Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автобус се взриви на летището в Бургас

Featured Replies

Смятам, че ние българите имаме други проблеми и не по-малко сериозни от опитите на еврейските политици да сплашат сънародниците си с цел гласуване на допълнителни военни бюджети!

Ние българите сме унищожавани безкръвно, безатентатно и нетерористично, но за сметка на това много по-ефикасно и геноцидно, от продажните си "български" политици:

- чрез бавен и тих геноцид на изгладняване и изгубване на човешки образ и достойнство!!!

Вярно! Изключая жертвите по пътищата, повечето от които са убити от кражбите на средства, от ръководители и служители от АПИ и от финансовите министри и други политици...Статията е стара, но за 10 годишен период(2000-2010) "успешните" самоубийства в България са 11646 и като самостоятелно, а още повече ако цифрата се сумира с жертвите от ПТП(което почти я удвоява) значително надвишават убитите от атентати евреи за същият период. Кой ще ни пази от родните ни политици и чиновници? ТЕ СА ПО ОПАСНИ ОТ АЛ КАЙДА И ХИЗБУЛА ВЗЕТИ ЗАЕДНО! Затова крещя без глас. Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 507
  • Прегледи 45k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тея от СКАТ пък са егати малоумниците! И се мислят за медия която оказва някакво влияние. Някой гледал ли е новините им? Те не дават новини, а само плюят и то прекалено. Не съм гледал горния линк и не искам да го гледам ;)

Така е, Ти не гладеш, но пък знаеш какво говорят? Може би, защото гледаш всички гледни точки по Би Ти Ви? Ала къде се губи тази гледна точка? Може би и това знаеш? Не визирам медията,а госта който присъства и това което казва........

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

• Автор

Очевидка разказа за последните секунди преди взрива в Бургас

Според пострадалата Гилат Коланги, съпругът й Ицик и неговият близък приятел Амир Менаше водели ожесточен спор с терориста секунди преди експлозията

Тежко ранена при атентата в Бургас жена разкри нови подробности за нападението в черноморския град, съобщи израелският Канал 2.

Според пострадалата Гилат Коланги, съпругът й Ицик и неговият близък приятел Амир Менаше водели ожесточен спор с терориста секунди преди експлозията.

Нападателят

избута двамата грубиянски, за да сложи чантата си

в багажника на превозното средство, споделила Гилат.

"Те започнаха да му се карат. Очевидно тогава човекът, който го наблюдавал от разстояние, решил да детонира бомбата", разказала тя.

Гилат е сред 34-мата ранени при нападението израелски граждани, които вече бяха транспортирани до Тел Авив.

Пред дни нейни приятели заявиха пред израелското издание Ynet.co.il, че екипът български спасители са взели диамантената й огърлица и два пръстена в линейката на път за бургаската болница и повече не са й ги върнали.

Същото се било случило и с други жертви на нападението.

Впоследствие се оказа, че бижута на пострадалите са в болницата "Ичилов" в Тел Авив.

Съпругът на Гилат – Ицик, и неговия приятел Амир са

сред жертвите на атентата.

на Амир беше по-леко ранена. Двете семейства решили да отпразнуват скорошния рожден ден на Ицик в Бургас. По щастлива случайност решили да оставят децата си в Израел

vesti.bg

Една интересна статия в "Гласове" от Явор Дачков:

Може ли пожарникарят от Банкя да запали Третата световна?

Лошата новина е, че тук никаква войска няма да идва да ни умиротворява, а ние можем да станем повод за Трета световна война. Защото ако Израел удари Иран, Щатите го подкрепят, а Русия и Китай естествено са против, работата дотолкова може да се оплете, че е по-добре да не я мислим.

Искам да кажа, че

вероятността Борисов да ни въвлече във война, е много по-голяма, отколкото да направи някаква реформа в някаква област

Ето какво ни предвеща носителката на благата вест Баба Ванга!

“Сирия ке падне” и след това събитие ще настъпят сериозни катаклизми и безпорядък в целия свят. Това пророчество остава сериозно впечатление в днешно време, след като се случи чудовищния атентат в Бургас.

Редактирано от agr (преглед на промените)

Очевидка разказа за последните секунди преди взрива в Бургас

Според пострадалата Гилат Коланги, съпругът й Ицик и неговият близък приятел Амир Менаше водели ожесточен спор с терориста секунди преди експлозията

Тежко ранена при атентата в Бургас жена разкри нови подробности за нападението в черноморския град, съобщи израелският Канал 2.

Според пострадалата Гилат Коланги, съпругът й Ицик и неговият близък приятел Амир Менаше водели ожесточен спор с терориста секунди преди експлозията.

Нападателят

избута двамата грубиянски, за да сложи чантата си

в багажника на превозното средство, споделила Гилат.

"Те започнаха да му се карат. Очевидно тогава човекът, който го наблюдавал от разстояние, решил да детонира бомбата", разказала тя.

Гилат е сред 34-мата ранени при нападението израелски граждани, които вече бяха транспортирани до Тел Авив.

Пред дни нейни приятели заявиха пред израелското издание Ynet.co.il, че екипът български спасители са взели диамантената й огърлица и два пръстена в линейката на път за бургаската болница и повече не са й ги върнали.

Същото се било случило и с други жертви на нападението.

Впоследствие се оказа, че бижута на пострадалите са в болницата "Ичилов" в Тел Авив.

Съпругът на Гилат – Ицик, и неговия приятел Амир са

сред жертвите на атентата.

на Амир беше по-леко ранена. Двете семейства решили да отпразнуват скорошния рожден ден на Ицик в Бургас. По щастлива случайност решили да оставят децата си в Израел

vesti.bg

Ето каква гнусна и перверзна твар е тази еврейка.На екипите тя се отблагодарила обвинявайки ги в кражба, докато ценностите и се оказват в еврейската болница.Ето това се казва мръсота.Каква долнопробна твар.

Всичко може да се каже за държавицата ни и за скотовете ни наречени политици, но че хората наоколо най-искрено са искали да помогнат е вън от съмнение.Както вън от всяко съмнение е че всички ние намираме това за ужасяващ акт и трудно може да си представи човек такава безпределна низост.Кой ще вземе в тази касапница, сред кървища и части от разкъсани човешки тела, да мисли за накити.

не ни стига цялото мазало ами и крадци ни наричат

........

Част от безумните ти правописни грешки:

минЕмалната, партиИните, камЕкадзето, УглОпяване (ДВЕ В ЕДНО), конспЕративни, профИсоналистите (отново две в едно), прЕлича, Обедителни, кордЕнирали (отново две в едно), жУнглирате, достоИни,Немога, воИник.

Въпреки това не ти липсва самочувствие и увереност. Изумен съм! Не казвам, че съм извор на грамотността, но поне не определям на глупак, всеки, който има различно мнение. А ти точно това правиш. Всеки, който изрази различно мнение, е сляп, слабоумен и т.н. И спри с жълтите вестници, книги, парцали и филми, че ще се зомбираш.

Редактирано от giordano (преглед на промените)

• Автор

не ни стига цялото мазало ами и крадци ни наричат

Обидно...

Безпокоя се за това, което става у нас след 18.07.

3500 български строителни работници спешно заминават на работа в Израел при не особено изгодни условия, в Бургас вече има Представителство на Израел, което означава увеличаването на броя на пребиваващите у нас израелски граждани, а това е сериозна предпоставка за атентати.

Не съм против евреите, но много съм озадачена от това, което става.

Част от безумните ти правописни грешки:

минЕмалната, партиИните, камЕкадзето, УглОпяване (ДВЕ В ЕДНО), конспЕративни, профИсоналистите (отново две в едно), прЕлича, Обедителни, кордЕнирали (отново две в едно), жУнглирате, достоИни,Немога, воИник.

Въпреки това не ти липсва самочувствие и увереност. Изумен съм! Не казвам, че съм извор на грамотността, но поне не определям на глупак, всеки, който има различно мнение. А ти точно това правиш. Всеки, който изрази различно мнение, е сляп, слабоумен и т.н. И спри с жълтите вестници, книги, парцали и филми, че ще се зомбираш.

Привет, не помня да съм Ви обиждал или нещо подобно точно Вас. Винаги съм мислел,че по-важно е какво казваш,какво защитаваш или отстояваш, от това което намеквате за правописните грешки.Да прав сте,но за всичко си има причина.Нежелая да споделям и да Ви отнемам от ценното време с моята.Тя е наследство от комунизма...... Аз не съм нещо повече от когото и да е тук в този сайт и не само в него. Просто съм,един обикновен човек, но държа на честността и морала! Затова се възмущавам от писания на някой хора, които без никакви доводи или доказателства си позволяват да очернят хора които дори не познават. Възмущава ме ,факта,че много хора гледат,но не виждат,четат но не разбират. Аз не съм виновен,че те незабелязват терора на който сме подложени от медиите за масова дезинформация, те ни тероризира от сутрен до вечер и няма как по друг начин да се боря с тях, затова споделям своето мнение. Ако на вас, това не Ви допада,просто не го четете. Няма безгрешни хора на този свят, едни се отдават на Бога и стават светци! Други се отдават на парите и стават милионери, аз пък съм един обикновен човек. Само Бог е безгрешен! Никога не съм твърдял,че правописът ми е правилен или точен, понеже съществува,нещо като диалект и исписвам думите така както ги изговарям. Това не е престъпление нали? Но въпреки това виждам,че грешките ми, не са Ви попречело да разберете какво съм написъл. Не виждам също диалог, или факти с които да оборвате това което съм написъл и защитавам. Тогава, къде Ви стяга по-точно чепика? ......

Нова версия за взривното устройство от атентата в Бургас

Българските специални служби и техните партньори дирят таен бункер или пещера.

Съгласно информацията, с която разполагат, нелегално събирани взривни вещества от закрити армейски поделения в ямболско са събирани в една от множеството изоставени къщи в село Лесово.

Екипите работят и по версията, че взривното устройство, което отне живота на седем души и рани десетки при кървавия атентат в Бургас вероятно е сглобено в България.

Тротилът в бомбата бил по стандарт на Варшавския договор.

Спецслужбите претърсват със специална техника ямболското село Лесово, което е в непосредствена близост до границата с Турция.

Те подозират, че в някоя от множеството изоставени стари къщи или пък бившите укрития на военните има замаскирани малки военни арсенали с взривно вещество, детонатори за него, патрони, гилзи и сачми.

Предполага се, че взривните вещества, намиращи се в тях, са били откраднати при ликвидирането на военните поделения базирани в района, които са били собственост на Трета българска армия.

Във връзка с кървавия терористичен акт на бургаското летище, е изпратен и американски експерт по експлозиви от Интерпол.

Той е изпратил образци от взривното вещество за изследване в Щатите, където разполагат с най-модерната лаборатория за изследване на експлозиви и взривове.

В село Лесово се носи мълвата, че е бил забелязан непознат мъж, който е носил куфарче да слиза на разклона за село Малко Кирилово и да се шмугва в гората.

Очевидци дори посочили и мястото на криминалистите.

pravda.bg

• Автор

Патоанатом настоява полицията да покаже снимките от аутопсията на атентатора

Разследващите и МВР би трябвало да разпространят снимките, направени при аутопсията на атентатора, а не фоторобот. Освен това е необходимо да се направи антропология на главата на самовзривилия се мъж на летището в Бургас. Това е категоричното мнение на д-р Косьо Николов, завеждащ Съдебна медицина в

Многопрофилната болница в Бургас, извършил аутопсиите на загиналите при взрива.

Според д-р Николов антропологията на главата би могла да докаже етническия произход на атентатора. „Антропологично обследване от антрополог е редно да се направи, защото дава данни за етническа принадлежност", заяви докторът.

По думите му разпространените от МВР снимки от фалшивата шофьорска книжка на атентатора са мътни и неразбираеми. Фоторобът също не дава реални представи.

„Разяснил съм на всички, които имат пряко отношение към това, какво да направят - с главата, със снимките, които съм направил. А вече колко дни в медиите се разкарва някакъв портрет, който прилича и на брат ми, и на кой ли не, прилича на всеки. Защо стоят снимките в бюрото на някой си и не са тиражирани", попита пред Дарик той.

По думите на д-р Косьо Николов има пропуски в разследването за атентата. „То е елементарно - всеки от нас е гледал, когато се издирва масов убиец, западняците пускат на секундата. При нас вече мина мероприятието. Всяко чудо за три дни и готово", обясни той.

Останките от атентатора се съхраняват в отделението по Съдебна медицина в Бургас, а не в Израел, разкри още д-р Николов.

dariknews.bg

Оцеляла от атентата: Някой взриви бомбата дистанционно!

Докато разследването на атентата в Бургас върви, една от оцелелите в него жертви хвърля нова светлина върху инцидента, тръбят израелските медии.

Свидетелка загубила при атентата съпруга си, твърди, че малко преди взрива терористът се сдърпал с мъжа й и негов приятел. В скандала камикадзето издърпал багажа им от автобуса и сложил своя багаж. В разгара на спора, според свидетелката Гилат Кулангия, някой активирал с дистанционно адската машина, твърди жената пред разследващите. Гилат, която е тежко ранена и се лекува в израелска болница, споделила същото и със своите роднини. В момента специалните служби проверяват твърдението на жената. Според специалистите, фактът че терористът искал да наеме кола, говори че не е имал намерение да се самоубива.

senzacia.net

• Автор

Камикадзето бил муле, основният терорист се разхожда на свобода

Камикадзето, който окървави бургаското летище “Сарафово”, бил муле. Той бил умствено изостанал. Това сочи анализът на главата, която е добре запазена, обработена и с напълно възстановени черти. Основният терорист се разхожда на свобода, съобщава “Бесове”. Тези факти обръщат на 180 градуса разследването за дълбоката международна конспирация, в която той е бил включен като крайно звено, предаде БЛИЦ.

Почти е сигурно вече, че мъжът просто е ползван като муле и дори може да не е подозирал, че може да пострада. Изчиства се вече и основната версия - бомбата му е била връчена същия ден със задачата да я постави в багажника. На камерата от чакалнята на летището се вижда, че камикадзето носи две чанти – раница на гърба и друга по-малка сумка през кръста, висяща на корема му.

Приближавайки, изпълващия се с туристи автобус той най-нахално се навел пред багажното и почнал да размества куфарите на евреите, за да натика по-навътре своите две чанти. Именно тази липса на нормално поведение е предизвикала недоволството на двамата израелски туристи, които му направили забележка и които са били непосредствено до него, когато се е взривила бомбата.

Техните трупове са и в най-тежко състояние. В този момент висящата преди това сумка на корема му вече е била в ръцете и той е трябвало да я натика в багажника. Тук е и голямата загадка – дали неуравновесеността му е причина в този момент той да дръпне предпазителя или мулето е било наблюдавано от друг човек, който виждайки суматохата, е взривил бомбата дистанционно.

Съдебният лекар д-р Косьо Янков, който аутопсира заедно с израелските специалисти шестте трупа в бургаската морга, призова оперативно-следствените органи да покажат лицето. Със сигурност всеки, който е виждал лицето на загиналия терорист, ще го свърже и с това, че поведението му е на човек с умствена изостаналост.

Главата на т.нар. камикадзе бе умита, възстановена и снимана от д-р Галина Милева – депутат от ГЕРБ, член на Постоянната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. В момента главата и останките на трупа са в хладилник в бургаската морга.

Редактор: Ая Косарова

http://society.actua...ews_394732.html

Чета коментарите и репликите на "защитниците" на евреите (защитници от кого и от какво!?) по форумите и медиите. Според всички тях, видите ли, евреите били най-интелигентните и умни на земята и затова всички ги мразели и гонели - Холокостът, и Тероризмът, са следствие и прояви на еврейското превъзходство над останалите! И всички, които не признават това "еврейско" превъзходство били анти семити! Да си въобразяваш, че само защото си умен и красив, си заслужава и да бъдеш изтребван като зайци на пусия, е най-малкото детинско и несериозно... и много, много неинтелигентно! Но за сметка на това е ярък пример за механизмите на успешното манипулиане на масите чрез лъскане на човешкото его, чрез втълпяване на национална гордост и превъзходство, внушение за богоизбраност и прочие небивалици. Така се ражда национализмът с всичките му трагични последствия. Защото интелигентни са всички човешки същества и цветът на кожата не е фактор! Фактор е обаче умението на хората да се осъзнават за заблудите и внушенията, на които са подложени чрез обуславяне от собствените си политици. А що се отнася до антисемитизма, най-ярък антисемитизъм демонстрира именно израелското правителство с неговата антирабска политика на вмешателство във вътрешните работи и постоянна конфронтация със страните от арабски свят както с ракетите си за изтребление, насочени срещу арабите семити, така и с огромните си бетонни стени, в които е затворило за геноцид и изтребление арабското семитско население на Палестина.

Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"

"Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

dnes.bg

Като погледнах темата днес пак, видях че чета за премиера...а очаквах ново съобщение за продължение, щото нали принципно в БГ всяко чудо е за три дни...с изключение на Бойко. хД

Като погледнах темата днес пак, видях че чета за премиера...а очаквах ново съобщение за продължение, щото нали принципно в БГ всяко чудо е за три дни...с изключение на Бойко. хД

Цитираното по-долу признание всъщност слага край на версията за ислямистки атентат.

Камикадзето бил муле, основният терорист се разхожда на свобода

Камикадзето, който окървави бургаското летище “Сарафово”, бил муле. Той бил умствено изостанал. Това сочи анализът на главата, която е добре запазена, обработена и с напълно възстановени черти. Основният терорист се разхожда на свобода, съобщава “Бесове”. Тези факти обръщат на 180 градуса разследването за дълбоката международна конспирация, в която той е бил включен като крайно звено, предаде БЛИЦ.

Почти е сигурно вече, че мъжът просто е ползван като муле и дори може да не е подозирал, че може да пострада. Изчиства се вече и основната версия - бомбата му е била връчена същия ден със задачата да я постави в багажника. На камерата от чакалнята на летището се вижда, че камикадзето носи две чанти – раница на гърба и друга по-малка сумка през кръста, висяща на корема му.

Това вече е съвсем безнадежно отчаян опит да се спаси теорията за ислямския тероризъм.Подобно на глупостите за 11.09 и тук виждаме фрапантни несъответсвия с фактите.

Твърди се, че така наречените камикадзета са надъхани фанатици, готови да пожертват живота си за да попаднат при 72 девици в Рая или пък за да всее ужас у неверниците.

Но до такъв акт на краен фанатизъм и саможертва за кауза не е възможен при умствено изостанал човек с ментални увреждания.

Още по-невъзможна става каузата за подбудителя.В Курана се говори за обещанието на Аллах, към онзи който претърпи щети по пътя на вярата.

Да допуснем, камикадзетата вярват, че този текст се отнася точно към такъв на саможертва.Но тук възниква следния проблем: Дори да допуснем подобна вероятност, макар в Курана да има текст за изрична забрана за всяка форма на самоубийство, то това би касаело акт на саможертва.

Как обаче подбудителя ще мотивира себе си.Той не се самоубива и тази награда не е за него

Напротив, тъй като първата жертва е невменяем, а такъв в исляма е винаги абслютно невинен, то за подбудителя се пада не нещо друго, а възможно най-голямото нещастие - да срещне Аллах, като свой враг в съдния ден.В Курана е казано:

“който убие човек не за човек или заради покварата му по земята, той сякаш е убил всички хора.” (5:32)

Що за ислямски фанатик ще е този, който не ще се страхува, Аллах да го третира, като убиец на всички по-света?

Има ли по-налудничева глупост от тая? От кога ислямските фанатици не се съобразяват с Аллах, но за сметка на туй се вписват чудесно в антиислямската пропаганда.

Или пък тия фанатици са тъй рядко изобретателни, че службите не могат да ги разкоспирират, но изведнъж са забравили или нечели Курана, в чието име уж вършат това?

Само на мен ли това ми изглежда толкова невероятно?

Иран: Израел сам извърши атентата в Бургас

В Съвета за сигурност на ООН иранският представител изложи за пореден път циничната теза, че подобна терористична операция може да бъде планирана и извършена само "от режим, който системно убива собствените си граждани"

Източник: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5009271

Чета коментарите и репликите на "защитниците" на евреите (защитници от кого и от какво!?) по форумите и медиите.

Според всички тях, видите ли, евреите били най-интелигентните и умни на земята и затова всички ги мразели и гонели - Холокостът, и Тероризмът, са следствие и прояви на еврейското превъзходство над останалите! И всички, които не признават това "еврейско" превъзходство били анти семити!

Да си въобразяваш, че само защото си умен и красив, си заслужава и да бъдеш изтребван като зайци на пусия, е най-малкото детинско и несериозно... и много, много неинтелигентно!

Но за сметка на това е ярък пример за механизмите на успешното манипулиане на масите чрез лъскане на човешкото его, чрез втълпяване на национална гордост и превъзходство, внушение за богоизбраност и прочие небивалици. Така се ражда национализмът с всичките му трагични последствия.

Защото интелигентни са всички човешки същества и цветът на кожата не е фактор! Фактор е обаче умението на хората да се осъзнават за заблудите и внушенията, на които са подложени чрез обуславяне от собствените си политици.

А що се отнася до антисемитизма, най-ярък антисемитизъм демонстрира именно израелското правителство с неговата антирабска политика на вмешателство във вътрешните работи и постоянна конфронтация със страните от арабски свят както с ракетите си за изтребление, насочени срещу арабите семити, така и с огромните си бетонни стени, в които е затворило за геноцид и изтребление арабското семитско население на Палестина.

Привет, хубаво е да види човек,че има мислещи хора, само една малка забележка. Няма антисимитизъм, защото във фалшивата държава Израел няма семити, има поюдейчени хазари от Русия- предимно ешкенази. И това, не е БЕТОННА ПРЕГРАДНА СТЕНА. Понеже тя е издигната от богоизбраният народ,това е ЗАЩИТНА СТЕНА ? Тази стена, не нарушава човешките права на Палестинците да ходят и живеят свободно на родната си земя, тя е защитна стена. Затова тези Палестинци са терористи, защо искат да, живеят на родната си земя! Докъто тези продали се на богоборците в Сирия, Либия, тези финансирани от ЦРУ и МОССАД, и така наречената Арабска пролет, те не са терористи, те са бунтовници? Когато, набедените за терористи Палестинци стрелят,/ най често с камани, /те стрелят с истински куршуми, но когато ренджърите от Съединените Еврейски Щати и Цахал, стрелят с куршуми , то това не са обикновенни куршуми, това са приятелски куршуми. Защото сме имали общ враг? Нищо,че тази фалшива еврейска държава от самото й създаване през 1948 г. на 14 май, от тогава изтребва коренното население на тези семитски земи.

Публикувано изображение

Махнете мита за фалшивата им Холокоста и създаването на фалшивата им еврейска държава Израел и ВСВ губи смисъл.....

Познайте, кои две държави първи признават тази фалшива масоно-еврейска, частна Ротшилдова държава? Да това прави евреина Йосиф Джугашвили,познат като Сталин и онзи скритият друг евреин поставен като президент на САЩ - които заповядва да се пуснат първите две атомни бомби в света, над мирните градове Хирошима, Нагазаки избили толкова невинни хора, наричат го Труман, незнайно защо не споменават трите му имена и не казват,че това не го извърши Американският народ, тази заповед издаде по волята на свойте скрити господари евреина Хари Соломон Труман и затова не го убиха както сториха с Кенеди. Как така този Кенеди си позволява да изземва правото ни чрез Феделалният Резерв да печатаме и създаваме пари от нищото? Как така си позволява да спира войната във Виетнам и да пречи на производството на оръжие и създаването на нови и все по-нови оръжейни технологи и да печелим от това? Затова трябва да бъде убит......

Но това е дълга тема, но пък си заслужава да се знаят тези неща, за да се вижда от къде тръгва злото и да не ми се правят на богоизбран народ.......

п.п. Мислете, кажете ми каква полза имат тези така наречени терористи които обвиняват за атентата? Известност, нима не го знаехте това до сега? Или са избили много евреи? Следвайте винаги това кой има най-много полза от тези събития и ще осъзнаете кой печели най-много от тези събития като проследите в бъдището кой ще се облагодетелствува най-много и ще остане скрит под формата на жертва.......

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

• Автор

Атентатът в Бургас е трябвало да бъде извършен с кола-бомба?

По всяка вероятност терористичният атентат в Бургас на 18 юли е трябвало да бъде извършен с кола-бомба. Това предположи пред бТВ бившият шеф на българското разузнаване Кирчо Киров. Тази версия обяснява факта, че терористите са се опитали да вземат кола под наем. Когато в неделята преди атентата съучастникът на атентатора отишъл да наеме кола, неговата цел била да я използва за взрива. Вероятно това е бил план А, предаде КРОСС.

"Неминуемо взривяването на една кола-бомба би дало възможност за използването на по-голямо количество взрив, експлозията би била много по-разрушителна", заяви Кирчо Киров.

След като във фирмата забелязали, че лицето от шофьорската книжка и мъжът не изглеждат еднакво и поискали да снимат документа, вторият терорист се отказал. Той дори не пожелал да вземе капарото от 50 лева.

"Вероятно целта е била да не предизвикват интерес върху себе си, затова са се отказали от този вариант. Ако взривното вещество не е внесено, значи е било на територията на страната. Следва да предполагаме, че някъде има количество, което не е използвано", заяви Кирчо Киров. В момента полицията проверява всички складове и помещения за взривни вещества.

Според генерал Киров вероятно съучастникът се е оттеглил по пътя, по който е дошъл. Най-лесният маршрут е през Румъния или Гърция. Всички други пътища изискват визи, което усложнява операцията. Ако съучастникът е все още на територията на България, то той е с редовни документи. Другият вариант е да е българин. "Съобразно възможностите на нашите служби, такива каквито аз ги познавам, смятам, че те работят на върха, на предела на своите възможности, такива каквито са", допълни генералът.

Той призна, че израелските служби Мосад са подали лично сигнал в началото на тази година за възможен терористичен акт срещу израелски туристи в България. Тогава те твърдели, че нападението се готви от "Хизбула".

Редактор: Сияна Любомирова

http://society.actua...ews_394884.html

...Защото в не много отдавнашно време по някои арабски телевизии вървяха кадри как режеха главите на едни български шофьори и ги хвърляха в една река.

Толкова много българи са работели, работят и ще продължават да работят в арабските страни и са живи свидетели за това, че главите им са на раменете им.

Аз също съм пътувала надлъж и нашир из арабския свят и освен чудесни приятели с друго не мога да се похваля. А и трябва ли!?

И арабите, и евреите са обикновени хора, с общ произход на семити, които искат да живеят в мир и разбирателство, както винаги са живели до сега. А обикновените хора, не политиците, не финансовите акули, а обикновение семити - евреи и араби, нямат енергия нито желание да се избиват помежду си и да подпалват световни войни. И никога не са имали и не ще имат!

Политиците и техните кукловоди, ционистите, са тези, които измислиха в пъклените си умове Холокостът, и Тероризмът, и Ал-Каида, и революции пролетни и цветни всякакви, и глобализмът, и Новият Световен Ред на Икономическия Империализъм, който е най-опасното явление в съвременната човешка история.

в блатото на собствената си омраза и сляпост

И е крайно време да се измъкнеш от там - като Барон Мюнхаузен, дърпайки се сама за косите си! ;)

Това което можеда се направи тук е да се организира едно надплюване ...

За сега само ти си тази, която говори и плюе...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.