Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автобус се взриви на летището в Бургас

Featured Replies

п.п Нещо за справка към еврейката izabel1- Защо не затвориха веднага границите и полетите?

ха ха ха къде да ги затворят и до кога ??? Да не би случайно камикадзето да напусне с фалшив паспорт ли ???
  • Отговори 507
  • Прегледи 45k
  • Създадено
  • Последен отговор

ха ха ха къде да ги затворят и до кога ??? Да не би случайно камикадзето да напусне с фалшив паспорт ли ???

Знам,че си меко казано ограничена умствено,но чак пък толоква?.........

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/netanyahu-wants-to-turn-the-israeli-intelligence-failure-over-bulgaria-into-an-excuse-to-strike-iran.premium-1.452076

Знам,че си меко казано ограничена умствено,но чак пък толоква?.........

То добре че има такива като теб твърдо казано "умствено Неограничени" че да може да сме в час със световната конспирация !

Предполагах че си с неограничена фантазия ама чак пък толкова.

Дай на ново сега за Олимпиадата в Лондон ... там колко ще са жертвите и МИ6 как ще проспят пак коварния план на евреите ???

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

То добре че има такива като теб твърдо казано "умствено Неограничени" че да може да сме в час със световната конспирация !

Предполагах че си с неограничена фантазия ама чак пък толкова.

Дай на ново сега за Олимпиадата в Лондон ... там колко ще са жертвите и МИ6 как ще проспят пак коварния план на евреите ???

За последен път ти го казвам, не бих си мръднал пръста за такива като теб! Стой си в неведение, гледай какво ще се случи и ползвай ако е възможно главата си за нещо повече от носене на шапка........

Вижте атентатора, взривил автобуса в Сарафово (видео)

Публикувано изображение

Гадно, но който има здрави нерви, нека види (+18)

Терористът е бил в България най-малко 4 дни преди атентата.

Никой към настоящия момент не е поел отговорност за атентата.

За последен път ти го казвам, не бих си мръднал пръста за такива като теб! Стой си в неведение, гледай какво ще се случи и ползвай ако е възможно главата си за нещо повече от носене на шапка........

Точно за това ползвам главата си ... да ти анализирам глупостите (на човек който не е излизал от селото а камо ли да си минавал през летище) !!!

Глупости от сорта че взрива пътувал от Израел и нашите са го проспали ха ха . (освен и тях ако не вкараш в играта) Може и да го проспят ама може и да не го ... нали ? Може ли професионалисти като МОССАД да залагат на карта всичко и да се надяват че ще мине ? Щото ако не мине ще бъдат пряко обвинени ! Може ли да рискуват ако предположим че теорията ти е вярна ?

Като може да пратят само един човек с празно куфарче с дрехи и малко налични пари и да приготви всичко от няколко магазина и аптеки съвсем легално и да го предаде на който трябва а ще рискуват преминаване по скенери и да се надяват че някой ще спи от другата страна.

Точно за това ползвам главата си ... да ти анализирам глупостите (на човек който не е излизал от селото а камо ли да си минавал през летище) !!!

Глупости от сорта че взрива пътувал от Израел и нашите са го проспали ха ха . (освен и тях ако не вкараш в играта) Може и да го проспят ама може и да не го ... нали ? Може ли професионалисти като МОССАД да залагат на карта всичко и да се надяват че ще мине ? Щото ако не мине ще бъдат пряко обвинени ! Може ли да рискуват ако предположим че теорията ти е вярна ?

Като може да пратят само един човек с празно куфарче с дрехи и малко налични пари и да приготви всичко от няколко магазина и аптеки съвсем легално и да го предаде на който трябва а ще рискуват преминаване по скенери и да се надяват че някой ще спи от другата страна.

Добре, само където има една малка подробност естественно еврейска ......... И моляте, не жунглирай с думите никъде не съм споменавал подобно нещо което ми приписваш ,че взривът пътувал от Израел...... бъди честна знам,че ти е много трудно да имаш морал и чест, никъде не съм писал подобно нещо стоя зад всяка моя дума. Посочи ми къде съм написъл подобно нещо или си вземи думите и си ....

http://www.rockefell...deb007cc719.pdf

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

стига сте се джафкали, ами вижте докато бомби убиват българи героичната полиция затваря торент-сайтове- защото те са по-голямото зло

стига сте се джафкали, ами вижте докато бомби убиват българи героичната полиция затваря торент-сайтове- защото те са по-голямото зло

родната полиция ни пази мда -

едни затварят торент - сайтове, други проверяват за празни цигарени гилзи нъл забранени и мнооо опасТни

нещастници

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

... героичната полиция...

И не ги ли беше срам снощи, да не кажат, че има жертви. :mad:

Мен пък това ме вбеси неистово. Ранени имало само.

Малоумници такива. Снощи жертви нямаше, сутринта 8. :mad:

И не ги ли беше срам снощи, да не кажат, че има жертви. :mad:

Мен пък това ме вбеси неистово. Ранени имало само.

Малоумници такива. Снощи жертви нямаше, сутринта 8. :mad:

Как да не са казали. Аз още снощи (ваше време да е било 12 PM ) четох че били 6 загинали и над 30 ранени !

Как да не са казали. Аз още снощи (ваше време да е било 12 PM ) четох че били 6 загинали и над 30 ранени !

Новините почнаха в 19 ч. Тогава нямаше жертви.

До 12 през нощта явно са се появили.

Защо мълчаха 5 часа ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ами перси и араби са различни хора.Бойко ти говори за араби и отношенията си с тях.Съответно и араби не са сред заподозрените.Тук колкото и да са глупави приказките му за дюнери, той е точен. Ти обаче го критикуваш за именно по този повод.

Може би сега ще успееш да ми посочиш един самоубийствен атентат при който камикадзето да е иранец.Вярно, че си далеч от подробностите и фактите, а не бива да се настоява особено в заключения без налични такива.

Мисля, че прекалено надценяваш Бойко и способността му да разграничава перси и араби... Човекът хал хабер си няма, но ти реши, че е тънко запознат и изказването му е точно. Може и така да е, кой знае...

Подобни кръвопролития се планират, а не стават случайно.

Още една тъжна новина:

"Дъщерята на израелския посланик у нас е с много тежка политравма – гръдна и коремна контузия, научи БЛИЦ от източници във ВМА. Тя е една от пострадалите в атентата в Бургас.

Младата жена е с разкъсан черен дроб и диафрагма. Пострадалата е на изкуствено дишане и все още има опасност за живота й."

blitz.bg

Дано оцелее!

Току що по Нова тв,самия той отрече тази информация и изрази учудване от къде е излязло това.Дъщеря му е в Израел жива и здрава.

Посланикът е тип с кораво сърце, Врял и кипял. А и да не мислиш, че ще седне посланик да приказва от свое име? Казал е каквото са му наредили.

• Автор

Току що по Нова тв,самия той отрече тази информация и изрази учудване от къде е излязло това.Дъщеря му е в Израел жива и здрава.

Ясно е откъде е излязло, само не знам защо?

И все пак си мисля, че никой журналист не би се наел да пуска подобни слухове.

Мъглата около атентата е пълна...

Атентатите в България от началото на 20 век до днес

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Мисля, че прекалено надценяваш Бойко и способността му да разграничава перси и араби... Човекът хал хабер си няма, но ти реши, че е тънко запознат и изказването му е точно. Може и така да е, кой знае...

Бойко все пак е кандидат на науките, а си мисля, че далеч далеч не е тънка разликата м/у араби и перси.

По интересно е, че не съм чувал никога за камикадзе иранец.Което за мен прави тази версия повече от съмнителна.

Министър -председателя на Израел пък твърди че са ни предупредили и то с твърде много подробности.

Предупреждението е за атентат на летище и то за автобус превозващ хората извън летището.

Твърде точна информация, за да пренебрегнем възможността тези да са замесени.Възможно е те да са организаторите.

Изключително фрапиращ е факта, че никоя организация не е поела отговорност за атентата.

Няма групировка, която да изърши такъв теракт и да не протръби за това из целия свят.

Това именно е и целта на терориста - максимална известност и демонстрация пред лицето на врага.

Дори Хизбулла, организация, за която никога не може да се твърди, че страда от братски чувства към евреите - се дистанцира.

Оказва се, че терористите пропускат най-важния момент - първите часове след атентата.

Всичко това поражда въпроси, а тези снимки от камерите са за отбиване на номера и скриване на пълното безхаберие по отношение на въпроса - кои са извършителите?

Според Синдиката на МВР- СФСМВР,това е снимката на терориста-единак-

Мехди Гезали.

Бил е затворник в Гуантанамо !

Не винаги организацията им е изготвена от терористична организация,а от единичен терорист-психопат.

Ако наистина се окаже така,то този човек поставя на карта,освен всичко друго,и бъдещето на своите братя мюсюлмани.

Самият шофьор на автобуса-загиналият наш сънародник-Българин е мюсюлманин.

За съжаление днес в морето от информация,такива "единаци",ще са все по-често срещани...

А нека си представим само,как службите за сигурност,ще отсяват организираните групи и терористи,с "единаците"...!? Май оплюването на хората,които денонощно работят в тази сфера,е силно пресилена,нали ?

Публикувано изображение

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Интересно ми е някой дали се замисля, че картината е по - голяма от това ъгълче, което коментираме тук. Скоро нещата ще станат ясни - защо и как:

http://news.data.bg/2/bulgaria/361647

... Много скоро :eek:

Интересно ми е някой дали се замисля, че картината е по - голяма от това ъгълче, което коментираме тук. Скоро нещата ще станат ясни - защо и как:

http://news.data.bg/2/bulgaria/361647

... Много скоро :eek:

Все пак,е извършен кървав терористичен акт в страна,членка на ЕС и НАТО !

Какво очакваш ?

Все пак,е извършен кървав терористичен акт в страна,членка на ЕС и НАТО !

Какво очакваш ?

Ще видим до няколко месеца както казах :) До тогава няма да знаем на 100 %, Б-я хубаво е членка, но аз мисля, че 1-2 кораба са предостатъчни за целта. Цели 4 не идват ли малко множко?! Те с тези 4 могат да ни превземат държавицата мизерна - в кръга на шегата (само първата част на изречението) :D

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Има много въпроси, които възникват в мен. Първия от тях е маскировката на предполагаемият атентатор. Защо с маскировка? Когато някой се бори за някаква кауза е открит до мозъка на костите си. Но да кажем, че тук не говорим за кауза, а за промити мозъци. Следва втори въпрос. Защо Бургас? Тук вече може да навляза в треориите на конспирациите. Не съм навътре в нещата, не ме интересува, но май в Бургас или около Бургас има или ще има някаква американска база. По време на войните от там излитаха американски самолети. Тоя район е най-близо до Иран и дори ни плашеха и плашат, че Иран има директен достъп за въздушен удар по черноморието ни. Дори да не е истина това, ето ти една причина хората в тоя район да въстанат срещу американското присъствие в България. Трети въпрос. Защо израелските тайни служби бяха у нас само след няколко часа ( ако се вярва на официалната информация, защото ме съмнява, че никога не са си тръгвали от тук). Защо и американските са тук? Какво общо имат те? Не сме ли суверенна държава? Защо израелските туристи бяха "отвлечени" само след няколко часа? Това са свидетели! Не трябва ли да останат по местата си за подробни разпити и да са налични за следствието когато потрябват? Уликите си заминаха, нашите служби бяха превзети от Израел и САЩ, а парламента приема декларацийки както винаги. Това е все едно мен да ме ограби някой циганин и аз да изляза с декларация пред медиите, че осъждам кражбата на тоя циганин. Смешно е. И без да декларирам нищо на всички е ясно, че кражбата е лошо нещо, нетолерирано от нито един закон по света. Не ми е ясно и друго. Защо веднага се приема за истина това, че имаме терористичен акт? В БЪлгария обикновено експлозиите са свързани с разчистване на сметки. Кой е пътувал в тия автобуси и защо? Това обикновени туристи ли са или не? Никой не казва нищо по въпроса, а туристите вече ги няма. Ами ако това е чисто и просто добре обмислено криминално деяние за унищожаването на някой бизнес конкурент примерно? Не ми казвайте, че имало терорист-атентатор и така нататък. Лесно е да се манипулира някой, който срещу заплащане да пренесе една раничка с незнаен товар. Някой бе споменал, че въпросните туристи идвали да играят в нашите казина. Лошо няма, но веднага Израел скочиха с официална информация за вината на Иран. Нещо не ми се връзват нещата. При тях няма ли разчистване на сметки? Това за мен говори само едно. Всичко е било ясно отдавна, вероятно дори и детайлите за изпълнение. За добро или лошо, никога няма да разберем цялата истина. няма да разберем и кой е истинският виновник. Винаги някой може да си препише славата. Повечето организации изчакват да видят как ще се развият нещата. Може би ще се появи и някой, дето ще поеме фалшивата вина и това ще сложи точка на тоя пъзел за всички нас и за истинския поръчител :)

• Автор

В този момент ми се ще да кажа това

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.