Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Ако беше починал сина на Гоцето Първанов въобще нямаше да го жаля видяхте ли какъв хотел си е направил с нашите пари ! такива хора са за избиване .

Кои са тези, дето планираш да избиваш, че се обърках?

Имаш ли кураж сам ти да участваш в избиванията или само призоваваш някой да свърши мръсната работа?

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

• Автор

Бог да успокои душата на детето! 

А за един родител това е най-тежката мъка - по-тежка от нея няма...

Смъртта и живота са в ръцете на Бога, а Неговите пътища се неведоми...

Това обаче, което ме впечатли е следната фраза от изявлението на президентския кабинет: "В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

С това изречение ясно ви казват: Вие сте едни досадници и не ни оставяте на спокойствие!???

Вместо да скърби и да се отдаде на семейството си в този труден момент, Президентинът отново се занимава с нас, народа. Обвинява ни, че не сме го оставили на спокойствие?!

Той обаче остави ли ни нас, народа си, на спокойствие?!

Коя чума на съвременната демокрация ни отмина или точно обратното - той довлече всяка една глобализаторска чума до прага на домовете ни, че и вътре я покани!

Да напомня ли на президентина как основа първата неправителствена организация "За нашите деца", която се зае с налагането на Приемното родителство у нас!?

И как тази организация се зае да обучава съвременните есесовци СС (Социалните Служби и ДАЗД) да отнемат деца от биологичните им родители, как да им въздействат психологически докато ги прехвърлят от семейство в семейство докато накрая ги изнесат в чужбина и следите им се загубят завинаги в многобройните педофилски организации!?

Да напомня ли на президентина как неговата партия ГЕРБ узакони сурогатството и кражбата на деца от майчината гърда!?

Децата са Божии, не са наши. Те само идват чрез нас, но не ни принадлежат. 

А който посяга на Божието с мръсните си политически ръце, сам себе си осъжда. И сам на себе си спокойствието отнема.

Който сее ветрове, жъне бури.

http://aliya.blog.bg/novini/2013/02/14/ima-li-nujda-dyrjavnostta-ot-semeistvoto-i-cyrkvata.1053401

Кои са тези, дето планираш да избиваш, че се обърках?

Имаш ли кураж сам ти да участваш в избиванията или само призоваваш някой да свърши мръсната работа?

Имам предвид сина на Първанов големия хотелиер на тях винаги нищо не им става здрави като колове здрави ...

Това някакъв шериатски фанатизъм ли е какво е ? 

Такова и на вргаговете си никой не го пожелава.

срам нямате ли ? 

На такава новина се изказва съболезнование, или най малкото , ако толкова ви е съвестта, поне се мълчи.

Между другото , е казано "не споменавай напразно името Господне" ... но в теб май няма нищо християнско ... 

А не! Не!  Шариата тук няма нищо общо.Това е точно и изключително  християнско.Оказва се, че ти токущо му тегли една голяма майна.Но нека цитираме библията, книга която ти очевидно не си чел.

числа 14:

Господ е дълготърпелив и многомилостив, прощава беззаконие и престъпление, и никак не обезвинява виновния, и въздава беззаконието на бащите върху чадата до третия и четвъртия род.

изход34

Който показва милост към хиляди поколения, прощава беззаконие, престъпление и грях, но не оневинява виновния, въздава беззаконието на бащите върху децата и върху внуците им до третото и до четвъртото поколение.

Такива работи в шариата няма.В Исляма всеки отговаря сам за делата си.

Не по-малко забавно е петлето. Разбираемо е че вие двамата хабер си нямате що е християнство, но пък той лайква поста ти само защото е твой, разчитайки, че няма да бъдеш толкова безпросветно заблуден и изявявайки се като християнин все би трябвало да познаваш поне основните положения.

Всичките ти постове са подобен ярък пример за въпиющо невежство.

Да, не съм чел толкова библията.

Говоря за морал.

Не знам какви престъпления е извършил Плевнелиев,че да кълнете поколенията му, едва ли са такива според които се говори в библията ....  но сравненията , както и цитатите ти са крайно неморални.

Би ли казал например същото когато шофьор помете няколко младежи на Великден ?

Когато друг с джип сгази малко дете ?

че то така писано в библията ? 

Би ли казал същото за фрапиращите катастрофи с автобуси, дето пак загинаха една камара деца ? 

За инциденти със  самолети, където също изгинаха стотици деца ? 

Айде моля ти се... срама нямате .. пак го казвам. !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му направи! (Българска народна поговорка)

Да, не съм чел толкова библията.

Говоря за морал.

Не знам какви престъпления е извършил Плевнелиев,че да кълнете поколенията му, едва ли са такива според които се говори в библията ....  но сравненията , както и цитатите ти са крайно неморални.

Би ли казал например същото когато шофьор помете няколко младежи на Великден ?

Когато друг с джип сгази малко дете ?

че то така писано в библията ? 

Би ли казал същото за фрапиращите катастрофи с автобуси, дето пак загинаха една камара деца ? 

За инциденти със  самолети, където също изгинаха стотици деца ? 

Айде моля ти се... срама нямате .. пак го казвам. !

Ти си изключително аморален тип.Никъде не съм кълнал или коментирал  поколенията на Плевналиев, не съм християнин, като теб, че да смятам децата за отговорни за беззаконията на родителите си, а само посочвам, че тази позиция е християнска, което значи и твоя, освен това посочвам че не е шариатска, както се опитваш  да я представиш.

Не виждам за какво да се срамувам.Ти трябва се срамуваш, че се имаш за християнин, но не си чел и не познаваш библията, но пък се позоваваш на християнския морал.

Ти си изключително аморален тип.Никъде не съм кълнал или коментирал  поколенията на Плевналиев, не съм християнин, като теб, че да смятам децата за отговорни за беззаконията на родителите си, а само посочвам, че тази позиция е християнска, което значи и твоя, освен това посочвам че не е шариатска, както се опитваш  да я представиш.

Не виждам за какво да се срамувам.Ти трябва се срамуваш, че се имаш за християнин, но не си чел и не познаваш библията, но пък се позоваваш на християнския морал.

КАто ме цитираш, и като ми говориш за "аморал" поне прочети цитираното , защото ме караш да повторя примерите.

Имам предвид сина на Първанов големия хотелиер на тях винаги нищо не им става здрави като колове здрави ...

Въпреки човешките надежди и въжделения, аз не съм виждал статистически данни в посока на "справедливо божие наказание".

Не в тази посока са ми очакванията и надеждите.

КАто ме цитираш, и като ми говориш за "аморал" поне прочети цитираното , защото ме караш да повторя примерите.

За пореден път се оплиташ като пате в кълчища.Твоите примери са окачествени от християнската догматика като въздаване за беззаконието на родителите.С нея  аз нямам нищо общо, за разлика от теб, който си християнин. 

Да напомня ли на президентина....

В този момент е добре да замълчиш и ти и такива като теб и да не напомняте нищо...търсейки трибуна за изява!

Не ви ли е срам?!?!!

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Kaкви изроди има само, направо не е истина. Един изнася някакви си лекции за християнство, друг сметка тръгнал да търси, поне малко срам нямате ли?

...Сърдечна недостатъчност е причината за смъртта на Филип, най-големият син на президента Росен Плевнелиев, съобщава своята версия "Стандарт".....

...Детето си е отишло внезапно, за по-малко от 12 часа. Болестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви проблеми преди това....

Ако това са фактите , сърдечна недостатъчност не се развива за два дена и ей тъй , без всякаква причина и симптоми (видими следствия)...

Просто ми минава през ум , че Бог изключително рядко раздава внезапно "правосъдие"....обикновено праща "честитки"....

В тези случаи обаче обикновено се мълчи или когато не може , се лъже и маже както падне...

В същност кой Бог - това е въпросът !

Иначе какво ? 

От как ходят хора по земята , всеки ден някой умира....

И с какво ТОЙ (който и да е ТОЙ) е по-различен !

Пред Смъртта всички са равни ? Ама наистина равни - не на приказки само .

Само тук "по-равни" няма....това рядко се разбира !!!

Просто се случва и това не е повод , денонощно всички да ходим с черни забрадки !

Който е съпричастен - да си жали ...толкова е естествено - привързаност някаква.....

На мен ми е никакъв !....Другото е лицемерие и евентуално интереси...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Просто ми минава през ум , че Бог изключително рядко раздава внезапно "правосъдие"....обикновено праща "честитки"....

В тези случаи обаче обикновено се мълчи или когато не може , се лъже и маже както падне...

В същност кой Бог - това е въпросът !

В случаи на такова ниво, "куи боно" обикновено е първият въпрос след съжаленията за нещастието (ако човек има що-годе нормални чувства и ценности), така че вероятно повечето хора са си го задали. Може да е както казват, може и да не е - и най-вероятно няма да разберем.

Офф, темата е политическа. Религиозните глупости нямат място тук. Защо не си отворите тема за "божието наказание" на Плевналиев, в раздела за "религия, мистика и езотерика", или във "философия"?

Офф, темата е политическа. Религиозните глупости нямат място тук. Защо не си отворите тема за "божието наказание" на Плевналиев, в раздела за "религия, мистика и езотерика", или във "философия"?

Ами аз всъщност въобще нямах предвид нищо дори близко до религията и философията, макар че всичко в един момент опира до тях. Позволих си да вметна нещо по-близо до политиката... вземам си бележка.

Ами аз всъщност въобще нямах предвид нищо дори близко до религията и философията, макар че всичко в един момент опира до тях. Позволих си да вметна нещо по-близо до политиката... вземам си бележка.

Имам предвид по-скоро всички предишни налудничави писания от други колеги.

Имам предвид по-скоро всички предишни налудничави писания от други колеги.

Да, ясно ми е, че и аз спадам към "лудите" във форума, но все пак прочетете пак и преценете какво съм казала. Нищо особено, впрочем.

• Автор

Животът не е "тема" - нито религиозна, нито политическа. Животът е да се живее, докато го има. 

А да живееш е голямата лична отговорност. 

Когато си посегнал на толкова много български деца, създавайки цяла геноцидна система за тяхното обезродяване, чрез извеждане от родните им семейства, ти вече си престъпил законите на живота.

А не! Не! Шариата тук няма нищо общо.Това е точно и изключително християнско.Оказва се, че ти токущо му тегли една голяма майна.Но нека цитираме библията, книга която ти очевидно не си чел.

Такива работи в шариата няма.В Исляма всеки отговаря сам за делата си.

Не по-малко забавно е петлето. Разбираемо е че вие двамата хабер си нямате що е християнство, но пък той лайква поста ти само защото е твой, разчитайки, че няма да бъдеш толкова безпросветно заблуден и изявявайки се като християнин все би трябвало да познаваш поне основните положения.

Всичките ти постове са подобен ярък пример за въпиющо невежство.

Меко казано неуместно е въз основа на един лайк, без дори да съм писал нещо, да ми вменяваш думи, идеи и т.н. Очаквам следващия път да коментираш "многозначителното мълчание" на петлето може би...

Жалко за детето .Мир на душата му .Но  ,такъв е живота .Но , съм отвратен от някой журналисти.Четох 24 часа и останах отвратен.Тази журналистка вменява вина на народа.Вина за смърта на това дете и на дъщерята на Желев.Вярно ,че има безбожници който не ценят живота и пишат глупости .Но ,да обвиняваш народа за смърта на това дете е , множко.И какво се възмущават журналистите , та нали политиците си отгледаха това общество.За всяко нещо си има причина , нищо не става случайно на този свят.Няма да научим истината .Но ,за мен от Гърция до София,   4 часа път.А това за такава диагноза е много.Наскоро един професор оперира едно дете с такава диагноза .Но , 40 минути след първите симптоми.А ,президента не се научи на смирение.За него и семеството му ,няма протокол нито традиции .И отново с Прокопиев.Никога не се е държал като глава на народа.С този мекушав характер ,дано има сили да првъзмогне болката.Примери за президенти и милиардери ,който са загубили децата си е много .Съдбата е благосклонна , но човек като не се смири и превъзмогне гордоста си , тя му обръща гръб.Знам какво е сръб и му съчуствам , въпреки антипатията ми към него.

Няма да научим истината .Но ,за мен от Гърция до София,   4 часа път.А това за такава диагноза е много.Наскоро един професор оперира едно дете с такава диагноза .Но , 40 минути след първите симптоми.А ,президента не се научи на смирение..

защо не е потърсил помощ от гръцките лекари веднага

детенцето му можеше да е живо сега

Ама той и диагнозата ли е знаел, като е тръгнал обратно за България?

На детето му става лошо, ако Вие сте на негово място и в неговата позиция (президент), към местната комунална гръцка болница ли щяхте да се обърнете или ще бързате към България, където ще имате всичко необходимо на най-високо ниво, при това подготвено (с обаждане по телефона).

Малко повече да мислим, преди да пишем.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Ама той и диагнозата ли е знаел, като е тръгнал обратно за България?

На детето му става лошо, ако Вие сте на негово място и в неговата позиция (президент), към местната комунална гръцка болница ли щяхте да се обърнете или ще бързате към България, където ще имате всичко необходимо на най-високо ниво, при това подготвено (с обаждане по телефона).

Малко повече да мислим, преди да пишем.

местната комунална болница....

ти изобщо не мислиш нали само плюеш

местната комунална болница....

ти изобщо не мислиш нали само плюеш

Сама ли си говориш?

Недей, успокой се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.