Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Може ли повече детайли какви са претенциите към Президента и какво точно се очаква да направи?

Мисля, че в тази тема беше постнат линк към начина, по който е законово уреден статутът на базата в Ново Село. За който може и иска да чете, в него пише кой го е ратифицирал, средно-интелигентен човек ще разбере и защо.

Ако искате да не летят самолети на НАТО над България, ще трябва да излезем от НАТО.

С което аз и други хора не сме съгласни. Помислете за демократичен начин за получаване на решение на мнозинството, с което всички да съобразят, независимо колко им харесва.

На който не му харесва демократично получено решение на мнозинството, може да емигрира, да си наляга парцалите или да очаква бой по каската. За четвърти вариант не се сещам.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Много демократично ни вкараха в НАТО. Чак не ни питаха, че да не вземем да се направим големи демократи и да откажем. Щото тогава нямаше с какво да ни плашат. 

Що се касае до американската техника - ще дойде и никой нищо не може да направи. Особено чуждият агент Росен Плевнелиев. Той е толкова жалък, че с него може да си съперничи само Порошенко и онази на Литва. Но така е, когато на чело на държавата не са истински държавници, а ибрикчии. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Може ли повече детайли какви са претенциите към Президента и какво точно се очаква да направи?

Ами да освободи страната от присъствието си. Ако не ще, може и да не е на собствен ход.

Ами да освободи страната от присъствието си. Ако не ще, може и да не е на собствен ход.

как ще стане

тоя се окопал яко бе

Ами нали е главнокомандуващ? Мястото му е в окопа.

хах

трябва да има начин да се изрови откопае и квото там трябва

не убивай мечтите ми, моля

Мисля, че в тази тема беше постнат линк към начина, по който е законово уреден статутът на базата в Ново Село. За който може и иска да чете, в него пише кой го е ратифицирал, средно-интелигентен човек ще разбере и защо.

Ако искате да не летят самолети на НАТО над България, ще трябва да излезем от НАТО.

С което аз и други хора не сме съгласни. Помислете за демократичен начин за получаване на решение на мнозинството, с което всички да съобразят, независимо колко им харесва.

На който не му харесва демократично получено решение на мнозинството, може да емигрира, да си наляга парцалите или да очаква бой по каската. За четвърти вариант не се сещам.

Всъщност никой не е питал хората дали да станем член на НАТО или не.Според тебе наложения от върхушката  избор демократичен ли е ?  

Много демократично ни вкараха в НАТО. Чак не ни питаха, че да не вземем да се направим големи демократи и да откажем. Щото тогава нямаше с какво да ни плашат.

Що се касае до американската техника - ще дойде и никой нищо не може да направи. Особено чуждият агент Росен Плевнелиев. Той е толкова жалък, че с него може да си съперничи само Порошенко и онази на Литва. Но така е, когато на чело на държавата не са истински държавници, а ибрикчии.

Ама Плевнелиев ли Ви вкара в НАТО? Ти да видиш, той по онова време не беше ли някакъв предприемач?

Какво "недемократично" има в решението да станем член на НАТО?

Извинявай, че живеем в кретенска държава е факт, но това което пишеш ти може да се квалифицира като измяна.

Прочети чл. 95 от НК във връзка с чл. 38, ал. 2 от Конституцията.

Можеш да допълниш с информация дали си член на организирана група и дали получаваш заплащане за да разстройваш конституционния ред в Републиката.

Или, думаш си, нали си анонимен, можеш всичко да си пишеш...

Извинявай, че живеем в кретенска държава е факт, но това което пишеш ти може да се квалифицира като измяна.

Можеш да допълниш с информация дали си член на организирана група и дали получаваш заплащане за да разстройваш конституционния ред в Републиката.

Не ми пука как ще се квалифицира. Тоя не съм го избирал и на себе си не изменям. То и народа не го е избирал също. Него Бойко го назначи.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

И аз не чух от теб какви са претенциите към президента, затова си мисля че просто хейтърствате по доста елементарен начин.

Без аргументи, без предложения, ей тей .. да си плюем ...

От себе си , първо - не харесвам мишока "рататуй" както го бях кръстил много отдавна,  но пък от президентската институция малко какво зависи.

Далеч повече не ми харесва вицепрезидентката.. но айде...

Второ - за про-европейската ни ориентация и НАТО.

- След референдума за АЕЦ Белене, напълно съм против тази идея.

Преди бях за, сега против.

Тренировката проведена с темата АЕЦ Белене показа толкова манипулативни, толквоа нелогични и откровенно глупави подходи , че напълно съм против всякакъв референдум.

Особенно за важни въпроси като ЕС и НАТО.

Ако сме нормално общество, грамотно и ЕЛЕМЕНТАРНО ограмотено - ДА , обаче НЕ СМЕ.

Не  можеш да гласуваш ЗА АЕЦ само защото от БСП са те излъгали че обратното означава че тока ще стане 120 волта...

Или платен циганин да гласува защото му са обещали поредна година далаверски ток...

и т.н. и т.н..

"матряла такъв."

така че .. скептик съм за "демократичните" инструменти... при нас е на принципа "дявола чете евангелието"

Инструмента е както ножа - можеш да режеш домати, моеш и да убиваш... дори да се .. самоубиваш с него...

А това че бил "агент".. не знам.. пак ми прилича на евтина плюмка.. колкото да си плюем...

Тоя не съм го избирал и на себе си не изменям. То и народа не го е избирал също.

Не си прав.

Не ми пука как ще се квалифицира. Тоя не съм го избирал и на себе си не изменям. То и народа не го е избирал също. Него Бойко го назначи.

Това е най-добрата диагноза защо сме толкова зле - за всеки собственото му мнение е най-важно и не може да се подчини дори по елементарен начин на решението на общността.

Аз, като не съм гласувал от 90-та година ли беше, 91-ва ли, какво да кажа? Трябва да отрека всичко до сега? Не става.

Малко са стоиците в тази държава.

я смешника платения кви ги ръси

:lol6:

и аз не съм го избирала тоя боклук

И 73 страници ни занимаваш с това...

Сякаш на някой му пука кой и какво си избирала ти.. и какво не си... 

И 73 страници ни занимаваш с това...

Сякаш на някой му пука кой и какво си избирала ти.. и какво не си... 

не съм само аз

:)

[emoji38]6:

Престани да квалифицираш хората и да даваш обидни определения. Когато не сте съгласни с някой, той става платен агент, смешник и т.н. Много сме толерантни тук, в този форум, и ви позволяваме да си пишете тъпотиите, обаче в един момент писва...

:lol6:

Платен съм, разбира се, кукличко златна. При това добре и от различни места.

Ама не защото пиша във форума, както ти вероятно добре знаеш - с толкова висене във форума, едва ли можеш да се похвалиш с нещо специално ;)

И аз не чух от теб какви са претенциите към президента, затова си мисля че просто хейтърствате по доста елементарен начин.

Без аргументи, без предложения, ей тей .. да си плюем ...

От себе си , първо - не харесвам мишока "рататуй" както го бях кръстил много отдавна,  но пък от президентската институция малко какво зависи.

Далеч повече не ми харесва вицепрезидентката.. но айде...

Второ - за про-европейската ни ориентация и НАТО.

- След референдума за АЕЦ Белене, напълно съм против тази идея.

Преди бях за, сега против.

Тренировката проведена с темата АЕЦ Белене показа толкова манипулативни, толквоа нелогични и откровенно глупави подходи , че напълно съм против всякакъв референдум.

Особенно за важни въпроси като ЕС и НАТО.

Ако сме нормално общество, грамотно и ЕЛЕМЕНТАРНО ограмотено - ДА , обаче НЕ СМЕ.

Не  можеш да гласуваш ЗА АЕЦ само защото от БСП са те излъгали че обратното означава че тока ще стане 120 волта...

Или платен циганин да гласува защото му са обещали поредна година далаверски ток...

и т.н. и т.н..

"матряла такъв."

така че .. скептик съм за "демократичните" инструменти... при нас е на принципа "дявола чете евангелието"

Инструмента е както ножа - можеш да режеш домати, моеш и да убиваш... дори да се .. самоубиваш с него...

А това че бил "агент".. не знам.. пак ми прилича на евтина плюмка.. колкото да си плюем...

Не си прав.

НАТО - YES! Обаче няколкото военни бази на наша територия не са на НАТО, а на чужда нам страна. Те не са българска територия, а на САЩ, все едно са посолства - ето ти как САЩ си провеждат дипломацията. Със оръжие! Ако бяха бази на НАТО, щяха да продължат да са българска територия, защото НАТО е военен пакт, но не е държава.

Какво прави "рататуи", като главнокомандващ, да осигури целостта и неприкосновенността на държавата България?! Явно България не му е "мила родина" , не ни е президент, а просто назначен кадър, просто там да има някой "наш" човек, да играе на президент, понякога да играе уж на против, да вее вето-то  за някои фейк законопроекти, докато на тъмно се прокарват много по-големи гадости.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Какво прави "рататуи", като главнокомандващ, да осигури целосста и неприкосновенността на държавата България?!

е ся ще ти направят и на теб забележка

главнокомандващите

:P

Платен съм, разбира се, кукличко златна. При това добре и от различни места.

Ама не защото пиша във форума, както ти вероятно добре знаеш - с толкова висене във форума, едва ли можеш да се похвалиш с нещо специално ;)

ти мене не ме мисли

то се вижда кой бълва цял ден - не е баба ми хахаха

Престани да квалифицираш хората и да даваш обидни определения. Когато не сте съгласни с някой, той става платен агент, смешник и т.н. Много сме толерантни тук, в този форум, и ви позволяваме да си пишете тъпотиите, обаче в един момент писва...

тя темата е такава

п.с. виж си твоите определения в темата за Биг Брадър

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

НАТО - YES! Обаче няколкото военни бази на наша територия не са на НАТО, а на чужда нам страна. Те не са българска територия, а на САЩ, все едно са посолства - ето ти как САЩ си провеждат дипломацията. Със оръжие! Ако бяха бази на НАТО, щяха да продължат да са българска територия, защото НАТО е военен пакт, но не е държава.

Какво прави "рататуи", като главнокомандващ, да осигури целостта и неприкосновенността на държавата България?! Явно България не му е "мила родина" , не ни е президент, а просто назначен кадър, просто там да има някой "наш" човек, да играе на президент, понякога да играе уж на против, да вее вето-то за някои фейк законопроекти, докато на тъмно се прокарват много по-големи гадости.

Какво трябва да направи точно по тази тема? Да стане, като теб, изменник, и да наруши конституцията ли? Не, няма нужда.

Да напомня, договорът за военните бази е ратифициран през 2006г., а статута на чужда територия (аналогична на американското посолство) е елементарна лъжа, както би могло лесно да се установи при бегъл преглед на клаузите на договора.

Какво трябва да направи точно по тази тема? Да стане, като теб, изменник, и да наруши конституцията ли? Не, няма нужда.

Да напомня, договорът за военните бази е ратифициран през 2006г., а статута на чужда територия (аналогична на американското посолство) е елементарна лъжа, както би могло лесно да се установи при бегъл преглед на клаузите на договора.

те конституцията за тях са си я писали ако не ти е известно

[quote name="haidukpikaso" post="3183112" timestamp="1439925450"

ти мене не ме мисли

то се вижда кой бълва цял ден - не е баба ми хахаха

Хахахаха, ама ти сериозно ли сега и на право  реши да се покажеш  ....

Първо, май трябва пак да прочетеш члена от НК  а не да ми постваш небивалици обвинявайки някого надявайки се той да е бос и гол в тези неща... айде няма нужда 

Този член визира участвали в опити за държавен преврат , а връзката с Конституцията в която даваш уж да се разглеждал члена е още по смешен..  значи преследването на някого не визира това ако някой си изкаже  свободно мнението за него бе Блажковиц... знам че това би те зарадвало, но за съжаление това едва ли някога ще стане ... :D :D

След такъв тежък ден, не очаквах някой да ме разсмее с напъни за правни заплахи и уж познания по право  хахахахахаха.....можело да се квалифицира като измяна, хахахахахаха , направо ново право измисли човека :D :D

П.С То ако всяко мнение негативно и дори тотално отрицателно  против власта или властови органи , или някои други организации или личности се третираше по твоя акъл, досега да е станало война в Бг и не само .. преди да мислиш за право, научи основните принципи на правото и законите, на държавността , а после се опитвай като някой зубър да цитираш без смисъл и връзка с реалността  членове и алинеи изхождайки от формата а не същноста ... Бай чечи може допълнително да те образова по темите за форма и същност, не Бай Ганя селски,  а бай чечи ( и други във темите за философия и логика всъщност  ), запомни ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

те конституцията за тях са си я писали ако не ти е известно

Кои тва, че съвсем се обърках. Сега и Конституцията ли ти пречи :)

Защо направо не емигрираш?

Хахахаха, ама ти сериозно ли сега и на право реши да се покажеш ....

Първо, май трябва пак да прочетеш члена от НК а не да ми постваш небивалици обвинявайки някого надявайки се той да е бос и гол в тези неща... айде няма нужда

Този член визира участвали в опити за държавен преврат , а връзката с Конституцията в която даваш уж да се разглеждал члена е още по смешен.. значи преследването на някого не визира това ако някой си изкаже свободно мнението за него бе Блажковиц... знам че това би те зарадвало, но за съжаление това едва ли някога ще стане ... :D :D

След такъв тежък ден, не очаквах някой да ме разсмее с напъни за правни заплахи и уж познания по право хахахахахаха.....можело да се квалифицира като измяна, хахахахахаха , направо ново право измисли човека :D :D

П.С То ако всяко мнение негативно и дори тотално отрицателно против власта или властови органи , или някои други организации или личности се третираше по твоя акъл, досега да е станало война в Бг и не само .. преди да мислиш за право, научи основните принципи на правото и законите, на държавността , а после се опитвай като някой зубър да цитираш без смисъл и връзка с реалността членове и алинеи изхождайки от формата а не същноста ... Бай чечи може допълнително да те образова по темите за форма и същност, не Бай Ганя селски, а бай чечи ( и други във темите за философия и логика всъщност ), запомни ....

След такъв тежък ден, би трябвало да си почиваш, не да ровиш по форумите. Зер утре друг такъв те чака в капиталитическата кочина Великобритания.

Свободно всеки може да си изкаже мнението, ама след някои изказвания можеш да отидеш и на съд ;) Няма лошо да си изкарваш мнението, ама не разбрах господина как планира недоброволно да освободи Президента ни от заеманата длъжност. Даже го попитах дали е финансиран от някого и участва ли в тематична група ;)

Бай Чечи не е лош, забавен ми е, но е достигнал определена крайност, към която не се стремя.

А като те чета, се замислям нещо...не ти ли е някак кофти на мен да ми е добре, а на теб - не чак толкова? Не смяташ ли, че животът не е справедлив, като гледаш някакъв зубър, който не знае наполовина на теб за живота да му е добре, за разлика от теб?

Като ще сме на философски теми, да сме на философски теми, другото за Президента си е явна, евтина и злобна пропаганда, убеден съм - платена на едно или друго ниво във форума.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.