Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хлебарки...

Featured Replies

Твойте са били генетично модифицирани :rolleyes:

Не са мои :) Просто в ст. град са такива ;)

Още един глас за лепнещия капан.Настина е малко гадничко да ги гледаш, ама е ефикасно.

Аз сЪщо сЪм много доволен от Хлебомор-а. Не ги бях виждал от както го сложих. На мене даже едно пакетче ми стигаше за 2 зареждания - т.е. 2 години. Тази година пак реших да го сменя, ама установих, че много са вдигнали цената и са намалили бройката. hlevoust, ти кога купува за последно?!?

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Обади се на някоя фирма те наистина унищожават хлебарките завинаги.

В нашия вход периодично пръскат мазетата и нямаме никакъв проблем.

явно входа им е плачевен щом има хлебарки

и при нас се пръска, и за мишоци също

ама то никой не си избира входа та

• Автор

Аз колко пъти да ви кажа, че съм в къща. Не нова, но все пак... стига с тея организации на входове и тн. Мисля, че в къща е по-лесно щото веднъж ако се махнат и периодично се поддържа с препарати и тн. и няма да има проблеми :).

ми викаш фирма пръска и готово
  • Автор

Да... сигурно и както в нас живее 82 годишната ми баба пиеща по шепа хапчета сутрин и вечер с проблеми на дробовете и бъбреците не знам с такива гнусни пръскала и химии кво ще стане... Тя дезодорант да подуши и става неприятно на гърлото започва да кашля и какво ли не... Ясно ми е за тея фирми. Искам нещо простичко, което като го насипя на ъглите и на разни стратегически места да го изядът и да се приключи лека полека. Не искам никви пръскала и тем подобни :). Капиш.. булка :)

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

Ами тогава остава варианта който е предложил @spielberg.Без абсолютно никакви химически третирания.

...hlevoust, ти кога купува за последно?!?

Обикновено правя подмяната в края на март или началото на април, значи съм го купил малко преди това. Не ми направи впечатление да са намалили бройката, но може и да не съм обърнал внимание на това.

Със сигурност щеше да усетиш разликата, но явно си взел от старите с повече бройки. А иначе сега предлагат ето това - 6бр. за 4.50лв. А преди бяха към 20-ина бройки. Та, на тези които мислят да вземат от този продукт, търсете от пакетите с повече бройки - поне над 15-ина бр. за около 3-4 лв. Това дето сега ми го предлагат е някаква подигравка - то и за една стая не стига.

Не, опаковката си бе традиционна, инак вероятно не бих я купил. В момента само не се сещам дали бяха 5х4 или 5х3 кубчета. Не знаех, че са редуцирали броя, купих опаковката от обикновена аптека.

• 2 месеца по-късно...

С няколко месеца закъснение забелязах темата, но да се изкажа и аз. Преди години у дома беше ад, първоначално, светваш лампата в банята или кухнята и ги гледаш как хукват да бягат, с времето обаче станаха нагли и докато си вечеряме се катереха под масата да ни подяждат. Такава гнусотия беше, че да ти се отяде. Ползвали сме разни кубчета и тебеширчета, издушавали сме се с промишлени количества Райд и какво ли още не, без особен успех. Дори както сте препоръчали нагоре, викали сме и фирма, но скоро гадините се завръщаха. И после, о чудо, един познат ни препоръча решение за цели 2 лева. Една отрова против колорадски бръмбър, малко пликче на име Регент, което се продава в агроаптеките. Сварява се едно картофче, намачква се и се смесва с регента после се прави на топчици и се поставя на стратегически места, зад шкафове, зад хладилника и печката. Където сте виждали най-много хлебарки. Една вечер направихме упражнението и на сутринта само с лопатка събрахме труповете. 4 години нито една хлебарка, после се появиха отново 1-2 и тук там някоя мравчица. Отново наслагахме и вече пета година абсолютно нищо. Прекрасно е дом без гадинки.

От няколко години "Регент" е забранен за продажба.Всичко което се продава по разни пазари и сергии с това име,е менте.

Имал съм пробвал съм какво ли не...изчезват временно и пак идват от някъде другаде.Так се повтаряше години наред,докато не си взех домашен любимец котка!Не че тя ги изяде,те може би се плашат от съжителството и бягат.Беше си любимо нейно занимание да си играе с тях,потупваше ги с лапа,притесняваше ги...чат пат похапваше накрая някоя...

• Автор

Благодаря на всички за изчерпателните отговори. Много съм доволен. Наще купиха хлебомор и има ефект. Е... пак се появяват по 1,2, но не е като преди. Благодаря на всички отново :)

От няколко години "Регент" е забранен за продажба.Всичко което се продава по разни пазари и сергии с това име,е менте.

Не знаех, че е забранен. Аз преди години като купувах, тъй като се намираше само в малки аптеки си взех повечко и не ми се е налагало да търся. Но за мен по-добър от него няма. 2 пъти съм слагала и от тогава никакъв проблем не съм имала, давала съм на приятели и роднини и те също са много доволни. Това хлебарките са ужасна напаст.

• 4 седмици по-късно...

Има едни ''хранилки'' на Райд. Представляват пластмасови кутийки с няколко отвора и вътре с някакъв препарат. Много са ефикасни пише, че когато хлебарката яде от него тя заразява и останалите и така се изтребват. Според мен е добре хранилките да си стоят профилактично, защото винаги има вероятност да се появят нови гадинки.

• 1 година по-късно...

Сериозно: някой да продава хлебарки??? Не се шегувам. Драснете едно ЛС, че рядко влизам, а когато получа ЛС ще ми изпрати мейл и ще проверя :)

Благодаря!

• 4 месеца по-късно...

Ние пък (да не чуе дявола), от няколко дни имаме котка и няма пукната хлебарка, а иначе сутрин и вечер гъмжеше от тях. 

С контейнерите хлебомор също ги третирахме и ефекта беше много добър, а последно преди котката пръскахме от GLOBOL флакон против хлебарки, на другата сутрин се бяха натръшкали всички. 

На нас проблема ни е, че съседите си събират на терасата сухари и познайте за кво иде реч :D 

Дано да сме се избавили от тея гадини....

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Ние пък (да не чуе дявола), от няколко дни имаме котка и няма пукната хлебарка, а иначе сутрин и вечер гъмжеше от тях. 

С контейнерите хлебомор също ги третирахме и ефекта беше много добър, а последно преди котката пръскахме от GLOBOL флакон против хлебарки, на другата сутрин се бяха натръшкали всички. 

На нас проблема ни е, че съседите си събират на терасата сухари и познайте за кво иде реч :D

Дано да сме се избавили от тея гадини....

При мен котката ги изгони завинаги... :top secret2:

И моят приятел ми каза,че в предишното им жилище, докато са имали котка е нямало никви хлебарки! :)

Хайде дано да не ги виждам повече пред очите си!!!! :))))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.