Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автобус се взриви на летището в Бургас

Featured Replies

Съжалявам, че трябва да го кажа, но май ще се окажат верни вариантите с конспирацията. Това наистина ще бъде удобен повод (умишлено създаден или не). Сега ще изсипят върху Иран няколко тона демокрация (и без това отдавна им се канят), след което ще пратят американски и английски петролни компании, финансирани от еврейски (пардон, европейски и американски) банки да надзирават мира, както направиха в Кувейт, Ирак, Либия... Дано само не са забравили, че Иран вече има атомна бомба, а дано пък иранците са достатъчно разумни да не я използват... Дано не съм прав...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 507
  • Прегледи 45k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иран вече има, далеч не само една ядрена бомба. Иначе и аз се надявам, да не се стигне до атомизиране на конфликта, че жална ни майка!

В този момент ми се ще да кажа това

Публикувано изображение

Само с молитви не става, Бог така не помага

• Автор

Само с молитви не става, Бог така не помага

Така е. :)

Давайте идеи какво да правим!

Кирилов, грешиш... Всички камикадзета преминават през задължителни школи за обучение. Учат ги да се държат, говорят, движат като европейци нарочно, за да се промъкват незабелязано и да не бият на очи. Слагат си специални колани, изкуствени стомаси, каквото се сетиш, за да скрият устройствата по себе си. Повечето от атентаторите нямат семейства, или са загинали в подобни каузи...други пък го правят заради пари..за да помогнат на семействата си. Трети, заради каузата. Но ВИНАГИ преминават през екстензивно неколкомесечно обучение. Най-търсени са младите жени. Почти всички имат традиция преди да извършат някакъв терористичен акт да се запишат на камера, за да насърчат останалите членове в групировката..и да прославят семействата си. Защото в своите очи, те умират в името на велика кауза. И те се наричат мъченици.. Миналата година, като част от обучението ми в курса по Женски самоубийствен тероризъм, качих едно клипче в ютуб за една от първите терористки-камикадзета в Ливан..точно срещу израелтяни..

И сами виждате как нейните сънародници коментират отдолу, че момичето е мъченик, борец за свобода и т.н..но не и терорист..и колко са надъхани да отстояват тази си позиция.. Те се възприемат като герои..факт за жалост.. И не искам да съм лош пророк, но съм сигурна, че и други атаки предстоят...просто в България е толкова лесно да се извърши нещо подобно..

Можно рассматривать его заявление с двух позиций. Первая: это политический ход Израиля, чтобы найти повод для нанесения прямого удара по Ирану. Самая экстремальная версия - это принесение своих граждан в жертву ради этого самого повода. Вторая позиция такова: трудно поверить, что это политический ход, то есть "Моссад" ошибся в определении автора. Тогда встает закономерный вопрос: почему была выбрана Болгария, и как Израиль будет отвечать?

Цитат от тази статия на в. "Правда"

И още едно въпросче, което възникна в мен, но поради дългия горен пост ми излезе от главата. Ето един факт изнесен в медиите ( само на тях се оповавам, защото до това имам достъп). Предполагаемият атентатор е с американски паспорт, американска шофьорска книжка и ала бала. Американски документи? Откога терористите предпочитат да ползват за прокритие Америка? И това не е ли червена лампа, която трябва да светне в главата на нашите управници? Ето и ние сме държава, от която се интересуват терористи. Тогава? Ами тогава сме наравно с Щатите. След като за да отидем до щатите се интересуват и от майчиното ни мляко, защо и ние да не се интересуваме от майчиното мляко на всякаква американска сган, посещаваща България по повод и без повод? Мадона, не греша. Аз се застраховах. Ти малко не си права, четейки това и онова. Ето ти факти. Никой не е поел вината за атентатите. Има някакви версии, че това са така да се каже самоуки атентатори. Значи не са обучавани в специалните школи. А кой и защо би станал атентатор от подобен тип? Това на първо място вероятно са убежденията. Тук обаче споменах и нещо друго в горния си пост, заради което не може да ме упрекнеш в грешка. Аз казах, че това или са хора, вярващи в идеите си или такива с ПРОМИТИ МОЗЪЦИ. А когато някой е с промит мозък, той действа по точно определен начин. Когато някой вярва в нещо, стигайки сам до това нещо, то той действа по различен начин. Не се крие! Тоя се крие. Значи вариантът със самостоятелния атентатор като оня в Дания отпада. Остава варианта с промития мозък по незнайно какъв начин ( в нета е пълно с такива начини) или оная версийка за невинния случаен атентатор, неподозиращ за това, което го очаква. Има и още една версия. На грешна следа сме!

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

Мадона, те наистина са герои в смисъла който се влага в тази дума... особено ако е унищожила неприятеля... не всички имат свободата да си изградят конвеционална армия за конвеционални бойни действия, да не говорим че понякога това няма и ефект.... А факта че във война страдат и мирни жители а не само бойци, е всеизвестен... Израел в Ливан е убила стотици хиляди мирни жители с конвенционални и неконвенционални оръжия и начини, за палестинците няма какво да говорим, там е вид геноцид направо... Въпроса е че войната се пренася там където може, дали с цел някаква политическа и по-мащабна, или просто защото е по-лесна целта ... това е въпроса засега... А думата тероризъм, тя има свойството да се приписва на слабите или бъдещите цели на някаква политикас цел назначаването им за служебно лоши пред общественото мнение в света ...

• Автор

Все си мисля, че зад този атентат стоят нечии политически и икономически интереси. Всичко като че ли върви по някакъв сценарии, толкова добре е организирано... От кого и защо ни остава само да гадаем и да чакаме събитието. Дано греша и дано България не пострада.

Мадона, не греша. Аз се застраховах. Ти малко не си права, четейки това и онова. Ето ти факти. Никой не е поел вината за атентатите. Има някакви версии, че това са така да се каже самоуки атентатори. Значи не са обучавани в специалните школи. А кой и защо би станал атентатор от подобен тип? Това на първо място вероятно са убежденията. Тук обаче споменах и нещо друго в горния си пост, заради което не може да ме упрекнеш в грешка. Аз казах, че това или са хора, вярващи в идеите си или такива с ПРОМИТИ МОЗЪЦИ. А когато някой е с промит мозък, той действа по точно определен начин. Когато някой вярва в нещо, стигайки сам до това нещо, то той действа по различен начин. Не се крие! Тоя се крие. Значи вариантът със самостоятелния атентатор като оня в Дания отпада. Остава варианта с промития мозък по незнайно какъв начин ( в нета е пълно с такива начини) или оная версийка за невинния случаен атентатор, неподозиращ за това, което го очаква. Има и още една версия. На грешна следа сме!

Не съм съгласна с изводите ти, защото са прибързани и се базират на това, което медиите представят и собствената ти преценка. Рано е още за такива изводи. А аз не чета това и онова. Аз това съм завършила, та съм почела, пописала, повидяла мааалко повече, за да знам какво пиша тук. Но нито споря, нито убеждавам..няма смисъл...хората няма да възкръснат.

Стореното..сторено. Ужасен кървав акт е налице в относително мирната ни България..

Не се предоверявайте на продажните медии. Те показват това, което им спускат отгоре.

Синбад, съгласна съм!

http://www.webcafe.bg/id_578054818

Една много вярна статия...

Статията оставя вкус повече на ярко изразен шовинизъм отколкото на непредубен реализъм.... не че няма някои истини, има ги , но се мъчи да насади главно шовинизъм ...просто няма нужда от това, защото тоя път е известно до какво води.... едва ли някой ще си го пожелае реално...

Това ми е по-интересно ... http://www.webcafe.bg/id_1656839901

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

"Според мен нито Иран, нито "Хизбула", нито "Хамас" стоят зад този атентат. Това не е част от тяхната политика досега - да извършват атентати извън страната", каза д-р Мохд Абуаси.(Data)

Обаче тия от Афера.бг ме убиват със сарказма си ... ако темата не беше сериозна щях да пусна хилеща се емотка ...вижте сами техния анализ ..

http://afera.bg/skandalno/27047.html

Ех, ти от госпожа ТИМОВА какво друго очакваш тя е от техния ТИМ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mglfm0FcgaU

Като се обърне каруцата... и всички знаят и разбират и най-вече - имат мнение.

Като се обърне каруцата... и всички знаят и разбират и най-вече - имат мнение.

Е, два дена мълчах. Целта ми бе да разбера и други мнения - за и против. Не може да ме убедите, че тия неща не са се знаели. Ако не от нашите служби, то поне от израелските. В България над 20 години не е имало подобни атентати. Това е една добра възможност за Израел да ни вкара в техните игри. Дори това да не е истина, тоя атентат е добре дошъл за Израел. Все ми е тая, аз съм българин. Ниукой не може да ми налага, че някакви атентатори самоубийци или евреи са повече от мен. Колкото те са хора, толкова и аз съм човек! Писна ми все някой да е жертвата. Ние не сме ли жертва с нашите мизерни заплати и нашия мизерен живот? И ако евреите един ден в годината чувстват нещо като неудобство, ние чувстваме това неудобство всеки ден, защото държави като Израел, САЩ, Германия, Холандия и така нататък, ни карат да се чувстваме нищожни!

Имах предвид политиците и другите публични личности. Тук по форумите е ясно, че всички разбираме :)

МВР:

Мъжът, самовзривил се на летището в Бургас, не е Мехди Мохамед Гезли

Не отговаря на истината тиражираната информация от български и чужди медии, че мъжът, самовзривил се на летището в Бургас, е Мехди Мохамед Гезли, уточниха от пресцентъра на МВР.

Некоректно е публикуването на факти, без те да бъдат потвърдени от Министерството на вътрешните работи или други компетентни институции.

Работата по изясняване на самоличността на извършителя на терористичния акт продължава.

И в този случай МВР ще спази принципа за прозрачност и своевременно ще обяви резултатите от разследването, се посочва в съобщението.

.burgasnovinite.bg

Гадовете от Израел и САЩ пак решиха дори с цената на жертви от собствения си народ, да си "произведат" повод отново да разграбят и унищожат поредна страна, да избият невинното й население, жени, деца, мъже, да разграбят богатства и да намерят пазар за стоката си и прането на мръсни пари.

Избиха милиони невинни по целият свят, но когато САЩ и Израел избиват невинни са герои. Две изкуствени държави, пиявици на гърба на света. Докато съществуват, мир и равнопоставеност между хора и раси няма да има. Как може тези държави да нападат, други държави без ничие позволение? Това са брутални ракови израстъци на планетата земя - САЩ и Израел.

ПП: Най-странното е, че "богоизбрания" народ не е прекарал дори и ден без да е във война от както съществува. Освен това изземва някои от функциите на "всевишния" като си мисли, че може да решава кой е достоен и кой не да доживее земния си път.

Също толкова странно е, че държава на която от всеки изхарчени 3 долара - 1 е взет на заем (САЩ) принуждава партньорите си, да свиват в черупка страни като нашата и да се разпростираме "според чергата си".. Едва ли докато има живот на Земята ще доживеем САЩ да имат по-малко дългове, от съвкупно целият останал свят, но въпреки това те продължават да харчат за войни, толкова с колкото цели континенти се изхранват.

И отмъщават за всеки един териостичен акт срещу тях. И за този в Бергас, заявиха, че ще отмастят. :) Ми, няма да има край ... Ще им го върнат и така до бекрай. И никой не се пъне да ги вразуми, след като политиците в САЩ (най-големият миротворец в света) не правят това, защото идват на власт в голяма степен, с парите на военнопроизводствените концерни.

Е трябваше им тригер да започнат война. Тригера щракна сега както се каза по горе "Бог да пази България" Лошото само е че въвлякоха и нас в световната им глупост.

Е трябваше им тригер да започнат война....

Като гледам новините, точно това им е целта - да нападнат Иран, заради петрола. А като го направиха и на наша територия, ще ни притиснат и съвсем ще се докопат до що военна тайна е останала опазена. Вече сме феодали на Израел и САЩ. Да благодарим на правителството ни :mad:

Хубаво е за този атентат да не се мисли само в черно и бяло!

Различните гледни точки, не означават, непременно неправилен анализ!

diagnoza.net

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.