Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Рекорден запор за близо 1 милиард лева на собственост на Цветан Василев

11.06.2015 08:50; 24 часа онлайн13380
Image_4814232_126.jpg
Снимка: Архив

Нов рекорд постави комисията за гражданска конфискация на имущество, придобито по престъпен начин. По нейно искане съдът наложи запор върху имущество на Цветан Василев за 963 милиона лева, пише „Преса”.

Магистратите спряха достъпа на банкера-беглец в Сърбия до дружествени дялове, акции, банкови сметки, сейфове, леки и товарни автомобили, картини. Василев е в Белград с отнет паспорт хи мярка „подписка”, след като в края на юли миналата година бе задочно обвинен в присвояването на 206 милиона лева от КТБ.

Стойността на блокираното имущество е без аналог досега. За 2013 и 2014 година комисията е успяла да запорира дялове и сметки на различни „клиенти” на обща стойност 63.7 милиона лева.

Съдът обаче е отказал да спре всички разпоредителни сделки с активите на компании, в които банкерът или свързани с него лица имат участие. Отказът вече е оспорен от държавата пред Софийския апелативен съд.

Решенията на съда влизат в сила веднага, ако не бъдат оспорени на втора инстанция. Ако тя потвърди запорите, Василев ще има възможност да се защити и да предостави доказателства, че е изряден.

В срок до 3 месеца комисията трябва да внесе в съда искане за конфискация на имуществото.

Някои органи започнаха да си вършат работата. Едно добро начало! 

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Плевнелиев напомня за Шенген

http://www.novini.bg/news/288135.html

Дали някой ще го чуе обаче.. се съмнявам

Да бе всичко е от хубаво по хубаво. Цъфнали та вързали. :angry:

Общо е разбирането, че сме на прав път и нещата в страната се подобряват.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

"Общо е разбирането, че сме на прав път и нещата в страната се подобряват."

А най-ще се подобрят нещата на Световните глобализатори, когато българите се затрият и земята им се освободи за "чужди инвеститори" ;)

Плевнелиев напомня за Шенген

http://www.novini.bg/news/288135.html

Дали някой ще го чуе обаче.. се съмнявам

Ако се изложим с реформата в правосъдието...

то повече от тая излагация на къде бе

:ohmy:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

"Общо е разбирането, че сме на прав път и нещата в страната се подобряват."

А най-ще се подобрят нещата на Световните глобализатори, когато българите се затрият и земята им се освободи за "чужди инвеститори" ;)

Всички чужди инвеститори и глобализатори - далеч от България. Да живее златният тракийски век, който ще настъпи след това.

Ако е истина, президентът за пореден път е демонстрирал лош вкус. :D

https://www.facebook.com/thomasbg/media_set?set=a.10153309971813467.1073741888.592883466&type=3&pnref=story

Тук има кратък анализ на това незнайно лице в рокля.

А дали е фейк всеки би следвало да си отговори сам.

Незнайно лице с некадърен и недоправен  сайт за някаква държавна агенция....2000000 евро. Яко духала флейтата на президента явно. Нашенската Моника Люински.

Незнайно лице с некадърен и недоправен  сайт за някаква държавна агенция....2000000 евро. Яко духала флейтата на президента явно. Нашенската Моника Люински.

Моника Люински поне беше свежа и красива, а тази и според съпруга ми не е нито едното, нито другото. :tongue2: 

Моника Люински поне беше свежа и красива, а тази и според съпруга ми не е нито едното, нито другото. :tongue2:

Тя как изглежда и как се справя в леглото, може да са съвсем различни неща. Даже тия не толкова свежите трябва да наваксват с креватен майсторлук.

Тя как изглежда и как се справя в леглото, може да са съвсем различни неща. Даже тия не толкова свежите трябва да наваксват с креватен майсторлук.

Ти тоя крокодил като го видиш ще ти се отще всичко.

Прав си! :)

Ето още за въпросната "дама".

Охраната на президента трябва да внимава кого допуска близо до него!

Ето я снимката от поста на Миро и "afera.bg"

11108325_899420433451883_346281090731101

ето друга снимка от същото събитие :

11215835_10153309972758467_8497089903111

ето я с Томислав Дончев - с него е спала сигурно пет пъти поне :

11407140_10153309975303467_1804268033338

и пак от същото събитие - с Кирил Домусчиев със сигурност е правила тройка - с Президента, Дончев и Домусчиев накуп ?

10468436_10153309975273467_6458159491813

До тук и трите снимки са от едно и също събитие.

Вижте следващите снимки и роклята и - явно всички снимки са от един и същ ден.

Ето я с гвардейците пред президентството :

11391190_10153309973758467_2016720417899

а ето я пред Министерски съвет ( там с кого ли е спала ? )

11403430_10153309973363467_5227959047303

а тук е пред Парламента ( между другото и аз имам същата - сигурно съм спал с Цецка Цачева, а ? )

11392802_10153309973688467_9032615310865

Баси, по вашата логика само с мен не е спала май, а ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Док, не е ли спала и с теб?  :lol6:

Няма снимка с мен, значи не казвам нищо :ass:

А сега сериозно - публичните личности като Президентът се снимат всеки ден със стотици непознати и никой не е застрахован, че тази личност може да "присвои" нечий следващ успех, събитие или даже мами с фотосите.Може и с теб да се снима,1Force1 и след тов ада качи снимката с надпис "С Господин 1Force1 бяхме на митинг в подкрепата за разполагането на танкове на НАТО във Орландовци"

Няма снимка с мен, значи не казвам нищо :ass:

А сега сериозно - публичните личности като Президентът се снимат всеки ден със стотици непознати и никой не е застрахован, че тази личност може да "присвои" нечий следващ успех, събитие или даже мами с фотосите.Може и с теб да се снима,1Force1 и след тов ада качи снимката с надпис "С Господин 1Force1 бяхме на митинг в подкрепата за разполагането на танкове на НАТО във Орландовци"

Нямам нищо против да се присламчи към мен! Ще й източа двата милиона евро. По нейно страстно желание.

Тая кака откъде е - снимала се е в София, все едно идва за първи път и няма да повтори.

Все на безинтересни места.

Нямам нищо против да се присламчи към мен! Ще й източа двата милиона евро. По нейно страстно желание.

Тя ако имаше тия милиони щеше ли да се снима със Сульо и Пульо по градинките и пред табелите из София ? :D

Все едно гледам себе си , баси - застаряващ чичко от село дошъл на жълтите павета и се снимал с Цецка Цачева в градинката пред ЦУМ , а после да напиша във фейса "аз и моята приятелка Цеци" !

Та тъй и със снимките и с Президента- пълен фейк, само не мога да разбера колко трябва да си тно глупав, за да се вържеш? Да не говорим за тия, от "афера.бг"

Тия от афера.бг добре са преброили кликовете, няма да ги мислим - това е нивото на аудиторията.

Тия от афера.бг добре са преброили кликовете, няма да ги мислим - това е нивото на аудиторията.

Всъщност, не аферата е проблема , а дали бившия министър Богомил Бонев е в играта..пардон.. компромата.. 

Държавата ни е „демократична“ и е нормално да виждаме снимки на лесбийки. Не виждам нищо лошо, когато 2 пу.ки се снимат заедно.

20 грама "непрана вълна" могат завинаги да опозорят и великите държавни мъже! Но както казваме - демокрацийка - нека опитат . И те са хора.

Със по-стара кака е друго - хем е по-обиграна, хем по старателна. Нали  самата ТЯ усеща, че е пред залез.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.