Не ви е срам...

Редактирано от flare (преглед на промените)

А чела ли си твоята статия? Тази която ти си постнала

Защото цитатът който си "лайкнала" се повтаря 1:1 в твоя линк.

И обиждаш, при все че е очевидно, че или не си прочела това, което си харесала или това, което си постнала, иначе щеше да знаеш, че се повтарят.

Не че ти е за пръв път де...

Не ви е срам...

чела съм

защитниците на предателя айде намирайте си друга работа

вървете майките си да обсъждате мене седнали да обсъждат

...

Твоята личност изобщо не ме интересува. Обект на критиките ми са грешките ти, не ти. Всички бъркат. Въпросът е, какво става, като стане ясно, че си сбъркала.

Дали казваш "Извинявам се, постнах статия само защото заглавието ми хареса". Или нападаш този дето ти я е посочил...

Да, съгласен съм с ХайдукПикасо, никакъв смисъл няма да се обсъжда нейната личност.

Влиянието върху индексирането на резултати в търсачките също не е интересно - знаем и виждаме как се прави.

За пореден път от мухата правите слон.

Толкова е грозно!

:(

Твоята личност изобщо не ме интересува. Обект на критиките ми са грешките ти, не ти. Всички бъркат. Въпросът е, какво става, като стане ясно, че си сбъркала.

Дали казваш "Извинявам се, постнах статия само защото заглавието ми хареса". Или нападаш този дето ти я е посочил...

за твое сведение съм си докладвала поста

щото вие предпочитате да се дърлите вместо да го ползвате по предназначение

оревахте Вселената оревахте пфуу

та по същество - да обсъдим предателя къв ще ни го нахендри в Хамериката му любима

За пореден път от мухата правите слон.

Толкова е грозно!

:(

Кое е грозно?

Да се плюе и да нарича предател един човек (който и да е) само по това което се пише в жълтите медии?

Това ли е грозно?

Нещо повече - това е престъпление.

Мда грозно е Мойра. А когато тия дето плюят дори не четат какво публикуват е още по-грозно. Когато не се извиняват - още по.

Нямам какво да коментирам повече по въпроса.

Кое е грозно?

Да се плюе и да нарича предател един човек (който и да е) само по това което се пише в жълтите медии?

Това ли е грозно?

Нещо повече - това е престъпление.

Мда грозно е Мойра. А когато тия дето плюят дори не четат какво публикуват е още по-грозно. Когато не се извиняват - още по.

Нямам какво да коментирам повече по въпроса.

о аз съм сляпа и проста и нямам акъл да различа ПРЕДАТЕЛ от човек, който защитава народа си

Кое е грозно?

Грозни са отношенията във форума.

Грозни са отношенията във форума.

Трябва нещо да е писано и прието на лична основа, че да има "отношения"...

Трябва нещо да е писано и прието на лична основа, че да има "отношения"...

Оффф... добре, че не всички сме завършили девическия колеж...  :D и не скачаме като ощипани госпожици.

По темата:

Президентът още не е тръгнал за Америка(а дали ще ходи е съвсем друг въпрос) и цели статии се пишат по въпроса. Впрочем я прочетох докрай и ми намирисва на скрита реклама на новата книга на господина-писател... е, всеки си има своя начин да се популяризира...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.