Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

странно изискване за компютър

Featured Replies

Не взимай безжични работи ! Аз си взех безжична мишка за лаптоп-а ми и с извинение ми скъса г*за от сменяне на батерии ... просто не си струва

• Отговори 153
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

и аз имам такава мишка :D . Щото аз съм само с лаптоп-и и досега тъи съм свикнал.Въпроса е че съм решил да си взема , ако има разбира се такаваа клавиятура.Благодаря за съветите, но така съм решил.Кажете има ли такова нещо и по колко издържат нормалните батериите дюрацел на обикновенните безжични клавиятури.

И до къде стигна с избора на конфигурация, защото се обърках напълно : ) Иначе щом ще се хвърляш на скъпотията ти препоръчвам това ЛИНК

• Автор

тва презареждащо ли е?Ако е обикновенно и не е презреждащо няма нужда да е марково и много скъпо- аз казвам до 100 в смисъл че бих ги дал ако е презареждащо.Ако не е просто искам нещо безжично, но първо ми кажете колко време издържа доло горе като я ползвам доста (батерии дюрасел :))

Дюрасели мюрасели запомни ми думите, че ще се набуташ :wink12: така аз се прекарах с едни безжични слушалки и точно един ден бях с тях и взеха да прекъсват... Не рискувай, ще се прецакаш! Давам ти съвет пък ти каквото си решиш. : )

• Автор

Мерси ще помисля отново , но все пак кажете колко издържа клавичтурата колко дни доло горе с батерииките ;) и кажете дали има презареждаща мерси.:) иначе ще си взмеа делукс тънка ;) мн са яки

Мерси ще помисля отново , но все пак кажете колко издържа клавичтурата колко дни доло горе с батерииките ;)

и кажете дали има презареждаща мерси. :)

иначе ще си взмеа делукс тънка ;) мн са яки

презареждащи няма или поне аз не съм виждал до сега ! Ако искаш взимаш си безжична клавиатура от 30-50 лв. и презареждащи батерий за 20-25 лв. и едно зарядно за тях 10-15 лв. и ще си ги зареждаш барийте , но това си е набутвация ... за 100 лв. можеш да си вземеш клавиатура от сорта на RAZER ARCTOSA

Абе 25 лв не е ли презареждащи се батерии нормален размер АА или ААА + зарядно в комплекта?

Абе 25 лв не е ли презареждащи се батерии нормален размер АА или ААА + зарядно в комплекта?

еми не ги знам много , но като се замисля имаше и комплекти (зарядно+батерий) , но те са много модели

• Автор

аха мерси значи клавиятура за 20 лв на делуж тънка и яка.Мене не ми трябва да е гаминг просто да е брзжична ма щом е тъи само мишката ша си оставя безжична че съм и свикнаал а и е доста бърза , става и за гаминг ;)

Ех, мислех да не пиша днес, ама като сте я задъвкали тая клавиатура, да кажа и за моя скромен опит. Един единствен път се опарих и повече не поглеждам безжични боклуци. Вярно, че бе NEO, но това не оправдава времето, през което работи преди да млъкне окончателно - 20 дена. Но не това бе най-лошото, защото всъщност се зарадвах, че се отървах от тоя боклук без дори да съм го заливал или удрял. Толкова лагваха тия клавиши при писане, да не говорим какво става при игри - натискам клавиш, пушката стреля след половин секунда. Карам кола, но не мога и един завой да взема. След тоя мой скромен опит, бягам надалече от всичко безжично, както и от боклуци като NEO. Досега сигурно съм сменил десет клавиатури по една или друга причина, но за мен няма нищо по-хубаво от средно евтината мултумедийна клавиатура с 6-7 работещи функционални бутона. Имам предвид на цена не повече от 20-25 лева. Останалото под или над тая цена е боклук или ненужно изхвърляне. Така и така при мен клавиатурите рядко изкарват година.

А за всички, които не знаят какво е 651К...учудвам се наистина.

Публикувано изображение

i3 няма клокърски процесор.Корсара 430 вата ще е слаб при клокване с 6850,мисля.

Няма да е слаб. Аз с Chieftec 450 W на 5 години клоквам GTX460 на 915 MHz, като съм стигал и над 1.1 волта. Процесора също на около 1.4-1.45 волта при 1.35 нормални за C2Duo. . Бях сложил и още една 8800GT за физика в другия ми PCI-E 16 x4 слот. Нея също за спорта и бях опънал жицата с още 0.05 волта. A според тестове, които гледам в момента, HD6850 при натоварване дори харчи с 20 вата по-малко от моята GTX460.

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

Колега, аз лично не обърнах внимание. Мислех, че е 641, не 651. Не знам къде съм се заблеял. Ама и при този начин на писане и тоооолко много обсъдени неща се губи връзката. Както е и да е, грешката е моя.

Подкрепям- безжично ли е (мишка, клавиатура) не... Далеч от него!

Публикувано изображение

Няма нужда да демонстрираш превъзходство с тази картинка.Предположих,че за амд става въпрос.Мързеше ме да правя справка в гугъл.Ти явно си го направил.

Няма нужда да демонстрираш превъзходство с тази картинка.Предположих,че за амд става въпрос.Мързеше ме да правя справка в гугъл.Ти явно си го направил.

Справката е най-лесното нещо, но не, не съм направил такава. Човек с претенции за препоръки би трябвало да има поне малко понятие за какво иде реч, та ако ще и на патагонски да му пишат.

Лек ден ти желая!Предлагам да спрем дотук.Разбрах забележката.

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

• Автор

Мерси най-вероятно ще си взема една тънка делукс , че съм свикнал от ябълката да е тънка и плоска ;) Колкото до захранването чиефтек 450в го има и сега в ски.Него ли да взема или корсеир е по-доброто.Принципно до колкото съм чел в нета чиефтек е добра марка но трудно се намирала и нещо такова .А че сеасоник е най-доброто след тва корсаир.Кажи кое да взема има ли смисъл от сеасоник 520, или корсаир 430в/чиефтек CHIEFTECЗахранване CTG-450-80P, 450W това добро ли е.Ако е по-качествено от корсаир и смяташ че ще ми стигне дори за 3220 и хд6850 с лек клок ще зема CHIEFTEC 450W.;).

CoolerMaster GX450, Seasonic SS-430GB/SS-520GB/ Thermaltake Smart 430W, Corsair 430CX V2/500CX V2 - избери едно от тия. Което и да вземеш все ще ти стигне и ще е достатъчно качествено, че да работи компютъра без проблем. Чифтето, ако изобщо е налично е стар модел и не особено добро в сравнение с гореизброените марки. п.п. Ааа, щях да забравя. Ако не ти се дават много пари GX500 Lite е добра алтернатива на гореизброените.

• Автор

корсаир 430 ще стиге така ли? 3220 + 6850 и ще овърклокна проа ако може.Така пак ли ще стигне ;)

Ще стигне, не се притеснявай. А това с овърклока не го разбрах? Какво ще овърклокваш?

Ще стигне, не се притеснявай. А това с овърклока не го разбрах? Какво ще овърклокваш?

Видеото...

CoolerMaster GX450, Seasonic SS-430GB/SS-520GB/ Thermaltake Smart 430W, Corsair 430CX V2/500CX V2 - избери едно от тия. Което и да вземеш все ще ти стигне и ще е достатъчно качествено, че да работи компютъра без проблем. Чифтето, ако изобщо е налично е стар модел и не особено добро в сравнение с гореизброените марки.

п.п.

Ааа, щях да забравя. Ако не ти се дават много пари GX500 Lite е добра алтернатива на гореизброените.

И как отсъди, че 450 ватовия Chieftec не е добър? Няма начин да не знаеш или нека ти напомня, че аз от 2007 година съм с такова захранване. Чел си и колко съм го тормозил и продължавам да тормозя. Вярно, че е стар модел. Сигурно е и скъпо за възрастта си. И да не си помислиш, че го препоръчвам. Не. Само казвам, че 5 години съм с него. По стандартния начин за измерването на напрежения не съм забелязал никакви проблеми. Всичко си е в нормата дори при клок. Шума е в рамките на поносимото,,,,,, макар напоследък заради възрастта и насъбралата се мръсотия да започна издаване на по-силни звуци. Затова си го отворих и почистих след 4 години и половина. Но за парите си навремето бе една от най-добрите покупки. А и всички препоръчваха точно него, ако се разровиш из стари теми от 2007 година. Виж, не знам дали бих постигнал по-добри резултати при клок с друго захранване, но и тия, които съм постигнал - над 30 % по-високи честоти на видеокарта и процесор са си предостатъчни.

• Автор

Значи да си взема корсаир така ли;) колкото до това какво ще клоквам малко ще дигна честотите на процесора ако е възможно.Кажете мога ли да го овърклокна малко или този процесор е не възможен за клок и само К процесорите се клокват мерси :)

• Автор

Принипно знам че се клокват само процеосри който имат К накрая на името,но във интернет и доста мой приятели имат клокнати некви котлони :D пфеноми и кор2 ду процесори затова питам и3 3220 може ли да стигне след време като взема добро охлаждане примерно до 3,7-3,8 гхз

И как отсъди, че 450 ватовия Chieftec не е добър?

Прочети ми пак внимателно поста и виж какво съм написал. Не е добър в сравнение с моделите, които се предлагат в момента на подобна цена! Това, че си го ползвал 5 години не е никакъв критерий, само отбелязваш някакъв факт, който в случая не е от никакво значение и една бройка не е нищо. Ще ти кажа какво му е лошото. Групова регулация на напреженията, слаба 12V линия, шумна перка и липсата на някои необходими към днешна дата конектори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.