Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

не им е удобна така е

ако е президент или премиер може и да ни пооправи, тъй мисля, ама като няма власт сега

Моето момиче! Трябваше ли да ти казвам, че ние, българите сме непоправими? 

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Моето момиче! Трябваше ли да ти казвам, че ние, българите сме непоправими? 

Бай Тошо ни беше пооправил малко, ама... :D :D :D

Бай Тошо ни беше пооправил малко, ама... :D :D :D

Тва ще си го сейвна за рубриката "виц на деня" :) 

А иначе за другарката Марга.. странно е че сега се поразвихри с интервюта...

За Шенген и др неща какво ново казва ? та тези неща не са от днес, нито въпросите и.

Личното ми мнение е че ми е доста неприятна , дори повече от Плевнелиев. 

Отделно че двамата са малко като рак и щука... единия е прозападен, тя - проруска

За "дискредитирането и" не разбирам какво имаш предвид.. никой никъде нямам спомен да я е ограничавал или дискредитирал.

За това "да ни пооправи и да има власт" .. също не ви разбирам - ами тя и сега е на едно от най високите трибуни в държавата. 

:)

За това "да ни пооправи и да има власт" .. също не ви разбирам - ами тя и сега е на едно от най високите трибуни в държавата. 

:)

Вицепрезидентът в България няма никаква власт, уви.

Затова и казах "има трибуната" .

По принцип има право да замества президента , да дава амнистии и т.н.. както и да е официален представител в дипломацията и политиката, което не е никак малко.

Но иначе да не си помислиш че съм против казаното от нея. Напротив - доволен съм че се говори за компенсации , за равноправие в ЕС , както и изказванията на ББ.

Това е добрия начин за международни политики.

Нали знаете кога се обръща по сериозно внимание на едно дете  - когато реве :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Нали знаете кога се обръща по сериозно внимание на едно дете  - когато реве :)

Някои си възпитават децата, оставяйки ги да си реват, така постъпват и с нас. ;)

Затова и казах "има трибуната" .

Имам чувството, че твърде често не я допускат до трибуната.

Имам чувството, че твърде често не я допускат до трибуната.

е то направо се обезсмисля тази длъжност

е то направо се обезсмисля тази длъжност

Донякъде е така.

Според Конституцията вицепрезидентът има твърде малко права - право на помилване, даване и отнемане на гражданство, предоставя убежище, опрощава несъбрани държавни вземания.

Но като всеки гражданин на България вицепрезидентът има правото и да изкаже мнението си по всички въпроси, които счита за важни.

Имам чувството, че точно това право на г-жа Попова се ограничава от някого.

Може и да греша.

Не знам какво превъзнасяте госпожата.   Определение една дума: "ветропоказател". Т.е. не е глупава и знае накъде духа вятъра. Проблема е, че ветропоказателят няма своя посока, а е зависим от капризите на атмосферата,  в която е поставен. 

Не знам какво превъзнасяте госпожата.   Определение една дума: "ветропоказател". Т.е. не е глупава и знае накъде духа вятъра. Проблема е, че ветропоказателят няма своя посока, а е зависим от капризите на атмосферата,  в която е поставен. 

ще я превъзнасяме

за разлика от Плевньото нещо поне върши нали

Хм, а какво е това което върши? Има хора, които имат публични мнения по тези въпроси, включително и които съвпадат с нейните. Тях обаче никой не ги взема предвид, щото не са вицета. Та имам проблем да разбера, какво е това което върши, като работа(примерно разписва някакви документи, заповядва извършването на някакви дейности, истинска работа) не това което приказва. Отварянето и затварянето на устата ("лапуцане", на не помня кой диалект) го мога дори аз. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Хм, а какво е това което върши? Има хора, които имат публични мнения по тези въпроси, включително и които съвпадат с нейните. Тях обаче никой не ги взема предвид, щото не са вицета. Та имам проблем да разбера, какво е това което върши, като работа(примерно разписва някакви документи, заповядва извършването на някакви дейности, истинска работа) не това което приказва. Отварянето и затварянето на устата ("лапуцане", на не помня кой диалект) го мога дори аз. 

ми стани и ти вице кат толкоз знайш

:biggrin:

Да бе, да давам дупе на Боко или на Доган, или на някой от останалите.  

Е! Само първият път е малко по-кофти, ама след това се свиква бре. Даже ще има и моменти, когато сам си го подаваш без да те "молят" За благинки, нима не можеш го преживя един път?

Е! Само първият път е малко по-кофти, ама след това се свиква бре. Даже ще има и моменти, когато сам си го подаваш без да те "молят" За благинки, нима не можеш го преживя един път?

Аз  не се казвам нито Благо, нито Мазньо. Както и колкото и пъти да ми влезе, все ще ме боли.  :(

Да бе, да давам дупе на Боко или на Доган, или на някой от останалите.  

и кво лошо има в това - нищо

:P

Аз  не се казвам нито Благо, нито Мазньо. Както и колкото и пъти да ми влезе, все ще ме боли.  :(

веднъж кат са прежалиш и вече влиза лесно

:D

• Автор

Висшият ни политически ешалон отдавна се е прежалил ;) 

""...българските елити не са гръцките. Българските елити са изключително зависими. Те не изповядват собствен добре разбран интерес, който съвпада с националния интерес, както е в гръцкия случай. Второ, те са изключително зависими от имперския център в Брюксел и реалния имперски център във Вашингтон. Трето, българските елити са страхливи заради своето минало и своя генезис, който е, меко казано, тъмен. Четвърто, те са готови на всякакви компромиси, много отвъд чертата на разумния компромис, само за да запазят сегашното статукво. За съжаление европейските помощи и програми в този им вид допринасят за запазването на олигархичния ред, който съществува в България, Румъния и на други места от "новия Изток" - този нов "Див Запад" на Европа. В този смисъл влизането на България в ЕС въпреки наивните очаквания на много хора /включително и моите/, че това ще доведе до стабилизиране на ситуацията, повишаване на демократичния стандарт и подобряване на икономическите условия, всъщност доведе до стабилизирането на неолигархичния ред и модел, който беше създаден от посткомунистическата номенклатура, която работеше добре със западните елити. Едните гарантират територията и остатъчните си ресурси, а другите гарантират шансовете да бъде експлоатирана тази територия и голямата част от рентата да отива в имперския център, а остатъкът - в местните олигархични клики."" - http://m.standartnews.com/mneniya-intervyuta/gartsiya_shte_bade__razkostena_kato_nas-292558.html

• Автор

На 17 юли вечерта, в деня на откриването на Българския Роженски събор на народното творчество, три американски военни транспортни самолета неколкократно минаха на малка височина над самите участници. Знамето на опашката се вижда добре на 5 секунда от клипа ( 0:05) Народът беше възмутен. Как от цяла България оцелиха точно това дере и в двете посоки? Нарочно е! Това едва ли щеше да се случи, ако "патрон" на събора не беше Росен Плевнелиев. Допускам, че е просто просташка демонстрация, едва ли Плевнелиев да мисли, че някой Българин на събора ще се радва на чужда военна техника. https://www.facebook.com/ruseelit/videos/934607393264739/

Допускам, че е просто просташка демонстрация, едва ли Плевнелиев да мисли, че някой Българин на събора ще се радва на чужда военна техника.

или на него

На 17 юли вечерта, в деня на откриването на Българския Роженски събор на народното творчество, три американски военни транспортни самолета неколкократно минаха на малка височина над самите участници. Знамето на опашката се вижда добре на 5 секунда от клипа ( 0:05) Народът беше възмутен. Как от цяла България оцелиха точно това дере и в двете посоки? Нарочно е! Това едва ли щеше да се случи, ако "патрон" на събора не беше Росен Плевнелиев. Допускам, че е просто просташка демонстрация, едва ли Плевнелиев да мисли, че някой Българин на събора ще се радва на чужда военна техника. https://www.facebook.com/ruseelit/videos/934607393264739/

хм.. де бе прочел и коментарите отдолу.. примерно ...

"......пилотите са майор Евтимов с наши пилоти,та мръсниците са българи! "

или

"Tezi samoleti sa ot bazata v novo selo vseki den kam 17:30 se prebirat za6oto gi zasi4am nad sliven te vinagi sa 3 qvno za u4ebni celi mojebi sa gledali tv za sabora i sa stanali lubopitni"

Лично за мен това е по скоро добавка към шоуто, в което няма нищо лошо.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

....

Според нея, въпреки членството в ЕС и НАТО, страната ни все още е държана в периферията на Европа. Тя отново постави въпроса за членството на България в Шенген:

- Питам аз - след като сме равностоен член на ЕС и на НАТО и след като се декларира и в Брюксел от повече от 3, 4 и 5 години, ..

България не е готова нито за НАТО нито за Шенген и не е изпълнила формалните изисквания, особено релефно - на НАТО.

Отделно, чисто житейски е повече от очевидно, че дори и членството ни в тези организации и напълно незаслужено и жалката ни кочина трябва да пристане на друг господар.

Г-жа Попова би трябвало да е наясно и с двата факта и е интересно какво мотивира поведението й.

България не е готова нито за НАТО нито за Шенген и не е изпълнила формалните изисквания, особено релефно - на НАТО.

Отделно, чисто житейски е повече от очевидно, че дори и членството ни в тези организации и напълно незаслужено и жалката ни кочина трябва да пристане на друг господар.

Г-жа Попова би трябвало да е наясно и с двата факта и е интересно какво мотивира поведението й.

Релефно, релефно, колко пък да е релефно?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.