Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Атака - за и против

За или против Атака? 130 гласували потребители

1. 1. За или против Атака?

• За
      36%
      43
    • Против
      53%
      64
    • Политиката не ме интересува
      10%
      12

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Няма изненадани. НАционалист, но не и български.

• Отговори 127
  • Прегледи 15,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Напротив, явно е пратена вноска на трололинките и те заработват та дим се вдига. 

• Миро Асенов
    Миро Асенов

атака   не е полит коректна  и затова гласувам когато мога за нея 

• Щом Миро плюе по някой, това означава, че този някой е достоен човек и си заслужава човек да гласува за него. По-голям индикатор от това няма.

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Няма изненадани. НАционалист, но не и български.

..." Няма изненадани. НАционалист, но не и български. "....(сору) :)

883795.png

Снимки с "Началниците" ! Искаш ли снимка (клип) с Путин или сам ще си намериш.....?:nono:

.....Голям си тъпак бееее....! :lol6:

Въпросът е кой колко допринася за държавата и/или колко краде от нея ! :nono:

Но на плитко мозъче няма как да му се обяснят дълбоки води за плуване....! :nono:

Единия е държавник, другия продажник.

Въпрос за тъпаци - Сещ'ш ли се кой кой е ? :)

преди 32 минути, miro20 написа:

Единия е държавник, другия продажник.

Въпрос за тъпаци - Сещ'ш ли се кой кой е ? :)

Как пък така ги квалифицира ? :lol6:Единия , а другия ? :angry:

Отделно от това дали пък се сещаш , че генерал без армия няма ?:nono:

" Въпрос за тъпаци - Сещ'ш ли се кой кой е ? " (сору) . Даже през ум не ти минава , колкото и да ти го посочват...... :lol6:

• 5 седмици по-късно...

Позагуби се и менторите почнаха да искат активост

Все пак рублите и алтъните не миришат :)

https://clubz.bg/84562-novite_idei_na_siderov_zabrana_za_aborti_i_obryshtane_kym_turciq?fbclid=IwAR2-gT5KmB6ljqoiTy53-O2zIFsi2aA5zjx5JY8rpoInCA2JabdjYimvRU8

:giggle1:

ПаааатрЕотииии.....

• 3 месеца по-късно...

Пак спектакъл от перхидролената Златка

https://breaking.bg/novini/полиция-влезе-в-студиото-на-референдум-по-бнт-заради-волен-сидеров/?fbclid=IwAR0PnbhrQQq2lTibkOpjKovT-3cc6tsXyUAmrQ1qekHJUa_k9j10hfWzazE

До колкото го гледах, очичките му странно блестяха и мигаше бавно....  Определено се бе подквасил с нещо ... или нашмъркал.

:)

Освен че е излагация, забавно си беше. :) 

ssss.png.8131cbf41b130d63d2bdef3a248662d6.png

ss.png.165a359993d7c874e981129f07b0198c.png

IMG_20191002_074103.jpg.94da3eb20cdd88ca991cc94021824cc3.jpg

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Тоз дъртия, издухан, малоумен нещастник е такава огромна, грамаданска, мега- супер- хипер издънката, че ми е най- големия фарс в политиката - как въобще се намират хора, които все още се вържат на тъпотиите му.

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
на 26.02.2020 г. в 16:53, Миро Асенов написа:

атака   не е полит коректна 

и затова гласувам когато мога за нея 

Аз винаги за нея :) . Напоследък тя остана единствения приятел на Русия. БСП не ги смятам, щото там всички са по сметка, не по убеждения.  И понеже все повече и повече нашите родни партии са изцяло против Русия, подчертавам, против Русия, а не против Путин, затова и някак си Атака винаги ми е допадала. Да, не ми допадат дразгите и това, че веднъж си имал едно мнение, после друго, след това трето, връщаш се на първото...но просто няма партия в България, която да защитава общата ни история и с Русия и с други. ОК, може и да греша за другите, но аз винаги бих гласувал за партия, която е на страната на Русия примерно или на Сърбия или на други сродни нам държави. Най-добре на страната на всичките, макар че знам, няма как всички да са на едно мнение и просто трява да избираме поо-малкото зло. В случая Русия е най-малкото зло за нас, българите.  Но пък честно казано, чувствам сърби и подобни за доста по-близки до нас. И те ни чувстват или поне чувстваха преди години, когато имах вземане даване с тях.  Ходих в Сърбия през 1924-та, когато бе войната в Босна. Почти до Босна стигнах, на няколко километра, самолетите прелитаха...но това, което ме изненада, бе как обикновения сърбин приемаше нас, българите! Всички ни наричаха "братя", отнасяха се с нас много добре. Е, изключвам официалните власти, макар там да се срещнах с един полицай, дето конфискуваше стоката ни и дето много дружелюбно ни обясняваше ситуацията в Сърбия тогава. На тоя човек му бяха наредили нещо, но той бе с нас. А обикновения сърбин на 400 км от Калотина, винаги бе с нас, все едно и ние сме сърби, а не българи. Това ме изненада в тая държава през 1994-та. От тогава сигурно нещата са се променили много, но и поколенията вече се смениха.  Американизацията е повсеместна, няма как да избягаме от изкуствено насадените ни проблеми.  И се сещам, как като бяхме в Чачак и с един приятел искахме да си купим закуски и кисело мляко, сърбина дето продаваше, един пенсионер, с гордост ни показа на стената дипломата на баща му от Русе през 1924-та година - калфа сладкар! и кой каквото ще да говори, аз не смятам, че ние, сърби, руснаци, македонци, та ако щете словаци, хървати, чехи...се мразим. Да, политиците ни се мразят, щото те гледат само финансовата страна на нещата и то не финансовата страна на народа, а тяхната. Обаче обикновените хора не се мразихме, напротив. Разбирахме се и без да сме ходили на училище, за да учим език, история... Това го няма днес, щото всяко хлапе не знае какво е това английски, но насилствено го карат да научи тоя език и да смята, че като порасне, ще стане англичанин! Ей това е тъжното в нашата държава последните трийсетина години. И хора като теб, Миро( трола, не ти, дето цитирах мнението ), наливат масло в огъня, без да предлагат конкретни предложения за изход от скапаната ситуация. И ако още твърдиш, че заради Русия сме на това дередже, 13 години след влизането ни в ЕС, то просто си смешен. Атака имат 1-2 % подкрепа може би. В миналото да кажем са стигали до 20%. Но как може 1-2% от хората, подкрепящи Атака на избора, да са големия проблем на една държава? Това го няма никъде по света! Дори вземи една Германия, там нацистите са повече. Е и какво стана? Нима в Германия няма най-много емигранти от това десетилетия? Има. Нима Меркел като Боко не определя политиката на Германия? Определя я. Какво от това, че имало нацисти с бръснати глави? И за колко случая си чул в Германия, дето тия нацисти правят проблеми последните години?  Ами то тук всякакви бокови тикви се надъхват за САЩ, Англия...и в един момент като дойде сириец, едва ли не му режат главата! Ама почват едни виения, ама как може така емигранти, ама как иначе...Кой го прави това? Нима избирателите на Атака? Не. Това са си точно избирателите на Боко, които в един момент попадат в ситуация, без да си дават сметката, че и Боко е в същата ситуация, почвайки да говори за огради, бидета...Но да, сещам се, че ти всъщност си седесар. А нима последните години седесарите не станаха голям противник на ДПС и по-националисти от папата? Ти де се вписваш се чудя. А, да, в програмата на Обама и демократите. 

току-що, ncl написа:

Гласувал съм и аз за Атака, но на следващите избори мисля да пусна за Възраждане.

Чакай де, до тогава освен волен и костя може и други месии  да се пръкнат  :D

преди 30 минути, ncl написа:

И да има други, вече съм решил. Може би за по-следващите избори...

И на базата на какво си решил?  Видял си някакви качества в костя,  които те карат да мислиш че ще направи нещо градивно? Ти профилът му следил ли си? Да забележиш как пуска кьорфишеци и откровени лъжи и след ден ги трие. Нито подходящо образование има, нито възпитание, нито знания как се подрежда държава.  Само знае да лае и да лъже,  едно към едно е като другите подлоги. Но ти си гласувай за него, за българите по принцип е достатъчно да знаят кой какво казва, вместо малко да се хванат да помислят. 

преди 2 часа, Кико написа:

. И хора като теб, Миро( трола, не ти, дето цитирах мнението ), наливат масло в огъня, без да предлагат конкретни предложения за изход от скапаната ситуация. И ако още твърдиш, че заради Русия сме на това дередже, 13 години след влизането ни в ЕС, то просто си смешен. Атака имат 1-2 % подкрепа може би. В миналото да кажем са стигали до 20%. Но как може 1-2% от хората, подкрепящи Атака на избора, да са големия проблем на една държава? Това го няма никъде по света!

Виждам че визираш мен. НЯмакакво да ти отговоря на глупостите ти . Многократно са опровергавани не от мен, а от фактологията , и най вече от ИСТОРИЯТА.

Не съм му следил профила. Не вярвам и че ще направи нещо, ако влезе в парламента. Вероятно с нищо не е по-добър от останалите. Така че, защо да не гласувам за него?!

току-що, ncl написа:

Вероятно с нищо не е по-добър от останалите. Така че, защо да не гласувам за него?!

Копейкин е много по отявлен фейкомет и от Сидерович. Какво стана с онея фейкове за образованието , за курсовете по история и отричане "уж" на турското робство ?

Искате си фейкомети - дават ви се. Не се ли осъзнавате че на шараните им дават именно това което искат да лапат ? :) 

преди 1 час, ncl написа:

Не съм му следил профила. Не вярвам и че ще направи нещо, ако влезе в парламента. Вероятно с нищо не е по-добър от останалите. Така че, защо да не гласувам за него?!

Е след като ти самия осъзнаваш, че е обикновен лаладжия и некадърник  къде е логиката да си дадеш гласа за него?  Гласувай за достойни хора,  иначе се обезличаваш и обиждаш сам себе си.  После се сърдите, че политиканите се държали с вас като със стадо. 

преди 1 час, miro20 написа:

Копейкин е много по отявлен фейкомет и от Сидерович. 

Сидера е бита карта вече, костя му е наследника. Електората е достатъчно елементарен и номера вероятно ще мине.  

Кои хора са достойни?! Борисов, Нинова, Карадайъ, Симеонов, Каракачанов, Марешки,...?! О, чакай, май съм забравил умните и красивите. Те ли са най-достойните?! И после електората на Атака е бил елементарен...

преди 13 минути, ncl написа:

И после електората на Атака е бил елементарен...

Ти го каза.

преди 8 часа, ncl написа:

Фейкометите не ме вълнуват. Използват се от всички.

...и гласуваш за такива... мне... не си елементарен никак даже :)  ПРащиш от интелект. :)  

преди 20 часа, miro20 написа:

Виждам че визираш мен. НЯмакакво да ти отговоря на глупостите ти . Многократно са опровергавани не от мен, а от фактологията , и най вече от ИСТОРИЯТА.

Ти даже не може и да "говориш". Опитваш се да пишеш, но и това ти се отдава доста рядко. 

преди 21 часа, ncl написа:

Гласувал съм и аз за Атака, но на следващите избори мисля да пусна за Възраждане.

Тия пък кви са. Въпросът тук не е за кого да гласуваме, щото говори сладки неща, а за тия, които наистина имат някаква линия, която следват. Атака поне подкрепя Русия, другите де подкрепят, де не, но като цяло подкрепят личните си финанси.  Не че и аз ще гласувам за Атака, щото вече смисъл няма, но няма никога да гласувам за някакви  нови формации, както и за наличните стари с нови хора. Тия новите хора са дошли от стари партии, а това не ми харесва. Иначе честно казано, докато съществуваше БНРП, винаги съм гласувал за тях. 2000 гласа, 2000. Това е. Ама после спя спокойно, че съм си дал гласа за кауза. Не съм си давал гласа никога за хора, които през годините не позволиха държавата ни да стъпи на крака. А точно това стана и с БСП и с НДСВ и със СДС и с ГЕРБ. За мен това са едни и същи партии. Те никога не са се различавали повече от 20%. А щом 80% от мненията им съвпадат и щом България още е последна на опашката спрямо всички европейски държави, то няма смисъл нито да се гласува за гореспоменатите партии, нито да се търси нещо ново, създадено от люспи. Ето, сега коронавирус. И изведнъж всички постапокалипсистични филми и игри са на мода. И това доказа едно - човек трябва да работи само за себе си. Всички тия глупости, дето ни разправят за партии, евроинтеграция и евромаструбация, са пълни глупости. Само 2 седмици са достатъчни всичко да се срине и затова излиза на преден план личното. 

преди 18 часа, Michigan111 написа:

Е след като ти самия осъзнаваш, че е обикновен лаладжия и некадърник  къде е логиката да си дадеш гласа за него?  Гласувай за достойни хора,  иначе се обезличаваш и обиждаш сам себе си.  После се сърдите, че политиканите се държали с вас като със стадо. 

Кои са достойните хора? Тоя, дето си слага маската на очите и носа вместо на носа и устата?

преди 1 час, Кико написа:

Кои са достойните хора? Тоя, дето си слага маската на очите и носа вместо на носа и устата?

Ако ще ме обвиняваш, че съм герберунгел - сбъркал си адреса.  Не веднъж съм казвал, че всичките са от едно котило, и герб, и бкп,  и дпс, и патрЕотите. ..

А кой е достоен и кой не, всеки да си реши,  аз просто питах с какво лъжеца и манипулатор костя е по различен от бойковци,  сидеровци и т.н., че човека е готов да си подари гласа за пишман възрожденцие.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.