Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

• Автор

Ако демонстративното прелитане на американските самолети над възрожденския Роженски събор е имало за цел да покаже на българите кои са им господарите, а също и да успокои вечно страхуващия се от Русия президентин, то ефектът бе точно обратният - разбра се кои са истинските господари и кои слугите ;)

Истинските господари се забавляваха, танцуваха си хилядолетните танци, пееха си песните и си надуваха Каба гайдите (Каба е старобългарска дума и означава Към Бога, Божествен). А слугите трепереха дори и на трибуната и работеха слугинската си повинност.... 

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

655-402-federika-mogerini-rosen-plevneli

:D  Шут за президент това имаме!

Обща е констатацията, че са необходими единни и солидарни действия за преодоляване на предизвикателствата от миграционния натиск по външните граници на Европейския съюз.

За разрешаването на проблемите, породени от бежанската вълна, трябва да покажем единство и солидарност”, е заявила Могерини,

цитирана в съобщението.

Насам чалмалии насам ....

В рамките на българското председателство на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа, България ще предложи Съвместна декларация за препотвърждаване на ненарушимостта на границите в региона и ще покажем, че Европа премахва границите, а не ги променя”, е казал държавният глава, цитиран в съобщението.

Премахва ама не променя. :D

Айде тролоподобни и подвласни на Иво Прокопиев и кръгът Капитал почвайте да плюнчите! Голям демократичен и най важното не свързан с бившите номенклатурчици президент. Първи сред първите!

Премахва ама не променя. :D

Айде тролоподобни и подвласни на Иво Прокопиев и кръгът Капитал почвайте да плюнчите! Голям демократичен и най важното не свързан с бившите номенклатурчици президент. Първи сред първите!

Може ли едно въпросче, колега:

Ти в полза на кого тролиш?

И още едно, 'ко може :)

Какво нередно видя в думите на Плевналиев? - В Шенген(нали знаеш) няма граници, не забелязваш кога преминаваш от една държава в друга(премахнати са), но никой не ламти за чужда територия(не ги променя) и защо да променя нещо, което всъщност го няма? Но това важи за Европа и членуващите в ЕС държави, а съжаление обаче тази Европа си има външни граници и ние сме една от тях, а някъде наблизо една голяма държава прилапа територия на друга - по-малка, но за сметка на това уж братска, или поне беше братска...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Може ли едно въпросче, колега:

Ти в полза на кого тролиш?

И още едно, 'ко може :)

Какво нередно видя в думите на Плевналиев? - В Шенген(нали знаеш) няма граници, не забелязваш кога преминаваш от една държава в друга(премахнати са), но никой не ламти за чужда територия(не ги променя) и защо да променя нещо, което всъщност го няма? Но това важи за Европа и членуващите в ЕС държави, а съжаление обаче тази Европа си има външни граници и ние сме една от тях, а някъде наблизо една голяма държава прилапа територия на друга - по-малка, но за сметка на това уж братска, или поне беше братска...

Не троля в полза на никого за разлика от вас. Вие това ли правите? Тролите в полза на някого! Направо ме преби.

Не троля в полза на никого за разлика от вас. Вие това ли правите? Тролите в полза на някого! Направо ме преби.

За разлика от мен ли?

За разлика от мен, колега, твоят пост съдържа обида към държавния глава

Обидата е вид тролене.

Некоректност към вероизповедание

Кои са "чалмалиите"? - Ако имаш предвид имигрантите, а би трябвало, защото цитираш среща на президента с Могерини по имиграционния въпрос, то трябва да знаеш, че от тях има и християни, будисти, атеисти...

Некоректността в изказа също е вид тролене.

Следва пълно неразбиране думите на Президента от твоя страна, което обаче не ти пречи на иронизирането и подигравката(и двете са вид тролене)

Накрая завършваш с най-нагледния и често срещан вид тролене - квалифицираш някого си, без изобщо да се усетиш, че всъщност в твоя пост има тролене. :D

Не троля в полза на никого за разлика от вас

:D

Пак нищо не разбра, нали? :D

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Почина първородният син на президента

20150808.qmmhtwufng.jpg

Прессекретариатът на президента Росен Плевнелиев разпространи следното изявление на държавния глава и на неговото семейство: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Първородният син на държавния глава Росен Плевнелиев е издъхнал в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница, съобщава ПИК, като се позовава на високопоставени медицински източници. 14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми в болницата, която е известна с добрите си специалисти в областта на кардиологията.В продължение на 12 часа лекарите се борили за живота му. Специалистите положили много усилия, но така и не успяли да установят точната му диагноза и възпитаникът на Първа математическа гимназия е починал. На този етап от здравното заведение отказват коментар, уточнява ПИК.

Сърдечна недостатъчност е причината за смъртта на Филип, най-големият син на президента Росен Плевнелиев, съобщава своята версия "Стандарт".

Детето си е отишло внезапно, за по-малко от 12 часа. Болестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви проблеми преди това. Лекарите от кардиологията в Трета градска болница в София са направили и невъзможното да спасят Филип. Те са доказано най-добрите у нас, а заведението е единственото с детска кардиология.

actualno.com

милото плати за баща си, почивай в мир слънчице

милото плати за баща си, почивай в мир слънчице

Дебилно изказване, което ще помоля администрацията на форума да цензурира.

Цензурата не се изисква по този начин, а със съответните бутони. Колко тролщина трябваше да не е налична, във всичките политически теми, откакто си събудихте акаунтите преди няколко месеца, под команда от САЩ, направо не е истина.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Дебилно изказване, което ще помоля администрацията на форума да цензурира.

много ми дреме кво си мислиш па точно ти

в тоя свят има Закони и дали си президент или не си длъжен да спазваш Законите

иначе се плаща с най-милото - в случая с децата

да си припомним дъщерята на Жельо Желев, сина на Симеон...

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Цензурата не се изисква по този начин, а със съответните бутони. Колко тролщина трябваше да не е налична, във всичките политически теми, откакто си събудихте акаунтите преди няколко месеца, под команда от САЩ, направо не е истина.

Каквото трябва е направено, с бутоните. За тролщината - когато му дойде времето. Убеден съм, че ще дойде момент, в който ще се види кой плаща и на кого.

Каквото трябва е направено, с бутоните. За тролщината - когато му дойде времето. Убеден съм, че ще дойде момент, в който ще се види кой плаща и на кого.

Господ съди бързо както виждате

Това някакъв шериатски фанатизъм ли е какво е ? 

Такова и на вргаговете си никой не го пожелава.

срам нямате ли ? 

На такава новина се изказва съболезнование, или най малкото , ако толкова ви е съвестта, поне се мълчи.

Между другото , е казано "не споменавай напразно името Господне" ... но в теб май няма нищо християнско ... 

Това някакъв шериатски фанатизъм ли е какво е ? 

Такова и на вргаговете си никой не го пожелава.

срам нямате ли ? 

На такава новина се изказва съболезнование, или най малкото , ако толкова ви е съвестта, поне се мълчи.

Между другото , е казано "не споменавай напразно името Господне" ... но в теб май няма нищо християнско ... 

написала съм да почива в мир не четеш ли а

Мери си думите, тогава.

Мери си думите, тогава.

нещо не съм ти удобна ли бе

нещо не съм ти удобна ли бе

Не, никаква не си ми, не мога да се начудя простотията няма ли граници. Знам отлично отговора, но понякога ми прави впечатление.

Те с тоя лаф изби рибата :D :D :D  Как по дяволите ще съди няква измислица ? Много сте ми смешни такива вярващи,мислейки си че знаят всичко,и че всичко било отмъщение на тая помия господ хахаха

Пс: Да почива момчето в мир.

Може би темата не е подходяща за това, което искам да кажа, но четейки някои постове ми се иска да го направя.

Най-голямата човешка трагедия е да загубиш детето си.
Всеки ден умират деца, всеки ден родители изпитват неописуема болка от загубата, която болка ще носят до края на дните си.
В такива моменти не бива да се дълбае в раната на опечалените, както вчера направиха медиите. Достатъчно беше едно кратко съобщение, без да бъдат допускани коментари под него.

Не президента, а бащата Росен Плевнелиев загуби сина си!

Поклон пред паметта на отишлия си твърде рано Филип.
Съболезнования на семейство Плевнелиеви.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Вярно е, стотици и хиляди родители си губят децата всяка година от птп, болести и различни инциденти, само че има колеги, които "плачат" само за децата на известни личности, видими в публичното пространство. Така че и двете крайности не са приемливи, нито да се гавриш, нито да се подмазваш по такива поводи...

Ако беше починал сина на Гоцето Първанов въобще нямаше да го жаля видяхте ли какъв хотел си е направил с нашите пари ! такива хора са за избиване .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.